- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.721
Ayy maşallah cnm yaa kuzun seni üzmemiş iyiki başta sezeryan için acele etmemişsin inşlh bu doğumunda aynı şekil kolay olur ve Rabbim hepimize böyle kolay az sancılı az dikişli doğurmayı nasip etsin :)
Vavvvvvvvvv ne yaptin sen cananÖncelikle söylemeliyim ki bunu neden yaptıklarını anlamazdım ama insan başına gelince anlıyor. :)))
İşte kızımın bu gün kargodan gelen cicileri ve benim görerek aldığım bir kaç şey :)) bazılarını o kadar beğendim ki beden beden aldım. Zaten acemi olduüum için bol bol kaka bulaştırıp sürekli yıkayacağımı düşünüyorum.Eki Görüntüle 1371334 Eki Görüntüle 1371333
MaşaAllah minnoşa. Saç rengini nasıl anladı doktor, sonuçta 4boyutlu ultrason 3 boyutlunun eş zamanlı gösterimli hali ve görüntü turuncu şeklinde değil mi?Kizlar bugun drum ilaçlarımi degistirdi...
Decavit yazdi kan ilaci yazdi...
Birde asiri kabizligim var...
Artik balli sut kesmiyor bagirsaklarimi...
Magnesie calcinee saba toz yazdi dr...
Kabızlık ve magnezyum icin...
Ayrica saglik ocaginda tetanos aşısı oldum bugun...
Şeker yuklemesi ile ilgili de uzun uzun bilgilendirdi hemsire hanim beni...
Kalp atislarini dinledik benim kudurugun... dk 156 masaallah :)
Oyyy maşallah subhanallah ne güzel yahu böylehttps://www.facebook.com/kızlar herkese açık yapmak zorundayım birazdan kapıcam bizim bıdığın videosu bu :)
çok güzel çıkmış meleğin maşallah kocaman ona bizim doktor hiç böyle şeyler vermiyor bak sinir oldun şimdi ...https://www.facebook.com/kızlar herkese açık yapmak zorundayım birazdan kapıcam bizim bıdığın videosu bu :)
Oyy kuzucuğun çok şanslı o zaman maşaAllah. Benim kızım da kayınvalide koca bir valiz giysiler işleyip görümcemle herşeyi almışlardı, ben kaç sene sadece bir kaç parça eşya aldım. Annem de yapmıştı bir şeyler. Sadece bir kuzu resmi olan battaniye için yollara düştüğü hatırlıyorum. Sonra bütün giysileri (orlan olanlar hariç) görümceme verdim onun kızı olunca. O da başka durumu olmayan birine vermiş. O da işi bitince köye daha durumu olmayan birine yollamış. Tavşanın suyunun suyu gibi kıyafetleri kaç yavrucak giydi. Zaten ilk aylarda bebekler o kadar hızlı büyüyor ki, ikinci giydirmeye fırsat olmuyor giysi çoksa.Kızım zamanında türkiye de next mağazası vardı, ingiltere markası ama türkiyede de vardı 2008-2009 da kapandı, türkiyeye ürün göndermemeye başladı.
Bana oradan mesaj gelirdi bugün saat 4 ten gece 10 a kadar bütün ürünlerde %50 indirim var diye. Ben daha hamileyken gider 500-600 lük ürün alır yarısını öder çıkardım.
Hatta mağaza kapanacağı zaman bütün ürünlerde %70 indirim yaptılar, artık mağazadaki kızlar beni tanımıştı ve mağazanın kapanacağını söylemişlerdi o indirimi kaçırmadım söylemesi ayıptır 1 milyara yakın alışveriş yapıp 300 civarı bir para ödemiştim ama ne alışverişti 6 yaşa kadar kıyafetlerini almıştım. :)
Hem kızım nasiplendi hemde Allah nasip ederse bu kızım nasiplenecek.
l mom omega kullanıyorum canım ben hiç bi şikayetim yokkızlar decavit midemi cok kotu yapıyor hatta itiraf etmek gerekirse bir süredirde içmiyorum bıraktım. çok vicdan azabı cekiyorum içmediğim için bebeğim vitaminsiz kalıyor die haftasonu yine içeyim dedim ağzımın tadını mahvetti bide bende gastrid var oda etkliyor sanırım. doktoruma sorucam bunun yerine baska bişey versin die. peki decavit yada elevit yerine sizin kullandığınız memnun kaldığınız baska bi multivitamin ilacı var mı ?
İnternette kan sulandirici kullananlar normal dogum yapamaz yaziyodu bende normal istiyorum da onu soracaktim
maşallah bebişine canım bizde telefonla videoya cekiyoruz kontrol esnasında :) cd le uğraşmayalım telden direk izleriz die ama ileriye donuk kalıcı olması acısından ve de artık bebiş buyuyup geliştiği için bende isticem en son bu c.tesi detaylı ultrason videosunu verdiler ama onda genelde organları var boydan pek yok :)Cnm sen benim dra gelirsen eline bir cd verecek
Izle izle doyamiyorum masaallah barekallah...
