- 17 Ocak 2015
- 240
- 177
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.521
Kiz kizim baslik mi kaldi bu zamanda...Verdim gittiiiii ama babasi baslik ister
toz seklinde olandan almadım canım hani misket gibi yuvarlak olanları varya onlardan aldım ama ikisininde içeriği aynı değilmidir acabayemek degıl canım toz seklınde olan sute katılan onun faydası var bebıs gerıden geliyorsa doktor soylemıstı bana ınanmamıstım ama ıkı arkadasımız uygulamıs faydası da olmus
bende gerilik yok hatta 1 hafta ilerde canım ama ben biraz minyon tipli ve vitaminsizim bebişde bana çekmesin die öncelikle saglıklı olsun tabiki ama anne karnından itibaren daha fazla buyusun die onlem almaya çalışıyorumBi kupa sute nesquik ekleyip iciyorum tadina bayiliyorum:) sendede mi gerilik var?
Hmmm çileği cok severim:)) onuda deneyeyimmmmcanım ben tek kullanımlık paketlerden alıyorum onları 3 e bölüyorum :) ama şimdi çileklisi çıkmış gördüm büyük boy onlardan alıp kaşıkla koyup içicem.
Gecmis olsun canim insallah iyi olursun cabucak gecer kasintilarmerhaba güzel annelerr oğlumla biz geldik.
bugün sabahtan izinliydim cildiyeye gittim yine kaşıntı ve egzama için. bu mevsimlerde soğuktan oluyor malesef. gebeliğin başında başka bir doktora gitmiştim oda 3 aydan sonra gel demişti. bugün gittiğim doktorada tavsiye üzerine gittim. oda sadece bir krem verdi bol bol nemlendireceksin ilaç veremem ne kadar kullanılabilir densede riske atmayalım dedi. çok sıcak mekanlarda bulunmakta artırırmış yapacak birşey yok malesef.
Ben yapmiyorum canim hava soguk kat kat giyinmeyi de sevmem tembelim benKızlar yürüyüş yapan varmı yada egzersiz ordamisiniz
kızlar ayrıntılı ultrason ne zaman yapılıyo tam olarak herkes yaptrdı mı
Birde evde olan bayanlar ev işlerinizi yapabiliyorsunuz bide yürüyüşe falan cikiyomusunuz
teşekkür ederim canımmgöbeğine bayıldııımmm resmen. tam hamile göbeği olmuş çok güzel
sorma canım bazen utanıyorum ayımı söylemeye:)Masallah gobise canim baya buyukmus seninki, benimkisi sivri top gibikomik duruyo ya
hiçç sıkma canını . onlar sadece olasılıktan bahsediyorlar o kadar oğlumunda kafası büyük görünüyordu ne korkmuştuk sıvımı var diye son derece normal doğdu kuzum.Kızlar kendi doktorumlada gorustum,ayrintilida cikan bagirsak parlakligini takmamaya caliscam insallah.sagolsun cokca moral verdi doktorum,kaybolma ihtimali yuksek ilerlwyen haftalarda dedi,cunku baska bi puruz yoktu.Doktor teyzemizin yanindan cikinca hemen gidip oglusuma ciciler aldim hissetsin ben ondan vazgecmedim, o da benden vazgecemesin.zaten masallah kipir kipir o oynadikca ben mutlu oluyorum.Dua etmekteen baska yapacagim bisey yok,sizde dua edin biziem icin nolur
canım Allah kolaylık versin çalışırken cidden çok zor bende geçen hafta çok sinirlendim birine hemen kasıldı göbeğim.çok sıkıcı bi gun geçirdim bi an once bugunun bitmesini istiyorum
