2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
merhaba güzel anneler ve kuzuları
nasılsınız...5-6 gündür giremedim sayfaya aman allahım ne kadar hızlı ilerlemişsiniz..yakalayamıyorum sizleri.. konu kaçırmak da istemiyorum ama o kadar çok sayfa var ki hepsini tek tek incelemek çok zor ...
ne güzel hafta sonu herkes gezmiş eğlenmiş ben tüm h.sonumu acillerde geçirdim (( eşimle hamile kıyafeti almaya çıkmıştık...yürüyen merdivenlerden çıkarken önümüzdeki amca dengesini kaybetti aman düşmesin tutayım derken üstüme devrildi..tabii ben de dengemi kaybedip merdivenlerden aşağı yuvarlanıp kapaklandım...nasıl oldu anlamadım herşey saniyeler içinde..baktım merdivenlerde 2.80 yukarı doğru çıkıyorum, kalkmak namümkün zaten...kalktım şok içindeyim ağlayamıyorum içimde bişey koptu sanki..2 dk sonra kendime gelip bastım feryadı bebeğimmmmm diye...allahtan eşim yanımdaydı...apar topar acile gittik..dizlerim bacaklarım parçalanmış yürüyen merdivenin basamaklarında...karnımda çizgi çizgi izler...hemen bebeğe baktılar kalbi atıyor ama 48 saat risk varmış..plasentanın ayrılma durumu olursa bebeği alıcaz dediler...allahım ölüp ölüp dirildik..çok şükür atlattık hepsini..iyiyiz şimdi herşey yolunda..aman dikkat dışarda gözünüzü dört açın..allahım hepimizi ve yavrularımızı korusun..

pofuduk18 cnm video icin tesekkur...

Esime videodaki drdan bahsettim...
Biraz da ben duygularimi kattim...
Dr diyoki dedim;
Eslerinizi o ozel andan mahrum etmeyin...
Yaninizda sizin elinizi tutsun
bir suru yabancinin yaninda siz dogum yaparken onun yaninizda olması sizi daha rahat hissettirir...
Hem bebeginizin o ilk dunyaya geldigi anlar dr poposuna şaplattiginda ilk nefes almasından aglayisindan esinizi mahrum etmeyin diyor dedim..
Hem askim dr dogru söylüyor bir kadin en guvende esi yanindayken oldugu zamandir dedim...
Ay kocisimin gozler doldu duygulandi adamcagiz bi gaza geldi ...
Bi dahaki gidisimizde dr a soylucem bak beni doguma almazsan bi daha hatunu sana getirmem dicem dedi...
Ay ay bi havalar bi hevesler gormeyin
Benimkinin gazi tmm darisi sizinkilere

Bugun bir cilginlik edip turk usulu hamama gittim kizlar. Suyla oynadim kese yaptirdim. Cok iyi geldi.
Ama kendimi fazla yormadim terletmedim.

Aman aman neler gelmis basinaa allah korumus seni ve bebegini sukurler olsun kiii. Cok dikkatli olmamiz lazim ya...

Senden daha vahim durumdayim. Sen nie erkeksin. Seni sevmeyebilirim filan die dusundum. Halada arada trip atiyorum ona. Sonrada gonlunu almak icin bir suru sey axiklamaya calisiyorum. Ne buyuk aptallik ve sacmalik. Ama maalesef boyle oluyor
Yawrum beniimm . Cok tatlisin:) beni anlayan birilerinin olmasi o kadar rahatlattiki beni . Cok garip bi duyguymus gercekten . Benim erkek kardesim yol babam hep soguktu amcam dayim yok iki erkek kuzenim war hic gormedim. Erkek bebek nasil olur ne yer ne icer dedim bi an :)

Bugun bir cilginlik edip turk usulu hamama gittim kizlar. Suyla oynadim kese yaptirdim. Cok iyi geldi.
Ama kendimi fazla yormadim terletmedim.
Ama cok zararli cnm. Eskiden dogum yapanlara hep sicak su kullanilirdi. Neden? Cunku rahim agzini acıyor. Alllah korusun....

Cnm cok çok geçmiş olsun...
ALLAHa sukur atlatmissin...
Rabbim saglikla kavustursun bebisine insaallah... cumlemizi...

