- 14 Nisan 2008
- 311
- 549
- 208
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.941
Amin canım Rabbim cümlemizin ağzının tadını bozmasın ne bilim bu sabah pek bi enerji doluyum :))))))sana da günaydın canım bakıyorum bu sabah baya neşeliyiz ,Allah bozmasın
canım bence zararı olmz. kısa mesafe sonuçta. dinlene dinlene gidersin.Günaydın kızlarkeyifler umarım iyidir. Çoğu kişi tatil sebebiyle biyerlere gidiyor sanırım. Yolculuğun zararı var mı sizce hiç danıştınız mi doktorunuza. Ben arabayla 2.5 - 3 saat kadar yol gitcem de aklıma takildi
endıselenme canım doktor zaten her yerıne bakıyor sana soracak bı sey kalmıyor,raporda da sıvısı ,plasenta durumu ,bebegın tum organları yazılıyor.Insallah guzel haberlerle gelırsınGunaydin kizlarrrrr...yarinn detayli ultrasona girecegim.korkuyorum..insallah hayirli haberler alirim..bir de bu ultrasona girecek arkadaslar acaba nelere dikkat etmeliyiz.bilmemiz gerekn bir sey var mi
Evet canım 10 dk da bir mola şeklinde olur artik:)canım bence zararı olmz. kısa mesafe sonuçta. dinlene dinlene gidersin.
Şu an apple store'da inceliyorum bakalım neymiş :)))günaydın kızlar mybabybeat diye bir uygulama varmış bebeğin kalp atışlarını dinlemek için aranızda bilen var mı
Canım senin şu avatarini gördükçe gülümsuyorum ve gerçeğini hayal ediyorum bebislerinin. Maşallahhhhhhh ya ne güzel bişey bahsetmiş Allah sana.Şu an apple store'da inceliyorum bakalım neymiş :)))
canim acaba dogrumu hatirliyorum senin ailende bursaydaydi dimi benikde ailem bursada ins yarin yola cikucaz bebegin tum alisverisini bursafan yappicam benben 6 saat yol gidicem canım dura dura 10 dk.molalarla neler yapıyoruz yorulacak şimdiki arabalar sarsmıyor zaen kendi arabamızla tabi otobüsle değil doktoruma sordum 6 saate kadar yolculuk yapabilrisin dedi tabi herkesin gebelik durumu farklı sen yinede doktoruna sor
Canım geçmiş olsun her şeyin yoluna girmesine çok sevindim canım evet dışarıda çok dikkat etmek lazım nerden ne geleceği belli değilmerhaba güzel anneler ve kuzuları
nasılsınız...5-6 gündür giremedim sayfaya aman allahım ne kadar hızlı ilerlemişsiniz..yakalayamıyorum sizleri.. konu kaçırmak da istemiyorum ama o kadar çok sayfa var ki hepsini tek tek incelemek çok zor ...
ne güzel hafta sonu herkes gezmiş eğlenmiş ben tüm h.sonumu acillerde geçirdim(( eşimle hamile kıyafeti almaya çıkmıştık...yürüyen merdivenlerden çıkarken önümüzdeki amca dengesini kaybetti aman düşmesin tutayım derken üstüme devrildi..tabii ben de dengemi kaybedip merdivenlerden aşağı yuvarlanıp kapaklandım...nasıl oldu anlamadım herşey saniyeler içinde..baktım merdivenlerde 2.80 yukarı doğru çıkıyorum, kalkmak namümkün zaten...kalktım şok içindeyim ağlayamıyorum içimde bişey koptu sanki..2 dk sonra kendime gelip bastım feryadı bebeğimmmmm diye...allahtan eşim yanımdaydı...apar topar acile gittik..dizlerim bacaklarım parçalanmış yürüyen merdivenin basamaklarında...karnımda çizgi çizgi izler...hemen bebeğe baktılar kalbi atıyor ama 48 saat risk varmış..plasentanın ayrılma durumu olursa bebeği alıcaz dediler...allahım ölüp ölüp dirildik..çok şükür atlattık hepsini..iyiyiz şimdi herşey yolunda..aman dikkat dışarda gözünüzü dört açın..allahım hepimizi ve yavrularımızı korusun..
