- 29 Eylül 2012
- 181
- 183
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.881
Çok iyi anlıyorum canım seni.. bizde de kan uyusmazligi var benim ilk dusugumden sonra rogam geç yapıldı.. tekrar hamile kaldigimda 17. Haftada bi test yapılacaktı dusen bebeğin kanı bana bulaşmış mı diye.. ki eğer öğle bi durum varsa bu şimdiki bebeğim için çok çok riskli bi durumdu. .17. Haftaya gelene kadar kendimi yedim bitirdim ki bulaşma ihtimali çok çok dusuktu ama sonuçta öyle bi ihtimal vardı. . Çok şükür test sonucu negatif cikti.. kendimi uzdugumle kaldım. . O yüzden canım lütfen kendini uzmemeye çalış inan hersey güzel olacak
hatırladım bende canım sonra. satıcı çocuk çıkartılıyor tekerleri demişti. önümüzdeki aya kadar artık karar vermem lazım. benimde içime sinmişti. hatta çocuk o zaman peşin 840 liraya veririm demişti. garantisi başlamasın diye o zaman almayı düşünmüyorduk.Canım baston gibi az yer kaplamıyor tabi ama yine de boyutuna göre baya yassı bi hal alıyo, hatta istersen tekerlerini bile çılarabilîyosun sığmama ihtimaline karşı, ben aynı bu tarz görmüştüm 4500 tl demişlerdi :)) bu ona göre ucuz tabi, bide sadece oto koltuğu alalım desek iyisi 500 tl civarı, ozaman 1000 tl tüm araba için iyi gibi sanki
Geçmiş olsun çok Allah korumuş hemen sadaka ver bencemerhaba güzel anneler ve kuzuları
nasılsınız...5-6 gündür giremedim sayfaya aman allahım ne kadar hızlı ilerlemişsiniz..yakalayamıyorum sizleri.. konu kaçırmak da istemiyorum ama o kadar çok sayfa var ki hepsini tek tek incelemek çok zor ...
ne güzel hafta sonu herkes gezmiş eğlenmiş ben tüm h.sonumu acillerde geçirdim(( eşimle hamile kıyafeti almaya çıkmıştık...yürüyen merdivenlerden çıkarken önümüzdeki amca dengesini kaybetti aman düşmesin tutayım derken üstüme devrildi..tabii ben de dengemi kaybedip merdivenlerden aşağı yuvarlanıp kapaklandım...nasıl oldu anlamadım herşey saniyeler içinde..baktım merdivenlerde 2.80 yukarı doğru çıkıyorum, kalkmak namümkün zaten...kalktım şok içindeyim ağlayamıyorum içimde bişey koptu sanki..2 dk sonra kendime gelip bastım feryadı bebeğimmmmm diye...allahtan eşim yanımdaydı...apar topar acile gittik..dizlerim bacaklarım parçalanmış yürüyen merdivenin basamaklarında...karnımda çizgi çizgi izler...hemen bebeğe baktılar kalbi atıyor ama 48 saat risk varmış..plasentanın ayrılma durumu olursa bebeği alıcaz dediler...allahım ölüp ölüp dirildik..çok şükür atlattık hepsini..iyiyiz şimdi herşey yolunda..aman dikkat dışarda gözünüzü dört açın..allahım hepimizi ve yavrularımızı korusun..
canım gecmıs olsun ınsallah atlatırsınız kuzunla bunu dualarım sızle
cok gecmıs olsun canım ben artık yuruyen merdıvene bınınce 3-4 kısılık mesafe tutuyorum aramda Allah korusun ucuz atlatmıssınmerhaba güzel anneler ve kuzuları
nasılsınız...5-6 gündür giremedim sayfaya aman allahım ne kadar hızlı ilerlemişsiniz..yakalayamıyorum sizleri.. konu kaçırmak da istemiyorum ama o kadar çok sayfa var ki hepsini tek tek incelemek çok zor ...
ne güzel hafta sonu herkes gezmiş eğlenmiş ben tüm h.sonumu acillerde geçirdim(( eşimle hamile kıyafeti almaya çıkmıştık...yürüyen merdivenlerden çıkarken önümüzdeki amca dengesini kaybetti aman düşmesin tutayım derken üstüme devrildi..tabii ben de dengemi kaybedip merdivenlerden aşağı yuvarlanıp kapaklandım...nasıl oldu anlamadım herşey saniyeler içinde..baktım merdivenlerde 2.80 yukarı doğru çıkıyorum, kalkmak namümkün zaten...kalktım şok içindeyim ağlayamıyorum içimde bişey koptu sanki..2 dk sonra kendime gelip bastım feryadı bebeğimmmmm diye...allahtan eşim yanımdaydı...apar topar acile gittik..dizlerim bacaklarım parçalanmış yürüyen merdivenin basamaklarında...karnımda çizgi çizgi izler...hemen bebeğe baktılar kalbi atıyor ama 48 saat risk varmış..plasentanın ayrılma durumu olursa bebeği alıcaz dediler...allahım ölüp ölüp dirildik..çok şükür atlattık hepsini..iyiyiz şimdi herşey yolunda..aman dikkat dışarda gözünüzü dört açın..allahım hepimizi ve yavrularımızı korusun..
