2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

cnm benımde 2 gen heterezigot sadece coraspin kullanıyorum.
merak etme bişi olmaz. homozigot daha tehlıkelı diye biliyorum.

Kızlar sizin doktorlarınız kilonuzu beslenmenizi takip ediyor mu acaba?
En son 15. Haftada gittim Cnm mide bulantımdan dolayı hamile kaldığım kilodan bi kilo eksik olmama rağmen hamur işleri çay kahve olsun dikkat edeceğim şeyleri hatırlatıyo kiloları sona saklayalım bebek için faydalı olanları yiyelim yeterli diyo

her gittiğimde hem tartılıyorum hem tansiyonum ölçülüyor canım.

Evet hanımlar teşekkür ederimmm demek ki ben de doktorumu değiştirmek istemekle haklıyım 4 boyutludan sonra kesin olarak başka doktora gidiyorum...

cnm benımde 2 gen heterezigot sadece coraspin kullanıyorum.
merak etme bişi olmaz. homozigot daha tehlıkelı diye biliyorum.
sağol canım ya içimi rahatlattın. bu aralar sürekli aklımda bebek büyüdükçe yetmezmi diye düşünmeye başladım. peki gecikmeyle ilgili birsey soylemişmiydi doktorun? ben doktorumu aradım bir günden birsey olmaz ama dikkatli olmamı söyledi. gene de rahat değilim

Kızlar Ben çok kötü oldum ilk haftalardaki gibi bulantı başladı yediğim her şeyi çıkardım başım çatlıyor açlıktan nerden çıktı bu şimdi ta ne güzel atlatmıştımm 17. Haftama girdiğimde bir şeyim kalmamıştı.

Böyle yaşayanınız oldu mu sonradan. Bebeğin tekmesini duymasam doktora gidicem valla

güle güle giysin kuzucuk
hayırlısıyla gelsin inşallahh
Bende orada yaşıyordum evlenmeden önce :) ama hastaneler konusunda çok fazla bilgim yok malesef...
anadolu yakasında kavacık fsm de doktor nurdan şahin yücel var canım tavsiye ederim. birde üsküdar yunus emre hastanesi
Cilek mi dedinn bak canim cekti:))))))
ayy deme canımya üzüldüm bak şimdi
Kızlar sizin doktorlarınız kilonuzu beslenmenizi takip ediyor mu acaba?
evet tatlım her gittiğimde bakıyor
Saol cnm inşlhhh sağlıklı bi şekilde dünyaya getirelimde bebişlerimizi başka ne isteriz :)
inşallahhh
hiç bilmiyorum canım
canımyaa çok üzüldüm

kızlarr bende doğumda dağıtmak için bunlardan yapmaya karar verdim. hastaneye götüreceğim içinde badem, çikolata yada lokum olur.

Eklentiler

• 7413_1520814464826823_7933739957251734330_n.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
kızlar etraftakiler biz senden fazla yiyoruz diyor halbuki ben bi meyve yarım saat sonra ceviz işte sora 5-6 kaşık bulgur pilavı mesela akşamları çorbam yemeğim salatam kısacası önceden ne yiyorsam aynı sadece sağlıksız beslenmeyi çıkarttım aradan ama okulda arkadaşlar hep biz senden çok yiyoruz diyor ama benim moralim bozuluyor bebeğim eksik doğar mı porsiyonları eskisine göre artırmalı mıyım ama yediğimle doyuyorum 18+3 üm 1 kiloya yakın almışımdır herhalde o da bebek sanırım bilemedim her gün yürüyorum ben aslında sağlıklı besleniyorum diye haykırmak istiyorum ama çevrem sürekli zayıfsın çok ye diyor 55 kiloydum 1.68 boyum

cnm ben coraspini mesela sabahları alıyorum ama unuttuğum oluyor akşama dönuyurum bişi olmadı. zaten heterezigotta iğne önermiyorlar ama sana önerdiyse vardır bir bildiği. bende senden duydum ya şimdi içim rahat etmedi hemen hematologdan randevu aldım cmtesi kan sonuçlarımı göstericem bakalım kullan diyecekmi iğneyi

