- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.361
Maşallah canım kuzucuga kocaman olmuş.kızlar kontrolden geldim
prensesimi gördüm nihayet. çoookkk büyümüş, ekrana tam sığamıyor artık20 cm boyumuz 240 g ağırlığımız olmuş maşallah herşeyi yerinde çok şükür. ayakları 4 cm olmuş miniğimin. beyincik, mide, kalp hepsini gösterdi doktor amcası sağolsun. binlerce şükür, bugünlere geldik nihayet.
3 lü ve 4 lü testleri önermedi doktorum. yaşın genç ve sonuçların iyi dedi. ayrıntılıya da gerek yok, ben zaten hepsine bakıyorum dedi. para tuzağı, ben önermiyorum dedi. bir şey olsa müdehale de edilemiyor doğuma kadar dedi. ben yaptırmayacağım yani detaylı ultrasonu. 25 dk kaldım odasında. güveniyorum doktoruma...
Aynen kuzum vallahi ne hale geldimcanım bende oldu dediğinyüzümü bir ara nasıl sivilce bastı ki normalde yoktur. ergenlikte bile çıkmadı sivilcem. kızlarımızın kastı var bize
canım çokkk sevindim. çok istiyordun kız olmasını. gönlüne göre olmuş, çok güzel...selam kızlar bir prenses haberi de benden radyoloji uzmanına baktırdım %90 kız dediçok mutluyum rabbim çok büyük gönlüme göre verdi umarım sağlıklı bi şekilde kucağımıza da alırız benim çin takvimi rus takvimi bebeğin kesedeki konumu ikili testteki free bhcg hepsi tuttu bu arada inşallah öğrenemeyenler de bi an önce öğrenir rabbim gönlünüze göre versin hepinizin
canım bebişler büyüdüğü için olabilir. burada bazı arkadaşlarda oldu. ben 18+1 oldum, bugün doktorum kalsiyum başlattı. aldığımız kalsiyum yeterli olmuyor çünkü. kanaman olmadığı sürece korkma canım...Kızlar agrım var kasığımın tam ortasında :/ neden oldu ki simdi :| iki saat falan oluyo acıyo sanki
gözün aydın olsun canım... isimiyle yaşasın oğluşun...Kızlar slmlar herkese. dunyalar guzeli bir kızım vardı Dunyalar guzeli bır de gelinim olacagını ogrendım allah nasip kısmet ederse. Benı de listeye ekleyıverın 26 hazırn muhtemrl dogum tarihimiz erkek adı alp yada efe
canım içini rahatlatmak için git istersenMaşallah canım kuzucuga kocaman olmuş.Benim doktorum da gerek yok diyor ayrintiliya ben bakarım diyor zaten sonuçların temiz sağlıklı bi evlat gelecek diyor ama ben tam guvenemiyorum sanki
Aynen kuzum vallahi ne hale geldimonlardan gelen hersey kabulumuz ne yapalım
canım kesinlikle mükemmel bir duygu içimizde büyüttüğümüz mucizeleri hissetmek. binlerce kez şükür bugünlere geldik nihayet. bugün gördüğüm kadarıyla üç kişi hissetmiş. kızlarımız çoştu bugün maşallahKizlaaaarrrrrrr ilk tekmelerimiziii yediikkkk... Allahım ne kadar güzel bir duygu...bildiğiniz ayağıni mi artık neresini degdiriyor...o kadar güzel ki... Heyecandan cümle kuramiyorum... Önce değişik bir hareketlenme bekledim sonra elimi koyup hareketlerini bekledim, ve aralıklarla değdirdi kizim bir yerlerini...
Bütün annnelerimiz en kısa zamanda yaşar inşaAllah mükemmeldi... Sabırsızlıkla elim karnımda gezecegim artık herhalde
Vay be bebislerimiz ne güzel buyuduuuu, aynı anda hissettik yaa...Kizzzlarrrrrrrr ben de yarım saat önce sıkı bi tekme yedimmm ilk önce tık tık vurmaya başladı sonra gobegimi açtım hemen dalgalanmalarini gördüm karnıma ordan oraya oynuodu arada da yedim tekmeyiallahım ne güzel bişey mis bu şükürler olsunnnnn
maşallah canım gerçekten yolu yarılamışsın sen. büyümüş miniğin annesi. seninki maşallah bayaa öndeIyi aksamlar annisler
Biz bugun detayli ultrasonumuzu yaptirdik 19+5deyiz. Rabbime sukurler olsun hicbir sorunu yokmus2li ve 4lu testlerimizde iyi cikmisti yoluda yariladik bundan sonrasi Allah kerim duayla artik kalan gunleri beklemek kaldi sanirim riskli testleri atlattik bebisimi bu sefer cok gostermedi doktorumuz organlarini inceledigimiz icin tam boydan cok goremedim ama cok sukur kilosu 285grammis 19.hafta 280gr olmasi gerekiyormus zaten, normal dedi. Insallah hepimiz sorunsuz bir sekilde hamilelik surecimizi atlatiriz rabbim sorunlari olan arkadaslarimizinda yuzunu guldurecegi gunleri gostersin
Evet canimmm artık ben burdayım diyorlar daha önce de hissetmistim ama küçük küçük pitirtilardi bu bambaşkaymış. Maşallah artık kasları gelişti miniklerimizinVay be bebislerimiz ne güzel buyuduuuu, aynı anda hissettik yaa...