cuma gunu yanlış bi işlem yapmıştım düzeltilmemiş sistem tarafından. sabah sabah işe gelir gelmez butun birimler aramaya başladı normalde bu işle ilgilenen arkadasta işe gelmemişti bnmde bilgim yoktu bianda strese girdim napcağımı şaşırdım 1-2 saat onla uğraştım. kahvaltı bile yapamadım. öğleden sonrada halam aradı her sulalede olan o onu demiş bu bunu demiş sende bunu demişin muhabetti yaptı yanlış anlaşılma olmuş haksız yere suclandım iki saat laf anlattım tekrar strese girdim. ama şuan karnımda gaz sancısı gibi bi sancı var çok kötü oldum strestenmi oldu acaba anlamadım allahım nedir bugun başıma gelenler
ellerine sağlık canım çok hoşlarKızlar Böyle bir kapı süsü tasarladım bebişlerime keçeden hazırlıycam bu taslağı nasıl olmuş?Eki Görüntüle 1380637
teşekkür ederizz teyzesiiiOyy maşallah canım sanaa ve bebişinee
maşallahhh kızına da sanada canımKizlarrrrrrrrr sonunda ogrendikkkkkk kizimmmmmm oluyorrrrrrr melegim geliyormussssss:))) cok mutluyum kurban olsun annesi:))
ben olmadım canım. şeker yüklemeside yaptıracağım hem annemde var hemde tatlı hamurişi vs tüketiyorummerhaba hanımlar yarın tetanoz aşısı olacağım olan var mı bi sorun olmaz dimi bide şeker yüklemesi konusunda doktorunuz ne dedi
çpkk güzel canım güle güle giysin kuzucukKızımın dün aldığım cicileri
hayırlı olsun canım çok hoşmuş
hava soğuk olmaz ama bebek kendini ısıtamaz canım bence uzun kollu penyelerden al. birde acele etme derim sadece yeni doğan için bir kaç takım al çünkü bebek kilo aldıkça aldıkların olmayabilir eksiklerini tamamlarsın. ben öyle yapmıştım.kızlar ya haziranda hava soğuk mu olur bebeklerimiz için nasıl şeyler almamız gerekiyor sizce uzun kollu mu yoksa kısa mı kalın mı ince mi ilk bebeğim o yüzden çook kararsızım
bende almadım canım ama teyzeleri sağolsun başladılar.Bayanlar bebislere kıyafetler alınmaya başlamış heralde ben niye korkagim bu konuda ya
canımya saç değil ancak gebelik reflüsüyle alakalı olabilir ben çok çekmiştim ilk hamileliğimde.Kızlar midem çok kötü yanıyo yaözellikle geceleri oluyo nedense. saç çıkmasıyla alakası var mı ki gerçekten yaa
bu hafta bendede oldu canım ama daha çok kuru beslendiğimde.Hayatımda hiç kabızlık problemini yaşamamıştım ama son 1 haftadır çok zorlanıyorum, günde bi kere çıkıyorum wcye ama aşırı zorlanıyorum, burda bununla ilgili sorunlarını ve çözümlerini paylaşanlar olmuştu, ne önerirsiniz arkadaslar?Zorlamak istemiyorum çünkü korkuyorum zararı olur diye
ben bebek odası almamıştım canım ilk oturduğum ev küçüktü beşik almıştım ve kendi yatak odası takımımdan şifonyer yaptırmıştım. yeni eve geçincede bellonadan genç odası aldık bir yaşından sonrada bazasında yatmaya başladı.kızlar bebek odası dekarasyon fıkırlerı olan var mı netten dogru duzgun bı sey bulamadım,odasını nasıl yapacagım,bebek odası takım mı alsam yoksa bı tane cok gzel ama baya buyuk dolabım var ekstradan onu mu koysam odaya b tane de buyuyen besık alsam mı ff kafam cok karısık
hoşgeldin canım bizim 22 haziranslm kizlar yeni katildim aranza nasil gidiyo hamilelik var mi benimle ayni yasit bebisi olacak 23haziran icin
maşallahh size canım. amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için eczaneden turnusol kağıdı alabilirsin.GunaydiinnnBen az once sanki ilk tekmemi hisettim canim. Ama hala emin olamıyorum. Bugun doktora kontrolum var bakalim bebeğim büyümüş mü.
