- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.541
Canim benimde oyle olmustu ilk gun bisey hissetmedim ama sonraki 3 gun cok agridi malesefKızlar dün tetanoz aşısı oldum, çok iyiyidim hissetmedim bile ama bgn kolum kalkmıyo sancıdan
canım benım ewde elıptık bısıklet var bu sogukta dısarı cıkmaya korkuyorum ondan ewde onla egzersız yapıyorum bıde ew merdıwenlı onu cık ın gunluk egzersız tamamdırKızlar yürüyüş yapan varmı yada egzersiz ordamisiniz
Kızlar dün tetanoz aşısı oldum, çok iyiyidim hissetmedim bile ama bgn kolum kalkmıyo sancıdan[/QUOTE
bir an önce geçer inşallahh
Kizlar nasilsiniz ?
Benim morelim iyice bozuldu
Once bebegimin beyninde 3mm lik kist oldugunu ogrendim.
Cumarteside rahim agiz uzunlugumun kisaldigini ogrendm.
29mm olmus.
25 ve alti riskli gebelik ve erken dogum gibi gozukuyor.
Bol.bol dinlenmen gerekiyor dedi.
Suan annemin ablamin yanimda olmasini vok isterdim.
Ah ah.
Haftaya bakirkoyde devletde detayli ultrssona giricem ins. Baska bi sorun cikmaz.
kızlar ayrıntılı ultrason ne zaman yapılıyo tam olarak herkes yaptrdı mı
Birde evde olan bayanlar ev işlerinizi yapabiliyorsunuz bide yürüyüşe falan cikiyomusunuz
Kızlar yürüyüş yapan varmı yada egzersiz ordamisiniz
TomrisHatun
Hatuncum yogurt tarifini bende aldim hakkini helal et...
Bizim evede yogurt dayanmiyor...
Mandradan koyun yogurdu aliyorum hep...
Gecen evde yaptim katida degil civikda degil sevdi evdekiler ama tarifin cok güzel geldi bana birde boyle denicem
Bence cocugunuz uc yasina gelince oda alin. Bebek takımları onlar buyuyunce bile ozelliklerini kaybediyorkızlar bebek odası dekarasyon fıkırlerı olan var mı netten dogru duzgun bı sey bulamadım,odasını nasıl yapacagım,bebek odası takım mı alsam yoksa bı tane cok gzel ama baya buyuk dolabım var ekstradan onu mu koysam odaya b tane de buyuyen besık alsam mı ff kafam cok karısık
cıleklısı degıl canım cıkolatalı olanı ıc bı de toz seklınde olandan alcanım ben tek kullanımlık paketlerden alıyorum onları 3 e bölüyorum :) ama şimdi çileklisi çıkmış gördüm büyük boy onlardan alıp kaşıkla koyup içicem.
ben buyuyen besık gormustum guzeldı 7-8 yasına kadar yatar dusunuyordum.İlk bebek oldugu ıcın de oda yapmak ıstıyorum kızıma ama cok zor karar vermek puffBence cocugunuz uc yasina gelince oda alin. Bebek takımları onlar buyuyunce bile ozelliklerini kaybediyor
Ohh ne güzel inşlh cnmnormal doğum yaptım canım. kızım erkenciydi 35+6 günlük doğdu.
çoooook kolay bir doğum yaptım.
darısı bu hamileliğime ve sizlere olsun inşallah.
Sagol cnm aynen oyle yariladik ins devamida gzl gelir hepiniz icinçok geçmiş olsun arkadaşım. moralini elinden geldiğince yüksek tutmaya çalış. Sıkı bir doktor kontrolüyle sağ salim bebeğini kucagına alırsın inşallah. yolu yarıladık zaten artık.
