2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sagol cnm baskent universitesine gidiyorum doktorum sayili doktorlarda n guveniyorum ona cok arastirdim hayirlisi olsun artik duadan baska yapavak biseyim yok

Beeenimki 2 haftaya yakin gerilik vardi gec dollenmeden. Sukur 1 haftaya indi. Insallah tam kapatiriz arayi. Evet sen demiştin cnm cok tsk. Ben onun etkisinin olduguna inaniyorum. Sende basla işe yarar ins:)
evet. canım hatırlıyorum senın bebiş gerıdeydı ben bıraz kotu zamanlar gecırdım ondan her seyı bıraktım bır defa falan ıce bıldım ,başlamam gerek tekrar üsenıyorum ama

canım nasıl mayalıyorsun? anlatır msın?

cok duydum canım ben boyle durumları. sona dogru her şey düzeliyor. merak etme. içini ferah tut.

Canim sana bisey sorucam.beni simdi saglik.ocagindan aradilar gebelik egitimi varmis cagirdilar birde tetenoz asisi vurulucakmisim.sen igne vuruldunmu bide,seker yuklemesi
yaptirdinmi

benim doktorum yaptırmak istersen yaptır bir zararı yok ama illa yaptırmana da gerek yok dedi.

Canim benimki plsenta asagidabdegil gobek kordonunu esine yapisik ve asagida tamamen yerlesmis ve kordonunkoruyucu zari yokmus gelen kan bebekten geliomus
canım sen okuma bunları ya hep en kotusunu yazıyorlar.Benımkı de rahım agzını kapatmıstı,anı kanama annenı bebegın olmesı en ıyı halde rahım ve mesane torbasından bı hısse alınıyor demıslerdı benım duruma Ben okudum cok taktım kafaya ve cok zararını gordum bugune kadar ,onemli olan doktorun senı surekli takıp edıyor onun senı bılgılendırmesı rahatlatması gerek.Benım doktorum bana yasakladı netten bı sey okumama ama elde degıl.istanbuldaysan bu işın en ıyı uzmanı bı doktor var burda bı kere gorun derım,benım hafıf kalkma olmasaydı gıdecektım onun kontrolune

Banada okuma netten bise en kotusu yazar dedi ama duramiyorumki seytan durtuyor

Beeenimki 2 haftaya yakin gerilik vardi gec dollenmeden. Sukur 1 haftaya indi. Insallah tam kapatiriz arayi. Evet sen demiştin cnm cok tsk. Ben onun etkisinin olduguna inaniyorum. Sende basla işe yarar ins:)
sen nesquik mi yedin canım bende aldım sözde yicem ama aklıma gelmiyor çalıştığım için belki buraya getiririm :)

kızlar doktordan geldim şimdi hemen cevap yazıyım dedim. giderken baya senaryolar yazdım yok suyum azalıyor yok bebek aşağıya iniyor gitgide baskı yapıyor falan filan. bu arada ben bu aralar çok sık idrara çıkmaya da başladım. sonuç olarak doktor hiçbir sıkıntı olmadıgını söyledi. bebek tekme attıkça idrar torbasına atıyomuş. gösterdi de. bu yüzden bilinçsiz bir şekilde idrar kaçırıyomuşum. tuvaletini tutma geldiği gibi git dedi. idrar tahlilide istedi . yani kızlar bir sıkıntı yok sadece idrarımızı tutmuycaz. hatta idrarımız olmasa bile bebeğin yaptıgı baskıdan varmış gibi hissedebilirmişiz.
bu arada bebeğim 3 gün öne geçmiş. burda konuşulmuştu nesquik içilmesi bebeği geliştiriyor diye. ben en son 10 gün önce doktora gitmiştim. yaklaşık 10 gündürde içiyorum. acaba nesquik etkisimi diye düşündüm. ben bir paketi 3 günde bitiriyorum yalnız. doktora zararı varmıdır diye sorucaktım sormayı da unuttum. bir daha ki gidişime sorucam artık. kısacası belki de nesquikten dolayı öne geçmiştir bilemedim. burda bir arkadaş vardı babeği geriden gelen nesquik içicekti acaba doktora gittimi son durum nedir.

