- 10 Aralık 2014
- 119
- 93
- 23
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.901
ben seve seve katılırım faydalı olur.
sabah sucuklu tostKızlar konuyu açtım. Gün gün yediklerimizi paylaşalım. Neyi eksik neyi fazla yapıyoruz görelim. Dengeli beslenmeliyiz. "2015Haziran Anneleri bugün bebişler için ne yedik" başlığımızın adı
bekliyorum
çok daha uyguna bulmuşsun canım int de bile 1000in altında bulamadım ben ama takipte kalıcamhatırladım bende canım sonra. satıcı çocuk çıkartılıyor tekerleri demişti. önümüzdeki aya kadar artık karar vermem lazım. benimde içime sinmişti. hatta çocuk o zaman peşin 840 liraya veririm demişti. garantisi başlamasın diye o zaman almayı düşünmüyorduk.
canım izledim çok güzel, benim dediğim baby2go ya çok benziyo, fiyatı da çok daha uygun, indirim öncesi fiyatı neymiş peki?bebek arabası olarak hafta sonu, awm'de ebebekten "Kraft Cozy Travel Sistem Bebek Arabası"ni aldım 549tl'ye. Teşhirde siyah vardı, depoda kırmızı, ben teşhirdeki almak istemeyince eve kargolayabileceğini söyledi eleman, fakat nette bulamadı anladığım kadarıyla, o fiyata bulamam diye kırmızını aldım gitti. Satış elmanı joie markayı tavsiye etti.
http://www.e-bebek.com/indirimler-k...425-indirim?instock=1&from=slider&OM.OSB=joie
Benim aldığım bu :
İnşallah cnm.yok cnm kedim dişi ya kizim ilk göz agrim ooo:) zaten herkes onu ne kadar sevdigimi biliyo kizin yok deme diyolar:)Eki Görüntüle 1383021
Cok gecmis olsun cnm okurken cok korktum sonunda kotu bisey yazcaksin die Allahim bebekleri koruyor buda bir ornegi. Verilmis sadakan varmis yinede hayrina birini sevindir duasini al tekrar. Allahim bi daha yasatmasin.merhaba güzel anneler ve kuzuları
nasılsınız...5-6 gündür giremedim sayfaya aman allahım ne kadar hızlı ilerlemişsiniz..yakalayamıyorum sizleri.. konu kaçırmak da istemiyorum ama o kadar çok sayfa var ki hepsini tek tek incelemek çok zor ...
ne güzel hafta sonu herkes gezmiş eğlenmiş ben tüm h.sonumu acillerde geçirdim(( eşimle hamile kıyafeti almaya çıkmıştık...yürüyen merdivenlerden çıkarken önümüzdeki amca dengesini kaybetti aman düşmesin tutayım derken üstüme devrildi..tabii ben de dengemi kaybedip merdivenlerden aşağı yuvarlanıp kapaklandım...nasıl oldu anlamadım herşey saniyeler içinde..baktım merdivenlerde 2.80 yukarı doğru çıkıyorum, kalkmak namümkün zaten...kalktım şok içindeyim ağlayamıyorum içimde bişey koptu sanki..2 dk sonra kendime gelip bastım feryadı bebeğimmmmm diye...allahtan eşim yanımdaydı...apar topar acile gittik..dizlerim bacaklarım parçalanmış yürüyen merdivenin basamaklarında...karnımda çizgi çizgi izler...hemen bebeğe baktılar kalbi atıyor ama 48 saat risk varmış..plasentanın ayrılma durumu olursa bebeği alıcaz dediler...allahım ölüp ölüp dirildik..çok şükür atlattık hepsini..iyiyiz şimdi herşey yolunda..aman dikkat dışarda gözünüzü dört açın..allahım hepimizi ve yavrularımızı korusun..
Canim pismiste olsa salam sucuk pastirma vb. Hamilelere yasak die biliyorumsabah sucuklu tost
öğle 1 kase çorba
akşam yaprak sarma
1 dilim çıkolatalı pasta
4 çilek
ayran ,,su
Salam sucuk pastirma cig tuketildiginde yasak. Pisirildiginde yemek serbest. Hatta cig yumurta oldugu icin mayonez yasak ama iyi pismis yumurta hergun yenmeli..Cok gecmis olsun cnm okurken cok korktum sonunda kotu bisey yazcaksin die Allahim bebekleri koruyor buda bir ornegi. Verilmis sadakan varmis yinede hayrina birini sevindir duasini al tekrar. Allahim bi daha yasatmasin.
Canim pismiste olsa salam sucuk pastirma vb. Hamilelere yasak die biliyorum
hım o doğru olabilir ama ben yinede yemiyorum içime sinmiyor onları yemek nedense ama haslanmış yumurta gun asırı yemeye çalışıyorumSalam sucuk pastirma cig tuketildiginde yasak. Pisirildiginde yemek serbest. Hatta cig yumurta oldugu icin mayonez yasak ama iyi pismis yumurta hergun yenmeli..
