2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
M

Canim ya benim asil kafama takilan once 4 gun geriledi.sonra 10 gun sonra tekrar gittim merakimdan 10 gunde sadece 2 gun kadar buyumus tam boyu 12 cm dedi ama olumlu veya olumsuz bse demedi cook merak ediyorum baska bir dr.a gitsem mi

canım bence kafana takma 12 haftalıkken normalde 13 haftalık gözükürdü doktor bi sonraki kontrolünde 8 gün daha geçmesi gerekirken 3 gün gelişmişti fakat şu an yine 8 gün öne geçti doktorun ölçümünden vs. kaynaklanabiliyor merak etme

Canim cok sagol belki dedigin gibidir saglikli oldugunu bileyim de boyu onemli degil ya...internete fl kisaligi yazinca cok kotu seyler yaziyor((

kocaman bir maşallah diyorum canım bebişine seninle doğum tarihlerimiz aynı gibi ama bizim bıdık 300gr dı en son yrn tekrar baktırcaz haftasına göre normal ama seninki çok çok iyiymiş haftasına göre öndemi yoksa doktor öle bişey dedimi hiç canım :)) neyle besledin ne yedin bizede anlat bende yrn doktoruma danışıp nesquike başlıcam, yarın gelince resmini atarım bebişimin

Aynen canım sıkıntı yoksa kan akımında endişe etme boşa, doktorun bi sıkıntı görse dozu değiştirirdi zaten. 9 saat geciktirmen bi sıkıntı yaratmaz merak etme, ben özellikle sormuştum zaten doktoruma bu konuyu.
Sen normal bi kadın doğum uzmanına mı gidiyorsun yoksa perinatoloji bölümüne mi? Hemotoloji bölümüne de gidiyormusun. Ben hiç gitmedim mesele hemotoloji doktoruna. Eğer gitmiyorsan hemotoloji bölümü iğne dozu ayarlama konusunda daha bilgililer canım.

Arkadaslar, bebek olmasi gerekenden fazla kilodaysa, mutlaka doktorunuza danisin, gebelik sekeri riski oluyormus, gebelik sekeri varken kan sekeriniz cok yuksek tutarsaniz dogum sirasinda cok sorun yaratabiliyormus bebegin kilosu. Bende gebelik sekeri var, dr diet yaptiriyor bebek cok hizli buyumesin diye, aklinizda bulunsun. Sorun yok dediyse cok guzel tabii, ama dikkat edin kizlar buna, onemliymis bu.

oyy maşallah miniğe bende dört gözle bekliyorum tam olarak hissetmeyi.
Cok guzel hayırlı olsun cnm:)
teşekkürler mehtapcım

Simdi nasilsin canim

haklısın canım bende gebelik şekeri olmamasına rağmen bebek iri olunca doktor ölçüm aleti aldırmıştı evde açlık ve tokluk şekerimi ölçüp liste halinde götürüyordum. o yüzden iri bebeklere hiç özenmiyorum çok korkutmuşlardı beni oğlumda.

ama şimdi öle yazarsanız bebeğinin kilosu fazla olanların içine kurt düşebilir bence herseyi doktorumuza bırakalım kendimiz düşün düşün işin içinden cıkamayız en sonunda strese gireriz

Benim ilk bebegim canim, dr sende seker var diyince baya korktum iste dogarken problem oluyor falan diye anlatti, ben de buraya yazayim dedim belki birinin isine yarar :) masallah ogluna, saglikla buyut ikisini de insallah.

İgne bebege gelir diye mi telaslandin canim oyle diyosan gelmez kac kat asagida yavrular

ama şimdi öle yazarsanız bebeğinin kilosu fazla olanların içine kurt düşebilir bence herseyi doktorumuza bırakalım kendimiz düşün düşün işin içinden cıkamayız en sonunda strese gireriz
Haklisin canim ama bilmeden bebege zarar vermek de var isin icinde, bende cikti mesela, cok uzulsem de tedbir almaya zamanim oldu en azindan...

Cnm bu kan pıhtılaşma sorunu nasıl anlaşılıyo kan testiylemi yoksa ona özel bi testmi yapması gerekiyordu doktorumun. Şimdiye kadar bana bişe denmedi bu konuyla ilgili

Cnm bu kan pıhtılaşma sorunu nasıl anlaşılıyo kan testiylemi yoksa ona özel bi testmi yapması gerekiyordu doktorumun. Şimdiye kadar bana bişe denmedi bu konuyla ilgili

Canim yedigin bir sey dokunmustur belki ben ilk gebeligimde olmustum böyle suyu bile cikariyodum mideme dokunmus yediklerim serum taktilar gecti 2 gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…