- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.761
Kontrolüm vardi demistim sabah :) kizimi gördümde geldim
4'lü test dediginiz nasil oluyor Türkiyede bilmiyorum ama benim doktorum bugün tüm organlarini inceledi, ellerini, ayaklarini, parmaklarini inceledi.. Bi sag elini göstermedi yavrucak, ne yaptiysak kimildamadi simdide halay çekmeye basladi içimde ne aksi kizim olcak
Masallah 404 gram olmus çok sasirdim bu kadar olmasina simdiden, internette 200-300gr civari yaziyordu cünkü..
çok sükür hersey yolunda..
Bebegin biraz asagida oldugunu düsündügümü söyledim doktora oda normal dedi, iner, cikar, döner, takla atar simdi dedi, hakkatende doktora gitmeye göbek deligimin üstüne gelmisti ama tekmelerini kasiklarimda hissediyorum..
Bi kez daha kiz oldugunu garantiledik onada sevindim, burda cinsiyet degistiren arkadaslari okudukça acaba diyordum
canım mavisi çookk güzeldi. bence çok beğendiysen al. arkadaşımın da ilk bebeği o park yatağı bile pembe alacak. o da ikinciyi düşünüyor. canım ortalama bir banyo paspası büyüklüğünde ve 20 cm eninde bir kutuda geldi.Canım kurmadan önce çok yer kaplıyomuydu? Yani bebeğimiz azıcık büyüyünce toplayıp kaldırsak çok yer kaplar mı? Bide ben renk konusunda kararsız kaldım oğlum için maviye bayıldım ama bidahaki bebeğim kız olursa kullanamazmıyız die tereddütteyim :)
zevkli hatınlarız vesselam :)
kızım olsaydı bundan yüzlerce alcaktım içimde kaldı :)
kızlar, omega 3 tableti kullanıyor musunuz ekstradan?
Vavvvvvvvvv ne yaptin sen canan)) hepsi cok guzeller..
hepsi çok güzel canım güle güle giysin inşdaha ben 1 parça aldım, aslında bizde sizin gibiyiz borç çok yavaş yavaş başlasam iyi olcak
canım ben decavit içiyorum kokuyo gibi geldi bana da yatarken içtiğim için rahatsız olmadım hiç..
benimde bugün elime ulastı canım çoğu ebebekten alınmıs kıyafetler belli ama ben senın aldıklarının cogunu bulamadım kalmamıstı demekki hepsini sen almışsınşu pembe köpekli takımı çok beğenmiştim ama bulamadım malesef kız o yelekten kaç tane aldın öyle maşallah güle güle kullan
Kizlar merhaba. Tetenoz asisi olan varmi? Yarin yaptiricam ama korkuyrm biraz
maşallah bebeğine canım.
kocaman olmuş.
bence kilosuna şaşırma sizinle aramız 8 gün bizde 300 gram ve 19,5 cm olmuşuz maşallah. demekki normal.
Ben kullanıyorum canım rotaflex markadı yemrkle alıyorum çünkü çok iğrenç tadı.
Napalım canım borç çok tamamlamak lazım yavaş yavaş bir de kız anca süslencez :))
Valla cinsiyeti kesinse al tatlım benim hastanem de çok pahalı sonrasında masrafım olsun istemiyorum.
Ayyy utandım valla yelekten dört tane beden beden aldım bi tanesi iki aynı beden. Kusar falan ekşi ekşi gezmesin değiştireyim bol bol diye düşündüm.
Ben oldum canım kolum da baya yandı.
canım kötü şeyler getirme aklına. inşallah iyidir bebeğin. kanama olmadığı sürece sağlığını bilemezsin ki. annemin en küçük kardeşimde sürekli kanaması vardı ama kardeşim sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. içinin rahat etmesi için görünebilirsin aslında.kızlar üzgünüm mutsuzum herkes tekmelerini hissetmeye başladı ben hissediceğime karnım küçülmeye başladı önceden daha büyüktü kimse anlamıyor hamile olduğumu bi de önceden top gibi karnımda sağda solda toplanma olurdu 5 gün oldu hiçbir şey yok doktora gitmek istemiyorum bişey olduysa onu benden almasınlarhamile olduğuma dair hiçbir belirti yok unutucam nerdeyse ne canım bişey çekiyor ne acıkıyorum ne susuyorum bu aralar korkuyorum
sağol cnm cevap için teşekkürler bebişin iyi olmasınada çok sevindim maşallah kuzucuğa :))Kontrolüm vardi demistim sabah :) kizimi gördümde geldim
4'lü test dediginiz nasil oluyor Türkiyede bilmiyorum ama benim doktorum bugün tüm organlarini inceledi, ellerini, ayaklarini, parmaklarini inceledi.. Bi sag elini göstermedi yavrucak, ne yaptiysak kimildamadi simdide halay çekmeye basladi içimde ne aksi kizim olcak
Masallah 404 gram olmus çok sasirdim bu kadar olmasina simdiden, internette 200-300gr civari yaziyordu cünkü..