Gunaydinn canimm:))Herkeslere günaydınnnnnnn musmutlu ve sağlık dolu bir günümüz olsun inşallah
sana da günaydın canım bakıyorum bu sabah baya neşeliyiz ,Allah bozmasınHerkeslere günaydınnnnnnn musmutlu ve sağlık dolu bir günümüz olsun inşallah
Benim bebegiminde bagirsaginda parlaklik var canim.down sendromlu bebeklerde gorulurmus bu durum,ama diger olcumleri normal oldugu icin cok sukurki cok dusuk bi ihtimal,insallah ilerki haftalarda kaybolna ihtimali var,kaybolur,dualarim hep bebisimle insallah.Evet canim brnim kendi doktorumda stres yapma brbege iylikten cok kotuluk etmis olursun annesi dedi.ama iste insanin elinde degilSağol canım iyi dileklerin icin tesekur ederim. nesi var canm bebeginin inşallah sağlıcakla kucağına alirsin.
Canim bugun tetanos aşısı icin aradılar gitim bebegimin durumunu aile hekimiylede konustuk defalarca uyardı sakin stres yapma diye bebegede geciyormus. Ama elde degil iste surekli dua ediyorum. Kontrole gitigimde geçmiş diye
Analdim cnm saol. Ben kafa çok ayik oluyo saniyodum yaa demek bebegi gordugunu hatirliyosun sadece. Madem öyleyse genel anestezi isteyim ben:)Kardeşim ameliyat hemşiresi, prenses doğum diye bana epidural normal doğumu tavsiye etmişti. Benim doğum normal yollardan başlamadı, suni sancı verildi. Bir ara o kadar ağrı çektim ki o sırada sadece o acıdan kurtulmak istiyor insan. Epidural olduktan sonra hayat normale döndü. Annem ablam kız kardeşim ve eşim yanımdaydı. Enjektörle omurilik zarının dış tarafına ilaç verildi ve bir katater takıldı. Sıkıntı çıkıp sezaryene alındığımda bu kataterden tekrar az miktar ilaç verildi. Ben konuşmaları ve bebeğin bana gösteriliş anını hatırlıyorum. Ertesi gün ağrı kesici vereceklerinde yine bu kataterden vereceklerdi ama katater kaydığı için damardan ilacı verdiler.
Doğum yaklaştığındaki senin psikolojin ve anestezi uzmanıyla görüşmenden sonra karar vermen daha mantıklı. Anestezi uzmanı bana olayın nasıl olacağını ve kendisinin üç kızı olduğunu ve eşine de uyguladığını anlatmıştı doğumdan önce ve kendisine güvenmemi istemişti. Doğum sırasında da en çok O konuştu benimle. Yani ben memnun kalmıştım, çok şükür bir sıkıntıda olmadı.
Görümcem benden sonra aynı hastanede doğum yaptı, onunda geç doğum oldu, o spinal anestezi ile direkt sezaryeni tercih etti.
GunaydinnnmHerkeslere günaydınnnnnnn musmutlu ve sağlık dolu bir günümüz olsun inşallah
ben eşime girme desem inatla yine girer ama zaten bende girmesini isterim yalnız başıma çok zorlanırım annemler sulu gözlü dayanamazlar beni teselli edemezler :) eşimin hem öyle şeylere merakı var ilgilenir yardımcı olur hem de soguk kanlı olduğu için beni sakinleştirir tabi eminim bebek doğduktan sonra alır kucağına cıkar gider ondan sonra ne beni gözü görür ne baskasını şuan öyle hayal ettim nedense bian:)) benimki dediğim gibi tam tersi. bazen diyorum ki hamileyim naz yapmam lazım sanane mümkün. ayy desem panik halinde hastaneye gidelim diyecek
valla ablacım doğru diyorsun aslında. yanımızda olmaları güzel olur. bebeği görmeleri... dışarıda belki daha çok panik olur. ben eşime bu konuyu açmaya karar verdim
sana da gunaydın canım :))) dikkat etmen gereken bişey yok ve sıkıntı yapacak bişeyde yok süslen püslen guzelce karnını doyur mutlu pozitif bi şekilde gir çık ultrasonuna zaten o anda söylüyor herseyi sonradan sonuc beklemiyorsunGunaydin kizlarrrrr...yarinn detayli ultrasona girecegim.korkuyorum..insallah hayirli haberler alirim..bir de bu ultrasona girecek arkadaslar acaba nelere dikkat etmeliyiz.bilmemiz gerekn bir sey var mi
sana da sizlere de gunaydın kızlar :)Gunaydinnnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?