Buraya koymaya calistim videoyu formati uymuyor dedi...
Face e yukledim ordan link atip buraya koyabilirmisim...
4D usg izlemeye doyamazsin minnosunu...
Topis gobisi tontis yanaklarini gorebiliyorum... ayni baba bizimki saclar bile siyah :)...
Ağzını burnunu ogusturuyor oyyy insan ole mutlu oluyor ki...
Az sabret gelirsen alirsin cdyi
Oyy kuzucuğun çok şanslı o zaman maşaAllah. Benim kızım da kayınvalide koca bir valiz giysiler işleyip görümcemle herşeyi almışlardı, ben kaç sene sadece bir kaç parça eşya aldım. Annem de yapmıştı bir şeyler. Sadece bir kuzu resmi olan battaniye için yollara düştüğü hatırlıyorum. Sonra bütün giysileri (orlan olanlar hariç) görümceme verdim onun kızı olunca. O da başka durumu olmayan birine vermiş. O da işi bitince köye daha durumu olmayan birine yollamış. Tavşanın suyunun suyu gibi kıyafetleri kaç yavrucak giydi. Zaten ilk aylarda bebekler o kadar hızlı büyüyor ki, ikinci giydirmeye fırsat olmuyor giysi çoksa.
Bana çok emeği geçen doktorum da radyolojiye yolladı fiyatı 300tl, mecbur değilim diye gitmedim şimdiki doktorum da en iyi zamanın 20 haftadan sonra olduğunu söyledi, nasip olursa 22. haftada giderim 4b görürüm Muhsin'imi. Yeni açılan bir hastane denk geldi, muayene ücreti de 25tl. Müşteri potansiyeli artarsa fiyatta artar herhalde. Ben acaba 4B için ekstra ücret mi alır diyodum. Senin yazdıklarından sonra almayacağını anladım. Kızım da da dört boyutlu video görüntüleri var, şimdi görünce hatırladım. Yüzü aynen belli idi. Her ne kadar çevreden görenler pek anlamayıp, uzaylıya benzetmiş olsa da.Iste kizlar 4D usg de saclar tipi bile belli...
Yazik o kafar para dokuyorsunuz...
Muayenesinde 4 G usg olan drlari tercih edin...
Cd nin icinde daha cesitli resimler cekimler her resimde ayri olcumler ve videosu var...
Ustelik 40 tl normal muauene bu...
Her ay da verecek drum bunu
Ben de bir bayramlık elbisesini saklamıştım bir kaç aylıktı o zaman, yine ben almamıştım gerçi elbiseyi. Neyse şimdi bakıyorum oyuncak bebeklerine ancak gelir.İnş. şanslıdır, inş. dünyaya geldiği için mutlu olur, anne baba olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Seninde dediğin gibi . kızımdan sonrada eminim en az çocuk daha büyütür. ama bazılarını hatıra amaçlı yine saklayacağım.
Kızlarımın çeyizlerine koyarım herhalde:)
hepsi çok güzel canım güle güle giysin inşÖncelikle söylemeliyim ki bunu neden yaptıklarını anlamazdım ama insan başına gelince anlıyor. :)))
İşte kızımın bu gün kargodan gelen cicileri ve benim görerek aldığım bir kaç şey :)) bazılarını o kadar beğendim ki beden beden aldım. Zaten acemi olduüum için bol bol kaka bulaştırıp sürekli yıkayacağımı düşünüyorum.Eki Görüntüle 1371334 Eki Görüntüle 1371333
canım ben decavit içiyorum kokuyo gibi geldi bana da yatarken içtiğim için rahatsız olmadım hiç..kızlar decavit midemi cok kotu yapıyor hatta itiraf etmek gerekirse bir süredirde içmiyorum bıraktım. çok vicdan azabı cekiyorum içmediğim için bebeğim vitaminsiz kalıyor die haftasonu yine içeyim dedim ağzımın tadını mahvetti bide bende gastrid var oda etkliyor sanırım. doktoruma sorucam bunun yerine baska bişey versin die. peki decavit yada elevit yerine sizin kullandığınız memnun kaldığınız baska bi multivitamin ilacı var mı ?
benimde bugün elime ulastı canım çoğu ebebekten alınmıs kıyafetler belli ama ben senın aldıklarının cogunu bulamadım kalmamıstı demekki hepsini sen almışsınÖncelikle söylemeliyim ki bunu neden yaptıklarını anlamazdım ama insan başına gelince anlıyor. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?