- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.741
bi de yatarken deneyim o zaman canım olmadı çars gunu doktoruma solicemhepsi çok güzel canım güle güle giysin inşdaha ben 1 parça aldım, aslında bizde sizin gibiyiz borç çok yavaş yavaş başlasam iyi olcak
canım ben decavit içiyorum kokuyo gibi geldi bana da yatarken içtiğim için rahatsız olmadım hiç..
Benim ilk kızım ocak ortalarında doğacaktı 35+6 günlükken 13 aralıkta doğdu.
Bende sizin gibi bununda erken doğacağını düşünüyorum ama kızım kadar da erken doğmasın çünkü çoook küçüktü 2.310 gram.
Benim nedende içimden 25,05,2015 tarihi geçiyor.
Sata göre 8 haziran, bugünkü ultrasona göre 31 mayıs.
Bakalım Allah ne zaman nasip edecek.
evet canım. benim gittiğim doktorunda cihazı 4d özellikli cok memnunum. özel sigortayla indirimli olarak 25lira veriyorum.Iste kizlar 4D usg de saclar tipi bile belli...
Yazik o kafar para dokuyorsunuz...
Muayenesinde 4 G usg olan drlari tercih edin...
Cd nin icinde daha cesitli resimler cekimler her resimde ayri olcumler ve videosu var...
Ustelik 40 tl normal muauene bu...
Her ay da verecek drum bunu
Ben de bir bayramlık elbisesini saklamıştım bir kaç aylıktı o zaman, yine ben almamıştım gerçi elbiseyi. Neyse şimdi bakıyorum oyuncak bebeklerine ancak gelir.
Kardeşimin kayınvalidesi de 4 oğlunun giysileri ayrı ayrı saklamış rahmetli. Torunu olduğunda, oğlunun giysilerini getirip vermişti, bayağı şaşırdık. Nasıl 30 sene sakladı, daha küçüğüne de giydirmedi mi diye. Benim kızımda amcasının bir iki giysisini giydi, bu sene, yeşil güzel bir tulum ve pijama takımı. Şimdi amcası kapıdan sığmıyor, lise öğrencisi.
genelde anneler hissedermis :)
saglicakla gelsinler insallah ve en az 36 haftayi doldursunlar insallah..
Sagol cnm. Sicak banyo tetiklemiş de olabilir cnku hergunku seylerdi yedikleri m. Kollarimda basladi sirt karin bacaklar ve sonunda yüz. Simdi geçmiş ti ama yine ufaktan başladı kasintim. Allah kimseye yasatmasin zormusss
Kizlar merhaba. Tetenoz asisi olan varmi? Yarin yaptiricam ama korkuyrm biraz
Ben hem coraspin kullaniyorum hem de clexan igne kullaniyorum normal dogum istiyorm ama internette sezeryan yapabilirler diye okudum insallah bende normal yaparimaspirin kullandım bahsettiğiniz ilaçsa ve şükür sorunsuz normal doğum yaptım.
Kizlar merhaba. Tetenoz asisi olan varmi? Yarin yaptiricam ama korkuyrm biraz
İkinci hamileliğim olduğu için 25. haftalarda tek doz yapılacakmış bana.
Aaaa benim içimdeki ses de erken gelecek diyor
Sağlıklı olsunlar da biz onları bekliyoruz canları nr zaman gelmek isterse gelsinler yeter ki sağlıkla gelsin yavrulariz :)
İnsan çok rahatlıyor tekmeleri hissedince artıkdoktoea gitmek rutin oluyor eelhamdülillah :)
Himm cok kol agrisi oluyor ates flan diyorlar ama bilmiyorm. Mecbur gidicem yarin yaptiricm. Bide seker yuklemesi varmis iki hafta snra oda nasil olcak onu hic blmiyrm.
ayy canım benim çok geçmiş olsun. kaşıntı çok kötü dediğim gibi. inşallah hepimiz tez zamanda şifa buluruz...Allah kimseye boyle bisey yasatmasin aglaya aglaya sabah ettim... acil doktorunnun edeceği müdahaleye guvenemeyip bekledim bebege bi zarar gelmesin diye. Nasil bi illetmis hayatımda ilk defa boyle bisey yaşıyorum... birazdan doktora gidecegim. Cok zormus acisi bi an ölecegim sandim okumadigim dua kalmadi.
canım arkadaş verecek sağolsun. çok beğendim beşiğini zaten. ilk 6 ay yanımızda olur. sonrasında oda mantıklı geliyor bana...canım eğer illa ayrı oda takımı istiyorsan bence yap eğer imkanın da varsa, sonra insanın içinde kalıyor, ama şöyle yapabilirsin ilk altı ay falan kullanılan beşikler varya ondan bitane yatak odasına alırsın, ilk Bi kaç ay geceleri yanında uyutursun sonra yavaş yavaş odasına alıştırırsın.tabi benim naçizane fikrim...
sağol canım benim. inşallah hepimiz sağlıcakla giydiririz :)Çok tatlı Cnm güle güle kullansın ben kız bebeklerde böyle şeylere bayılıyorum :)
bize de bilgi ver canım geldikten sonra hatta etiketle beni olurmu göreyim yazını..
Canim banada doktor 1 ay sonr gel dedi daha 10 gunum var cok zor oluyo beklemek ama hareketini hissediyosan dayanilir canim yaakızlar merhaba bende geldım muayeneden300 gr olmus mınnakım 18 de boy kocaman olmus massallah ama bnım doktorum 2 lı trama yaptık rıskın yok 3 ve 4 lu yu yapmıcam zaten makınem detaylı bı makına herseyıne ben bakıyorum dedı ıcım rahatladı bı sorunumuz yok sukur ama 1 ay snraya gel dedı seker yuklemesı yapıcakmıs nası saabredıcem bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?