CoK gecmis olsun. Benim kabusumu yasamissin. Bende karda biri ustume duserse diye takinti yapmistim. Allah ikinizede acil sifalar versin

canım çok geçmiş olsun. büyük kaza atlatmışsın gerçekten. Allah korumuş bebeğini. görünmez kaza, saniyeler içinde hayatımız kabusa dönüyor.çok sevindim bebeğinin iyi olmasına, tekrar geçmiş olsun...
:)) çok iyi taktik. tabi ki güzel duygularımızı da katmak gerek dediğin gibi. müsait olduğumuzda eşime söyleyeyim, bakalım ne diyecek. çok pimpirikli girmesi beni daha kötü etkiler mi onu da düşünmek gerek tabi

Canım bende pazartesi günü detaylida ogrendim bebegimde bobrek buyumesi oldugunu kendi doktorum gorememisti.
Canim suan arkadasinin cocugunun durumu nasıl?

Mrb kızlarrr, bgn bi bebek arabası gördüm bayıldım. Baby2go volo lt . Oto koltuğu olabilen kısmı tamamen takıp çıkıyo, yaklaşık 1 sene sonra da büyük parçası takılıyo, 360 derece dönüyo, ve hafif, çok güzel katlanıyo. 1200 tl, peşin alırsanız 1000 tl ye veririm dedi. Nasıl sizce?? Önceden bile ya da kullanan var mı? Kraft da da benzeri var ama daha ağır ve daha pahalı, biz bunu daha çok satıyoruz dedi adam

Birde oglumdan utaniyorum ben. Ay onun pipisi var. Nasil bakicam dokunucam die. Demek hayatimdaki tek erkek kocammis

Benimkide soguk kanlidir kesip bicmeyi sever. Ben sezeryandayken elimi tutacagina gider ameliyati izler dikis falan hosuna gider bebegide unutur :))))))

Canimm cok gecmis olsun Allah korumus senide bebeginide Rabbim tum hamileleri ve yavrularini korusun

Cnm babalarin o duygulari yasamasi cok guzel bisey...
Dunyaya ilk gelis dakikalari anne bebegin o duygu selinde ilk kavuşması cok guzel anlar...
Bebek nasıl dunyaya gelio görsünler...
Sen benim basucumda olcan ortu gerili olcak bana destegin şart o anda dedim...
Ay bayildi keyiften :)
Gazlayin kocalari kizlar...
Ole dogumhane kapisinda sepet gibi hazir kucaga almakla hissiyatlar guclenmez...

Gecmis olsun canim okurken bile heyecanlandim cok sukur ki iyisiniz dikkatli ol bundan sonra

canım ben dediğin ürünü gördüm. çok güzel ve rahat kullanımı var. 360 derece döndüğü için çift taraflı kullanabiliyor. sadece katlandığında nasıl oluyor? arabanın bagajına sığması da önemli çünkü. evde de çok yer kaplamamalı.

Arkadaşlar hastane çikolatası yapıyorum. İsterseniz hastanede, isterseniz bebek mevlidinizde dağıtın. Bilgi için özelden yazabilirsiniz. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi:)

Benimkide soguk kanlidir kesip bicmeyi sever. Ben sezeryandayken elimi tutacagina gider ameliyati izler dikis falan hosuna gider bebegide unutur :))))))
:)) benimki dediğim gibi tam tersi. bazen diyorum ki hamileyim naz yapmam lazım sana ne mümkün. ayy desem panik halinde hastaneye gidelim diyecek
valla ablacım doğru diyorsun aslında. yanımızda olmaları güzel olur. bebeği görmeleri... dışarıda belki daha çok panik olur. ben eşime bu konuyu açmaya karar verdim

Canım baston gibi az yer kaplamıyor tabi ama yine de boyutuna göre baya yassı bi hal alıyo, hatta istersen tekerlerini bile çılarabilîyosun sığmama ihtimaline karşı, ben aynı bu tarz görmüştüm 4500 tl demişlerdi :)) bu ona göre ucuz tabi, bide sadece oto koltuğu alalım desek iyisi 500 tl civarı, ozaman 1000 tl tüm araba için iyi gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…