2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim Allah yardimcin olsun yavas yavas yaparsin kendini fazla zorlamamaya calis cok zor gurbette olmak

Selam kızlar nasılsınız?

Bebekleriniz nasıl?

Ben ve kızım şükür iyiyiz, pıt pıt pıt sürekli geziyor maşallah.

Detaylı ya gidecek arkadaşlarımız olmuştu geçmişe bakamıyorum inş. güzel haberlerle gelmişlerdir.

Merhaba Herkese
Kızlar bende grib oldum zencfil bal ,ıhlamur karbonatlı limonlu tuzlu suyla gagra yaptım bu sabah iyidim işe geldiğimde şimdi ağırlaşıyorum başım ağrıyor.
Cok gecmis olsun canım insallah cabucak gecer,bol bol ihlamur ic,balli limon da cok fayda ediyor.

hamilelikle ilgili doğru bilinen yanlışlardan bir kaçı :) nette okudum sizinle paylaşmak istedim kızlar :)
7 aylık doğan çocuk yaşar, 8 aylık doğan yaşamaz!"
"5. aydan sonra ortaya çıkan mide ekşimeleri (bazıları bulantı da derler) bebeğin saçlandığının işaretidir!"
"Hamile kadın hayvanlara bakmamalıdır, bebeği o hayvana benzeyebilir!"
"Hamile kadın saç kestirmez, kestirirse bebeğinin ömrü kısalır!"

jnaz canim mutlaka tahlil yaptir cunku ben basta kullanmak istemedim ilerledi simdi 1 kutu antibiyotik bi de tozlardan ictim gecmedi bir kez daha antibiyotik icmek zorunda kaldim bakalim ins gecer ihmal etmemek gerekiyomus

kızlar slm bebiş isimlerimizi paylaşalımmı ? ben karar veremiyorum bir türlü.Gerçi doktor şimdiye kadar hep kızıya benziyo dediyo %100 bir şey söylemiyor kaç hafta oldu artık sinirlenmeye başlıyorum

Kizlarrrrrrr coookkkk saskiiinnnnnn ama bir o kadar da mutlluyummmm oğlum olacakkkkkkk pipisini gördükkkkkkkkk

Canım bende seni bekliyordum öğrendi mi bu sefer acaba diyeee
Vaay bee o kadar da kız diyoduk, görüyomusun sen küçük erkeği
Cook sevindimm sağlıkla kucağına alırsın umarımm

canım neredeyse 4 hafta oluyor. git bence, araya zaman giriyor...

Selam kizlarrr bugün çoook yoruldum belim feci ağrıyor. Nöbetçi olmak çok kotuuu sürekli ayaktaydim ikinci dönem tutmicam inşallah 24 haftadan itibaren.bir de küçük sınıflar koridorda koşa koşa çarpan carpa gidiyorlar bugün karnıma değdi biri hızlıydi baya çok korktum

Merhaba kizlar,bu gun temizlik yaptim canim cikacak gibi ya cok yorulldum yalniz olmak cok kotu hic yardimcim yok dus almaya hic halim kalmadi coktum kanepeye resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…