- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.001
Canım şimdi kaç kilo oldun bende 4 kio aldım ney yazıkki
Canım ne yazıkki vucud yatkınsa kilo almay aalıyorsun ben son 3 haftda 2 kilo 300 gram almışım 4 kilo çok hızlı ve ben sadece yıl başı haftasında dısında haftada bir gün iznli günüm abrtmadan onun dışında sağlıklı beslenen biriyim her gün 20 dakika yürüyüş yapıyorum iş yeirnde harektliyim 7.ksts 6 dan sürekli çıkıp iineirm iş olarak da harektliyim ama aldım ne yazıkki doktorumda dedi sağlıklı beslenirsen hala kilo alırsan almaya elverişli olduğundan dır dedi doğumdna sonra hemen veririsin dedi
merhaba canım kasık ağrısı normal demişti doktorum. magnezyumuda al derim ileriki haftalarda daha çok oluyor çünkü.mrhaba kızlarr
benım kasık agrılarım basladı sanırım mınnak buyuyor baskı yapıyor 2 gundur bole magnezyum alsam ıyı gelırmı acaba doktorum magvıtal vermıstı ?bı bılgısı olan varsa yazsın sag ayagımı kasıyor agrı
bende 18 haftada 2,5 kilo aldım bi 10 kiloyla tamamlasam başkada birşey istemem. oğlumdada 12 kilo almıştım. ama çok zor veriyorum kiloyu o yüzden almak istemiyorum.Ben de 16 haftada 4 kiloya yaklastim ilkinde de 26 kilo civari almistim
canım ben bebe yağı kullanıyorum nemlendiriciye güvenemedim içinde paraben var diye. ovadrilide dayanamadığımda sürüyorum korkuyorum fazla kullanmaktanda ama bepantolü bilmiyorum bacaklarım falan hep yara oldu kaşımaktan çatlamayı saymıyorum bile.Canım evet kurutuyor ben nemlendirici süryüoerum bekliyorumm bir beş dakikaonun üzerine sürüyorum onu nemlendirici olarak da bapantolu kullanıyorum iyi geldi kasınakatan dolayı yara olan yerleri iyleşmesinde yardımcı oldu ve bende çok kasıntıdan doayı karın bölgemde çatlak olustu diye üzülüyordum onu meğer dıstan çatlakmış onları da geçirdi hergün sabah akşam bapantolu kuulanıyoprum el ve yüz için olanı kullandım vücüd için olanı daha sonra var olduğunuı öğrendim şu an Ovardil ide günde bir kereye düşürdüm Allaha şükür.
hoşgeldin canım hayırlı olsun koltukların güle güle kullan. bende yenilemek istiyorum ama bir yandanda 2. biraz büyüsün öyle değişsin diyede düşünmüyor değilim açık renk istiyorum çünküSelam kızlar ben geldim geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. tabii bebeklerde iyidir.
Yoruldum bugün, oturma odamdaki koltukları değiştirmiştim, yenileri geldi sağolsun annemle onları yerleştirdik temizledik anca müsait olabildim.
merhaba canım kasık ağrısı normal demişti doktorum. magnezyumuda al derim ileriki haftalarda daha çok oluyor çünkü.
bende 18 haftada 2,5 kilo aldım bi 10 kiloyla tamamlasam başkada birşey istemem. oğlumdada 12 kilo almıştım. ama çok zor veriyorum kiloyu o yüzden almak istemiyorum.
canım ben bebe yağı kullanıyorum nemlendiriciye güvenemedim içinde paraben var diye. ovadrilide dayanamadığımda sürüyorum korkuyorum fazla kullanmaktanda ama bepantolü bilmiyorum bacaklarım falan hep yara oldu kaşımaktan çatlamayı saymıyorum bile.