Supermis hala çok hareketli maasAlllah barekAllaah...
Yavrularimizin hepsine maasAllaahhh
Süper canim...doktorunun böyle.ayrıntılı bakması her şey icin yeter...kızlar kontrolden geldim
prensesimi gördüm nihayet. çoookkk büyümüş, ekrana tam sığamıyor artık20 cm boyumuz 240 g ağırlığımız olmuş maşallah herşeyi yerinde çok şükür. ayakları 4 cm olmuş miniğimin. beyincik, mide, kalp hepsini gösterdi doktor amcası sağolsun. binlerce şükür, bugünlere geldik nihayet.
3 lü ve 4 lü testleri önermedi doktorum. yaşın genç ve sonuçların iyi dedi. ayrıntılıya da gerek yok, ben zaten hepsine bakıyorum dedi. para tuzağı, ben önermiyorum dedi. bir şey olsa müdehale de edilemiyor doğuma kadar dedi. ben yaptırmayacağım yani detaylı ultrasonu. 25 dk kaldım odasında. güveniyorum doktoruma...
Evet tatlim mısır patlatmasi demişti bir arkadaş aynen öyle hissediyordum...Evet canimmm artık ben burdayım diyorlar daha önce de hissetmistim ama küçük küçük pitirtilardi bu bambaşkaymış. Maşallah artık kasları gelişti miniklerimizin
Evet evet...canım kesinlikle mükemmel bir duygu içimizde büyüttüğümüz mucizeleri hissetmek. binlerce kez şükür bugünlere geldik nihayet. bugün gördüğüm kadarıyla üç kişi hissetmiş. kızlarımız çoştu bugün maşallah
canım geçmiş olsun. bu haftalarda bu şekilde kistler olabiliyormuş ve kendiliğinden yok oluyormuş. burada bir arkadaş paylaşmıştı. inşallah bir şey olmayacak bebişine...Bosuna pinpiriklenmedim ben dun aksam.
Sabah kayinvalidemle doktors gittik.
Bebegimin beyninde kist var.
Kaybolabilir kendiliginden dedi.
3 hafta snra detayli ultrasona girmen lazm dedi.
Off off
inşallah canım, hep güzel haberlerini alırız arkadaşların. yavaş yavaş haberler gelir artık herkestenEvet evet...
Günlerimiz hep yakın baktığım kadarıyla...
Demek ki o zamanlar gelmiş şükürler olsun...
Ben yarın 18+0 olacağım sata göre...
Şükürler olsun şükürler olsun...
Artık her gün böyle haberler okuruz burdan insaAllaahh
Daha çok zaman var canım, dört koldan araştırırız daha paylaşırız burada :)canım bende korktum bak şimdi. iyi araştırmak gerek geçekten. vakum olayına kesinlikle karşıyım. bir öğrencim vardı vakumla alınan. zekası normal yani iyi ama oksijensizlikten kas hareketleri istemsiz olabiliyor. yürüyüşünü hatırlıyorum Allah ım göstermesin kimseye. konuşamıyordu birde
Tatlim mesajımi alintilamadigin takdirde Gormem güçleşiyor..mesajlar birikebiliyor ben ise hepsini okuyamiyorum:)
Bosuna pinpiriklenmedim ben dun aksam.
Sabah kayinvalidemle doktors gittik.
Bebegimin beyninde kist var.
Kaybolabilir kendiliginden dedi.
3 hafta snra detayli ultrasona girmen lazm dedi.
Off off
Tabi canimcanım bana da aynısını dedi, ama tek başına hiçbi anlam ifade etmiyomuş korkma yakında kaybolur dedi, burda bikaç kişide de aynı şey olmuş, merak etme cnm hiç kafamıza takmıyoruz
evet cnm duydum onu da, ama denemedim çünkü beğendiğim her doktora gitmek istiyorum vazgeçemiyorum :)
Sagol canim son 2 kontrolumde gerileyince korktum ama dr her sey yolunda bir haftadan falan bir sey olmaz dedi.benim de gonlumden kiz geciyordu cunku benim de bir ablam var mukemmel bir seybir kızın kesinlikle kız kardeşi olmalı. benim ikisi de var ama kız kardeş çok farklı. dert ortağı olur ona, sırdaşı. çok güzel bence canım. hiç merak etme sıkıntı yoktur. olsa söylerdi zaten doktorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?