Sana da mutlu gunler canım :) bu ara işyerimde cok yogunum o yuzden pek sık dahil olamıyorum sohbetlerinize ve de aklım hep burda fırsat bulur bulmaz hemen nete girip sayfaları okumaya çalışıyorum :) geçmiş olsun canım temiz hava al bol su iç gecici bişey olabilir hamilelikte baş ağrısı sıklaşabiliyormuş ondan kaynaklı olabilirMutlu günler anneler hepinize kocaman bir öpücük yolluyorumBugün o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi başımda da bir ağrı var anlatamam Doktor konusunda da hala bir karara varmış değilim
aydını çok merak ediyorum canım, kardeşim denizlide okumuştu onu yerleştirmek için bi kaç kez gidip gelmiştik oraları cok sevmiştim ege ve akdeniz çok guzel ve de sakin yerler gercekten bazen insanın o taraflara kacası geliyor :)Tüm ev işimi kendim yapıyorum hatta akşama kadar şuraya yazı yazarken oturuyorum sadece diyebilirim ay uzanıyım derken şunu da yapayım öyle derken akşam oluyor :) evim dubleks bir de in çık çok yoruluyorum iki kedim var onlarla da ilgileniyorum. Yürüyüşe havaların iyi olduğu zamanlar çıkıyoruz eşimle ama soğuk havalarda çıkmıyorum soğuktan değil ama ben Aydında yaşıyorum burada kömürle ısınıyor çoğu insan ve hava inanılmaz kirli evde koşu bandım var düşük tempoda yürüyorum
canım bu bilgileri ilk sayfadaki ilk mesaj üzerinden cevapla yaparak yazarsantahimini doğum 22/haziran ikinci çocuk /erkek /yaş 31 /isim olarak mert taha düşünüyorum :))))benide ekleyebilirsin cnm artık.
moon83 oh maşallah oğlanları çiftledin kedin de erkek mi :)) sağlıkla kucağına al.
J jasminka83 canım ben takım almıştım sonra hemen iptal ettirdim siparişi. Bebek odası yapma diyorlar ama yapıcam valla benim ailem memur ordan oraya taşınmaktan ve lojmanda oturduğumuzdan hep babam emekli olana ve biz kendi evimize geçene kadar hiç odam olmamıştı o yüzden bebeğime bile yapıcam çünkü aklımda çok güzel fikirler var.
Öncelikle şunu söyliyim kesinlikle takım alma bebek odasını cidden çok masraflı ve 3 yıl kullanacağı şey için değmez ben tüm parçaları tek tek alacağım ve mobilyanın rengine beyaz karar verdim üzerinde ayılar pandalar prensesler yelkenler bana çirkib geliyor. Beşiği de mobilya alıcam ve büyüyenden almıycam tek yönü çıkanlar var çocuk bir yaşına gelince onu çıkarıyorsun divan gibi öok hoş ve modern duruyor. Benim kız olduğu için duvarları toz pembeye boyatıcam beşiğin olduğu duvara duvar kağıdı ya da sticer düşünüyoeum. Ona tam karar veremedim. Mutlaka anne koltuğu alıcam. Sallanan buna çok özeniyorum beşiğin baş uvuna koyucam. :) şifonyerİn üstüne duvar rafı süşünüyorum o kombin de çok şık oluyor. Bir lambeder ve duvar apliği istiyorum. Geceleri duvardaki loş aplikle emzirmeyi planlıyorum uyandırmadan bebeği ışık bebeğin gece gündüzü ayrıt etmesini geciktiriyor bu da uyku zenine kavuşmasını engelliyor. Duvarlar ve nevresimler pembe olacağından halıyı ufak yıkanabilir gri bir şey düşünüyorum madam coco ya da english home dan yıkanabilir olması çok önemli ve küçük olması çünkü odayı her n silmeyi düşünüyorum. Ayrıca alt açma istİyordum ama bunun yerine şifonyerİnin üstüne al açma kabı ve minderi alıp orada halledebilirim diye düşünüyorum.
Hayirli olsun canimm hepimize yavrularimiza sag saglim kavusmayi nasip etsin rabbim insallah:)canlarım benim dr gittim 14 erkeğe benzetmişti tescilledi yüzde yüz erkekmiş rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?