2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Maşallah canım kuzucuga kocaman olmuş. Benim doktorum da gerek yok diyor ayrintiliya ben bakarım diyor zaten sonuçların temiz sağlıklı bi evlat gelecek diyor ama ben tam guvenemiyorum sanki
canım bende oldu dediğin yüzümü bir ara nasıl sivilce bastı ki normalde yoktur. ergenlikte bile çıkmadı sivilcem. kızlarımızın kastı var bize
Aynen kuzum vallahi ne hale geldim onlardan gelen hersey kabulumuz ne yapalım

canım çokkk sevindim. çok istiyordun kız olmasını. gönlüne göre olmuş, çok güzel...
Kızlar agrım var kasığımın tam ortasında :/ neden oldu ki simdi :| iki saat falan oluyo acıyo sanki
canım bebişler büyüdüğü için olabilir. burada bazı arkadaşlarda oldu. ben 18+1 oldum, bugün doktorum kalsiyum başlattı. aldığımız kalsiyum yeterli olmuyor çünkü. kanaman olmadığı sürece korkma canım...

gözün aydın olsun canım... isimiyle yaşasın oğluşun...

canım içini rahatlatmak için git istersen
bu arada önceki mesajını gördüm. çookkk sevindim hissetmene. çok mükemmel bir duyguymuş gerçekten

canım kesinlikle mükemmel bir duygu içimizde büyüttüğümüz mucizeleri hissetmek. binlerce kez şükür bugünlere geldik nihayet. bugün gördüğüm kadarıyla üç kişi hissetmiş. kızlarımız çoştu bugün maşallah

Vay be bebislerimiz ne güzel buyuduuuu, aynı anda hissettik yaa...
Supermis hala çok hareketli maasAlllah barekAllaah...
Yavrularimizin hepsine maasAllaahhh

maşallah canım gerçekten yolu yarılamışsın sen. büyümüş miniğin annesi. seninki maşallah bayaa önde

Vay be bebislerimiz ne güzel buyuduuuu, aynı anda hissettik yaa...
Supermis hala çok hareketli maasAlllah barekAllaah...
Yavrularimizin hepsine maasAllaahhh
Evet canimmm artık ben burdayım diyorlar daha önce de hissetmistim ama küçük küçük pitirtilardi bu bambaşkaymış. Maşallah artık kasları gelişti miniklerimizin

Süper canim...doktorunun böyle.ayrıntılı bakması her şey icin yeter...
Çok sevindim...
Sığmıyorlar artık ekrana evet...ne kadar çabukbbüyüdük maaşAllah bizim bebislereee

Evet canimmm artık ben burdayım diyorlar daha önce de hissetmistim ama küçük küçük pitirtilardi bu bambaşkaymış. Maşallah artık kasları gelişti miniklerimizin
Evet tatlim mısır patlatmasi demişti bir arkadaş aynen öyle hissediyordum...
Ama bu bambaska...elinle hissetmek...
Bu gerçekten harikaymis...
MaaşAllah barekAllah, yaradanima binlerce şükür...

Evet evet...
Günlerimiz hep yakın baktığım kadarıyla...
Demek ki o zamanlar gelmiş şükürler olsun...
Ben yarın 18+0 olacağım sata göre...
Şükürler olsun şükürler olsun...
Artık her gün böyle haberler okuruz burdan insaAllaahh

Bosuna pinpiriklenmedim ben dun aksam.
Sabah kayinvalidemle doktors gittik.
Bebegimin beyninde kist var.
Kaybolabilir kendiliginden dedi.
3 hafta snra detayli ultrasona girmen lazm dedi.
Off off
canım geçmiş olsun. bu haftalarda bu şekilde kistler olabiliyormuş ve kendiliğinden yok oluyormuş. burada bir arkadaş paylaşmıştı. inşallah bir şey olmayacak bebişine...

inşallah canım, hep güzel haberlerini alırız arkadaşların. yavaş yavaş haberler gelir artık herkesten

Daha çok zaman var canım, dört koldan araştırırız daha paylaşırız burada :)

Bosuna pinpiriklenmedim ben dun aksam.
Sabah kayinvalidemle doktors gittik.
Bebegimin beyninde kist var.
Kaybolabilir kendiliginden dedi.
3 hafta snra detayli ultrasona girmen lazm dedi.
Off off

Canım benim bebeğin beyninde de kist var bu her 100 bebekten birinde görünen yani çok sık rastlanan birşey ilerleyen haftalarda kendiliğinden kayboluyormuş. Tek balına hiçbir anlam ifade etmiyormuş. Doktorunun bunu söylemesi iyi bir şey bunu diyecek doktor kö birşey olsa da der yani emin ol. Sakın korkma yani biz eşimle yabancı sitelerden bile araştır. Herkes önemsiz sıradan bir şey demiş.

Tabi canim
Sagol canim son 2 kontrolumde gerileyince korktum ama dr her sey yolunda bir haftadan falan bir sey olmaz dedi.benim de gonlumden kiz geciyordu cunku benim de bir ablam var mukemmel bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…