Kizlar ben.idrar mi kaçıyorum baska birsey mi bilmiyorum arada su gibi bir akinti oluyor. Bugun doktoruma sorucam bakalim insallah amniyon sivisiyla ilgili bir sikinti yoktur.
merhaba canım birşey olmaz 2 günden. ancak tavsiyem şeker yüklemesine giderken yanınızda limonda götürün sıkıp öyle içerseniz bulantı yapmaz.gunaydın annişler nasılsınız...
şeker yuklemesi için randevu aldım ama c.tesi gidebildiğimiz için 23+5 gunluk oluyoruz, normalde 24.haftada yapılıyormuş 2gunden farketmez sanırım. aksam 9dan sonra bişey yemicem sabah 9da aç karna yaptırcam 12 saat aç kalmış oluyorum bu şekilde.
canım çok fazla alma derim penye orta kalınlıkta alırsın kendini ısıtamaz çünkü bebekler.Tecrubeli anneler size bir sorum olucak biz bebislere ne tur kiyafetler alalim haziranda usurlermi erkek bebekler cok sicagi sevmez die biliyorum ben.cuma bursaya gidicem oglusumun tum alisverisini yapicam ins.upuzun bi liste yaptik ince seylermi kalin seylermi almam gerekiyo bilmiyorum.
cam biberon öneririm canım ama emzikte acele etme bazı bebekler çok seçiyor en iyisi kauçuk olanlar ama bebeğinede bağlıKızlar emzik ve biberon olarak marka model ne düşünüyorsunuz ben hiç anlamam ama araştırdığıma göre silikon uçlular ve cam olanlar en sağlısı çünkü kıyasla daha pahalı. Aventi beğendim ama nuk markası için de çok iyi diyorlar wee kullanan çok var ama fiyat baya ucuz o yüzden içime sinmedi açıkcası.bebek bunu emecek nihayetinde.
Biberonların cam olanları daha sağlıklıdır diye düşünüyorum bir de steril etmek ve kurutmak için makineler var bazıları mama da ısıtıyor allah nasip ederse emzirmek istiyorum ama bunun bir garantisi yok sonuçta steril makinesi aldığımda mama ısıtanından da mı alsam yoksa beklesem bebeğin ihtiyacı olursa mı alsam bilmiyorum. Masraf çok malum önemli olan birincil ihtiyaçlarını en kalitelisinden almak fikri ve tecrübesi olanlsr var mı?
canım ben çalışıyorum işte oturuyorum. ama eve gidince koştur koştur iş yapıyorum sonrada halim kalmıyor.Kızlar yürüyüş yapan varmı yada egzersiz ordamisiniz
çok sağol canımm inşallahhhGecmis olsun canim insallah iyi olursun cabucak gecer kasintilar
Offf allah yardimcin olsun canım. Cok zor egzama. .. Allah sifa versinmerhaba güzel annelerr oğlumla biz geldik.
bugün sabahtan izinliydim cildiyeye gittim yine kaşıntı ve egzama için. bu mevsimlerde soğuktan oluyor malesef. gebeliğin başında başka bir doktora gitmiştim oda 3 aydan sonra gel demişti. bugün gittiğim doktorada tavsiye üzerine gittim. oda sadece bir krem verdi bol bol nemlendireceksin ilaç veremem ne kadar kullanılabilir densede riske atmayalım dedi. çok sıcak mekanlarda bulunmakta artırırmış yapacak birşey yok malesef.
çok teşekkür ederim mehtapcım suya sokma diyor doktorda mümkün değil ki.Offf allah yardimcin olsun canım. Cok zor egzama. .. Allah sifa versin
Ben yaptirdim canim 20+3 gunlukkenkızlar ayrıntılı ultrason ne zaman yapılıyo tam olarak herkes yaptrdı mı
Hergun olmasa da arada yuruyorum canim cok yuruyunce de belim cok agriyo dikkat etmek lazim:))Kızlar yürüyüş yapan varmı yada egzersiz ordamisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?