- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.661
Nasıldı kolay oldumu Cnm doğumun? normal yanlısıyım bende tecrübelisin sen bu konuda :)
Heheh koca kız olmuşbende koymak isterim kızımı ama nazar olur diye korkuyorum acıkcası bizim kızın yüzü var ultrasonda komple cekti doktorumuz ama bu kadar net değil :)
ayy maaşallah annesi nasıl da büyüyo kuzucuklarımız. hayırla sağlıkla doğar hepsi de inşallah
Canim sirt ustu yatmakta iyi degil..suan link atamayorum telefondan giriyorum..ama sol tarafina yatmayi aliskanlik haline getirmelisin bence..hele son zamanlarda riskliymis sirt ustu..istersen bi arastir..
Kızlar bir sorum olacak devlet hastanesinde 4 boyutlu ultrason çektiren ve çektirecek arkadaşlara.
Ne kadar zaman sonraya gün veriyorlar acaba ortalama? Benim normalde gittiğim özel hastanede randevum vardı fakat 220 tl düşünnce çok fazla geldi ve devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim herhangi bir doktordan randevu aldım durumu anlatıp gün isticem de. ne kadar sonraya verirler merak ediyorum. Bir de kacıncı haftaya kadar yaptırmamız gerek?
ben 3 gün önceye kadar hiçbir şey hissetmiyordum yeni başladım. Göbeğindeki gazdan kurtulmuşsundır benim de bir y önce göbeğim daha büyüktü ama bebek değil şişkinlikti. Kız ben 10 kilo aldım 65 kilo oldum beim gibi olmak hiç istemezsin emin ol :)))
geçen gittiğimde yarım kilo almıştım 2 hafta geçti ama evde tartılıyorum hep aynıyım
Ankara da doğum evinde 3 gün sonrasına gün veriyorlarmış canım.
Ben 22. haftada yaptıracağım doktorum öyle istedi.
Allah nasip ederse 3 şubatta. 150 tl.
Masallah kuzuna ne tatli cikmis dr iyi yakalamis pozu cook seker masallah
MaaşAllah barekAllah subhanAllah canim...çok tatli poz vermiş minik kiz
hiç bilmiyorum canım. benim gittiğim özel hastanede 2 li teste de para almamışlardı bundada almazlar inşallah ama ne olur ne olmaz diye arayıp bi soracağım. iyiki hatırlattın.Kızlar bir sorum olacak devlet hastanesinde 4 boyutlu ultrason çektiren ve çektirecek arkadaşlara.
Ne kadar zaman sonraya gün veriyorlar acaba ortalama? Benim normalde gittiğim özel hastanede randevum vardı fakat 220 tl düşünnce çok fazla geldi ve devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim herhangi bir doktordan randevu aldım durumu anlatıp gün isticem de. ne kadar sonraya verirler merak ediyorum. Bir de kacıncı haftaya kadar yaptırmamız gerek?
Masallah kuzuna ne tatli cikmis dr iyi yakalamis pozu cook seker masallah(benim nazarim degmez bu arada)
amanın maşallah, kırk bin kere maşallah.
size tam poz vermiş annesi, sağlıkla kucağına aldığın günlerin resmini de görürüz inş.
Ben Trabzon'dayım canım inşallah burada da öyledir... Bir de gittiğim hastane medical park oldu muayene ücretleri arttı diyorlar büyük ihtimal ultrasonda artmıştır.
MaaşAllah barekAllah subhanAllah canim...çok tatli poz vermiş minik kizyerimben bbunları yaaa...
maşallah diyelim canım bendede sadece karın bölgesi ve bacak resmi var yüzünü daha kimseye göstermedi nasıl oğlansa kızlar nazlı olur ama bizimki ters duruyormuş oyüzden göremedi doktor
maşallah diyelim canım bendede sadece karın bölgesi ve bacak resmi var yüzünü daha kimseye göstermedi nasıl oğlansa kızlar nazlı olur ama bizimki ters duruyormuş oyüzden göremedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?