canım çok geçmiş olsun çok dikkatli ol bundan sonra görünmez kaza heran başımıza bişey gelebilir Allah bebeğini korumuş ve sana bağışlamış çok şükürmerhaba güzel anneler ve kuzuları
Canim insallah dualarim seninle,insallah bebegini saglikli bi sekilde kucagina alirsin,bol bol dua et.Bak benimde cuma gunki ayrintili ultrasonumda sorun cikti,duadan baska bisey gelmiyo elimden Rabbime sigindim.dudaklarim hep ucukladi stresten kac gundur.Merak etme insallah buyume durur ve bebegini saglikla kucagina alirsin.
evt ben dedım ya bakıyorum cok guzel mor rengı grısı falan ,ama fıyat ucmus 4 yadına kadar kullanılıyormus bı de,3000 tl oto koltuksuz ,oto koltok extra 800 tlcanım sanırım dünde sen dedin. sen dedikten sonra baktım. gerçekten çok güzeller ama 3000 lira vermem arabaya diye düşünüyorum. çok basit olmasın, kaliteli olsun ama çok pahalı. bazı bebekler hiç binmiyormuş. bunları düşününce o kadar vermem ben canım.
Çok geçmiş olsun canım Allah korumus verilmiş sadakan varmış. Gerçekten çok dikkatli olmamız lazım. Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun.merhaba güzel anneler ve kuzuları
Kardeşim ameliyat hemşiresi, prenses doğum diye bana epidural normal doğumu tavsiye etmişti. Benim doğum normal yollardan başlamadı, suni sancı verildi. Bir ara o kadar ağrı çektim ki o sırada sadece o acıdan kurtulmak istiyor insan. Epidural olduktan sonra hayat normale döndü. Annem ablam kız kardeşim ve eşim yanımdaydı. Enjektörle omurilik zarının dış tarafına ilaç verildi ve bir katater takıldı. Sıkıntı çıkıp sezaryene alındığımda bu kataterden tekrar az miktar ilaç verildi. Ben konuşmaları ve bebeğin bana gösteriliş anını hatırlıyorum. Ertesi gün ağrı kesici vereceklerinde yine bu kataterden vereceklerdi ama katater kaydığı için damardan ilacı verdiler.Canim epidural sezeryani öneriyor musun? Benm riskli oldugu icin sezeryan dusunuyorum. Ama işte acaba epidural mi genel mi olsun diye dusunuyorum. Epiduralde bebegi goruyosunya hemen. Ondan istyorum. Ama riskleri de var diyolar. Rahat miydi nasıldı cnm??
merhaba güzel anneler ve kuzuları
Ama cok zararli cnm. Eskiden dogum yapanlara hep sicak su kullanilirdi. Neden? Cunku rahim agzini acıyor. Alllah korusun....
güle güle kullan canım...bebek arabası olarak hafta sonu, awm'de ebebekten "Kraft Cozy Travel Sistem Bebek Arabası"ni aldım 549tl'ye. Teşhirde siyah vardı, depoda kırmızı, ben teşhirdeki almak istemeyince eve kargolayabileceğini söyledi eleman, fakat nette bulamadı anladığım kadarıyla, o fiyata bulamam diye kırmızını aldım gitti. Satış elmanı joie markayı tavsiye etti.
http://www.e-bebek.com/indirimler-k...425-indirim?instock=1&from=slider&OM.OSB=joie
Benim aldığım bu :
Aynen bu kabuslar var ya gunumu mahvediyorherkese iyi akşamlar kızlar sanırım herkeste hemen hemen aynı belirtiler var bende gece 5 te korkarak uyandım çok kötü kabus gördüm rüyamda ağlıyordum sürekli kendimi oradan oraya atıyordum bebeğimi kaybettim diye hala etkisindeyimbendede bazı akşamlar şiddetli baş ağrısı oluyor biraz uyuyorum uyandığımda hala ağrıyor ilaç da kullanmıyorum bazen 1 gün sürüyor ne zaman isterse o zaman geçiyor bide mide yanmalarım çok oluyor malesef özellikle akşamları yemek sonrası artıyor bugün sabah işteyken oturduğum yerde başım dönmeye başladı tansiyonuma baktırdım 9/5 çıktı ilk kez öyle bi değere düştüğünü gördüm tuzlu ayran içtim bi süre sonra 11/7 oldu nasıl korktum bebeğime bişey mi oldu diye rüyadan dolayı öyle düşündüm galiba olabiliyormuş ani tansiyon değişiklikleri bu aralar dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?