2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İnşaAllah canım benim. Zaten her kontrole beraber gidiyoruz. babası biraz dediğim dediktir ama eşim de öyledir hani kendi ikna olursa başkasını pek umursamaz. o yüzden eşime kaldı top
Anladim canim hayirlisi o zmn ins gonlunden gecen olur :)
Evet ilinide eklemissin canim ins birileri yardimci olur bulundugun ilde olanlar :))

aynı ben hayla karar veremedım doktoruma ,detaylıya gıttıgım Atıl Yucel Istanbulda bır numara ona bıle sordum Anadolu yakasında bana doktor tavsıye et senın doktorun cok ıyı dedı degısme,alanında ısımlı

gebelıkte tırnaklar cok sertlesıyor canım o yuzden cok uzatmayacaksın,bı de bı yere deydı mı sert oldugu ıcın dıbınden kırılıyor,benım hıc bu kadar saglam tırnaklarım olmamıstı onceler

Dün detaylı ultrasona girdim, prof dr atıl yüksele gittim. Bebişim gayet iyi çok şükür. Cinsiyeti de netleşti, oğlum olacak. Atıl beyi şiddetle tavsiye ediyorum, çok ilgili ve daha da önemlisi tecrübeli ve bilgili. Perinatolog, sizi takip eden doğumu yaptıracak doktordan çok daha önemli bence. Atıl hocadan güvenle ve içiniz rahat çıkıyorsunuz. Merak edenler için söyleyim, muayene ücreti 700 tl. Hekimler için biraz indirim yapıyorlar.

700 tl mi

ben de gecen hafta ona gırdım cok ıyı ama cok zor canım randevusu adamın,3 ay onceden alman gerek ,benım rısklı oldugu ıcın ve tanıdık bır doktorun rıcasıyla aldı,ama o 700 tl yı sonuna kadar hak ettı adam

Riskli gebelikse ne yapıp edip verilir canım ama yine de çok ucuk geldi bana. Ne diyim zor bu hastane işleri hele büyük şehirlerde çok uçuk

Ben atıl Yüksel'den 1 ay önce randevu aldım. Detaylı ultrason için 21. Haftanın içine gün veriyorlar. Evet çok çok pahalı bence de. Ama bir olumsuzlukta, başka başka doktorları gezmektense tek seferde işin en iyi uzmanından bilgi alınmış oluyor. Özellikle Riskli gebeliklerde kesinlikle öneririm. Boşu boşuna amniyosentez yapılan o kadar çok kadın var ki.

Ben ikili üçlü vs testlerin hiçbirini yaptırmadım, sendromlu da olsa doğurmaya kararlıydım, kıyamazdım aldırmaya. Ben sadece iç organlarında kalbinde, böbreğinde doğumdan öncede tedavi/ameliyat edilebilecek bir sorun var mı, erken doğum riski var mı, doğum sonrası bebek için yoğun bakım gerektiren bi rahatsızlık olasılığı var mı diye öğrenmek için ayrıntılı ultrasona istedim, zaten takip eden doktorum esra çebi de bu amaçla istedi.

Neyse ki, hiçbiyerinde hiçbir sorun görülmedi bebişimde allahıma çok
şükür.

Canim epidural sezeryani öneriyor musun? Benm riskli oldugu icin sezeryan dusunuyorum. Ama işte acaba epidural mi genel mi olsun diye dusunuyorum. Epiduralde bebegi goruyosunya hemen. Ondan istyorum. Ama riskleri de var diyolar. Rahat miydi nasıldı cnm??

kızlar bebek arabası hangı marka dusunuyorsuz? Ben stoke ları gordukten sonra hıc bırını begenmıyorum o da cok paha

kızlar bebek arabası hangı marka dusunuyorsuz? Ben stoke ları gordukten sonra hıc bırını begenmıyorum o da cok paha
canım sanırım dünde sen dedin. sen dedikten sonra baktım. gerçekten çok güzeller ama 3000 lira vermem arabaya diye düşünüyorum. çok basit olmasın, kaliteli olsun ama çok pahalı. bazı bebekler hiç binmiyormuş. bunları düşününce o kadar vermem ben canım.

Senden daha vahim durumdayim. Sen nie erkeksin. Seni sevmeyebilirim filan die dusundum. Halada arada trip atiyorum ona. Sonrada gonlunu almak icin bir suru sey axiklamaya calisiyorum. Ne buyuk aptallik ve sacmalik. Ama maalesef boyle oluyor

çok sağol canım bende o ilaçtan alayım bari çoğunluk onu kullanıyor arada kullanırım tabi balık yemeye baslasam bı an once daha ıyı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…