2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayy maşallah cnm yaa kuzun seni üzmemiş iyiki başta sezeryan için acele etmemişsin inşlh bu doğumunda aynı şekil kolay olur ve Rabbim hepimize böyle kolay az sancılı az dikişli doğurmayı nasip etsin :)

Evet canım ama doktorumun dediği yinede çıktı anne karnında kilo almaz demişti 6 gün sonra kızım doğdu 6 günde gram almamıştı ama beklememe değmiş çünkü normal doğum yapmak nasip oldu.

Vavvvvvvvvv ne yaptin sen canan )) hepsi cok guzeller..

MaşaAllah minnoşa. Saç rengini nasıl anladı doktor, sonuçta 4boyutlu ultrason 3 boyutlunun eş zamanlı gösterimli hali ve görüntü turuncu şeklinde değil mi?
Doktoruma Radyoloji bölümünü sorunca, 20 haftadan sonra gelirsem 4b açarım dedi. İsterlerse radyolojiye gitmeden de bakılabilen ultrasomn cihazları var demek ki.

kızlar decavit midemi cok kotu yapıyor hatta itiraf etmek gerekirse bir süredirde içmiyorum bıraktım. çok vicdan azabı cekiyorum içmediğim için bebeğim vitaminsiz kalıyor die haftasonu yine içeyim dedim ağzımın tadını mahvetti bide bende gastrid var oda etkliyor sanırım. doktoruma sorucam bunun yerine baska bişey versin die. peki decavit yada elevit yerine sizin kullandığınız memnun kaldığınız baska bi multivitamin ilacı var mı ?

Oyy kuzucuğun çok şanslı o zaman maşaAllah. Benim kızım da kayınvalide koca bir valiz giysiler işleyip görümcemle herşeyi almışlardı, ben kaç sene sadece bir kaç parça eşya aldım. Annem de yapmıştı bir şeyler. Sadece bir kuzu resmi olan battaniye için yollara düştüğü hatırlıyorum. Sonra bütün giysileri (orlan olanlar hariç) görümceme verdim onun kızı olunca. O da başka durumu olmayan birine vermiş. O da işi bitince köye daha durumu olmayan birine yollamış. Tavşanın suyunun suyu gibi kıyafetleri kaç yavrucak giydi. Zaten ilk aylarda bebekler o kadar hızlı büyüyor ki, ikinci giydirmeye fırsat olmuyor giysi çoksa.

l mom omega kullanıyorum canım ben hiç bi şikayetim yok

maşallah bebişine canım bizde telefonla videoya cekiyoruz kontrol esnasında :) cd le uğraşmayalım telden direk izleriz die ama ileriye donuk kalıcı olması acısından ve de artık bebiş buyuyup geliştiği için bende isticem en son bu c.tesi detaylı ultrason videosunu verdiler ama onda genelde organları var boydan pek yok :)

Iste kizlar 4D usg de saclar tipi bile belli...
Yazik o kafar para dokuyorsunuz...
Muayenesinde 4 G usg olan drlari tercih edin...
Cd nin icinde daha cesitli resimler cekimler her resimde ayri olcumler ve videosu var...
Ustelik 40 tl normal muauene bu...
Her ay da verecek drum bunu

İnş. şanslıdır, inş. dünyaya geldiği için mutlu olur, anne baba olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Seninde dediğin gibi . kızımdan sonrada eminim en az çocuk daha büyütür. ama bazılarını hatıra amaçlı yine saklayacağım.

Kızlarımın çeyizlerine koyarım herhalde:)

Kızlar Devlet Hastanesinde bir türlü çözüm bulamadım Şimdi Maltepe Devlette renki ultrtsoan yokmuş Krtal Yavuz Selim i aradım bizde yok dedi Kartal Lütfü kırdar da varmıs oradan randevu alacakdım ilk başta kadın doguma alınmak gerekiyormuş gebe takibi yapılmamak tadır diyor kaldım öyle ortada Türkan Saylan bana ters yerde onlarda yarım ağız cvp verdş doktor uygun görürse yapıyoruz dedi orya gidecem bir şskild eya gerek yok derse oooooo kafam karıstı

Bana çok emeği geçen doktorum da radyolojiye yolladı fiyatı 300tl, mecbur değilim diye gitmedim şimdiki doktorum da en iyi zamanın 20 haftadan sonra olduğunu söyledi, nasip olursa 22. haftada giderim 4b görürüm Muhsin'imi. Yeni açılan bir hastane denk geldi, muayene ücreti de 25tl. Müşteri potansiyeli artarsa fiyatta artar herhalde. Ben acaba 4B için ekstra ücret mi alır diyodum. Senin yazdıklarından sonra almayacağını anladım. Kızım da da dört boyutlu video görüntüleri var, şimdi görünce hatırladım. Yüzü aynen belli idi. Her ne kadar çevreden görenler pek anlamayıp, uzaylıya benzetmiş olsa da.

Ben de bir bayramlık elbisesini saklamıştım bir kaç aylıktı o zaman, yine ben almamıştım gerçi elbiseyi. Neyse şimdi bakıyorum oyuncak bebeklerine ancak gelir.
Kardeşimin kayınvalidesi de 4 oğlunun giysileri ayrı ayrı saklamış rahmetli. Torunu olduğunda, oğlunun giysilerini getirip vermişti, bayağı şaşırdık. Nasıl 30 sene sakladı, daha küçüğüne de giydirmedi mi diye. Benim kızımda amcasının bir iki giysisini giydi, bu sene, yeşil güzel bir tulum ve pijama takımı. Şimdi amcası kapıdan sığmıyor, lise öğrencisi.

hepsi çok güzel canım güle güle giysin inş daha ben 1 parça aldım, aslında bizde sizin gibiyiz borç çok yavaş yavaş başlasam iyi olcak

canım ben decavit içiyorum kokuyo gibi geldi bana da yatarken içtiğim için rahatsız olmadım hiç..

benimde bugün elime ulastı canım çoğu ebebekten alınmıs kıyafetler belli ama ben senın aldıklarının cogunu bulamadım kalmamıstı demekki hepsini sen almışsın şu pembe köpekli takımı çok beğenmiştim ama bulamadım malesef kız o yelekten kaç tane aldın öyle maşallah güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…