2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben seve seve katılırım faydalı olur.
sabah sucuklu tost
öğle 1 kase çorba
akşam yaprak sarma
1 dilim çıkolatalı pasta
4 çilek
ayran ,,su

çok daha uyguna bulmuşsun canım int de bile 1000in altında bulamadım ben ama takipte kalıcam

canım izledim çok güzel, benim dediğim baby2go ya çok benziyo, fiyatı da çok daha uygun, indirim öncesi fiyatı neymiş peki?

CnmOTE="TomrisHatun, post: 38992103, member: 617449"]İnşallah cnm.yok cnm kedim dişi ya kizim ilk göz agrim ooo:) zaten herkes onu ne kadar sevdigimi biliyo kizin yok deme diyolar:)Eki Görüntüle 1383021 [/QUOTE]

Ayyy çok tatlı benim de biri erkek biri dişi dişiyi bu gün kısırlaştırmak için aldı veterinerimiz evlattan farkları yok gerçekten tarifsiz bir sevgi burda eşimle gerçekten uyuyorlar burdaki tekiri kaybettik Eki Görüntüle 1383098

Bu da zillimizEki Görüntüle 1383099 [/QUOTE]
İnşallah cnm.yok cnm kedim dişi ya kizim ilk göz agrim ooo:) zaten herkes onu ne kadar sevdigimi biliyo kizin yok deme diyolar:)Eki Görüntüle 1383021

Ayyy çok tatlı benim de biri erkek biri dişi dişiyi bu gün kısırlaştırmak için aldı veterinerimiz evlattan farkları yok gerçekten tarifsiz bir sevgi burda eşimle gerçekten uyuyorlar burdaki tekiri kaybettik Eki Görüntüle 1383098

Bu da zillimizEki Görüntüle 1383099 [/QUOTE]
cnm cok uzuldum pisinizi kaybwtmene aileden biri gibi oluyolar senin kuzular da cok tatli maşallah

O kadar sayfa birikmiski uykusuz geceler bile yetmez okumaya. Isim konusu ne oldu karar veren var mi?
Bu arada ben de ebebekten casual marka araba aldim 940 liraydi. Belki erken ama dayanamadim. Buyuk parcayi değilde kucuk puseti yerlestirince cok tatli oluyor ya ; )) Allah
Bebeklerimizi koyup gezdirmeyi nasip etsin.

Cok gecmis olsun cnm okurken cok korktum sonunda kotu bisey yazcaksin die Allahim bebekleri koruyor buda bir ornegi. Verilmis sadakan varmis yinede hayrina birini sevindir duasini al tekrar. Allahim bi daha yasatmasin.

sabah sucuklu tost
öğle 1 kase çorba
akşam yaprak sarma
1 dilim çıkolatalı pasta
4 çilek
ayran ,,su
Canim pismiste olsa salam sucuk pastirma vb. Hamilelere yasak die biliyorum

Salam sucuk pastirma cig tuketildiginde yasak. Pisirildiginde yemek serbest. Hatta cig yumurta oldugu icin mayonez yasak ama iyi pismis yumurta hergun yenmeli..

Salam sucuk pastirma cig tuketildiginde yasak. Pisirildiginde yemek serbest. Hatta cig yumurta oldugu icin mayonez yasak ama iyi pismis yumurta hergun yenmeli..
hım o doğru olabilir ama ben yinede yemiyorum içime sinmiyor onları yemek nedense ama haslanmış yumurta gun asırı yemeye çalışıyorum

Benim aldığım bu :
[/QUOTE]
guzel bu da gule gule kullan canım,araba arkasına yerlesecek mı bıraz buyuk duruyor

bu insanları napıcam ya yok hiç kilo almamışım çok zayıfmışım ya kardeşim sizin işiniz yok mu benim kilomu takip ediyosunuz doğru ama öğlenlerde ben bulursam bi çorba içiyorm kendileri ne varsa herşeyden yiyolar kilo almaları çok normal yemekhaneden çocuklar için gelen yemeği çocuklardan önce alıp yiyorlar benim içime sinmediği için önce çocukların almasını bekliyorum kalırsa çorba alıyorum o kadar zaten ne olduğu pek güvenilir değil o yüzden tost yerine çorba içiyorum sabah evde kahvaltı ediyorum sütümü içiyorum cevizimi yiyorum okulda meyvemi yiyorum akşamda yemeğimi ama eskiden nasılsa öyle şimdiye kadar 2 kilo aldım çok mu az kızlar yine kızacaksınız bana bunu bi kere daha sormuştum neyse şimdi anemin yanına gidicem 10 gün alırım ben 3-5 kilo:)

Benim bebegiminde bagirsaginda parlaklik var canim.down sendromlu bebeklerde gorulurmus bu durum,ama diger olcumleri normal oldugu icin cok sukurki cok dusuk bi ihtimal,insallah ilerki haftalarda kaybolna ihtimali var,kaybolur,dualarim hep bebisimle insallah.Evet canim brnim kendi doktorumda stres yapma brbege iylikten cok kotuluk etmis olursun annesi dedi.ama iste insanin elinde degil

Analdim cnm saol. Ben kafa çok ayik oluyo saniyodum yaa demek bebegi gordugunu hatirliyosun sadece. Madem öyleyse genel anestezi isteyim ben:)

Gunaydin kizlarrrrr...yarinn detayli ultrasona girecegim.korkuyorum..insallah hayirli haberler alirim..bir de bu ultrasona girecek arkadaslar acaba nelere dikkat etmeliyiz.bilmemiz gerekn bir sey var mi

ben eşime girme desem inatla yine girer ama zaten bende girmesini isterim yalnız başıma çok zorlanırım annemler sulu gözlü dayanamazlar beni teselli edemezler :) eşimin hem öyle şeylere merakı var ilgilenir yardımcı olur hem de soguk kanlı olduğu için beni sakinleştirir tabi eminim bebek doğduktan sonra alır kucağına cıkar gider ondan sonra ne beni gözü görür ne baskasını şuan öyle hayal ettim nedense bian

Gunaydin kizlarrrrr...yarinn detayli ultrasona girecegim.korkuyorum..insallah hayirli haberler alirim..bir de bu ultrasona girecek arkadaslar acaba nelere dikkat etmeliyiz.bilmemiz gerekn bir sey var mi
sana da gunaydın canım :))) dikkat etmen gereken bişey yok ve sıkıntı yapacak bişeyde yok süslen püslen guzelce karnını doyur mutlu pozitif bi şekilde gir çık ultrasonuna zaten o anda söylüyor herseyi sonradan sonuc beklemiyorsun

sana da sizlere de gunaydın kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…