- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.661
Ayyyy hepsi nasil ciciler vallahi bayildim,gule gule giysin kuzun canim,saglikli gunlerde giysin kullansin hepsini insallah.kızlar bizim yeni cicilerimiz
Eki Görüntüle 1382718 Eki Görüntüle 1382728 Eki Görüntüle 1382729 Eki Görüntüle 1382730 Eki Görüntüle 1382717
ayni uykusuzluk problemi bendede var canim gun ici de cok yorgun oluyorrum bu yuzden dr a sorcam gittigimdeKizlar kafayi yiycem uyuyamiyorum ben
Ne olucak benim bu halim bilmiyorum.ya gece uyanip uyuyamiyorum yada hic uyumadan boyle oturuyorum.yatarken yogurtta yedim uyanik oldugumdan 10 defa tuvalete gittim.sonra yarim saat once aciktim pide yedim.yok uykunun u su yok.sabahta asi vurulmaya gidicem de nasil gidicem offf of
Canim esim doktor ates olcerimizi o aldi 75tl ye almis her zamanki medikalcisinden markayi hatirlamiyotum eve gidince bakar yazarim sana[/QUOTE]CanımUOTE="superisi_sinope, post: 38985611, member: 623721"]kızlar ateş ölçerlere bakın var mı aranızda? ben iki ürün buldum. beurer jft 90 alından ölçer ve visio focus. ilki alman malı ve almanya da üretiliyor. diğeri italyan malıymış. weewell kullanan arkadaşımda var ve memnun. kısa sürede ölçüm yapıyor diyor. kararsızım şimdilik
kalsiyum eğil de magnezyum işe yarıyor kramplarda canımKizlarr tam mutfak islerimi bitirdim sole guzelce dinleneyim sekerlememi yapim dedim uzanir uzanmaz sol ayagima bianda kramp girdi bildiginiz parmaklarim carpilmis gibi yamuldu kimildatamadim esim masaj yapmaya calistikca daha cok acidi gozumden yas geldi resmen baya bi kivrandim zarla zorla esim masaj yapti yavas yavas gectieyvahlar olsun maglum kramplarmi basliyor yoksa kalsiyum ilacida yok evde hemen yazdirayim bari doktora
Günaydın canım . Biz kızımla bugün tetanoz aşısına gidicez. Bakalım ateş ya da ağrı olacak mı?Herkese günaydınnnnnasılsınız minnak anneleri?
,Iyi aksamlar kızlar
Dun kontrolum vardi. Doktorum ayrıca ayrıntılı ultrasona gonderdi. Doktor bebegimi uzun uzun inceledi bana bobreklerinde hafif buyume var dedi. Hemen kendi doktoruma geri gittim. kendisi de bebegin bobreklerinde buyume oldugunu korkmamam gerektigini kendiliginden de gecebilir buyume devam ederse de dogumdan sonra ufak bi operasyonla duzelecegini soyledi. 3 hafta sonra kontrole cagirdi. Devamli takip edecegini soyledi. Dunden beri kendimi hic iyi hissetmiyorum. Cok korkuyorum Allahtan tek istegim bebegimin sağlıklı dogmasi, ve bobregindeki buyumenin durması.
Lutfen kızlar dualariniza ihtiyacim var
canım bende hamile olmadan once balığı çok severdim hatta balayı otelimizde ilkgunden songune kdr balık yedimsağol canım teşekkür ederim cevap verdiğin için demekki kimse kullanmıyor burada peki doktorun mu önermişti hergün kullan diye
çok güzeller canım ne tatlı olurlar giyince minik minik :) Allah sağlıcakla giydirmeyide nasip etsin :)kızlar bizim yeni cicilerimiz
Eki Görüntüle 1382718 Eki Görüntüle 1382728 Eki Görüntüle 1382729 Eki Görüntüle 1382730 Eki Görüntüle 1382717
tamam canım saol bugun yanıma aldım muz hergun yemeye çalışıcamCanım kalsiyum değil magnezyum içmen lazm kramp için. Her gün muz yesen de olur magnezyumu boö gıdalar tüket.
