2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allahım şifa versin tatlim..
Tez zamanda kremle geçsin hemen insaAllaahhh...
Hamilelikte değişik hastalıklara yakalanabiliyoruz gerçekten, bünyemiz dışarıdan etkilenmeye daha müsait ...
sağol canım. hassaslaşıyoruz, bağışıklık sistemimiz zayıflıyor ve en zayıf noktamızdan açığa çıkıyor maalesef...

Epidural doğum geçmişine nasıl ılaşıcaz ki?

Konya merkez mi canim ben de konyadayim is geregi hangi.dr.a gidiyosun

Kızlar english home da bebe ürünlerinde çok güzel indirimler var yatak koruyucular nevresim takımları bornozlar uyku tulumları hatta. Kartımda limit olmadığından alamadım daha da ucuzladığı oluyor. Hatta bebek odası halısını buralardan alıp makinede yıkayan anneler biliyorum çok tavsiye ediyorlar.

Epidural doğum geçmişine nasıl ılaşıcaz ki?
Cnm ben biraz kurcaliyiciyim bu konuda
Gittigim hastanenin adini ve epidural dogumu yaziyorum google amcaya...
Gelen linkleri okuyorum...
Hastane zaten anestezi konusunda diger ameliyatlar da olsun kendini belli ediyor

normal doğumda kesi atılması gerek diye biliyorum canım. çok şaşırdım atmamasına neden acaba?
canım eğer doğum normal bi şekilde seyrediyorsa tamamen normal bi doğum yaptırıyomuş ama yırtılma ihtimali varsa o zaman kesi atıyormuş yani gerekirse gerekmezse atmıyormus biraz da bebeğin gelişi ile alakalı sanırım

canım gel buraya ben sana doktor bulurumcanım sen hangi şehirdesin sadece 3 hastane çok az değil mi o zaman ne yap et eğer istiyorsan ve bi sıkıntı olmazsa doktoru normale ikna etdoğumevleri hep aynı sanırım bende 1 gece yattım ilgi alaka pek yok ama giden arkadaslar da çok memnun nasıl oluyorsa özeller nasıl olur onu bilmiyorum malesef

Hatırlamam mi hiç, Hosgeldinn canimm:)
Çok teşekkür ederim tavsiyen için, lakin bildigim.kadar eczanede satılmıyor nerden bulabilirim almak istesemm...?

hoşbuldum cnm...evet eczaneden bulamazsın...etrafında mutlaka amway satışı yapan birileri vardır..onlardan temin edebilirsin..tamamen bitkisel..ben hem demir hem de omega3 ünü kullanıyorum..folic asitle birlikte olan demir vitamini var.. istersen onu al..folic asiti de almış olursun..çok rahat kullanacağına eminim miden bulanmadan...bulamazsan ben arkadaşımdan alıp bir şekilde sana gönderirim..

aynen benim de...sürekli portakallı şeyler yapıyorum evde...kayınvalidemden portakal istedim bir kasa göndermişler sağolsunlar...bol bol yerim artık..oğluşumun da kafası portakal gibi güzel olur :))))

ben de hala hissetmiyorum bebeğin hareketlerini..doktorum 2-3 haftaya hissedersin dedi..
aman kızlar dikkat..geçen hafta dayanamadım 4 saat temizlik yaptım evde..temizlik bittiğinde belim tutulmuştu..yatağa bile zor yattım..uzanamadım ayağımı kaldıramadım..neyse uyuyunca geçer dedim..ertesi gün deli gibi sancıyla uyandım..karnım doğum yapacak gibi sancıyor..pazar günü hastanelerde kadın doğumcu da yok nöbetçi..pztsi korka korka doktora gittim miniğime bişey oldu diye..doktora sadece kalbi atıyor mu bakalım dedim..şükürler olsun pıtı pıtı atıyor...aman bundan sonra temizlik mi tövbeeeeeee...

canım yolundadır herşey..evham yapıyoruz biraz...geçen ben de sırf kalp atışını görmeye gittim hastaneye...hareketlerini hissetmek için 2-3 haftan daha var dedi doktorum..senle aynı hafta içindeyiz..biraz daha sabır bize...

günaydın kızlar bugün kimse uyanmamış tek erkenci benim sanırım uykucular uyanın hadi bebişleriniz acıktııbizde bugün 8 de uyandık gece çok kabus gördüm herhelde ondan hayır olsun bakalım herkese güzel bi haftasonu diliyorumm

Günaydın kızlar sizde sabaha karşı mideniz kazınıyomu benim çok fena kazınıyo sanki bi haftadır yemek yememilin gibi:)) bide buara sezeryan olan bölgemde sancı çok oluyo benim gibi olan varmı

Günaydın kızlar sizde sabaha karşı mideniz kazınıyomu benim çok fena kazınıyo sanki bi haftadır yemek yememilin gibi:)) bide buara sezeryan olan bölgemde sancı çok oluyo benim gibi olan varmı
Gunaydin canım. Benim sabaha karsi olmuyor ama bu hafta muthis istahim acildi doymak bilmiyorum. Hic kilo almadim.derken bu ay baya alicam sanirim :)

CANIM GÜNAYDIN BEN DAHA ERKNCİYİM 07:00 DE KALKDIM İŞ İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…