gozun aydın canım sevındım ,nesguıkı ben demıstım sıze bugun sen ıkıncı arkadassın uygulayan ve bebegının gelısımı one gecen ,kendım yapmadım hayla aldıgım gıbı kutu duruyor orda demek kı gercekten faydası varmıs uff bırı benı durtse de gıdıp dolaptan alıp hazırlasam

sen nesquik mi yedin canım bende aldım sözde yicem ama aklıma gelmiyor çalıştığım için belki buraya getiririm :)
yemek degıl canım toz seklınde olan sute katılan onun faydası var bebıs gerıden geliyorsa doktor soylemıstı bana ınanmamıstım ama ıkı arkadasımız uygulamıs faydası da olmus

ben de baktım internetten ama doktorun sana ne söyledi? ne önerdi? ne yapılacak? onu merak ettim canım. durum ne kadar ciddi

Bende de oluyo canim dun aksam sirtiydi galiba yaslamisdi karnim gerildi canimi cikardi sipa bu sabah da tekmelerile uyandirdi beni Allah isteyen her kese yasatsin insallah

Di mi ya son aylarda tekmeler can yakıyormuş ama alışacağız ve katlanacağız :))

Canim sana bisey sorucam.beni simdi saglik.ocagindan aradilar gebelik egitimi varmis cagirdilar birde tetenoz asisi vurulucakmisim.sen igne vuruldunmu bide,seker yuklemesi yaptirdinmi

Ben 18. Haftamda oldum canım ya ilk aşı 20. Haftadan önce olmalı diye biliyorum mutlaka ol tetetonuzu burda bütün arkadaşlar oldu hem seni hem bebeği koruyor doz doz yapılıyor bu gün git bence sağlık ocağına ben de yaptırdım yani. Şeker yüklemesini de 24. Haftada yaptırıcam yine sağlık ocağına gidicem oradaki aile hekimi ve ebeden çok memnunum.

Ah bitanem ya sen bana gelsene ya da ben geliyim uzun uzun konuşuruz ben eşimin ailesinden 6 ayda bezdim burdalar ve görüşmüyorum biz senle görüşelim ailecek istersen uzaklık yalnızlık bilmediğin şehir insanı boğuyor gerçekten. Detaylıyı yaptırdım ve pişman oldum çok uyuz oldum radyoloji doktoruna memleketine gideceksen orada yaptır bence yaptırmak istiyorsan eğer ikili ve dörtlü sonucun iyiyse de yaptırms yani.

Sagol cnm baskent universitesine gidiyorum doktorum sayili doktorlarda n guveniyorum ona cok arastirdim hayirlisi olsun artik duadan baska yapavak biseyim yok

İçim rahat etti valla doktor önemli.

Canım az önce yazmıştım oradan kopyalayıp sana mesaj atayım.

ğ

Canım günde bir buçuk bardaktan fazla süt ve sütlü nesquik içme dedi bana doktorum ben sordum burdaki bir çok arkadaş da sordu nesquiki doktoüruna kimsenin soktoru içme demedi.

Banada okuma netten bise en kotusu yazar dedi ama duramiyorumki seytan durtuyor
gercekten bun yasamıs bırısı olarak soyluyorum okuma bı sey ben cok dert ettım ,yanımda kımse yok yalnızım aılem uzakta yardım edenım yoktu esımle zor gunler gecırdık sureklı yattım ,ki ben evde oturan bırısı degılım hamıle kaldıgımı bıle bılmeden yurtdısında sabah gece gezmelerı,bavul kaldırıp ındırmeler yaptım.Netten yazılanları okuduktan sonra hayatım degıstı resmen her seyden korkar oldum ya kanamayı durduramazlarsa ölurum ,evde kımse yok kanama anıden baslarsa ne yaparım,kan bulunmazsa nolur falan fılan.Sonuc o kadar uzdum kendım bebişin gelişimine de belkı etkı etmıs gerıden geliyor

dikkat edicem canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…