2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bu arada bileniniz var mı ilk üç ay boyunca ayva yemek bebeğinizin güzel veya yakışıklı olmasını sağlıyormuş. Ayva sevmem ama zorla da olsa yiyorum. Annem kardeşimde yemiş ve fıstık gibi bir kardeşim var. Bende yemediğini söylememe gerek yok sanırım:)

Ben ayva cennetindeyim canım ama hiç yemem oğlumdada hiç yemedim ama gamzeli oldu kuzum. ne derece doğru bilemiyorum öyle olsa burdaki herkesin pek güzel ve yakışıklı olması gerekti:)

Ben ayva cennetindeyim canım ama hiç yemem oğlumdada hiç yemedim ama gamzeli oldu kuzum. ne derece doğru bilemiyorum öyle olsa burdaki herkesin pek güzel ve yakışıklı olması gerekti:)
Orası öyle tabi türkiye güzeller ve yakışıklılar ülkesi olurdu ama yine de denemeye değer :)

ne güzel keseleri gördünüz kızlaryaa benimki pazartesiye kaldı randevu bulamadım malesef doktorumda
Benım doktorum da yarın dolu ama ben kasık agrım var mutlaka doktoru gormelıyım dedım:) sagolsunlar yarın gel dedıler:)) ınsallah skntı olmadan muayene olurum

Canım seninle aynı durumdayız sanırım benimki de geç döllenme sat a göre 6+6 ama dr kafanı karıştırma sen 5+3 sün dedi.

Orası öyle tabi türkiye güzeller ve yakışıklılar ülkesi olurdu ama yine de denemeye değer :)
:) haklısın canım
Benım doktorum da yarın dolu ama ben kasık agrım var mutlaka doktoru gormelıyım dedım:) sagolsunlar yarın gel dedıler:)) ınsallah skntı olmadan muayene olurum
ben uzun uzun görüşeyim doktorla dedim o yüzden bekliyorum birde ilk bebeğimde emzirme sorunu yaşamıştık ilk 6 ay da kullanılan bir aparat var onla ilgilide bilgi alacağım için vaktim bölünmesin istedim canım. inşallahh seninde randevun iyi geçer.

Sağol canım içimizi ferah tutalım inş. İnsanın elinde değil garip şeyler yaşayınca hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda varsın nazlı olsun geç gelsinler

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}No{/td}
{td}Annemiz{/td}
{td}Doğum Tarihi{/td}
{td}Yaş{/td}
{td}Kaçıncı{/td}
{td}Cinsiyet{/td}
{/tr}
{tr}
{td}1{/td}
{td}Tatlikedi{/td}
{td}01.06.2015{/td}
{td}26{/td}
{td}1.{/td}
{td}Erkek hissediyor{/td}
{/tr}
{tr}
{td}2{/td}
{td}Serpil94{/td}
{td}04.06.2015{/td}
{td}20{/td}
{td}1.{/td}
{td}Hiç bişey hissedemiyor :){/td}
{/tr}
{tr}
{td}3{/td}
{td}Denizyildizi2014{/td}
{td}06.06.2015{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{/tr}
{tr}
{td}4{/td}
{td}Yesim_mm{/td}
{td}19.06.2015{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{/tr}
{tr}
{td}5{/td}
{td}Grbtksu34{/td}
{td}06.06.2015{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{td}-{/td}
{/tr}
{tr}
{td}6{/td}
{td}Ladybanu{/td}
{td}02.06.2015{/td}
{td}33{/td}
{td}2.{/td}
{td}Kiz hissediyor{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

Tesekkurler cnm cevapladgin icin rahatladim biraz.yarin sabh 5+5 oluyorum ve doktora gitcem.tuvaletten sonra geliyo leke.progestan iciyorum.bekliyorum bakalim cnm insalaah tutunur bana kuzum.evde yatiyorum hic kalkmadan.insallh rabbim hayirlisini nasip etsin cnm hepimize.

ECD75
08.06.2015
yaş 33
2.

ekleyebilir misiniz?

Monarosa_22
08.06.2015
Yaş 26
1.bebegim

Masallah kizlar 30 kisi olmusuz daha ilk günden

Benden artik pes bugünlük;
ögleden sonra çok aktif olamadim buralarda, yarin devam ederim insallah ismini diger topige yazanlarla
Hayirli aksamlar herkese

Canım geçmiş olsun. Yazını korkarak okudum bebeğine bir şey olmuştur diye. Tebrik ederim kesesini görmüşsünüz canım.

allah hepınızı bebeklerınıze sagsaglım kavustursun uınş ben butun ılaçları kestım dusuk olmasını bekliyoruz.eger haftaya olmazsa kurtaj dedi iki dr hayırlı dogumlar

Bugün miniğimin kalp atışlarını duydum aklıma geldikçe o ses ağlamak istiyorum. Hayatım boyunca en çok bugün heycanlandım anneeemm seni çok seviyorum. Sağlıkla bize bağışlasın seni Rabbim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…