2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm yoğurt tarifini aldım deniycem birkaç sorum olacak yoğurdu eziyorum demişsin çırpıyomuyuz yani eklemeden ve mayaya atıyoruz deyince sütemi ekliyoruz demek istedin bide süte ne kadar ekliyosun yoğurdu ne çok sordum ya

Canim

günler uzuyor ne güzel, artık hava biraz daha geç kararıyor.

Oyy yerim ben bu kızın çıtı pıtı hallerini odasıda çok güzel sağlıkla güle güle kullansın beyaz ferah ve şık duruyo herzaman

resim çekmeye erindim, pc deki resimlerden ekledim. :)

şimdi kocaman oldu ablası 7 yaşında.

canım haziran annelerine bizi de eklermisin yasım 25 ilk bebegimiz olacak cinsiyeti erkek ismini ismail mete düşünüyoruz

bende o dıvanları begendım canım cok guzeldı beyaz ıcınde ıkı tane yatagı var bebek buyuyunce dıvara soykuyorsun alttakı yatak cıkıyor kucuk onun yerıne gırıyor,yer sorunu kalmıyor.Bı de ıcınde kucuk dolap var ustu de alt acma tum malzemelerı yastık koruyucu falan ıcnde .Hatta buyuyunce dıvan gıbı kullanılıyormus cocuk ırelıde onu dıvan gıbı arkadaslarıyla kullana bılır.8-10 yasına kadar da yata bılıyormus orda.Bı tane de cok guzel buyk garderop var onu verıyım dıyorum bebege sonucta bebek dokuntusu cok olur,kendıme de gıyınme odası yapayım.Ama dekarasyon bulamıyorum canım o kadar bebek odasına baktım ama ıcıme sınen b sey yok,stıcker mı kullansam duvar kagıdı mı kararsızım

Canım benim ben de senin gibiyim kaç yıldır severek yaptığım işe sabah kalkıp gitmek çok zor geliyo bana da .. Hafta sonlarını iple çekiyorum valla. Hamilelikten önce her şeyi kafama takardım ama yok artık yapmamaya çalışıyorum . Aslında sakin bir yerde olmak hem senin hem de bebiş için iyi olur ama annelerin yerini kimse tutamıyo insan hamilelikte daha da bir düşünüyo ailesini hep aklımdalar valla. Sen hiçbirşeyi takma ama canım oğlusunu düşün annesim
Kizlar kanamama teshis konuldu vasa previa diye bisey cok kotu bisey sonumuz belli degil dua edin lutfen cok kotuyum
Canım çok geçmiş olsun. Doktorun neler yapılmasını soyledi ? İnşallah bir sorun çıkmaz
Gözün aydın canım maşallah bebeişine :) Canım bana doktorum içebilirsin ama aşırıya kaçma demişti. Bnde süt, muz ve balla blendırdan geçirip içiyorum bazen cevizde katıyorum ama 2 bardaktan fazlası zarar diye biliyorum canım
canlarım benim dr gittim 14 erkeğe benzetmişti tescilledi yüzde yüz erkekmiş rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Gozun aydın canım tebrik ederim çok :)
işte prenses kızımın odası.

bir ara odanın tam resmini de çeker eklerim inş.

Ay maşallah cimcimeye pozlarınızda çok güzel odanızdaa :) Sağlıkla güle güle kullanın :)

Hehe kızlar bir alem kendileri de pozları da, süsleri de.

Sağol canım.

Şimdi bu odayı kardeşine verecekmiş kendisine yeni aldıracakmış. :)

Tamam ama 2 sene sonra dedim anlaştık.

odanın resmini çekme amaçlı olmadığı için detaylar görünmüyor pek,

aynalı şifonyeri, çalışma masası haricinde gardolabın yanında kitaplığı, sandığı, duvar safı var.

