2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar benm ikili testte papp a degerm yuksektı ama uclude hersey normaldı boyle olanınız oldumu peki

yemek degıl canım toz seklınde olan sute katılan onun faydası var bebıs gerıden geliyorsa doktor soylemıstı bana ınanmamıstım ama ıkı arkadasımız uygulamıs faydası da olmus
toz seklinde olandan almadım canım hani misket gibi yuvarlak olanları varya onlardan aldım ama ikisininde içeriği aynı değilmidir acaba
Bi kupa sute nesquik ekleyip iciyorum tadina bayiliyorum:) sendede mi gerilik var?
bende gerilik yok hatta 1 hafta ilerde canım ama ben biraz minyon tipli ve vitaminsizim bebişde bana çekmesin die öncelikle saglıklı olsun tabiki ama anne karnından itibaren daha fazla buyusun die onlem almaya çalışıyorum annelik böle bişey sanırım hep daha iyisi onun olsun istiyorsun

merhaba güzel annelerr oğlumla biz geldik.
bugün sabahtan izinliydim cildiyeye gittim yine kaşıntı ve egzama için. bu mevsimlerde soğuktan oluyor malesef. gebeliğin başında başka bir doktora gitmiştim oda 3 aydan sonra gel demişti. bugün gittiğim doktorada tavsiye üzerine gittim. oda sadece bir krem verdi bol bol nemlendireceksin ilaç veremem ne kadar kullanılabilir densede riske atmayalım dedi. çok sıcak mekanlarda bulunmakta artırırmış yapacak birşey yok malesef.

Gecmis olsun canim insallah iyi olursun cabucak gecer kasintilar

Birde evde olan bayanlar ev işlerinizi yapabiliyorsunuz bide yürüyüşe falan cikiyomusunuz

Yürüyüşe hafta sonu alışveriş için vs. illaki güdüyorum.

Dünde kızım okula gidince annemle biraz yürüdük.

Haftaya okullar tatil kızımı gezdirmek için mutlaka yürüyeceğim.

Havalar soğuk olduğu için yürüyüşte tam verimli değilim.

Şükür bütün ev işlerimi kendim yapabiliyorum.

TomrisHatun
Hatuncum yogurt tarifini bende aldim hakkini helal et...
Bizim evede yogurt dayanmiyor...
Mandradan koyun yogurdu aliyorum hep...
Gecen evde yaptim katida degil civikda degil sevdi evdekiler ama tarifin cok güzel geldi bana birde boyle denicem

göbeğine bayıldııımmm resmen. tam hamile göbeği olmuş çok güzel
teşekkür ederim canımm
Masallah gobise canim baya buyukmus seninki, benimkisi sivri top gibi komik duruyo ya
sorma canım bazen utanıyorum ayımı söylemeye:)
hiçç sıkma canını . onlar sadece olasılıktan bahsediyorlar o kadar oğlumunda kafası büyük görünüyordu ne korkmuştuk sıvımı var diye son derece normal doğdu kuzum.
canım Allah kolaylık versin çalışırken cidden çok zor bende geçen hafta çok sinirlendim birine hemen kasıldı göbeğim.

Kızlar Böyle bir kapı süsü tasarladım bebişlerime keçeden hazırlıycam bu taslağı nasıl olmuş?Eki Görüntüle 1380637
ellerine sağlık canım çok hoşlar

Oyy maşallah canım sanaa ve bebişinee
teşekkür ederizz teyzesiii
Kizlarrrrrrrrr sonunda ogrendikkkkkk kizimmmmmm oluyorrrrrrr melegim geliyormussssss:))) cok mutluyum kurban olsun annesi:))
maşallahhh kızına da sanada canım
merhaba hanımlar yarın tetanoz aşısı olacağım olan var mı bi sorun olmaz dimi bide şeker yüklemesi konusunda doktorunuz ne dedi
ben olmadım canım. şeker yüklemeside yaptıracağım hem annemde var hemde tatlı hamurişi vs tüketiyorum
Kızımın dün aldığım cicileri

çpkk güzel canım güle güle giysin kuzucuk
Ben de an itibariyle bu hastane çıkışını aldimEki Görüntüle 1380952
hayırlı olsun canım çok hoşmuş
kızlar ya haziranda hava soğuk mu olur bebeklerimiz için nasıl şeyler almamız gerekiyor sizce uzun kollu mu yoksa kısa mı kalın mı ince mi ilk bebeğim o yüzden çook kararsızım
hava soğuk olmaz ama bebek kendini ısıtamaz canım bence uzun kollu penyelerden al. birde acele etme derim sadece yeni doğan için bir kaç takım al çünkü bebek kilo aldıkça aldıkların olmayabilir eksiklerini tamamlarsın. ben öyle yapmıştım.
Bayanlar bebislere kıyafetler alınmaya başlamış heralde ben niye korkagim bu konuda ya
bende almadım canım ama teyzeleri sağolsun başladılar.
Kızlar midem çok kötü yanıyo ya özellikle geceleri oluyo nedense. saç çıkmasıyla alakası var mı ki gerçekten yaa
canımya saç değil ancak gebelik reflüsüyle alakalı olabilir ben çok çekmiştim ilk hamileliğimde.
bu hafta bendede oldu canım ama daha çok kuru beslendiğimde.
ben bebek odası almamıştım canım ilk oturduğum ev küçüktü beşik almıştım ve kendi yatak odası takımımdan şifonyer yaptırmıştım. yeni eve geçincede bellonadan genç odası aldık bir yaşından sonrada bazasında yatmaya başladı.
slm kizlar yeni katildim aranza nasil gidiyo hamilelik var mi benimle ayni yasit bebisi olacak 23haziran icin
hoşgeldin canım bizim 22 haziran
maşallahh size canım. amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için eczaneden turnusol kağıdı alabilirsin.
merhaba canım birşey olmaz 2 günden. ancak tavsiyem şeker yüklemesine giderken yanınızda limonda götürün sıkıp öyle içerseniz bulantı yapmaz.
canım çok fazla alma derim penye orta kalınlıkta alırsın kendini ısıtamaz çünkü bebekler.
cam biberon öneririm canım ama emzikte acele etme bazı bebekler çok seçiyor en iyisi kauçuk olanlar ama bebeğinede bağlı

Offf allah yardimcin olsun canım. Cok zor egzama. .. Allah sifa versin

Kızlar dün tetanoz aşısı oldum, çok iyiyidim hissetmedim bile ama bgn kolum kalkmıyo sancıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…