2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım bunlar hiç riskli ve tehlikeli şeyler değil ki, benim de bebeğimin beyninde bir çok kist vardı hatta o kadar büyük ve çoktu ki biz bile görüp anlıyorduk geçen hafta kontrolde kistlerin dağıldını öğrendik. Bu kistler bir çok bebekte oluyor ve en geç 28. Haftada geçiyor. 29 mm de riskli değil ki bunları sana doktor mu dedi çok pimpirikli bir doktormuş sana bunların normal olduğunu söylemesi gerekirsi öncellikle. Bol bol ayaklarını uzat yorulma ve ilişkiye girme bir sonraki ölçüme kadar.

kızlar ayrıntılı ultrason ne zaman yapılıyo tam olarak herkes yaptrdı mı

20 haftamda yaptırdım o haftalarda yapıyorlar genelde.

Birde evde olan bayanlar ev işlerinizi yapabiliyorsunuz bide yürüyüşe falan cikiyomusunuz

Kızlar yürüyüş yapan varmı yada egzersiz ordamisiniz

Tüm ev işimi kendim yapıyorum hatta akşama kadar şuraya yazı yazarken oturuyorum sadece diyebilirim ay uzanıyım derken şunu da yapayım öyle derken akşam oluyor :) evim dubleks bir de in çık çok yoruluyorum iki kedim var onlarla da ilgileniyorum. Yürüyüşe havaların iyi olduğu zamanlar çıkıyoruz eşimle ama soğuk havalarda çıkmıyorum soğuktan değil ama ben Aydında yaşıyorum burada kömürle ısınıyor çoğu insan ve hava inanılmaz kirli evde koşu bandım var düşük tempoda yürüyorum

Ah ne demek canım sevinirim memnun kalırsan hatta. Cam kavanoz önemli ama yoğurt daha iyi tutuyor bir de mayaladıktan sonra sarsıp sallanmaması lazım yoğurdun cıvık oluyor o zaman bu çok önemli bir püf nokta.

Bence cocugunuz uc yasina gelince oda alin. Bebek takımları onlar buyuyunce bile ozelliklerini kaybediyor

canım ben tek kullanımlık paketlerden alıyorum onları 3 e bölüyorum :) ama şimdi çileklisi çıkmış gördüm büyük boy onlardan alıp kaşıkla koyup içicem.
cıleklısı degıl canım cıkolatalı olanı ıc bı de toz seklınde olandan al

Bence cocugunuz uc yasina gelince oda alin. Bebek takımları onlar buyuyunce bile ozelliklerini kaybediyor
ben buyuyen besık gormustum guzeldı 7-8 yasına kadar yatar dusunuyordum.İlk bebek oldugu ıcın de oda yapmak ıstıyorum kızıma ama cok zor karar vermek puff

tahimini doğum 22/haziran ikinci çocuk /erkek /yaş 31 /isim olarak mert taha düşünüyorum :))))benide ekleyebilirsin cnm artık.

moon83 oh maşallah oğlanları çiftledin kedin de erkek mi :)) sağlıkla kucağına al.

J jasminka83 canım ben takım almıştım sonra hemen iptal ettirdim siparişi. Bebek odası yapma diyorlar ama yapıcam valla benim ailem memur ordan oraya taşınmaktan ve lojmanda oturduğumuzdan hep babam emekli olana ve biz kendi evimize geçene kadar hiç odam olmamıştı o yüzden bebeğime bile yapıcam çünkü aklımda çok güzel fikirler var.

Öncelikle şunu söyliyim kesinlikle takım alma bebek odasını cidden çok masraflı ve 3 yıl kullanacağı şey için değmez ben tüm parçaları tek tek alacağım ve mobilyanın rengine beyaz karar verdim üzerinde ayılar pandalar prensesler yelkenler bana çirkib geliyor. Beşiği de mobilya alıcam ve büyüyenden almıycam tek yönü çıkanlar var çocuk bir yaşına gelince onu çıkarıyorsun divan gibi öok hoş ve modern duruyor. Benim kız olduğu için duvarları toz pembeye boyatıcam beşiğin olduğu duvara duvar kağıdı ya da sticer düşünüyoeum. Ona tam karar veremedim. Mutlaka anne koltuğu alıcam. Sallanan buna çok özeniyorum beşiğin baş uvuna koyucam. :) şifonyerİn üstüne duvar rafı süşünüyorum o kombin de çok şık oluyor. Bir lambeder ve duvar apliği istiyorum. Geceleri duvardaki loş aplikle emzirmeyi planlıyorum uyandırmadan bebeği ışık bebeğin gece gündüzü ayrıt etmesini geciktiriyor bu da uyku zenine kavuşmasını engelliyor. Duvarlar ve nevresimler pembe olacağından halıyı ufak yıkanabilir gri bir şey düşünüyorum madam coco ya da english home dan yıkanabilir olması çok önemli ve küçük olması çünkü odayı her n silmeyi düşünüyorum. Ayrıca alt açma istİyordum ama bunun yerine şifonyerİnin üstüne al açma kabı ve minderi alıp orada halledebilirim diye düşünüyorum.

kızlarr şöyle arabasından ıslak mendiline kadar ne lazım oluyor bebek alışveriş listesi var mı elinizde. internetten biraz buldum ama çok geniş çaplı değil çoğu. ufak ufak fikir edinmek ve almak lazım sanki.

çok geçmiş olsun arkadaşım. moralini elinden geldiğince yüksek tutmaya çalış. Sıkı bir doktor kontrolüyle sağ salim bebeğini kucagına alırsın inşallah. yolu yarıladık zaten artık.
Sagol cnm aynen oyle yariladik ins devamida gzl gelir hepiniz icin

Mutlu günler anneler hepinize kocaman bir öpücük yolluyorum Bugün o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi başımda da bir ağrı var anlatamam Doktor konusunda da hala bir karara varmış değilim
Sana da mutlu gunler canım :) bu ara işyerimde cok yogunum o yuzden pek sık dahil olamıyorum sohbetlerinize ve de aklım hep burda fırsat bulur bulmaz hemen nete girip sayfaları okumaya çalışıyorum :) geçmiş olsun canım temiz hava al bol su iç gecici bişey olabilir hamilelikte baş ağrısı sıklaşabiliyormuş ondan kaynaklı olabilir

aydını çok merak ediyorum canım, kardeşim denizlide okumuştu onu yerleştirmek için bi kaç kez gidip gelmiştik oraları cok sevmiştim ege ve akdeniz çok guzel ve de sakin yerler gercekten bazen insanın o taraflara kacası geliyor :)

Kızıma park yatak almıştım 2 yaşında da ota takımı aldım.

Buna da aynı zamanlarda oda yapmayı düşünüyorum,

en az iki yaşına kadar yatak odasında yatırmayı düşünüyorum.

Benim kızımın odasını andıran bir düşünceniz var.

Mobilyaları bembeyaz.

Duvarları simli koyu pembe.

Perdesi pembe zebra,

Halısı pembe beyaz.

:)

bir ara resmini eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…