2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar selammmmm maşallah kuzucukları ultrason fotoları koyulmus benim 10 gun oncenin görüntüsü var hiç aklıma gelmemişti koymak sizden görüp koycammm ben de Eki Görüntüle 1371545

Mşallah cnm sana da yavruna da.
benım yavruyu böle tam göremiyoruz ya dogru duzgun bi fotom yok son 2 haftadır.
ya bacak görüyoruz ya kafa yada karın.
sınırlendim bak şimdik :)

sağol canım inş geçer valla dört gözle bekliyorum geçmesini kusmaktan boğazım tahriş oldu mahvoldum

bende aynı durumdaydım canım. 13 haftalarımda geçti, ama ilk hamileliğimde 15. haftalarıma kadar sürmüştü.

Bana hiçbir ilaç fayda etmedi sadece taktırdığım serumlar rahatlattı.

İnş. bir an önce geçer bulantılarınız.

Mşallah cnm sana da yavruna da.
benım yavruyu böle tam göremiyoruz ya dogru duzgun bi fotom yok son 2 haftadır.
ya bacak görüyoruz ya kafa yada karın.
sınırlendim bak şimdik :)
Saol canım artık böyle bütün foto alamicaz sanırım ekrana sigmicak kuzucuklar

heralde cnm, detaylıyı sabırla beklemekteyim hem renklı de bakıcakmış artı dvd verecekmış tüm ultrasonu.
ben peritinaoga gidiyorum kendisi yapacak detaylımı.

bu arada son gidişimde vidyoya çektim çok ii oldu tavsiye ederim kızlar.. özlem gideriyorum her gün izleyip.

Cnm sen benim dra gelirsen eline bir cd verecek
Izle izle doyamiyorum masaallah barekallah...
Buraya koymaya calistim videoyu formati uymuyor dedi...
Face e yukledim ordan link atip buraya koyabilirmisim...
4D usg izlemeye doyamazsin minnosunu...
Topis gobisi tontis yanaklarini gorebiliyorum... ayni baba bizimki saclar bile siyah :)...
Ağzını burnunu ogusturuyor oyyy insan ole mutlu oluyor ki...
Az sabret gelirsen alirsin cdyi

Son düzenleme:
Kizlar bugun drum ilaçlarımi degistirdi...
Decavit yazdi kan ilaci yazdi...
Birde asiri kabizligim var...
Artik balli sut kesmiyor bagirsaklarimi...
Magnesie calcinee saba toz yazdi dr...
Kabızlık ve magnezyum icin...

Ayrica saglik ocaginda tetanos aşısı oldum bugun...
Şeker yuklemesi ile ilgili de uzun uzun bilgilendirdi hemsire hanim beni...
Kalp atislarini dinledik benim kudurugun... dk 156 masaallah :)

Tesekkur ederim canim

Ayy canim ne güzel anlattın.yerim onun o oguşturan ellerini.oyyy kime benzediğini bile anlamissiniz biz şu ultrason kağıdında bile benzetmeye calisiyoruz ailede kime gosterdiysem fotoyu herkes kendine benzetiyor haha inşallah gelcem canım aysel hanima. Senin minigin videosunu da merak ettim

Ben de perşembe gitcem aşı için canım. Yaptirdinnn mi şeker yüklemesi?

Masa üstü ocye gecince atayim linki... benim oglan bilisimde okuyor ben hallederim anne dedi... du ayarlarsam sanada habet veririm

Canim bende hem coraspin hem clexane kullaniyorum nasipse normal dogum istiyorum. Bir arkadaş da kullaniyor ve 40haftasini doldurmasina 2 hafta kaldi normal dogum yapacak. 30.haftada coraspini bıraktı.
Saol canim igneyi ne zaman birakacakmis arkadasin

Canım kurmadan önce çok yer kaplıyomuydu? Yani bebeğimiz azıcık büyüyünce toplayıp kaldırsak çok yer kaplar mı? Bide ben renk konusunda kararsız kaldım oğlum için maviye bayıldım ama bidahaki bebeğim kız olursa kullanamazmıyız die tereddütteyim :)

evet canım ikiside çok güzel zevklerimiz de aynıymıs demekki
zevkli hatınlarız vesselam :)

http://i.imgur.com/8KwaLF4.jpg
kızlar bugün trendyoldan aldım bunları
kızım olsaydı bundan yüzlerce alcaktım içimde kaldı :)

Ayy maşallah cnm yaa kuzun seni üzmemiş iyiki başta sezeryan için acele etmemişsin inşlh bu doğumunda aynı şekil kolay olur ve Rabbim hepimize böyle kolay az sancılı az dikişli doğurmayı nasip etsin :)

Maşallah kuzucuğuna. Benim de bugün dinledi de benim zıpır 20 saniyeden fazla kıpırdamadan durmadığı için dakikada kaç atıyor öğrenenedik. Karnımın her yanında dolaştı durdu
Kabızlık için kuru kayısı ye aç karnına üstünede 1 bardak ılık su iç. Bende işe yarıyor.

Sonunda gönlüne göre bir doktor bulmuşsun, senin adına çok sevindim.

maşallah kuzucuğuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…