çok sükür hersey yolunda..
Bebegin biraz asagida oldugunu düsündügümü söyledim doktora oda normal dedi, iner, cikar, döner, takla atar simdi dedi, hakkatende doktora gitmeye göbek deligimin üstüne gelmisti ama tekmelerini kasiklarimda hissediyorum..
Bi kez daha kiz oldugunu garantiledik onada sevindim, burda cinsiyet degistiren arkadaslari okudukça acaba diyordum
maşallah bebeğine canım.
kocaman olmuş.
bence kilosuna şaşırma sizinle aramız 8 gün bizde 300 gram ve 19,5 cm olmuşuz maşallah. demekki normal.
sağol cnm cevap için teşekkürler bebişin iyi olmasınada çok sevindim maşallah kuzucuğa :))
Cnm ben bugun 3 de oldum tetanos asisini hala bi agri sizi bisi yok...Kizlar merhaba. Tetenoz asisi olan varmi? Yarin yaptiricam ama korkuyrm biraz
canım benim kızım göbek deliğimin altında. göbek deliği hizasına 20-22. haftalarda geliyormuş, bir sitede okumuştum. daha vaktimiz var canının sıkma.kızlar bir şey soracağım minikleriniz nerde hareket ediyor benimki hala kasıklarımda yukarı çıkmadı göbeğimin hemen altında ve merak ediyorum ne zaman yukarıya çıkar çünkü aşağıda hareket ettikçe çok kasılıyorum buda beni korkutuyor...
geçmiş olsun canım. en azında tanı konulmuş hastalığına. inşallah rahat edersin bundan sonra.Arkadaslar cevap veren herkeae tskler. Gunduz olunca kabariklar indi kasinti azaldi. Doktordan geldim doçent cildiyeciydi. Adam hamilesin sana hangi ilaci versem imza alip vermem gerekir dedi. Bebk icin riskliymis. Iyiki acil doktorlarina güvenip de gidip bi ilac almadim. Rahatlatmasi acisindan bi krem verdi yine artarsa goruselim dedi. Yediklerindendir muhtemelen dedi dikkat edersem ins gecer bakalim bu geceee.... ürtiker dedi.
canım bebişlerin çoğu 40. haftadan önce doğuyormuş. 37 den sonra beklemek lazım, tecrübeli annelerden duydum. ben mayıs 20 den sonra bekliyorum kızımı inşallah...hahaha aynen valla canim
o kadar bekledimki tekmeleri hissedeyim saglikli oldugunu bilirim diye
simdi o kadar doktora gitmeye heyecan yapmiyorum; yeterki o oynasin içerde onun iyi oldugunu biliyorum..
Dogum zamani gelse hayirlisiyla insallah :)
içimden bi ses kizim erken gelicek diyor, mayis ortasi gibi sanki
Son ana kadar kullanacak canmSaol canim igneyi ne zaman birakacakmis arkadasin
gözün aydın canım. ismiyle yaşasın elif bahar...Kizlaaaarrrryuzde elli birlik ihtimalim yuzde yüz oldu cinsiyet netlesti kizim olacak Listeye beni de eklebeyilirsiniz...elif bahar geliyor
canım güle güle, güzel günlerde giydir inşallah. e bebekden aldın sanırım. benimde beğendiğim ama stoğu kalmayan ürünler var aralarındaÖncelikle söylemeliyim ki bunu neden yaptıklarını anlamazdım ama insan başına gelince anlıyor. :)))
İşte kızımın bu gün kargodan gelen cicileri ve benim görerek aldığım bir kaç şey :)) bazılarını o kadar beğendim ki beden beden aldım. Zaten acemi olduüum için bol bol kaka bulaştırıp sürekli yıkayacağımı düşünüyorum.Eki Görüntüle 1371334 Eki Görüntüle 1371333
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?