- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.261
sağol canım. hassaslaşıyoruz, bağışıklık sistemimiz zayıflıyor ve en zayıf noktamızdan açığa çıkıyor maalesef...Allahım şifa versin tatlim..
Tez zamanda kremle geçsin hemen insaAllaahhh...
Hamilelikte değişik hastalıklara yakalanabiliyoruz gerçekten, bünyemiz dışarıdan etkilenmeye daha müsait ...
Cnm benim carpintim 16 senedir var...
Kadin dogum dr bahsedince k endi yolladi kardiyolojiye...
Kalp atim hiziyla alakası var yok bilemem...
Carpinti vs varsa söyle druna...
Kardiyolojinin kalple ilgili verecegi rapora gore epidural dusunulecek hepsi bu
Ayrica iyi bir anestezi ekibi varsa hastanede epidural korkulacak ya da riskli degil...
Gittigin hastanenin epidural dogum gecmisini oku cnm... etraftan da bilgi al...
Hastanen basariliysa bu konuda endise etme :)
Konya merkez mi canim ben de konyadayim is geregi hangi.dr.a gidiyosunyok canım Konyalı değilim, işimiz gereği eşimle buradayız üniversiteyi de burda okumuştum, ama çok seviyorum burayı :) civilde oğluşuma çok bişi bulamadım ama kızlar için harika şeyler var. Sen nerdesin?
Cnm ben biraz kurcaliyiciyim bu konudaEpidural doğum geçmişine nasıl ılaşıcaz ki?
canım eğer doğum normal bi şekilde seyrediyorsa tamamen normal bi doğum yaptırıyomuş ama yırtılma ihtimali varsa o zaman kesi atıyormuş yani gerekirse gerekmezse atmıyormus biraz da bebeğin gelişi ile alakalı sanırımnormal doğumda kesi atılması gerek diye biliyorum canım. çok şaşırdım atmamasınaneden acaba?
Tamam canim yarin kontrol gunumuz sorayim bakalim :)canım kasılmaların varsa kalsiyum ve magnezyum takviyesi kullanabilirsin. bunların eksikliğinde oluyormuş. doktoruna danış istersen
canım gel buraya ben sana doktor bulurumNe şanslısınız burda büyük bir doğumevi var iki tane de özel hastane sadece. Doğumevi çok kötü hemşirelerle kavga ettim orda ben hatta hayatta gitmem diğer özel hastane de çok yetersiz bi gittiğim var doktor sürekli sezeryan yapıyormuş diye duyuyorum ama iyi biri işte.
Hatırlamam mi hiç, Hosgeldinn canimm:)
Çok teşekkür ederim tavsiyen için, lakin bildigim.kadar eczanede satılmıyor nerden bulabilirim almak istesemm...?
Mrb kzlar...battaniyenin altina girdim isiniyorumm..okulda elktrkler yoktu ve sogukta buz gibi yerde aksama kadar ders anlattim...ayaklarim cok usudu..acaba bebeklerde usur muyazik yavrum bir haftadir karnimin icinde isinmiyor..konyalim ama suan esimin memlektindeyiz.sahildeyiz..ama ben konyada boyle soguk yasamadim..nemli soguk berbat birsey..isinamiyorum..bide bu sogukta canim hergun portakal istiyor aserdigim tek sey portakal
sen hangi ara bebeğin hareketlerini hissettinde paniğe kapıldım..ben napam o zaman yaww hiç bişey hissetmiyorum:)benim kadar agrılardan cekeniniz yoktur..ama hiçbirşey cıkmıyor o yüzden alıstım artık..rutin agrılar diyorum..evham yapacak birşey yok canım
Kizlar biz bugun 19. Haftalik olduk.
3 haftdkr gormuyorum bebegimi. Haftaya randevum.
Dun eltimler bizde kaldi. Iki cocugu vsr hep kucagimdaydilsr. Bende yoruldum galiba.
Karnim coooook sert tas gibi yatsamda otursamda tuhaf bi agri var.
Bugun paramda yoktu doktoruma gidemedm.
Ve 19. Haftalik olmamiza ragmen haraket dir pit pit dir hic bisey hissetmiorm
Acaba devlet hastanesinin acile gitsem bakarlarmi ?
Yani bu merak edilcek bisimi yoksa beklemelimiyim ?
Yarin da cumartesi sansa bak saglik ocagida kapali.
Gece duzelmezse gitmelimi hastaneye ?
Gunaydin canım. Benim sabaha karsi olmuyor ama bu hafta muthis istahim acildi doymak bilmiyorum. Hic kilo almadim.derken bu ay baya alicam sanirim :)Günaydın kızlar sizde sabaha karşı mideniz kazınıyomu benim çok fena kazınıyo sanki bi haftadır yemek yememilin gibi:)) bide buara sezeryan olan bölgemde sancı çok oluyo benim gibi olan varmı
Belli canım 1 kız 1 erkekAyyy ikiz bebek) masallah..cinsiyetleri belli mi canim
günaydın kızlar bugün kimse uyanmamış tek erkenci benim sanırım uykucular uyanın hadi bebişleriniz acıktııbizde bugün 8 de uyandık gece çok kabus gördüm herhelde ondan hayır olsun bakalım herkese güzel bi haftasonu diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?