- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.681
Teşekkür ederiz teyzesi
İnşaallah canım benimbu kızımın 17 hafta 3 günlük hali allah bilir şimdi nasıl büyümüştür
aslında 150 de çok ama detaylıya nedense çok önem veriyorum hemen hemen herşeyi orada belli oluyor.
onun için artık 150 yi gözden çıkartıp kendi hastanemdeki ultrasonu tercih ettim.
Ocak ayı maaş zammı ve maaş farkına tekabül ediyor. :)
canım fuar davetiyelerini nereden alabiliriz bilgin var mı acaba?Günaydın anneler. İstanbul da oturanlar için 15-18 ocak tarihleri arasında CNR fuar alanında anne çocuk ürünleri fuarı var. Çok fazla ürün çeşidi ve her bütçeye göre ürünler varmış. Ben son gün gitmeyi düşünüyorum. O zaman satış da olmayan ürünlerde satışa sunuluyormuş. Bilginize kızlar.
Bizim bir tek babamız çalıştığı için benim içim elvermedi canım... Bende çalışsaydım eğer bende hiç uğraşmazdım devlet hastaanesinde çektiğin eziyetle kalıyorsun...
Bizim bir tek babamız çalıştığı için benim içim elvermedi canım... Bende çalışsaydım eğer bende hiç uğraşmazdım devlet hastaanesinde çektiğin eziyetle kalıyorsun...
ben geçen sene eylül ayında günümü doldurdum canım çok şükür, bende milli eğitime bağlı bir kurumda işçi kadrosundaydım şartlarımız imkanlarımız iyiydi, yeni yasaya göre (primimiz çok yüksek yattığı için bizler için) gününü doldurup yaşı beklemek mantıklı geliyor.
bende geçen sene eşim hakkariden şarktan gelince ayrıldım. çok yorulmuştum 2 tarife gittim hem anne hem baba- hem ev kadını hem ev erkeği hemde iş kadınıydım. 2 sene eşimle ayrı yaşamak zorunda kalmıştık. 18 yaşında işe girdiğim için 32 yaşında günüm doldu.
şimdi bizde tek maaşız.
Ama allaha bin şükür 26 yaşında evimizi almıştık, borcumuzun son 18 ayı.
arabamızı da taa ben bekarken anne evinde almıştım.
işten ayrılırken aldığım toplu parayıda ömrüm olursa olursa arsa alıp değerledirecek çocuklarımın eğitimine harcayacağım.
Ev araba vs. olunca tek maaş Allaha bin şükür yetiyor, kimseye muhtaç değiliz, rabbim etmesinde inş.
canım fuar davetiyelerini nereden alabiliriz bilgin var mı acaba?
İnşallah canım benim. biz daha 6 aylık evliyiz :) Allaha şükür kira derdimiz yok kayınvalidemlerin evinde kalıyoruz. Onlar memlekete yerleştiler sayılır biz ev alana kadar arada geliyorlar başımın üstünde yerleri var . Araba kredisi ödüyor eşim şu an babası da yardım ediyor sağolsun evlenmeden almıştı arabasını. onun da yaza kredisi bitiyor allah izin verirse. Ondan sonra da ev kredisine başlamak istiyorum. Böyle başımda kimse yok ama evde ne kadar olursa olsun kendiminmiş gibi hissedemiyorum. Kendi düzenimi kuramıyorum burda. Allah izin verirse bi evim olsun istiyorum :) kız çocukları çok bereketli olur derler inşallah kızım uğur getirir bize :)
Baktırdım canım 23 Aralık çok iyi di bir sorun yokduşekerine baktırdın mı canım?
kızlar, omega 3 tableti kullanıyor musunuz ekstradan?
merhaba arkadaşlarr
nasılsınız? ben hiç iyi değilim gece uyuyamadım sabah işe bir geldim su basmış odamızı temizlediler falan ama kalorifer yandığı halde ısınmadı daha klimamızda bozuk ayaklarım dondu resmen. üstüne öğle arası dışarı kar fırtına çıkmayayım dedim sipariş verdim yemekte gelmedi. açım, üşüyorum eve gidip uyumak istiyorum sadece
Selam Kızlar beni az önce Sağlık Ocağından aradılar. Yarın kontrole gelmeniz gerekiyor sabahtan uğrayın dediler şaşırdım... Normalde gittiğimizde sağlık ocağına doğru dürüst muayene etmiyorlar ilgi göstermiyorlar şimdi nerden çıktı bu ilgi alaka :))) Neyse yarın gidelim bakalım ne diyecekler.
ben de metpamid kullanıyordum bana mısın demiyor çok kötü geçiriyorumCanim benim hala devam ediyor. 16.haftada bulanti ilacini biraktim o ana kadar siddetli bulanti kusma yasadim. Ama simdi Allahima şükürler olsun günde 1-2 kere felan oluyor. Ben buna da sukrediyorum cunku cok zor gunler gecirdim. Bugune kadar 6kg verdim ve hala hic kilo almadim. Bulanti ilaci olarak da metpamid ise yaramiyordu zofran kullaniyordum haberin olsun belki isine yarar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
benim de sabah kusmalarım bitti öğleden sonra akşama doğru kusuyorum hepBenimki 15. Haftada bitti. 5. Haftada başlamıştı, gün boyu süren çook berbat bir bulantı kusma... 7. Haftada hastaneye yatmıştım hatta serumla kendime gelmiştim. 13. Haftada azalmaya başladı, sabah ilk kalktığımda çıkartıyordum sadece, ve sonunda bitti:) o zamanlar hiç bitmicek sanıyordum, şükürler olsun. Seninde bikaç haftaya biticektir inşallah sık dişini
sağol canım inş geçer valla dört gözle bekliyorum geçmesini kusmaktan boğazım tahriş oldu mahvoldumCanım ben bulantı ve kusmaktan helak olmuştum, 14.hafta bitti gitti şükür, sadece ac kalınca midem bulanıyor öğürüyorum arada o kadar, sabret seninde gecer yakında...
Kızlar bir sorum olacak devlet hastanesinde 4 boyutlu ultrason çektiren ve çektirecek arkadaşlara.
Ne kadar zaman sonraya gün veriyorlar acaba ortalama? Benim normalde gittiğim özel hastanede randevum vardı fakat 220 tl düşünnce çok fazla geldi ve devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim herhangi bir doktordan randevu aldım durumu anlatıp gün isticem de. ne kadar sonraya verirler merak ediyorum. Bir de kacıncı haftaya kadar yaptırmamız gerek?
Cnm ben de trabzondayım devlet hastanesine geçen gün gittim 4 boyutlu için gün aldım. 21. Haftama gün verdiler bana. 24. Haftaya kadar yaptirabiliyorsun diye biliyorum. Yani gittiğin gün gebelik haftana gore 21. 22. Haftaya denk gelen bir gün veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?