2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım kalsiyum değil magnezyum içmen lazm kramp için. Her gün muz yesen de olur magnezyumu boö gıdalar tüket.

Ben braun aldım kendimde kullanıyorum çok memnunun temassız alından ölçer
canım kulaktan olanı kullanan arkadaşım 1 derece fark oluyor dedi. alından ölçeni kullanan biriyle konuşmadım ama braun çok tercih edilen bir ürün. peki kaç saniyede ölçüm yapıyor? çocuk rahatsızlandığında çabuk ölçüm yapan bir alet daha iyi diyorlar. sabit tutmak zor olur haliyle. chicco alan arkadaşım söylemişti bunu

magnezyum kullan canım çook iyi geliyor ben öyle rahat ettim yoksa ne gecemiz belliydi nede gündüzümüz ama şimdide mide yanmalarım başladı

canım meyveyle geçiştirebilirsin. süt de tok tutuyor ama çok tüketmemek gerek

Kızlar gece çok kotu kramp girdi yine bacağıma suan bile dokunduğumda sol bacağım kas kati sağda bisey yok gece nasıl bağırdım berbat bisey bu ya

kızlar bendede var o kırmızılıklardan yaa ne yapmamız lazım bende gögüslerim büyüdü ondandır diye düşündüm yaa gece yatarken çamaşırı çıkarıpta yatıyorum biraz rahatlıyorum

canım meyveyle geçiştirebilirsin. süt de tok tutuyor ama çok tüketmemek gerek
canım ama illaki yemek yemek istiyorum ya pişmanlık duyuyorum ama kendimi durduramıyorum

Kızlar gece çok kotu kramp girdi yine bacağıma suan bile dokunduğumda sol bacağım kas kati sağda bisey yok gece nasıl bağırdım berbat bisey bu ya
canım eşine yavaş yavaş masaj yaptır arkadaşım öyle diyordu iyi geliyormuş ben magnezyum kullanıyorum o yüzden rahatım

canım kaşıntı olmayabilir. dediğin gibi sadece göğüslerin büyüdüğü için olabilir. takip et, artarsa çoğalmadan cildiyeye git bence.

sağol canım teşekkür ederim cevap verdiğin için demekki kimse kullanmıyor burada peki doktorun mu önermişti hergün kullan diye
evet canım doktor yazmıstı haftada ıkı kere balık yemıyorsunsa kullan dedı,balık yedıgım gunler kullanmıyorum arada ıcmedıgım de oluyor. normalde balık hapları yutulması cok kotu,benımkı rahat ustu jelatın gıbı kaplanmıs o yuzden kokusunu almıyorsun

canım magnezuyum tableti veriyor doktorlar bu durumda. ben kullanıyorum kalsiyumlu magnezyumlu tablet. doktoruna sor istersen.

Kizlar kafayi yiycem uyuyamiyorum ben
Ne olucak benim bu halim bilmiyorum.ya gece uyanip uyuyamiyorum yada hic uyumadan boyle oturuyorum.yatarken yogurtta yedim uyanik oldugumdan 10 defa tuvalete gittim.sonra yarim saat once aciktim pide yedim.yok uykunun u su yok.sabahta asi vurulmaya gidicem de nasil gidicem offf of

[Canım OTE="hafizzeyneb, post: 38989251, member: 596329"]Kizlar kafayi yiycem uyuyamiyorum ben
Ne olucak benim bu halim bilmiyorum.ya gece uyanip uyuyamiyorum yada hic uyumadan boyle oturuyorum.yatarken yogurtta yedim uyanik oldugumdan 10 defa tuvalete gittim.sonra yarim saat once aciktim pide yedim.yok uykunun u su yok.sabahta asi vurulmaya gidicem de nasil gidicem offf of[/QUOTE]
Canim sanirim bu durum buhaftalarda herkezde var ben 15gun oncesine kadar 9 da yatar mışıl mışıl uyurdum. Ben de bu gunlerde uyuyamiyorum ustelik sabah dersim 7.10 gece basladigi için 6 da kalkmak zorundayim.

Canim insallah dualarim seninle,insallah bebegini saglikli bi sekilde kucagina alirsin,bol bol dua et.Bak benimde cuma gunki ayrintili ultrasonumda sorun cikti,duadan baska bisey gelmiyo elimden Rabbime sigindim.dudaklarim hep ucukladi stresten kac gundur.Merak etme insallah buyume durur ve bebegini saglikla kucagina alirsin.

Ben de kullaniyorum doktorum 3.ayda verdi doguma kadar kullanicakmisim hatta bana balik yiyip yemegimi sormadi bile ki ben balik yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…