Sağol Canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Canım senin şu avatarini gördükçe gülümsuyorum ve gerçeğini hayal ediyorum bebislerinin. Maşallahhhhhhh ya ne güzel bişey bahsetmiş Allah sana.
Bi şey demiyor canım, beşinci aya kadar normal diyo.en son serum yazmıştı evde taktık baya Bi süre, azalmaya başlayınca artık kullanmamaya başladım serumla iğneyi..evet yarıladık inşallah rahatsızlıklarımızda artık tamamen biter...Bende zaman zaman çıkarıyorum boğazımın ağrısı ekleniyor bu sefer yutkunamıyorum.doktorun ne dedi bu duruma? Yolu yarıladık ama bir rahat edemedikcumayı iple çekiyorum.
canim acaba dogrumu hatirliyorum senin ailende bursaydaydi dimi benikde ailem bursada ins yarin yola cikucaz bebegin tum alisverisini bursafan yappicam ben
Oh Oh şükür :) ağzının tadıyla yap tatilini ne güzel :))anlaştık canım çok şükür nedense çok üstelemedi şaşırdım :) bebeğim sağolsun:)
amin canım inş bişeye takıntı yapmazsa yapıcam inş tatilimiOh Oh şükür :) ağzının tadıyla yap tatilini ne güzel :))
canım bende esenlerde oturuyorum avicenna hastanesine gidiyorum. gayet memnunum şuanlık bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. artı ben şöyle düşünüyorum bu konularda ne kadar seçici olursak olalım doğum anımızın nasıl geleceğini bilemeyiz, belki doktorumuz o anda olmayacak başka bi doktor doğum yaptıracak. şans yani bence :)Bagcilar esenler tarafda oturanlar yardimci olabilirmi?
Ben medipol mega ya gidiyordm bagcilarda ama fiyatlar tavan yapmis.
Isdende cikartldim.
Esenler de medipol acilmis uzman doktor bile bedava. Dogum 300 400 civari.
Benim icin onemli olan tek kisilik sanci odalari ve dogumodalari.
Ama orasida oyleymis ama fazla bilgi yok internette. Sayfasi bile yok.
Haftaya cumartesine randevu aldim.
Doktor degistirmek kotu oluyo ama napiyim operator doktor bile 45 tl oldu dogum fiyatlari tavan yapti.
Altindan kalkamayiz.
Siz hangi hastanelere gidiosunuz bagcilar civarinda ?
Teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun.güle güle kullan canım...
Bilmiyordu sanırım, bir türlü söyleme yemedi eleman fiyatı ama ya bu model piyasadan kalkıyormuş, ya da Türkiyeden mi ayrılıyormuş öyle bir şey dedi. n11 de şimdi baktım 700 yada 800 gözüküyor. Joie markanın travel sistemi 300 küsürdü , Kraft'ın kumaş ve plastiği daha kaliteliydi, birde en önemlisi oturma ünitesi o markada iki yönlü değildi. baby2go'da iki yönlü kullanılanılabiliyormu ona dikkat et bence, bebeğin anneyi ve annenin bebeği görmesi iyi oluyor.canım izledim çok güzel, benim dediğim baby2go ya çok benziyo, fiyatı da çok daha uygun, indirim öncesi fiyatı neymiş peki?
Çok rahatlıkla yerleşir, çünkü boyu bayağı küçülüyor. eni yaklaşık 50cm boyu 1,5m olan bir karton kutuda tüm malzemeleri aldım. En kötü ihtimalle tekerlekleri sökülebiliyor. Eski bebek bebek arabamız baston ve sandart karışımı bebek arabası, hatchback arabaya ancak çapraz yerleştirirsem giriyordu. O zamanda başka eşya koyulmuyor neredeyse.guzel bu da gule gule kullan canım,araba arkasına yerlesecek mı bıraz buyuk duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?