çevreni boşver canım en güzelini yapıyorsun bebeğin alacağı belli zaten boşuna şişirmeyede gerek yok diye düşünüyorum. ki bende 18 haftada 2,5 kilo aldım düşün keşke daha çok dikkat etseydim diyorum ama malesef çalışınca hep dışardan yiyorum. yediklerinde gayet sağlıklı

Canım ben hem coraspin hem clexane 0.6 kullanıyorum, sabah 8de coraspin, akşam 8de iğnemi yapıyorum. Benimde 3 gen hetorozigot, 2 kaybım var, ikinci kaybımda 0.4lük iğne işe yaramadığı için bunda dozu yükselltik.
Senin gece vurunmanı doktorun mu tavsiye etti acaba?

Öncelikle doktoruna güven, o yeterli diyosa yeterlidir dozun ki testte yapıyormuş zaten.
Soruna gelince çok fazla bi gecikme olmamış merak etme sıkıntı yaratmaz ama dikkat et mutlaka canım, ben telefonuma alarm kurdum unutmamak için. Sende öyle yapabilirsin.

Benim doktorum o dediğin testi yapmıyor, ama daha önceden yaptırmıştım, o senin kan akış hızına, bebeğe giden kan akış hızına falan bakılan test oluyor eğer dediğin testse. Kan akış hızı Belli bi aralıkta olduğu zaman sıkıntı yaratmıyor yani.
Benim eski doktorumun basitce anlattığı sey burydu canım kısaca...

Canım sen boşver o çevreni. Benim doktorum hamilesin diye iki kişilik yemek yiceksin mantığından uzak dur, önceden ne kadar yiyosan aynen devam et edeceksin sağlıklı beslendikten sonra az yemişsin çok yemişsin bişey değiştirmez, sadece ac kalma demişti...
Böyle devam et canım

Cok tatliiiii. Neler hazirlayacaksin canım böyle. Ben hiç bilmiyorum anlamıyorum ya:))
canım çok basit aslında herşeyi hazır satılıyor eminönünden malzemesini alacağım inşallah. isimli etiketleride netten indireceğim lazım olan kurdale nazar boncuğu , renkli kolonya ve slikon tabancası. bir arkadaşımda kendi yaptı tanesini 90 kuruşa maletmiş ve çokta zevkli yapması dedi.
ahşap boyama ile ilgileniyorum zaten bir sepet boyayacağım içinede bunları yerleştiririm diye düşündüm.

yani bende öyle düşünüyorum her gün gel yemek yap bilmem ne sebze ağırlıklı besleniyorum haftada bir balık pişiriyorum et yiyorum fazla değil ama yiyebildiğim kadar tek eksiğim yumurta ve tavuk öncedende yemzdim şimdi zorlamaya çalışıyorum ama nafile yiyemiyorum tek eksiğim o aslında yumurtada büyük bi eksik ama yapamıyorum hergün öğlen oulda ne çıkarsa ondan yiyorum tost yerine başka bişey yok çünkü

canım çok guzel bi konuya değinmişsin teşekkür ederiz walla önce uzun gibi geldi sonra bi baktım hemencecik okumuşum tek bir solukla :) Allah tarafından gerek kalmadıkca aksi bir durum olmadıkca epidural normal doğum istiyorum ama sezeryana gerek kalırsa da yeni epidural sezeryan istiyorum iki türlüde bebişim doğar doğmaz sevip okşamak kucağıma almak istiyorum rabbim gönlümden geçene erdirir beni umarım tabi öncelikle bebişim sağlıklı dunyaya gelsinde benim hayallerim gerçek olmasa olur farketmez :)

geçmiş olsun canım şaşırdım durumuna acaba mideni üşütmüş olabilir misin ya da yediğin bişey dokunmuş olabilir mi ? doktora gidersen bizede hbr ver durumunu merak ettim...

canım bendede gül hastalığı var onun içinde verdi kendi kadın doğumcum cildiyeci nin verdiği ilacı kuulanmıyorum ama ovardilin yararını gördüm baya aazlatttı kaşınmalarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…