2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben stoke araba modellerıne bayıldım ama cok pahalıymıs ya ama cok guzel kıslık eldıvenı falan baya ekstra aksesuarları var almaya kalksam cok pahalı

canımda benim ilk öyle başladı kaşıntılarım. kırmızı göğüs aramda döküntüler. umarım dediğin gibidir ve ilerlemez. kaşınmaya başlarsa git bence doktora. yüzüme doğru yayıldı ve hala izleri var maalesef bende.

AynTE="superisi_sinope, post: 38985456, member: 623721"]:))) canım benim gibi ilk bebeğini bekleyen arkadaşıma deneyimli arkadaşlar rüyalar alemindesiniz, çocuk doğunca gerçekleri göreceksiniz diyorlar. sanırım çok fazla yapmam dememek lazım [/QUOTE]
Aynen tatlim cok güzel demis arkadaşıniz.

kızlar ateş ölçerlere bakın var mı aranızda? ben iki ürün buldum. beurer jft 90 alından ölçer ve visio focus. ilki alman malı ve almanya da üretiliyor. diğeri italyan malıymış. weewell kullanan arkadaşımda var ve memnun. kısa sürede ölçüm yapıyor diyor. kararsızım şimdilik

Evet canım hatırladım yazdıklarını, bi arkadas daha sanırım olmuştu böyle, o zaman daha iyi takip edeyim bi iki gün, eğer çoğalırsa hemen gideyim, umarım ilerlemez. Sağol

Canım ben suan ates ölcer konusunda sizlerin paylaşımlarını takipteyim, not alıyorum markaları falan çünkü hiiiç bir fikrim yok

A
:))) canım benim gibi ilk bebeğini bekleyen arkadaşıma deneyimli arkadaşlar rüyalar alemindesiniz, çocuk doğunca gerçekleri göreceksiniz diyorlar. sanırım çok fazla yapmam dememek lazım
Aynen kitap annesi olunmuyor. Yapmam dediklerimin yuzde 90 yapmadim. Ama yuzde onu yapıldı:)))

sağol canım teşekkür ederim cevap verdiğin için demekki kimse kullanmıyor burada peki doktorun mu önermişti hergün kullan diye
canım balığı tiksindiğin için mi yemiyorsun? ben balığa önceden bayılırdım ama 7-8. haftalarda tiksindim ve 1 aya kadar hiç yemedim. şimdi haftada bir yiyorum tabi eskisi gibi değil ama bu da hiç yoktan iyidir. eşim sağolsun hiç elletmiyor, mutfağa sokmuyor. bulaşıkları da hallediyor. o şekilde yiyebiliyorum ben. haptansa az az yemek daha mantıklı bence.

evet canım kokusundan tiksiniyorum malesef çiğ de pişirirken de kokusu agır gelıyor mıdem bulanıyorben hamileliğimde en fazla 2-3 kez yemişimdir bir kez misafirliğe gıttıgımde yemıstım hazır tabagıma gelırse yıyebılıyorum o kadar da hazırcıyım yanıyoksa bende hap kullanmak ıstemıyorum ama bu gıdısle kullanamak zorunda kalcam sankı

canım sen pişirmedikten sonra sıkıntı yapmıyorsan ya eşin pişirsin ya da dışarıda yaptırabilirsin. balıkçılar pişirip verebiliyorlar. dışarıda da yiyebilirsiniz. izmitte güzel balıkçılar var. haftada bir yesen aslında problem olmaz

sağol canım benim. butik bebe, civil, lc waikiki, markafoni... karışık dün geldi kargolarım. civilden de aldım.
hepsi çok güzeller bende almaya başladım artık cinsiyeti belli olunca güzel şeyler gördüğümde dayanamıyorum canım civildeki indirim bitmiş sanırım bugün baktım ama bişey göremedim
bundan sonra böyle yapcam sanırım baskası yapınca yıyebılıyorum cunku balıkla eskıden de cok aram olmadıgı ıcın hıc bılmıyorum neresı guzel yapar yada taze satar pazardan alıp kendım pişiriyordum ama pişmiş satıyorlarsa işime gelir canım

Aynen cnm ben de çok şaşırdım ama içime doğan hep erkekti hatta sirrieyvan da sayfaya eklerken erkek hissediyor yazdirmistim saglikla gelsin inş içim rahat etti artik ohhh :)

derince de balıkçılar satıp pişiriyorlar. sen bir sor bence. illaki yaparlar, üzerine para alıyorlar çünkü

Canım kalsiyum değil magnezyum içmen lazm kramp için. Her gün muz yesen de olur magnezyumu boö gıdalar tüket.

Ben braun aldım kendimde kullanıyorum çok memnunun temassız alından ölçer

kızlar ya bu iki üç gündür iştahım çok açıldı akşam yemeği yedim ama şimdi yine acıktım bi tabak yemek yedim yin e zaten kilom yeterince var bide akşam yemek yemelerimle daha fazla olurum diye korkuyorum kilo alırsam zatem 100 kilo olacağım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…