- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.981
aman canımm yanlış anlama sakın ama inan bebeğin kilosu çokta önemli değil önemli olan gelişimini tamamlayıp tamamlamaması. ben kendi yaşadığımdan yola çıkarak söyledim ve o dönemlerde çok korkmuştum cidden ama ultrasonda yanılma payınıda gözardı etmemek gerekir.ama şimdi öle yazarsanız bebeğinin kilosu fazla olanların içine kurt düşebilirbence herseyi doktorumuza bırakalım kendimiz düşün düşün işin içinden cıkamayız en sonunda strese gireriz
teşekkürler canım bende butikbebeye bakıyorum güzel indirimler var.Selamlar kızlar kanzda yuzde elli indirim var ürünleri cok kaliteli. Ben dort takim aldim. Bi bakin istersenz
Yüklendi Cnm baktım şimdi çok güzeller iyi günlerde sağlıkla giysin paşamResimler yuklendi mi biiyorum ama bunlarda bizim cicisler
evet canım onemli olan saglıklı olması ama en azından haftasına göre kilosu iyi olsunda fazla olması durumunda bir sorun olursa doktorumuz bilgilendirir artık :)aman canımm yanlış anlama sakın ama inan bebeğin kilosu çokta önemli değil önemli olan gelişimini tamamlayıp tamamlamaması. ben kendi yaşadığımdan yola çıkarak söyledim ve o dönemlerde çok korkmuştum cidden ama ultrasonda yanılma payınıda gözardı etmemek gerekir.
haklısın canım olacakların onune geçemiyoruz maalesef canım ama umarım öyle birşey cıkmaz bebişlerimizde ve tıp cok gelişti öncelikle Allah'a emanet bebişlerimizi sonrasında da doktorlarımıza :))Haklisin canim ama bilmeden bebege zarar vermek de var isin icinde, bende cikti mesela, cok uzulsem de tedbir almaya zamanim oldu en azindan...
Amin teyzesi tum kuzularimiz sağlıklı olsunYüklendi Cnm baktım şimdi çok güzeller iyi günlerde sağlıkla giysin paşam
Canım bende öyle düşünüyorum göbekten rahat vuruyorum çünkü ama ne bileyim tedirgin oldum, sağolBu arada sen daha önce mi kullanmıştın şimdi mi kullanıyorsun, ne kadar zaman göbekten yapmıştın?
ilk hamileliğimde kullanmıştım canım şimdi kullanmıyorum ne kadar karnımdan vurundum hatırlamıyorum ama çok fazla vurmadım herhalde diye hatırlıyorum o yuzden zaten bacağına hemen geçersen ilerde karnın iyice şiştiği için hiç vuramıyorsun o yüzden karnın en iyisi...
Uyluk kemiginin boyunun olcusu canim fl degerini 7 ile carpinca bebegin yaklasik boyunu soyluyolarfl kısalığı nedir canım
Ben de 16 haftada 4 kiloya yaklastim ilkinde de 26 kilo civari almistimEvet ya 20 haftada 4 kilo aldm doktrum cok kizdi. Ben sisman hamile istemyrum dedi.. bu benim ikinci dogumum ilkinde vermstm kilolari bunda dikkat etmem lazim
Canım evet kurutuyor ben nemlendirici süryüoerum bekliyorumm bir beş dakikaonun üzerine sürüyorum onu nemlendirici olarak da bapantolu kullanıyorum iyi geldi kasınakatan dolayı yara olan yerleri iyleşmesinde yardımcı oldu ve bende çok kasıntıdan doayı karın bölgemde çatlak olustu diye üzülüyordum onu meğer dıstan çatlakmış onları da geçirdi hergün sabah akşam bapantolu kuulanıyoprum el ve yüz için olanı kullandım vücüd için olanı daha sonra var olduğunuı öğrendim şu an Ovardil ide günde bir kereye düşürdüm Allaha şükür.evet canım bende de işe yaradı ama cildimi çok kurutmuş gibi geldi. yinede kaşınmaktansa kullanmaı tercih ediyorum.
Evet canim beni biraz rahatlatti ozellikle kabizliga cok iyi geliyormrhaba kızlarr
benım kasık agrılarım basladı sanırım mınnak buyuyor baskı yapıyor 2 gundur bole magnezyum alsam ıyı gelırmı acaba doktorum magvıtal vermıstı ?bı bılgısı olan varsa yazsın sag ayagımı kasıyor agrı
Canim genetik testleriyle anlasiliyor. Ama herkes yaptirmiyor yani senin yaptirmana gerek yok. Benim 1 tane dusugum var o yuzden ben baktirmistim. Diger igne kullanan arkadaslarinda dusugu oldugu icin baktirmislardir.Cnm bu kan pıhtılaşma sorunu nasıl anlaşılıyo kan testiylemi yoksa ona özel bi testmi yapması gerekiyordu doktorumun. Şimdiye kadar bana bişe denmedi bu konuyla ilgili
Evet ya 20 haftada 4 kilo aldm doktrum cok kizdi. Ben sisman hamile istemyrum dedi.. bu benim ikinci dogumum ilkinde vermstm kilolari bunda dikkat etmem lazim
Canim cok sagol yardimlarin icin inan ki cok icimi rahatlattin. Ben perinatolaga gidiyorum. Olmaza hemotolojiye de gidiyim daha bilgililerse sonuclari gostermekte fayda var.Aynen canım sıkıntı yoksa kan akımında endişe etme boşa, doktorun bi sıkıntı görse dozu değiştirirdi zaten. 9 saat geciktirmen bi sıkıntı yaratmaz merak etme, ben özellikle sormuştum zaten doktoruma bu konuyu.
Sen normal bi kadın doğum uzmanına mı gidiyorsun yoksa perinatoloji bölümüne mi? Hemotoloji bölümüne de gidiyormusun. Ben hiç gitmedim mesele hemotoloji doktoruna. Eğer gitmiyorsan hemotoloji bölümü iğne dozu ayarlama konusunda daha bilgililer canım.
kocaman bir maşallah diyorum canım bebişine seninle doğum tarihlerimiz aynı gibi ama bizim bıdık 300gr dı en son yrn tekrar baktırcaz haftasına göre normal ama seninki çok çok iyiymiş haftasına göre öndemi yoksa doktor öle bişey dedimi hiç canım :)) neyle besledin ne yedin bizede anlat bende yrn doktoruma danışıp nesquike başlıcam, yarın gelince resmini atarım bebişimin
canım saol baska nasıl gecırrım bılemedım sankı kasıklarımda yuk varmıs gıbı gelıyor hafıf hafıf agrıyor kalkınca yatınca hemen basladım magnezyuma ınsallah ıse yararEvet canim beni biraz rahatlatti ozellikle kabizliga cok iyi geliyor
Canım şimdi kaç kilo oldun bende 4 kio aldım ney yazıkkiEvet ya 20 haftada 4 kilo aldm doktrum cok kizdi. Ben sisman hamile istemyrum dedi.. bu benim ikinci dogumum ilkinde vermstm kilolari bunda dikkat etmem lazim
ben 18 haftada 4 kilo aldım
millet 5. aydan sonra alıyor kıloları asıl, ben naptım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?