- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.841
Anladim canim hayirlisi o zmn ins gonlunden gecen olur :)İnşaAllah canım benim. Zaten her kontrole beraber gidiyoruz. babası biraz dediğim dediktir ama eşim de öyledir hani kendi ikna olursa başkasını pek umursamaz. o yüzden eşime kaldı top
aynı ben hayla karar veremedım doktoruma ,detaylıya gıttıgım Atıl Yucel Istanbulda bır numara ona bıle sordum Anadolu yakasında bana doktor tavsıye et senın doktorun cok ıyı dedı degısme,alanında ısımlıKızlar detaylı konusunda ve doktor konusunda çok kafam karışık hala. Ozelde yaptırsam mı bir daha diyorum ama bu ara durumlar sıkışık o kadar para vermek istemiyorum. Devlette yaptırdım ondan bişey anlamadım. Doktor konusunda da kuzen var bizim benim doktoruma gitmişti o; doğumda anlarsın o doktorun iyi olduğunu değiştirme dedi. Ama bende ilgi istiyorum sohbet muhabbet istiyorum doktorumla. İstediklerimi rahat rahat söyleyebilmek istiyorum uuf çıkamadım işin içinden
Kızlar tırnaklarınız ne alemde benim tırnaklarımı tutup çekerlerri takma bu diye ama şimdi keserken bile dibe doğru çatlıyor sürekli kırılıp kıyfet.üime saçıma dolaşıyor çok sinir oluyorum ya.
gebelıkte tırnaklar cok sertlesıyor canım o yuzden cok uzatmayacaksın,bı de bı yere deydı mı sert oldugu ıcın dıbınden kırılıyor,benım hıc bu kadar saglam tırnaklarım olmamıstı oncelerKızlar tırnaklarınız ne alemde benim tırnaklarımı tutup çekerlerri takma bu diye ama şimdi keserken bile dibe doğru çatlıyor sürekli kırılıp kıyfet.üime saçıma dolaşıyor çok sinir oluyorum ya.
benımde olmustu hapsurdugumda degıl normal yuzumu yıkayınca burnumdan kan geldı kac kere.Bu haftalar normalmıs kanamalarkizlar bsey sorucam bilen varsa lutfen cvplasin ben hapsurdugumda burnumdan kann geliyo bu hamilelikle ilgili bsey mi acaba
Çok güzeller Allah sağlıkla giymeyi nasip etsinEvettt bgn ben de ilk kez bebisime biseyler aldım kizlar iste minnakimin cicileriEki Görüntüle 1383697 Eki Görüntüle 1383698
700 tl miDün detaylı ultrasona girdim, prof dr atıl yüksele gittim. Bebişim gayet iyi çok şükür. Cinsiyeti de netleşti, oğlum olacak. Atıl beyi şiddetle tavsiye ediyorum, çok ilgili ve daha da önemlisi tecrübeli ve bilgili. Perinatolog, sizi takip eden doğumu yaptıracak doktordan çok daha önemli bence. Atıl hocadan güvenle ve içiniz rahat çıkıyorsunuz. Merak edenler için söyleyim, muayene ücreti 700 tl. Hekimler için biraz indirim yapıyorlar.
ben de gecen hafta ona gırdım cok ıyı ama cok zor canım randevusu adamın,3 ay onceden alman gerek ,benım rısklı oldugu ıcın ve tanıdık bır doktorun rıcasıyla aldı,ama o 700 tl yı sonuna kadar hak ettı adamDün detaylı ultrasona girdim, prof dr atıl yüksele gittim. Bebişim gayet iyi çok şükür. Cinsiyeti de netleşti, oğlum olacak. Atıl beyi şiddetle tavsiye ediyorum, çok ilgili ve daha da önemlisi tecrübeli ve bilgili. Perinatolog, sizi takip eden doğumu yaptıracak doktordan çok daha önemli bence. Atıl hocadan güvenle ve içiniz rahat çıkıyorsunuz. Merak edenler için söyleyim, muayene ücreti 700 tl. Hekimler için biraz indirim yapıyorlar.
