2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim ne guzel iste zaten asil 6.aydan sonra istemesen de aliyosun ben 5 kilo aldim bana da herkes cok aldin diyo

bende canım baktım internette bile daha ucuzu yok dediğin gibi. eşimle yarın gidip bakalım diyoruz. aklımızda bir iki model daha var. ateş ölçerlere de bakmış oluruz. ucuza bulursak birbirimizi haberdar ederiz canım

Bence en iyisini yapiyorsun ben cok yiyenlerdenim galiba..4-5 kilo aldim simdiden..banada karnin cok kucuk diyorlar sorun yapma..sende uzaktasin dimi..oh ne guzel..ben de yarin vala kocayi birakip gitcem onden memleketime

benimki valla çok panik. normalde soğuk kanlı bir insan değilim ama eşim böyle olunca kontrollerde bile ben onu sakinleştiriyorum. hastaneden çıkınca ohh be diyor. hani doktor kötü bir şey hiç demedi niye bu kadar panik oluyor anlamıyorum miraç ablamdan aldığım taktiklerle yanımda olmasını söyledim. tabi ne gerekirse yaparım ama inşallah bayılmam diyor

Günaydın kızlar keyifler umarım iyidir. Çoğu kişi tatil sebebiyle biyerlere gidiyor sanırım. Yolculuğun zararı var mı sizce hiç danıştınız mi doktorunuza. Ben arabayla 2.5 - 3 saat kadar yol gitcem de aklıma takildi

Canım bende pazartesi günü detaylida ogrendim bebegimde bobrek buyumesi oldugunu kendi doktorum gorememisti.
Canim suan arkadasinin cocugunun durumu nasıl?

cnm bebiş çok ii maşallah. onun böbreklerinden birinde buyume olmuştu hatta erken alalım demişti doktorları sonra riskli gebelik uzmanı buldular ona gittiler o da gerek yok erken alınmasına dedı 40 haftayı doldurduğunda doğdu bebeiş. idrar çıkışı tıkalı olduğundan bir böbrekte büyüme olmuş. dogumdan 7-10 gun sonra marmaara ünv hastanesinde bir çocuk cerrahı stend taktı şimdi iki ayda bir kontrol var. durumu kurtarırsa stend böbrege müdahale edilmeyecek ama büyüme devam ederse üst böbreğin alınma tehlikesi varmış. ama tamamı diil cnm sadece üst böbrek o da en kötü seneryo. sen riskli geblik uzmanında devam et derim daha bilgili oluyorlar. bizim arkadasın çocuğunun bobregi ne kadar buyudu, sınır kaç falan bilgim yok benım galiba buyume oranı da önemli bir kritermiş. dedğim gibi riskli gebelik doktou bul eğer istanbuldaydan arda lembet'i tavsiye ederim. geçmiş olsun cnmm gönlünü ferak tut bu durum hayati bir risk yaratmıyor tedavisi var, öpüyorum

merhaba güzel anneler benim dün gece belim çok ağrıdı dün iş yerinde biraz fazla zorladım kendimi acaba ondan olmuş olabilir mi bebekte 2 gündür çok az hareket ediyor gitsem mi acaba doktora...

Gunaydin canim 2.5 3 saatten bisey olmaz diye dusunuyorum 2 saat gittikten sonra bi 10 dk falan mola verirsiniz kendi arabanizla gidiyosaniz.zaten doktorlar 2 saat ayni sekilde hareketsiz kalmayin diyolar tatlimm

VAla canim sormadim hic..yarin detayliya gircem umarim esim sormaz sonra beni yollamaz ;( sabah kalkip okula geliyorum ikindiye kadar ayaktayim.sonra evde yemek cay meyve ve rutin temizlik isleri birsey yapmiyorda 4 saatlik yol mu sorun olcak ..umarim olmaz ;( bence sknti etme..hamileligin ilk aylarinda bebegin tutunma zamanlatinda bir de son iki ayda risk olabilir diye biliyorum..

merhaba güzel anneler benim dün gece belim çok ağrıdı dün iş yerinde biraz fazla zorladım kendimi acaba ondan olmuş olabilir mi bebekte 2 gündür çok az hareket ediyor gitsem mi acaba doktora...
Canimcim bel agrisi normalmis agirlik merkezimiz degistigi icin bide yorulmussun heralde ondan agrimistir ve biz yorulunca bebeklerimizde yoruluyo ve hareketleri azaliyo ama icin rahat edecekse doktora git canim,saglik ocagina da gidebilirsin kalp atislarini dinlemeye ben oyle yapiyodum:))

Gunaydin canim 2.5 3 saatten bisey olmaz diye dusunuyorum 2 saat gittikten sonra bi 10 dk falan mola verirsiniz kendi arabanizla gidiyosaniz.zaten doktorlar 2 saat ayni sekilde hareketsiz kalmayin diyolar tatlimm
Saol canım. .dinlene dinlene gideriz artik. Kısa mesafe olunca bişey olmaz umarım.

Saol canım ben de cumartesi gircem ayrıntılıya sorcam doktora ama gitme dese de giderim sanırım bunaldim artık burda aynen ben de çok ayakta kalıyorum okulda çok şükür bişey olmuyor.hamileligim ilk ayında bilmeden hamileliğimi 12 saat yol gitmiştim ben bir de:)

ben 6 saat yol gidicem canım dura dura 10 dk.molalarla neler yapıyoruz yorulacak şimdiki arabalar sarsmıyor zaen kendi arabamızla tabi otobüsle değil doktoruma sordum 6 saate kadar yolculuk yapabilrisin dedi tabi herkesin gebelik durumu farklı sen yinede doktoruna sor

Canim ben de cmt memlekete 5 saatlik yola gidecem doktora sormadim ama daha onceki hamileligimde 32 haftalikken istedigin yere gidebilirsin demisti dr ona guvenerek sormadim bile

Canim ben de cmt memlekete 5 saatlik yola gidecem doktora sormadim ama daha onceki hamileligimde 32 haftalikken istedigin yere gidebilirsin demisti dr ona guvenerek sormadim bile
Ilk ayları atlatinca bişey olmuyor demek ki canım çok uzun mesafe de değil gideceğiniz yerler. Ben yine de sorcam doktoruma sorun olmaz dicek o da yüksek ihtimal

canım senn yerinde olmak isteyen okadar cok insan var ki misal ben. önemli olan bebeğin kilosunun iyi olması onun gelişimini de dısardan kimse anlayamaz.sen söylenenlere hiç takılma cok kilo alsan söyleyecekleri dikkat et olurdu boşver

Cani
[QUOTE,post: 39012685, member: 362790"]ben 6 saat yol gidicem canım dura dura 10 dk.molalarla neler yapıyoruz yorulacak şimdiki arabalar sarsmıyor zaen kendi arabamızla tabi otobüsle değil doktoruma sordum 6 saate kadar yolculuk yapabilrisin dedi tabi herkesin gebelik durumu farklı sen yinede doktoruna sor[/QUOTE]
Canim valla ben mecburen otobusle gidecem 5 saat kizimla esim gelemiyo isten dolayi bse olmaz ins ya Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…