sorma canım dun aksam 2 tabaga yakın makarna yedim baktım hepsini yicem yarıda kestim ama gözüm hala actıkızlar ya bu iki üç gündür iştahım çok açıldı akşam yemeği yedim ama şimdi yine acıktım bi tabak yemek yedim yin e zaten kilom yeterince var bide akşam yemek yemelerimle daha fazla olurum diye korkuyorum kilo alırsam zatem 100 kilo olacağım yaaa
saol canım . haftaya 2.aşımı olmaya gidicem canım sağlık ocagına ordaki doktoruma bi sorim bakimmagnezyum kullan canım çook iyi geliyor ben öyle rahat ettim yoksa ne gecemiz belliydi nede gündüzümüz ama şimdide mide yanmalarım başladı
üzüm üzüme baka baka kararız derler dün akşam aynı acıyı yaşamışız benimde sol ayağıma hatta ayak parmaklarıma kadar kramp girdi ölüyorum sandım acısındanKızlar gece çok kotu kramp girdi yine bacağıma suan bile dokunduğumda sol bacağım kas kati sağda bisey yokgece nasıl bağırdım berbat bisey bu ya
İyi geceler annişler :) benim kociş uyudu ben uyuyamadım bir size bakayım dedim :)
Uyuyamadin varmı bende korkuyla sıçradı uykudan nedense kötü oldum
anlaşılan dün akşam hepimiz gece uyanma antremanı yapmışız vucudumuz kendini hazırlıyor sanırım uykusuzluga ve gece sık sık uyanmaya :) benimde baykuş gibi gözlerim sürekli açıktı sık sık uyandım ve zor uykuya daldım sabahta işe geldim ama çok şükür uykum yok şuanKizlar kafayi yiycem uyuyamiyorum ben
Ne olucak benim bu halim bilmiyorum.ya gece uyanip uyuyamiyorum yada hic uyumadan boyle oturuyorum.yatarken yogurtta yedim uyanik oldugumdan 10 defa tuvalete gittim.sonra yarim saat once aciktim pide yedim.yok uykunun u su yok.sabahta asi vurulmaya gidicem de nasil gidicem offf of
saol canım evet oyleymiş başa gelince öğreniyor insan sora sora :)kalsiyum eğil de magnezyum işe yarıyor kramplarda canım
onuda bi ara içiyordum sonra bıraktım tekrar başlayım bari ilaca alışmak istemiyorum saol canımH hsnoya E Esra_Babies kizlar ben bir yerde maden suyunun (tabi siklikla icmek gerek ) kraplari azalttigini duymustum hatta sporcular falan tuketirmis ozellikle ki ben hamile degilken cok kramp girerdi sonra duzenli olarak icmeye basladim gunde 1 tane yada 2 gunde 1 iciyorum ve simdiye kadar bir sikinti yasamadim muz yemekte iyi gelir diye biliyorum hecmis olsun
İyiyiz tatlimmm sen nasilsin bebisin nasil:)))Herkese günaydınnnnnasılsınız minnak anneleri?
canım kulaktan olanı kullanan arkadaşım 1 derece fark oluyor dedi. alından ölçeni kullanan biriyle konuşmadım ama braun çok tercih edilen bir ürün. peki kaç saniyede ölçüm yapıyor? çocuk rahatsızlandığında çabuk ölçüm yapan bir alet daha iyi diyorlar. sabit tutmak zor olur haliyle. chicco alan arkadaşım söylemişti bunu
Oğluşumun cicileri :)Buda benim küçük küçük kuzım inş.kardeşi de bu cimcimeye benzer :)
iyi günlerde kullansın inşallah çok şekerler :)))Buda benim küçük küçük kuzım inş.kardeşi de bu cimcimeye benzer :)
valla canım ağızda acı tad desen var, bulantılar tam gaz devam, kusmalar azalmakla beraber kendilerini hiç unutturmuyorlar.... 5 kilo verdim, 65 kiloyla başladım hamileliğe, şimdi 2 hafta kadardır 60 kiloyum. Kilo vermem durdu ama almada yokağzımda hiç tadda yok. Bakalım inşallah 1 -2 haftaya kadar düzelirim diye ümit ediyorum...
Herkese günaydınnnnnasılsınız minnak anneleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?