- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.921
canım korkma insallah iyi haberlerle gelirsin içini ferah tutGunaydin kizlarrrrr...yarinn detayli ultrasona girecegim.korkuyorum..insallah hayirli haberler alirim..bir de bu ultrasona girecek arkadaslar acaba nelere dikkat etmeliyiz.bilmemiz gerekn bir sey var mi
Canim ne guzel iste zaten asil 6.aydan sonra istemesen de aliyosun ben 5 kilo aldim bana da herkes cok aldin diyobu insanları napıcam ya yok hiç kilo almamışım çok zayıfmışım ya kardeşim sizin işiniz yok mu benim kilomu takip ediyosunuz doğru ama öğlenlerde ben bulursam bi çorba içiyorm kendileri ne varsa herşeyden yiyolar kilo almaları çok normal yemekhaneden çocuklar için gelen yemeği çocuklardan önce alıp yiyorlar benim içime sinmediği için önce çocukların almasını bekliyorum kalırsa çorba alıyorum o kadar zaten ne olduğu pek güvenilir değil o yüzden tost yerine çorba içiyorum sabah evde kahvaltı ediyorum sütümü içiyorum cevizimi yiyorum okulda meyvemi yiyorum akşamda yemeğimi ama eskiden nasılsa öyle şimdiye kadar 2 kilo aldım çok mu az kızlar yine kızacaksınız bana bunu bi kere daha sormuştum neyse şimdi anemin yanına gidicem 10 gün alırım ben 3-5 kilo:)
bende canım baktım internette bile daha ucuzu yok dediğin gibi. eşimle yarın gidip bakalım diyoruz. aklımızda bir iki model daha var. ateş ölçerlere de bakmış oluruz. ucuza bulursak birbirimizi haberdar ederiz canımçok daha uyguna bulmuşsun canım int de bile 1000in altında bulamadım ben ama takipte kalıcam
canım izledim çok güzel, benim dediğim baby2go ya çok benziyo, fiyatı da çok daha uygun, indirim öncesi fiyatı neymiş peki?
Bence en iyisini yapiyorsunbu insanları napıcam ya yok hiç kilo almamışım çok zayıfmışım ya kardeşim sizin işiniz yok mu benim kilomu takip ediyosunuz doğru ama öğlenlerde ben bulursam bi çorba içiyorm kendileri ne varsa herşeyden yiyolar kilo almaları çok normal yemekhaneden çocuklar için gelen yemeği çocuklardan önce alıp yiyorlar benim içime sinmediği için önce çocukların almasını bekliyorum kalırsa çorba alıyorum o kadar zaten ne olduğu pek güvenilir değil o yüzden tost yerine çorba içiyorum sabah evde kahvaltı ediyorum sütümü içiyorum cevizimi yiyorum okulda meyvemi yiyorum akşamda yemeğimi ama eskiden nasılsa öyle şimdiye kadar 2 kilo aldım çok mu az kızlar yine kızacaksınız bana bunu bi kere daha sormuştum neyse şimdi anemin yanına gidicem 10 gün alırım ben 3-5 kilo:)
benimki valla çok panik. normalde soğuk kanlı bir insan değilim ama eşim böyle olunca kontrollerde bile ben onu sakinleştiriyorum. hastaneden çıkınca ohh be diyor. hani doktor kötü bir şey hiç demedi niye bu kadar panik oluyor anlamıyorumben eşime girme desem inatla yine girer ama zaten bende girmesini isterim yalnız başıma çok zorlanırım annemler sulu gözlü dayanamazlar beni teselli edemezler :) eşimin hem öyle şeylere merakı var ilgilenir yardımcı olur hem de soguk kanlı olduğu için beni sakinleştirir tabi eminim bebek doğduktan sonra alır kucağına cıkar gider ondan sonra ne beni gözü görür ne baskasını şuan öyle hayal ettim nedense bian
Canım bende pazartesi günü detaylida ogrendim bebegimde bobrek buyumesi oldugunu kendi doktorum gorememisti.
Canim suan arkadasinin cocugunun durumu nasıl?
