2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bi de yatarken deneyim o zaman canım olmadı çars gunu doktoruma solicem

Kizlarrrrr bu da benim minnakkk nnasıl da bakmış ayni babasiiiii aağzını yidiiimmm :) :)tee kasım ayinin bu resim tabi yoksa kocaman oldu bnm minnakim teyzeleri :) hani maşallah :)

genelde anneler hissedermis :)
saglicakla gelsinler insallah ve en az 36 haftayi doldursunlar insallah..

evet canım. benim gittiğim doktorunda cihazı 4d özellikli cok memnunum. özel sigortayla indirimli olarak 25lira veriyorum.

Aslında çok güzel hatıralar.

Annem zamanında giydiği kar beyaz pileli eteğini saklamıştı 15 li yaşlarda ben giymiştim ve çok hoşuma gitmişti.

Bende hepsini imkansız saklayamam ama hatıra amaçlı bazılarını saklamayı düşünüyorum.

Sagol cnm. Sicak banyo tetiklemiş de olabilir cnku hergunku seylerdi yedikleri m. Kollarimda basladi sirt karin bacaklar ve sonunda yüz. Simdi geçmiş ti ama yine ufaktan başladı kasintim. Allah kimseye yasatmasin zormusss

hay Allah ya, amin kimse yasamasin insallah zor gerçekten bende yasamistim hamileligimden önce, tabi ilaç kullanabiliyordum ozaman..
geçen sene bu zamanlar bende kollarimda ve bileklerimde olmustu ama ben incir kürü yapiyordum yumurtalarimi büyütmek için.. Onu biraktiktan iki ay sonra gitti alerjim..
Insallah bidaha olmaz sendede..

aspirin kullandım bahsettiğiniz ilaçsa ve şükür sorunsuz normal doğum yaptım.
Ben hem coraspin kullaniyorum hem de clexan igne kullaniyorum normal dogum istiyorm ama internette sezeryan yapabilirler diye okudum insallah bende normal yaparim

kızlar merhaba bende geldım muayeneden 300 gr olmus mınnakım 18 de boy kocaman olmus massallah ama bnım doktorum 2 lı trama yaptık rıskın yok 3 ve 4 lu yu yapmıcam zaten makınem detaylı bı makına herseyıne ben bakıyorum dedı ıcım rahatladı bı sorunumuz yok sukur ama 1 ay snraya gel dedı seker yuklemesı yapıcakmıs nası saabredıcem bılmıyorum

insallah canim sapsaglikli olsunlar insallah

Himm cok kol agrisi oluyor ates flan diyorlar ama bilmiyorm. Mecbur gidicem yarin yaptiricm. Bide seker yuklemesi varmis iki hafta snra oda nasil olcak onu hic blmiyrm.

valla canım sadece kolda hafif ağırlık hissediyorsun oda 2 güne geçiyor.

ayy canım benim çok geçmiş olsun. kaşıntı çok kötü dediğim gibi. inşallah hepimiz tez zamanda şifa buluruz...

canım arkadaş verecek sağolsun. çok beğendim beşiğini zaten. ilk 6 ay yanımızda olur. sonrasında oda mantıklı geliyor bana...

bize de bilgi ver canım geldikten sonra hatta etiketle beni olurmu göreyim yazını..

Kontrolüm vardi demistim sabah :) kizimi gördümde geldim
4'lü test dediginiz nasil oluyor Türkiyede bilmiyorum ama benim doktorum bugün tüm organlarini inceledi, ellerini, ayaklarini, parmaklarini inceledi.. Bi sag elini göstermedi yavrucak, ne yaptiysak kimildamadi simdide halay çekmeye basladi içimde ne aksi kizim olcak

Masallah 404 gram olmus çok sasirdim bu kadar olmasina simdiden, internette 200-300gr civari yaziyordu cünkü..
çok sükür hersey yolunda..
Bebegin biraz asagida oldugunu düsündügümü söyledim doktora oda normal dedi, iner, cikar, döner, takla atar simdi dedi, hakkatende doktora gitmeye göbek deligimin üstüne gelmisti ama tekmelerini kasiklarimda hissediyorum..

Bi kez daha kiz oldugunu garantiledik onada sevindim, burda cinsiyet degistiren arkadaslari okudukça acaba diyordum

Canim banada doktor 1 ay sonr gel dedi daha 10 gunum var cok zor oluyo beklemek ama hareketini hissediyosan dayanilir canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…