2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar midem çok kötü yanıyo ya özellikle geceleri oluyo nedense. saç çıkmasıyla alakası var mı ki gerçekten yaa

Mide yanmam şükür olmadı henüz ama doktorum eğer olursa diye uyardı, talcid, rennie ve gaviscon içebilirsin dedi.

insallah canım ama sen genc anne olmussun demek kı benım bu ılk ve yaş da 30 olunca ne zaman olur dıye dusunuyorum .Ikız olsaydı belkı olurdu.

81 eylül doğumluyum.

kızımda 2007 aralık doğumlu canım.

30 çok geç bir yaş değil canım.

Ah bitanem ya sen bana gelsene ya da ben geliyim uzun uzun konuşuruz ben eşimin ailesinden 6 ayda bezdim burdalar ve görüşmüyorum biz senle görüşelim ailecek istersen uzaklık yalnızlık bilmediğin şehir insanı boğuyor gerçekten. Detaylıyı yaptırdım ve pişman oldum çok uyuz oldum radyoloji doktoruna memleketine gideceksen orada yaptır bence yaptırmak istiyorsan eğer ikili ve dörtlü sonucun iyiyse de yaptırms yani.

Haklisin cnm stres cok onemli ins gununu tamamlar seninkide benimde bir hafta geriydi cok sukur duzeldi hepimizin hakkinda hayirlisi olur ins

canım yap iç tadıda çok güzel zevkle içiyorum ben.
Canım günde bir buçuk bardaktan fazla süt ve sütlü nesquik içme dedi bana doktorum ben sordum burdaki bir çok arkadaş da sordu nesquiki doktoüruna kimsenin soktoru içme demedi.
bende canım en fazla 2 bardak içiyorum süt ama 1 bardağa düşüreym en iyisi. bana da doktorum kansızlık yapıyor fazla içme demişti. bu arada yogurt tarifin için teşekkür ederim az önce denedim bakalım nasıl olucak becerebildim mi :)

kızlar bu arada nesquik mücizevi birsey sanırım. geçmişi de okudum şimdi arkadaşın bebeği de bir hafta ilerlemiş. bence benim bebeğimde ondan öne geçti. geride olanlar kesinlikle denemeli o zaman doktorda zararsız dediğine göre.

Mutlu günler anneler hepinize kocaman bir öpücük yolluyorum Bugün o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi başımda da bir ağrı var anlatamam Doktor konusunda da hala bir karara varmış değilim

O kisi bendim galiba canim evet faydasini gordum:)

Bi kupa sute nesquik ekleyip iciyorum tadina bayiliyorum:) sendede mi gerilik var?
canım benimde öne geçmiş senin ki gibi. ben bir paketi 3 günde içiyordum benim ki o yüzden 3 gün öne geçti sanırım. ama ben seni de duyunca nesquikten olduguna emin oldum nerdeyse.

Kizlar nasilsiniz ?
Benim morelim iyice bozuldu
Once bebegimin beyninde 3mm lik kist oldugunu ogrendim.
Cumarteside rahim agiz uzunlugumun kisaldigini ogrendm.
29mm olmus.
25 ve alti riskli gebelik ve erken dogum gibi gozukuyor.
Bol.bol dinlenmen gerekiyor dedi.
Suan annemin ablamin yanimda olmasini vok isterdim.
Ah ah.

Haftaya bakirkoyde devletde detayli ultrssona giricem ins. Baska bi sorun cikmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…