rica ederim canım ne demek. inşallah geçer bir an önce.basladım cnım keske daha once baslasaydım doktr 2 hafta once verdı ama bn kullanmadım sımdıde batıyo agrılar hayırlısı bakalım cok saol
hoşgeldin canım hayırlı olsun koltukların güle güle kullan. bende yenilemek istiyorum ama bir yandanda 2. biraz büyüsün öyle değişsin diyede düşünmüyor değilim açık renk istiyorum çünkü
Canım şimdi kaç kilo oldun bende 4 kio aldım ney yazıkki
Canım ne yazıkki vucud yatkınsa kilo almay aalıyorsun ben son 3 haftda 2 kilo 300 gram almışım 4 kilo çok hızlı ve ben sadece yıl başı haftasında dısında haftada bir gün iznli günüm abrtmadan onun dışında sağlıklı beslenen biriyim her gün 20 dakika yürüyüş yapıyorum iş yeirnde harektliyim 7.ksts 6 dan sürekli çıkıp iineirm iş olarak da harektliyim ama aldım ne yazıkki doktorumda dedi sağlıklı beslenirsen hala kilo alırsan almaya elverişli olduğundan dır dedi doğumdna sonra hemen veririsin dedi
eklenmedi sanırım. birde kapı süslerine bayıldım.
Eki Görüntüle 1373155 Eki Görüntüle 1373155 Eki Görüntüle 1373156
kızlarr bende size birşey danışayım . kan ilacı verdi doktorum ki kan değerlerim düşük. sabah aç karnına diyor. sabah 7 de kalkıyorum ve 8 olmadan evden çıkıyorum kahvaltıdan anca taş çatlasa yarım saat önce alabiliyorum. ayak üstü kahvaltımda süt ürünleri oluyor bu seferde işe yaramıyor mu acaba diye düşünüyorum. kararsız kaldım iyice. siz nasıl yapıyorsunuz? birde kahvaltıdan 1 saat önce alın diyor ama o da mümkün değil.
çok daha güzelleride var canım. bayıldım ben
Eki Görüntüle 1373171 Eki Görüntüle 1373171 Eki Görüntüle 1373172
çok haklısın canım benimde koltuklarım gri yastıklarıda siyahtı geçen sene kendi evime taşınınca yastıklarını değiştirdim mürdüm ve grili yaptırmıştım ama iyice boğmaya başladı benide. bakalım bebek biraz büyüsünde öyle değiştireyim diyorum. şimdiki hali bu. ama aklım hep açık renklerde turkuazıda çok severim. halılarınıda görmeyi isterim tabiki.Çok sağol canım.
Ben oturma odamı çok seviyordum ama artık temizleyemez duruma geldim çünkü siyahtı, simsiyah biri oturacak ta toz kalacak diye ödüm kopar duruma gelmişti.
Onları anneme verdim aldığım firmada yüzlerini değiştirdi ve 1200 liraya tutuyor iki kanepe.
Bende yüzlerini değiştirene kadar yenisini alıyım dedim,
Turkuaz krem aldım, inş. memnun kalırım.
Halısı değişecek hafta sonu bakmaya çalışacağım, ondan sonra resim ekleyip yorumlarınızı almak isterim.
çok mantıklı aslında canım bende öyle yapayım öyleyse aldığım kutu aynen duruyor nerdeyse.Ben gece wc ye kalktığımda içiyorum. Kan ilacım ve 1 şişe suyum komidinin üstünde duruyor.
Çünkü sabah kahvaltıda açık çay içiyorum, akşam yatmadan önce süt içiyorum en iyi zaman benim için gece.
Iste daha yeni gittim . 4 kilo 20. Hafta kilomuzCanım şimdi kaç kilo oldun bende 4 kio aldım ney yazıkki
çok haklısın canım benimde koltuklarım gri yastıklarıda siyahtı geçen sene kendi evime taşınınca yastıklarını değiştirdim mürdüm ve grili yaptırmıştım ama iyice boğmaya başladı benide. bakalım bebek biraz büyüsünde öyle değiştireyim diyorum. şimdiki hali bu. ama aklım hep açık renklerde turkuazıda çok severim. halılarınıda görmeyi isterim tabiki.
Eki Görüntüle 1373178
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?