2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben 3 gün önceye kadar hiçbir şey hissetmiyordum yeni başladım. Göbeğindeki gazdan kurtulmuşsundır benim de bir y önce göbeğim daha büyüktü ama bebek değil şişkinlikti. Kız ben 10 kilo aldım 65 kilo oldum beim gibi olmak hiç istemezsin emin ol :)))

geçen gittiğimde yarım kilo almıştım 2 hafta geçti ama evde tartılıyorum hep aynıyım

Nasıldı kolay oldumu Cnm doğumun? normal yanlısıyım bende tecrübelisin sen bu konuda :)

canım ben ilk hamileliğimde bundan çok çektim 16 hafta resmen kan kustum öyle feciydim, sürekli sürekli serumlar vs. Son dönemde 35 haftada tansiyon atrı idrarda +1 protein çıktı doktorum sezeryanla almak istedi ama annem pek onaylamadı çok küşük diye sıkı takibe alındım 15 gün sonra sezeryan olacaktım.

Ama şükür ona gerek kalmadı 35+6 günlükken suyum ve nişanım geldi normal doğum yaptım.

O kadar zor hamileliğe öyle bir doğum yaptım ki Maşallah otur büyük bir zevkle izle.

Gece 3 te suyum nişanım geldi hemen duşa girdim, bebeğin haftası erken olduğu için hemen gittik hastaneye gittiğimde saat 4,30 du ve hiç sancım yoktu ama 3 cm. açılmam vardı, yatış yaptılar odama geçene kadar 6 cm. oldu açılmam, lavman mıdır nedir onu yapıp kalkmamı yasaklayarak nst ye ve tansiyon aletine bağladılar beni.

6 cm açılmaya gram sancım yoktu, bebek düşük ağırlıklı kalp atışları yavaşlamasın diye hafif suni sancı verdiler, nst de 180 lere çıkacak ki doğum anı olsun dedi ebe ama benim sancım 60 larda gezdi bir kere 120 ye çıktı ve kızım doğdu şükür.

Doğum haneye girip çıkmam 20 dk. sürdü, 2 dikişim vardı.

Benim şansım annemin hemşire emeklisi de olması, doğum servisinde de çalışmış ve bizim doğumlarımız hızlı oluyor diye sık sık açıklığımı kontrol ettirdi meğerse her kontrolde açıklık elledikleri için bira daha artarmış, aklınızda bulunsun.

Heheh koca kız olmuş bende koymak isterim kızımı ama nazar olur diye korkuyorum acıkcası bizim kızın yüzü var ultrasonda komple cekti doktorumuz ama bu kadar net değil :)

sen koy ya biz maşallah deriz.

hatta imkanımız olsa yüz görümlüğü bile takarız dermişim.

Koy hadi koy.

Canim sirt ustu yatmakta iyi degil..suan link atamayorum telefondan giriyorum..ama sol tarafina yatmayi aliskanlik haline getirmelisin bence..hele son zamanlarda riskliymis sirt ustu..istersen bi arastir..

canim bilyorum ama yatamiyorum soluma napim her halde karnim daha da buyuyunce sirt ustu yatamam kendiliginden sola falan yatarim insallah ama simdi cok denedim sagima soluma yatmayi olmuyor bende uyuyamiyorum ki

Ankara da doğum evinde 3 gün sonrasına gün veriyorlarmış canım.

Ben 22. haftada yaptıracağım doktorum öyle istedi.

Allah nasip ederse 3 şubatta. 150 tl.

bende toplamda 4 kilo aldım, doktorum bugün çok değil ama kiloları son zamanlara saklamak daha mantıklı dedi.

Ankara da doğum evinde 3 gün sonrasına gün veriyorlarmış canım.

Ben 22. haftada yaptıracağım doktorum öyle istedi.

Allah nasip ederse 3 şubatta. 150 tl.

Ben Trabzon'dayım canım inşallah burada da öyledir... Bir de gittiğim hastane medical park oldu muayene ücretleri arttı diyorlar büyük ihtimal ultrasonda artmıştır.

resimde kaç haftalıktı tam.

benim kızım 19 haftalıktı bugün.

ama gelişime göre 8 gün önde. 20 hafta 1 gün.

hiç bilmiyorum canım. benim gittiğim özel hastanede 2 li teste de para almamışlardı bundada almazlar inşallah ama ne olur ne olmaz diye arayıp bi soracağım. iyiki hatırlattın.

Masallah kuzuna ne tatli cikmis dr iyi yakalamis pozu cook seker masallah(benim nazarim degmez bu arada)

Teşekkür ederiz teyzesi

amanın maşallah, kırk bin kere maşallah.

size tam poz vermiş annesi, sağlıkla kucağına aldığın günlerin resmini de görürüz inş.

İnşaallah canım benim bu kızımın 17 hafta 3 günlük hali allah bilir şimdi nasıl büyümüştür

maşallah diyelim canım bendede sadece karın bölgesi ve bacak resmi var yüzünü daha kimseye göstermedi nasıl oğlansa kızlar nazlı olur ama bizimki ters duruyormuş oyüzden göremedi doktor

Ben Trabzon'dayım canım inşallah burada da öyledir... Bir de gittiğim hastane medical park oldu muayene ücretleri arttı diyorlar büyük ihtimal ultrasonda artmıştır.

aslında 150 de çok ama detaylıya nedense çok önem veriyorum hemen hemen herşeyi orada belli oluyor.

onun için artık 150 yi gözden çıkartıp kendi hastanemdeki ultrasonu tercih ettim.

Ocak ayı maaş zammı ve maaş farkına tekabül ediyor. :)

MaaşAllah barekAllah subhanAllah canim...çok tatli poz vermiş minik kiz yerimben bbunları yaaa...

Heheh teşekkür ederiiz benim kızım anasına çekmiş herhalde, fotoğraf çekinmeyi seviyor

maşallah diyelim canım bendede sadece karın bölgesi ve bacak resmi var yüzünü daha kimseye göstermedi nasıl oğlansa kızlar nazlı olur ama bizimki ters duruyormuş oyüzden göremedi doktor

Gösterir elbet seninkide canım

Pek yakışıklı olacak herhalde annesi, onun için nazara gelmemek adına saklıyordur yüzünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…