2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Bizim bir tek babamız çalıştığı için benim içim elvermedi canım... Bende çalışsaydım eğer bende hiç uğraşmazdım devlet hastaanesinde çektiğin eziyetle kalıyorsun...

canım fuar davetiyelerini nereden alabiliriz bilgin var mı acaba?

Bizim bir tek babamız çalıştığı için benim içim elvermedi canım... Bende çalışsaydım eğer bende hiç uğraşmazdım devlet hastaanesinde çektiğin eziyetle kalıyorsun...

ben geçen sene eylül ayında günümü doldurdum canım çok şükür, bende milli eğitime bağlı bir kurumda işçi kadrosundaydım şartlarımız imkanlarımız iyiydi, yeni yasaya göre (primimiz çok yüksek yattığı için bizler için) gününü doldurup yaşı beklemek mantıklı geliyor.

bende geçen sene eşim hakkariden şarktan gelince ayrıldım. çok yorulmuştum 2 tarife gittim hem anne hem baba- hem ev kadını hem ev erkeği hemde iş kadınıydım. 2 sene eşimle ayrı yaşamak zorunda kalmıştık. 18 yaşında işe girdiğim için 32 yaşında günüm doldu.

şimdi bizde tek maaşız.

Ama allaha bin şükür 26 yaşında evimizi almıştık, borcumuzun son 18 ayı.

arabamızı da taa ben bekarken anne evinde almıştım.

işten ayrılırken aldığım toplu parayıda ömrüm olursa olursa arsa alıp değerledirecek çocuklarımın eğitimine harcayacağım.

Ev araba vs. olunca tek maaş Allaha bin şükür yetiyor, kimseye muhtaç değiliz, rabbim etmesinde inş.

Aslında iyi bir doktora denk gelirsen eziyet olmuyor, devlette de çooook mükemmel doktorlar var denk gelmek önemli. Allah iyilerle karşılaştırsın inş.

İnşallah canım benim. biz daha 6 aylık evliyiz :) Allaha şükür kira derdimiz yok kayınvalidemlerin evinde kalıyoruz. Onlar memlekete yerleştiler sayılır biz ev alana kadar arada geliyorlar başımın üstünde yerleri var . Araba kredisi ödüyor eşim şu an babası da yardım ediyor sağolsun evlenmeden almıştı arabasını. onun da yaza kredisi bitiyor allah izin verirse. Ondan sonra da ev kredisine başlamak istiyorum. Böyle başımda kimse yok ama evde ne kadar olursa olsun kendiminmiş gibi hissedemiyorum. Kendi düzenimi kuramıyorum burda. Allah izin verirse bi evim olsun istiyorum :) kız çocukları çok bereketli olur derler inşallah kızım uğur getirir bize :)

O ne güzel kira derdiniz yokmuş. Yaza diğer borçta bitiyormuş evde alırısnız inş.

Gerçekten kız çocuğumu bereketli, çocuklarmı bereketli bilemiyorum ama bizde evimizi kızım 7 aylıkken almıştık.

Selam anneler. Bugün aile hekimliğinde gebe takibinin 2. sine gittim. Şeker yükleme testi hep korkutuyordu ya beni, şimdi içim biraz rahatladı. Çünkü testi orada yapıyormuşlar ve evde içip gelebilirmişim. Eczaneden alıcakmışım içeceğim şeyi ve sabah 8 de içip 9 da kan vermeye gidicem, o kadar. Zaten evime çok yakın. Tabi daha zaman var 24. haftada gitcem.

Selam Kızlar beni az önce Sağlık Ocağından aradılar. Yarın kontrole gelmeniz gerekiyor sabahtan uğrayın dediler şaşırdım... Normalde gittiğimizde sağlık ocağına doğru dürüst muayene etmiyorlar ilgi göstermiyorlar şimdi nerden çıktı bu ilgi alaka :))) Neyse yarın gidelim bakalım ne diyecekler.

geçmiş olsun canım.. sağlık olsun geçer gider üzülme

evet benide aramışlardı, baya ilgililerdi var mıdır bir çıkarları bilmiyorum :)

ben de metpamid kullanıyordum bana mısın demiyor çok kötü geçiriyorum 12. haftada bitsin diye bekliyordum malesef bitmedi

benim de sabah kusmalarım bitti öğleden sonra akşama doğru kusuyorum hep

Canım ben bulantı ve kusmaktan helak olmuştum, 14.hafta bitti gitti şükür, sadece ac kalınca midem bulanıyor öğürüyorum arada o kadar, sabret seninde gecer yakında...
sağol canım inş geçer valla dört gözle bekliyorum geçmesini kusmaktan boğazım tahriş oldu mahvoldum

Cnm ben de trabzondayım devlet hastanesine geçen gün gittim 4 boyutlu için gün aldım. 21. Haftama gün verdiler bana. 24. Haftaya kadar yaptirabiliyorsun diye biliyorum. Yani gittiğin gün gebelik haftana gore 21. 22. Haftaya denk gelen bir gün veriyor

Bu çarşamba gidicem bende canım doktora. haftaya falan vermesi lazım o zaman inşallah verir :) teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…