- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.701
Kızlar selammmmmmaşallah kuzucukları ultrason fotoları koyulmus benim 10 gun oncenin görüntüsü var hiç aklıma gelmemişti koymak sizden görüp koycammm ben de Eki Görüntüle 1371545
sağol canım inş geçer valla dört gözle bekliyorum geçmesini kusmaktan boğazım tahriş oldu mahvoldum
Saol canımMşallah cnm sana da yavruna da.
benım yavruyu böle tam göremiyoruz ya dogru duzgun bi fotom yok son 2 haftadır.
ya bacak görüyoruz ya kafa yada karın.
sınırlendim bak şimdik :)
Kızlar selammmmmmaşallah kuzucukları ultrason fotoları koyulmus benim 10 gun oncenin görüntüsü var hiç aklıma gelmemişti koymak sizden görüp koycammm ben de Eki Görüntüle 1371545
Saol canımartık böyle bütün foto alamicaz sanırım ekrana sigmicak kuzucuklar
Cnm sen benim dra gelirsen eline bir cd verecekSaol canımartık böyle bütün foto alamicaz sanırım ekrana sigmicak kuzucuklar
Tesekkur ederim canimBen de kullanıyorum, sordum.Hatta iki ayrı doktora sordum. Öyle yazıyor evet internette onun nedeni ise iğnenin etkisi 24 saat sürüyor, normal doğumun ne zaman başlayacağını bilemedikleri için kanı durduramama tehlikesi, doktorlar sezaryan deyip 1 gün öncesinden iğneyi kesiyorlar ertesi gün alıyorlar bebeği. Doktorum bana bunun şart olmadığını, normal doğumdada kanı kontrol altına alabileceklerini başkada bir sakıncasının olmadığını söyledi.
Ayy canim ne güzel anlattın.yerim onun o oguşturan ellerini.oyyy kime benzediğini bile anlamissiniz biz şu ultrason kağıdında bile benzetmeye calisiyoruzCnm sen benim dra gelirsen eline bir cd verecek
Izle izle doyamiyorum masaallah barekallah...
Buraya koymaya calistim videoyu formayt uymuyor dedi...
Face e yukledim irdan link atip buraya koyabilirmisim...
4D usg izlemeye doyamazsin minnosunu...
Topis gobisi tontis yanaklarini gorebiliyorum... ayni baba bizimki saclar bile siyah :)...
Agzoni burnunu ogusturuyor oyyy insan ole mutlu oluyor ki...
Az sabret gelirsen alirsin cdyi
Ben de perşembe gitcem aşı için canım. Yaptirdinnn mi şeker yüklemesi?Kizlar bugun drum ilaçlarımi degistirdi...
Decavit yazdi kan ilaci yazdi...
Birde asiri kabizligim var...
Artik balli sut kesmiyor bagirsaklarimi...
Magnesie calcinee saba toz yazdi dr...
Kabızlık ve magnezyum icin...
Ayrica saglik ocaginda tetanos aşısı oldum bugun...
Şeker yuklemesi ile ilgili de uzun uzun bilgilendirdi hemsire hanim beni...
Kalp atislarini dinledik benim kudurugun... dk 156 masaallah :)
Bende sormadim henuz kontrole daha var da okuyunca bi sorayim dedimCanim ben.kullaniyorum her ikisinide fakat doktorumuza sormaliyiz ben duymadim oyle birsey
Masa üstü ocye gecince atayim linki... benim oglan bilisimde okuyor ben hallederim anne dedi... du ayarlarsam sanada habet veririmAyy canim ne güzel anlattın.yerim onun o oluşturan ellerini.oyyy kime benzediğini bile anlamissiniz biz şu ultrason kağıdına bile benzemeye calisiyoruzailede kime gosterdiysem fotoyu herkes kendine benzetiyor haha inşallah gelcem canım aysel hanima. Senin minigin videosunu da merak ettim
Saol canim igneyi ne zaman birakacakmis arkadasinCanim bende hem coraspin hem clexane kullaniyorum nasipse normal dogum istiyorum. Bir arkadaş da kullaniyor ve 40haftasini doldurmasina 2 hafta kaldi normal dogum yapacak. 30.haftada coraspini bıraktı.
Canım kurmadan önce çok yer kaplıyomuydu? Yani bebeğimiz azıcık büyüyünce toplayıp kaldırsak çok yer kaplar mı? Bide ben renk konusunda kararsız kaldım oğlum için maviye bayıldım ama bidahaki bebeğim kız olursa kullanamazmıyız die tereddütteyim :)canım ben aldım ve kurdum. eşimle hayran hayran baktık resmenyaz için bize çok yardımcı olur diye düşünüyoruz. annemler, kayınvalidem... yorumlardan bunun yatak olarak kullanıldığını da öğrendim. içine ince bir yatak yaptırıp kullanırım
zevkli hatınlarız vesselam :)evet canım ikiside çok güzel zevklerimiz de aynıymıs demekki
kızım olsaydı bundan yüzlerce alcaktım içimde kaldı :)
Ayy maşallah cnm yaa kuzun seni üzmemiş iyiki başta sezeryan için acele etmemişsin inşlh bu doğumunda aynı şekil kolay olur ve Rabbim hepimize böyle kolay az sancılı az dikişli doğurmayı nasip etsin :)canım ben ilk hamileliğimde bundan çok çektim 16 hafta resmen kan kustum öyle feciydim, sürekli sürekli serumlar vs. Son dönemde 35 haftada tansiyon atrı idrarda +1 protein çıktı doktorum sezeryanla almak istedi ama annem pek onaylamadı çok küşük diye sıkı takibe alındım 15 gün sonra sezeryan olacaktım.
Ama şükür ona gerek kalmadı 35+6 günlükken suyum ve nişanım geldi normal doğum yaptım.
O kadar zor hamileliğe öyle bir doğum yaptım ki Maşallah otur büyük bir zevkle izle.
Gece 3 te suyum nişanım geldi hemen duşa girdim, bebeğin haftası erken olduğu için hemen gittik hastaneye gittiğimde saat 4,30 du ve hiç sancım yoktu ama 3 cm. açılmam vardı, yatış yaptılar odama geçene kadar 6 cm. oldu açılmam, lavman mıdır nedir onu yapıp kalkmamı yasaklayarak nst ye ve tansiyon aletine bağladılar beni.
6 cm açılmaya gram sancım yoktu, bebek düşük ağırlıklı kalp atışları yavaşlamasın diye hafif suni sancı verdiler, nst de 180 lere çıkacak ki doğum anı olsun dedi ebe ama benim sancım 60 larda gezdi bir kere 120 ye çıktı ve kızım doğdu şükür.
Doğum haneye girip çıkmam 20 dk. sürdü, 2 dikişim vardı.
Benim şansım annemin hemşire emeklisi de olması, doğum servisinde de çalışmış ve bizim doğumlarımız hızlı oluyor diye sık sık açıklığımı kontrol ettirdi meğerse her kontrolde açıklık elledikleri için bira daha artarmış, aklınızda bulunsun.
Maşallah kuzucuğuna. Benim de bugün dinledi de benim zıpır 20 saniyeden fazla kıpırdamadan durmadığı için dakikada kaç atıyor öğrenenedik. Karnımın her yanında dolaştı durduKizlar bugun drum ilaçlarımi degistirdi...
Kizlar bugun drum ilaçlarımi degistirdi...
İnternette kan sulandirici kullananlar normal dogum yapamaz yaziyodu bende normal istiyorum da onu soracaktimBen varım canım, noldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?