haklısın canım hatta ben bu işyerinden tam cıkıcaktım hamile oldugumu öğrendim hamilelik masraflarım, doğum izni ve özel sigortadan faydalanmak için çıkmadım acıkcası :) o yuzden sabrediyorum yoksa emeğimin karşılığını ne yukselme ne de maaş olarak alamıyorum bu durumda da insana boşa çalışıyomuş gibi gelio... bende çoğu şeyi takmamaya çalışıyorum ama söz konusu haksızlık olunca damarıma basılmış gibi hissediyorum butun cinlerim tepeme cıkıyor maalesef ama ilahi adalete inanırım beni gereksiz yere hamile halimle üzenin Allah'ta yanına bırakmaz bu yuzdende içim rahat, bekliyorum :)
evet anneler hayatımızın her evresinde olduğu gibi hamilelikte ve doğum sonrasında da onlara çok ihtiyac oluyor

canım yavaş yavaş kıyafetleri dışındaki ihtiyaçları da araştırmak gerekiyor. emziği bende avent marka alacağım her ihtimale karşı çantamda olsun istiyorum ama biberon almayı düşünmüyorum. ne kadar göğüs ucuna benzetseler de bebiş biberona alışırsa beni emmesi zor oluyormuş. sarılık olmasın diye şekerli su hazırlayın onu da çay kaşığıyla verin diyorlar. bebek arabaları dünyasına daldım ama benim için tam bir muamma internetteki yorumlara bakarak söylemek gerekirse içinde aranılan tüm özellikte olan araba çok az ama onlarda güven vermiyor maalesef. daha düşünmem gerek sanırım. ateş ölçerlerde alından ölçülen ve hızlı ölçenler iyiymiş. birkaç marka var söylenen. alman markaları iyi ve sağlam oluyormuş. birde lansinoh göğüs kremi çok iyiymiş canım. doğuma yakın alıp kullanmak gerek ama erken değil. erken doğum riski yaratıyormuş çünkü. aklıma gelenler şimdilik bunlar canım

Kızımda emzik kullanmıştım çünkü doktor tavsiye etmişti, erken doğduğu için damakları kuvvetli değildi ve çok ememiyordu.

Ama şimdiki kızıma kullanmayı düşünmüyorum bıraktırması çok zor oluyor.

Hem çocuk yıpranıyor, hemde anne-babalar.

c
brda paylasmıstım ben canım. lısteyı cıkar sen de ona bakarak al cok yararlı oluyor

canım çok zor bir durum. kayın validenin bu kadar karışması da, eşinin orta yolu bulamaması da. Allah kolaylık versin öncelikle. orta yolu bulan, arayı düzelten, senin yanında olması gereken eşin. benim bebeğime de kayın validem bakacak, eşim alternatif kesinlikle kabul etmiyor. aramız kötü değil çok şükür ama benimle kalacak. sıkıntı olmaz umarım. kendi ailesi ile bile sorun yaşıyor bazı arkadaşlarım. sende bence eşinle ciddi şekilde konuş. önemli bir konu bu. doğum sonrası seninde psikolojin bozulacak, bunları çok iyi düşünmesi gerek. destek de alabilirsiniz aslında profesyonel. inşallah halledersiniz canım sorunlarınızı bir an önce...

sol cnm bilgilerin için, senın dediğin gibi bi çok kişi de avent diyor. biberon ben almayı düşünüyorum çunku sut gelmezse mama verilmek zorunda kalınırsa biberon gerekebilir diyorlar. alıyım da kenarda bulunsun. zaten bebkler bır ıkı kez içmeyle alışkanlık kazanmıyormuş. gereklı ise veririm.
göğüs kremi evet son ay süreriz. ateş ölçerim evde var kulaktan ölçüyor braunun. almıştım geçen sene. bebek arabaları şu travel sistemlerden alıcam ama markaya falan karar vermedim bende. son ay alıcam onu burdaki arkadaşlardan da fikir alırız. lierac kullanıyorum bı aydır bakalım çatlıcakmıyım :)

iyi akşamlar kızlar bizde dün akşam kontrole gittik bizim nazlı kuzumuz yine pozisyon vermedi doktor da meyve suyu iç yürü idrara sıkışıp gel dedi 1 saat bekledik yine doktor amcasının istediği gibi durmadı ama yine de bakmaya çalıştı beynine kalbine böbreklerine karaciğerine vs baktı normalmiş çok şükür sağlıklı dedi günümüze uygun gelişiyormuşuz yüzünü merak ettim ama iki elini de yüzüne getirmişti bakmayın bana demek istedi galiba sanırım çok inatçı olacak en son da cinsiyetini söyledi sanırım artık değişmez prensesimiz geliyor inşallahrabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah minik meleğimee

canım benim yaa maşşallahhh sizee ayrıntılıya mı girdin bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…