2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İyi geceler kizlar... Bugun 4lu test sonucumuzu almaya gittik ama dr muz nobetten cikmis baska dr olunca pek ilgilenmedi.yuzumuze bile bakmadan bisorun yok normal degerler dedi.yaptiranlar bukadarcik yorum mu duydunuz siz de?yoksa kendi dr muz olmadigindan mi bizimki bukadar oldu?
Birde simdi nette bakinirken karsilastim merak ettim ben butest icin 108 tl verdim sgk karsiliyormu bunu? Yaptiranlar siz nekadar verdiniz?
Bugun minigimizin ilk cicileri geldi elimize ebebek de indirim reyonunda guzel seyler buldum erken belki ama dayanamadim aldim...

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-10-23-15-13.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2015-01-10-23-13-24.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_2015-01-10-23-11-34.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_2015-01-10-23-07-19.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 70

Cnm belli oldumu cinsiyet iki isimde cok guzlmis hayirlisi olur insallah :)

haziran anneleri bulantilariniz ne zaman bitti ben on iknci haftadayim kusmaktan harap oldum
bana doktorum taaa 9. haftada zofran verdı canım kuwwetlı bı ılac ama baktı olmayacak ben hızlı kılo verıorum yazdı gectı o ılac benı cokta rahatlattı ne dramamına ne emedur ne baskası kar etmemıstı minnakımdada sorun yok sukur

çok güzeller canım. güle güle giydir bebişine. sonuncudan aldım ama maalesef 3. resimdeki kalmamıştı alamadım.

ay canım maşallah ya ne güzel sonuçların da çok güzel çıkmış hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahsen erkan beye gidiyordun değil mi bakalım benim doktor ayrıntılı isticek mi yoksa kendi mi bakacak

sağol canım bizde çok mutlu olduk çok güzel bi duygu artık kızım diye sevebiliyorumm rabbim gönlümdekini nasip etti inşallah sağlığı da yerindedir

haziran anneleri bulantilariniz ne zaman bitti ben on iknci haftadayim kusmaktan harap oldum

Canım ben bulantı ve kusmaktan helak olmuştum, 14.hafta bitti gitti şükür, sadece ac kalınca midem bulanıyor öğürüyorum arada o kadar, sabret seninde gecer yakında...

çok güzeller canım. güle güle giydir bebişine. sonuncudan aldım ama maalesef 3. resimdeki kalmamıştı alamadım.
bende sonuncudan bulabildim ama bedeni yenidoğandı acaba giydirebilir miyim o kadarcık bebişe bilmiyorum bende 3.resimdekini bulamadım onun bide şortlu takımı vardı çok güzeldi kalmamış malesef çok uygunlardı ya bizim nazlı kızımız cisiyeti gösterene kadar bitmiş hepsi

evet canım erkan beye gidiyorum. artık ultrason süremiz uzadı. belki seninki de gerek görmez

:))) bende şortlu takımını beğendim. geç baktım sanırım, kalmamıştı...

evet canım erkan beye gidiyorum. artık ultrason süremiz uzadı. belki seninki de gerek görmez
umarım canım ayrıntılı bakıyorlarsa ayrıca para vermeye de gerek yok bence önümüzdeki hafta sonu kontrole gitcem ama detaylı için daha erken sanırım
:))) bende şortlu takımını beğendim. geç baktım sanırım, kalmamıştı...
canım bende perşembe bakmıştım çok çeşit ve beden vardı ama ertesi gün çoğu sey bitmisti malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…