Gunaydin canim 2.5 3 saatten bisey olmaz diye dusunuyorum 2 saat gittikten sonra bi 10 dk falan mola verirsiniz kendi arabanizla gidiyosaniz.zaten doktorlar 2 saat ayni sekilde hareketsiz kalmayin diyolar tatlimmGünaydın kızlarkeyifler umarım iyidir. Çoğu kişi tatil sebebiyle biyerlere gidiyor sanırım. Yolculuğun zararı var mı sizce hiç danıştınız mi doktorunuza. Ben arabayla 2.5 - 3 saat kadar yol gitcem de aklıma takildi
VAla canim sormadim hic..yarin detayliya gircem umarim esim sormaz sonra beni yollamaz ;( sabah kalkip okula geliyorum ikindiye kadar ayaktayim.sonra evde yemek cay meyve ve rutin temizlik isleri birsey yapmiyorda 4 saatlik yol mu sorun olcak ..umarim olmaz ;( bence sknti etme..hamileligin ilk aylarinda bebegin tutunma zamanlatinda bir de son iki ayda risk olabilir diye biliyorum..Günaydın kızlarkeyifler umarım iyidir. Çoğu kişi tatil sebebiyle biyerlere gidiyor sanırım. Yolculuğun zararı var mı sizce hiç danıştınız mi doktorunuza. Ben arabayla 2.5 - 3 saat kadar yol gitcem de aklıma takildi
Canimcim bel agrisi normalmis agirlik merkezimiz degistigi icin bide yorulmussun heralde ondan agrimistir ve biz yorulunca bebeklerimizde yoruluyo ve hareketleri azaliyo ama icin rahat edecekse doktora git canim,saglik ocagina da gidebilirsin kalp atislarini dinlemeye ben oyle yapiyodum:))merhaba güzel anneler benim dün gece belim çok ağrıdı dün iş yerinde biraz fazla zorladım kendimi acaba ondan olmuş olabilir mi bebekte 2 gündür çok az hareket ediyor gitsem mi acaba doktora...
Saol canım. .dinlene dinlene gideriz artik. Kısa mesafe olunca bişey olmaz umarım.Gunaydin canim 2.5 3 saatten bisey olmaz diye dusunuyorum 2 saat gittikten sonra bi 10 dk falan mola verirsiniz kendi arabanizla gidiyosaniz.zaten doktorlar 2 saat ayni sekilde hareketsiz kalmayin diyolar tatlimm
Saol canım ben de cumartesi gircem ayrıntılıya sorcam doktora ama gitme dese de giderim sanırım bunaldim artık burdaVAla canim sormadim hic..yarin detayliya gircem umarim esim sormaz sonra beni yollamaz ;( sabah kalkip okula geliyorum ikindiye kadar ayaktayim.sonra evde yemek cay meyve ve rutin temizlik isleri birsey yapmiyorda 4 saatlik yol mu sorun olcak ..umarim olmaz ;( bence sknti etme..hamileligin ilk aylarinda bebegin tutunma zamanlatinda bir de son iki ayda risk olabilir diye biliyorum..
VAla canim sormadim hic..yarin detayliya gircem umarim esim sormaz sonra beni yollamaz ;( sabah kalkip okula geliyorum ikindiye kadar ayaktayim.sonra evde yemek cay meyve ve rutin temizlik isleri birsey yapmiyorda 4 saatlik yol mu sorun olcak ..umarim olmaz ;( bence sknti etme..hamileligin ilk aylarinda bebegin tutunma zamanlatinda bir de son iki ayda risk olabilir diye biliyorum..
Gunayyydiinn canimmmgünaydın kızlarrr :)
Canim ben de cmt memlekete 5 saatlik yola gidecem doktora sormadim ama daha onceki hamileligimde 32 haftalikken istedigin yere gidebilirsin demisti dr ona guvenerek sormadim bileGünaydın kızlarkeyifler umarım iyidir. Çoğu kişi tatil sebebiyle biyerlere gidiyor sanırım. Yolculuğun zararı var mı sizce hiç danıştınız mi doktorunuza. Ben arabayla 2.5 - 3 saat kadar yol gitcem de aklıma takildi
Ilk ayları atlatinca bişey olmuyor demek ki canım çok uzun mesafe de değil gideceğiniz yerler. Ben yine de sorcam doktoruma sorun olmaz dicek o da yüksek ihtimalCanim ben de cmt memlekete 5 saatlik yola gidecem doktora sormadim ama daha onceki hamileligimde 32 haftalikken istedigin yere gidebilirsin demisti dr ona guvenerek sormadim bile
canım senn yerinde olmak isteyen okadar cok insan var ki misal benbu insanları napıcam ya yok hiç kilo almamışım çok zayıfmışım ya kardeşim sizin işiniz yok mu benim kilomu takip ediyosunuz doğru ama öğlenlerde ben bulursam bi çorba içiyorm kendileri ne varsa herşeyden yiyolar kilo almaları çok normal yemekhaneden çocuklar için gelen yemeği çocuklardan önce alıp yiyorlar benim içime sinmediği için önce çocukların almasını bekliyorum kalırsa çorba alıyorum o kadar zaten ne olduğu pek güvenilir değil o yüzden tost yerine çorba içiyorum sabah evde kahvaltı ediyorum sütümü içiyorum cevizimi yiyorum okulda meyvemi yiyorum akşamda yemeğimi ama eskiden nasılsa öyle şimdiye kadar 2 kilo aldım çok mu az kızlar yine kızacaksınız bana bunu bi kere daha sormuştum neyse şimdi anemin yanına gidicem 10 gün alırım ben 3-5 kilo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?