malesef canım ben de oyle verdım ama Atıl bey ısınde 1 numara .Dıger ozellerde de zaten 600 tl mesela Memorıal Florance .Ama Atıl beye gercekten deger bebişin bakmadıgı yer kalmadı bı de benım rısklı oldugu ıcın hıc dusunmedım700 tl mi
Riskli gebelikse ne yapıp edip verilir canım ama yine de çok ucuk geldi bana. Ne diyim zor bu hastane işleri hele büyük şehirlerde çok uçukmalesef canım ben de oyle verdım ama Atıl bey ısınde 1 numara .Dıger ozellerde de zaten 600 tl mesela Memorıal Florance .Ama Atıl beye gercekten deger bebişin bakmadıgı yer kalmadı bı de benım rısklı oldugu ıcın hıc dusunmedım
güle güle sağlıkla giysin canım oğluşun :)Evettt bgn ben de ilk kez bebisime biseyler aldım kizlar iste minnakimin cicileriEki Görüntüle 1383697 Eki Görüntüle 1383698
Canim epidural sezeryani öneriyor musun? Benm riskli oldugu icin sezeryan dusunuyorum. Ama işte acaba epidural mi genel mi olsun diye dusunuyorum. Epiduralde bebegi goruyosunya hemen. Ondan istyorum. Ama riskleri de var diyolar. Rahat miydi nasıldı cnm??MaşaAllah ne güzel doğum yapmışsınız kızlar. İkinciler daha da kolay olur inşaAllah. Ben 41 haftamı doldurduktan sonra sancı serumuyla 9 saat doğum sancısı çektikten sonra epidurel sezaryen oldum. Her iki doğum şeklini de dibine kadar yaşadım. Benim cimcime strese girip kakasını yapmasaydı normal doğum olacaktı zorla da olsa. Kısmet. Nasıl bağırıyor, nasıl bağırıyor doğduğunda, hastaneyi inletti, niye beni çıkardınız, yerimde rahattım diye. Bir ara bebeği yanımıza getirdiklerinde en ufak dokunmada ağlıyordu, dokunmayınca susuyordu, çok ilginçti. Ablam dokunulmaktan hoşlanmıyor kızınız demişti. Hiç sevdirmedi kendini, sonra zaten kuvöze alındı.
İnşaAllah herkesin doğumu kolay geçer. Maalesef günü gelince insan ne kadar hazırlıklı da olsa, bazı şeyler planlandığı gibi olmaya biliyor. Doğum ve ölüm tarihi şaşmaz derler.
canım sanırım dünde sen dedin. sen dedikten sonra baktım. gerçekten çok güzeller ama 3000 lira vermem arabaya diye düşünüyorum. çok basit olmasın, kaliteli olsun ama çok pahalı. bazı bebekler hiç binmiyormuş. bunları düşününce o kadar vermem ben canım.kızlar bebek arabası hangı marka dusunuyorsuz? Ben stoke ları gordukten sonra hıc bırını begenmıyorum o da cok paha
Senden daha vahim durumdayim. Sen nie erkeksin. Seni sevmeyebilirim filan die dusundum. Halada arada trip atiyorum ona. Sonrada gonlunu almak icin bir suru sey axiklamaya calisiyorum. Ne buyuk aptallik ve sacmalik. Ama maalesef boyle oluyorKizlar merhaaba nasilsiniz. Ben cok acayip bir durumdayim. Dr.dan geliyorum. Ilk bebegim oldugu icin kiz erkek her ikisinede yakin hissediyordum hatta ruyalarimda ustu kapali erkek cocuk hissi uyandiran ruyalar goruyordum ama dr. Erkek deyince once sewindim sonra telas yaptim bilincaltim aslinda erkek bebege hic alisik deggilmis. Nasil olur nasil bakilir ne yer ne icer gibi sacmasapan dusunceler beynimde ucusuyo ailede tek erkek bebek olacak hic bir fikrim yok , hani ilk annelik insani bocalatir ama ben suan kat kat endiselendim niye boyle oldum yaa
çok sağol canım bende o ilaçtan alayım bari çoğunluk onu kullanıyor arada kullanırım tabi balık yemeye baslasam bı an once daha ıyı olacak,
canım hayırlısıyla iyi olacak bebişin merak etme... biliyosun burda birçok arkadaslarımız neler atlattı ne sınavlardan gecti çok şükür hepsinin bebişleri iyi şuanda seninkide iyi olacak. Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın sağ salim kucağımıza alalım...
canım bende hamile olmadan once balığı çok severdim hatta balayı otelimizde ilkgunden songune kdr balık yedimama hamile olunca ilk aylarda tiksindim şimdi senin gibi birisi yaparsa pişmiş olarak onume gelirse afiyetle bi güzelce yiyorum ama kendi evime henuz alıp yemedim. doktorum EFA DAİLY verdi onu kullanıyorum çok hafif bi ilaç canım yan etkisi yok ama ssk karşılamıyor fiyatı 28lira
çok güzeller canım ne tatlı olurlar giyince minik minik :) Allah sağlıcakla giydirmeyide nasip etsin :)
tamam canım saol bugun yanıma aldım muz hergun yemeye çalışıcam
sorma canım dun aksam 2 tabaga yakın makarna yedim baktım hepsini yicem yarıda kestim ama gözüm hala actı
saol canım . haftaya 2.aşımı olmaya gidicem canım sağlık ocagına ordaki doktoruma bi sorim bakim
üzüm üzüme baka baka kararız derler dün akşam aynı acıyı yaşamışız benimde sol ayağıma hatta ayak parmaklarıma kadar kramp girdi ölüyorum sandım acısındançok geçmiş olsun
anlaşılan dün akşam hepimiz gece uyanma antremanı yapmışız vucudumuz kendini hazırlıyor sanırım uykusuzluga ve gece sık sık uyanmaya :) benimde baykuş gibi gözlerim sürekli açıktı sık sık uyandım ve zor uykuya daldım sabahta işe geldim ama çok şükür uykum yok şuan
saol canım evet oyleymiş başa gelince öğreniyor insan sora sora :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?