2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım sende zor gunler gecirmissin. Az cok bilirim yakin bi akrabam vardi esi ile kan uyusmazliklari vardi.
Benim doktorum da soyledi kendiligindende gecebilir diye ama yinede kucuk bi ihtimal dahi olsa insani strese sokmaya yetiyor.

İnşallah selametle saglicakla bebislerimizi kucagimiza aldigimiz gunleride görürüz

hatırladım bende canım sonra. satıcı çocuk çıkartılıyor tekerleri demişti. önümüzdeki aya kadar artık karar vermem lazım. benimde içime sinmişti. hatta çocuk o zaman peşin 840 liraya veririm demişti. garantisi başlamasın diye o zaman almayı düşünmüyorduk.

Geçmiş olsun çok Allah korumuş hemen sadaka ver bence

Selam hanimlar bugun 2.duzey ultrason randevumuz vardi
Tabi gidene kadar stres yasadim her zaman ki gibi :)
Cok sükür hersey yolunda
Doktor boyu uzun olucak dedi
Saglikli olsunda onemli degil
Yuzunu gostermedi ama doktor o kadar ugrasti elleriyle kapamis kereta kordonda yuzunun onundeydi yaklasik 40 gundur gormemistim nasil ozlemisim
Saglikla kucagimiza Alalim insallah

Son düzenleme:
cok gecmıs olsun canım ben artık yuruyen merdıvene bınınce 3-4 kısılık mesafe tutuyorum aramda Allah korusun ucuz atlatmıssın

canım çok geçmiş olsun çok dikkatli ol bundan sonra görünmez kaza heran başımıza bişey gelebilir Allah bebeğini korumuş ve sana bağışlamış çok şükür

Sağol canım iyi dileklerin icin tesekur ederim. nesi var canm bebeginin inşallah sağlıcakla kucağına alirsin.
Canim bugun tetanos aşısı icin aradılar gitim bebegimin durumunu aile hekimiylede konustuk defalarca uyardı sakin stres yapma diye bebegede geciyormus. Ama elde degil iste surekli dua ediyorum. Kontrole gitigimde geçmiş olsun diye

evt ben dedım ya bakıyorum cok guzel mor rengı grısı falan ,ama fıyat ucmus 4 yadına kadar kullanılıyormus bı de,3000 tl oto koltuksuz ,oto koltok extra 800 tl .Zaten suan o kadar para veremem de ama gozum kaldı resmen arabada

Çok geçmiş olsun canım Allah korumus verilmiş sadakan varmış. Gerçekten çok dikkatli olmamız lazım. Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun.

Kardeşim ameliyat hemşiresi, prenses doğum diye bana epidural normal doğumu tavsiye etmişti. Benim doğum normal yollardan başlamadı, suni sancı verildi. Bir ara o kadar ağrı çektim ki o sırada sadece o acıdan kurtulmak istiyor insan. Epidural olduktan sonra hayat normale döndü. Annem ablam kız kardeşim ve eşim yanımdaydı. Enjektörle omurilik zarının dış tarafına ilaç verildi ve bir katater takıldı. Sıkıntı çıkıp sezaryene alındığımda bu kataterden tekrar az miktar ilaç verildi. Ben konuşmaları ve bebeğin bana gösteriliş anını hatırlıyorum. Ertesi gün ağrı kesici vereceklerinde yine bu kataterden vereceklerdi ama katater kaydığı için damardan ilacı verdiler.
Doğum yaklaştığındaki senin psikolojin ve anestezi uzmanıyla görüşmenden sonra karar vermen daha mantıklı. Anestezi uzmanı bana olayın nasıl olacağını ve kendisinin üç kızı olduğunu ve eşine de uyguladığını anlatmıştı doğumdan önce ve kendisine güvenmemi istemişti. Doğum sırasında da en çok O konuştu benimle. Yani ben memnun kalmıştım, çok şükür bir sıkıntıda olmadı.
Görümcem benden sonra aynı hastanede doğum yaptı, onunda geç doğum oldu, o spinal anestezi ile direkt sezaryeni tercih etti.

herkese iyi akşamlar kızlar sanırım herkeste hemen hemen aynı belirtiler var bende gece 5 te korkarak uyandım çok kötü kabus gördüm rüyamda ağlıyordum sürekli kendimi oradan oraya atıyordum bebeğimi kaybettim diye hala etkisindeyimbendede bazı akşamlar şiddetli baş ağrısı oluyor biraz uyuyorum uyandığımda hala ağrıyor ilaç da kullanmıyorum bazen 1 gün sürüyor ne zaman isterse o zaman geçiyor bide mide yanmalarım çok oluyor malesef özellikle akşamları yemek sonrası artıyorbugün sabah işteyken oturduğum yerde başım dönmeye başladı tansiyonuma baktırdım 9/5 çıktı ilk kez öyle bi değere düştüğünü gördüm tuzlu ayran içtim bi süre sonra 11/7 oldu nasıl korktum bebeğime bişey mi oldu diye rüyadan dolayı öyle düşündüm galiba olabiliyormuş ani tansiyon değişiklikleri bu aralar dikkat etmek lazım

Geçmiş olsun canım Allah korumuş seni ve bebegini.

bebek arabası olarak hafta sonu, awm'de ebebekten "Kraft Cozy Travel Sistem Bebek Arabası"ni aldım 549tl'ye. Teşhirde siyah vardı, depoda kırmızı, ben teşhirdeki almak istemeyince eve kargolayabileceğini söyledi eleman, fakat nette bulamadı anladığım kadarıyla, o fiyata bulamam diye kırmızını aldım gitti. Satış elmanı joie markayı tavsiye etti.
http://www.e-bebek.com/indirimler-k...425-indirim?instock=1&from=slider&OM.OSB=joie

Benim aldığım bu :

Ama cok zararli cnm. Eskiden dogum yapanlara hep sicak su kullanilirdi. Neden? Cunku rahim agzini acıyor. Alllah korusun....

Bu ihtimal nedeniyle mumkun oldukca ilik su kullandim ve arada sogukluga ciktim. Cok sukur bir rahatsizlik yasamadim. Ama kesinlikle riskli bir eylem

güle güle kullan canım...

Aynen bu kabuslar var ya gunumu mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…