2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

maşallah bebeğine canım.

kocaman olmuş.

bence kilosuna şaşırma sizinle aramız 8 gün bizde 300 gram ve 19,5 cm olmuşuz maşallah. demekki normal.

canım mavisi çookk güzeldi. bence çok beğendiysen al. arkadaşımın da ilk bebeği o park yatağı bile pembe alacak. o da ikinciyi düşünüyor. canım ortalama bir banyo paspası büyüklüğünde ve 20 cm eninde bir kutuda geldi.
bende bayılıyorum bu tokalara, berelere. inşallah anne-kız takım da bulabilirim...

kızlar, omega 3 tableti kullanıyor musunuz ekstradan?

Ben kullanıyorum canım rotaflex markadı yemrkle alıyorum çünkü çok iğrenç tadı.

Vavvvvvvvvv ne yaptin sen canan )) hepsi cok guzeller..

Napalım canım borç çok tamamlamak lazım yavaş yavaş bir de kız anca süslencez :))

Valla cinsiyeti kesinse al tatlım benim hastanem de çok pahalı sonrasında masrafım olsun istemiyorum.

Ayyy utandım valla yelekten dört tane beden beden aldım bi tanesi iki aynı beden. Kusar falan ekşi ekşi gezmesin değiştireyim bol bol diye düşündüm.

Kizlar merhaba. Tetenoz asisi olan varmi? Yarin yaptiricam ama korkuyrm biraz

Ben oldum canım kolum da baya yandı.

yelek çok lazım oluyor. anneannesi bugün 2 tane aldı, 2 de ben alırım, kızımdan duranlarda var. yeter.

canım kötü şeyler getirme aklına. inşallah iyidir bebeğin. kanama olmadığı sürece sağlığını bilemezsin ki. annemin en küçük kardeşimde sürekli kanaması vardı ama kardeşim sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. içinin rahat etmesi için görünebilirsin aslında.

sağol cnm cevap için teşekkürler bebişin iyi olmasınada çok sevindim maşallah kuzucuğa :))

sağol cnm cevap için teşekkürler bebişin iyi olmasınada çok sevindim maşallah kuzucuğa :))

rica ederim canim, insallah yakin zamanda seninkide yukari cikacaktir, ki 19uncu haftandasin ben bgn 21e basladim endiselenmene gerek yokmus, cidden yavas yavas cikiyorlar yukari..

Kizlar merhaba. Tetenoz asisi olan varmi? Yarin yaptiricam ama korkuyrm biraz
Cnm ben bugun 3 de oldum tetanos asisini hala bi agri sizi bisi yok...
Agri ates yaparsa parol ic dedi...
Gece olursa icerim ama hemsire hn ne zaman yapti hissetmedim bile...
Hiiic korkma

canım benim kızım göbek deliğimin altında. göbek deliği hizasına 20-22. haftalarda geliyormuş, bir sitede okumuştum. daha vaktimiz var canının sıkma.

geçmiş olsun canım. en azında tanı konulmuş hastalığına. inşallah rahat edersin bundan sonra.

canlaaarrr miribaaa napıyosunuz bakalımm? bebişler iyi gördüğüm kadarıyla hepsinin totosundan minicik teyze ısırığı alıyorum ve gözlerinden öpüyorum mis kokulularınızın bugün misafirlerim vardıdünden beri onun telaşındayım.
J jasminka83 ve meleksin duru sizleri merak ediyorum ne zamandır yoksunuz.
özellikle sen J jasminka83 bissürü sayfa okudum belki yazmışsındır diye. naptın kuzucum bi haber ver bana. iyi kötü haberlerni bekliyorum

canım bebişlerin çoğu 40. haftadan önce doğuyormuş. 37 den sonra beklemek lazım, tecrübeli annelerden duydum. ben mayıs 20 den sonra bekliyorum kızımı inşallah...

Selam kızlar ilk defa bu kadar çok yedim nasıl rahatsız etti patlicam Kızım anne hop dur napiosun yeter diyodur içimde sanırım

canım güle güle, güzel günlerde giydir inşallah. e bebekden aldın sanırım. benimde beğendiğim ama stoğu kalmayan ürünler var aralarında bazılarını yakaladım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…