2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar mybabybeat diye bir uygulama varmış bebeğin kalp atışlarını dinlemek için aranızda bilen var mı

canım bence zararı olmz. kısa mesafe sonuçta. dinlene dinlene gidersin.

Gunaydin kizlarrrrr...yarinn detayli ultrasona girecegim.korkuyorum..insallah hayirli haberler alirim..bir de bu ultrasona girecek arkadaslar acaba nelere dikkat etmeliyiz.bilmemiz gerekn bir sey var mi
endıselenme canım doktor zaten her yerıne bakıyor sana soracak bı sey kalmıyor,raporda da sıvısı ,plasenta durumu ,bebegın tum organları yazılıyor.Insallah guzel haberlerle gelırsın

Ayrıntılı ultrason konusunda ben de çok endiseliyim. Cumartesi gidicem ben de herzamanki evhamimi yapıyorum inşallah hepimiz guzel sonuçlar alırız. Bu ayrıntılı ultrason son dönemec gibi sanki. Sonra endişe edecek bişey kalmayacak insallah

canim acaba dogrumu hatirliyorum senin ailende bursaydaydi dimi benikde ailem bursada ins yarin yola cikucaz bebegin tum alisverisini bursafan yappicam ben

Canım geçmiş olsun her şeyin yoluna girmesine çok sevindim canım evet dışarıda çok dikkat etmek lazım nerden ne geleceği belli değil

Bende zaman zaman çıkarıyorum boğazımın ağrısı ekleniyor bu sefer yutkunamıyorum.doktorun ne dedi bu duruma? Yolu yarıladık ama bir rahat edemedik cumayı iple çekiyorum.
Bi şey demiyor canım, beşinci aya kadar normal diyo.en son serum yazmıştı evde taktık baya Bi süre, azalmaya başlayınca artık kullanmamaya başladım serumla iğneyi..evet yarıladık inşallah rahatsızlıklarımızda artık tamamen biter...

canim acaba dogrumu hatirliyorum senin ailende bursaydaydi dimi benikde ailem bursada ins yarin yola cikucaz bebegin tum alisverisini bursafan yappicam ben

evet canım bende öyle karar verdim daha erken diye düşünüyordum ama bi daha bursayada gidemem aldım hangi mağaza nerede oralara gidicem zaten çarşıdada bir sürü seçeneğimiz var :) mutlu alışverişler yaparız inş:)

canım bende esenlerde oturuyorum avicenna hastanesine gidiyorum. gayet memnunum şuanlık bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. artı ben şöyle düşünüyorum bu konularda ne kadar seçici olursak olalım doğum anımızın nasıl geleceğini bilemeyiz, belki doktorumuz o anda olmayacak başka bi doktor doğum yaptıracak. şans yani bence :)

güle güle kullan canım...
Teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun.
canım izledim çok güzel, benim dediğim baby2go ya çok benziyo, fiyatı da çok daha uygun, indirim öncesi fiyatı neymiş peki?
Bilmiyordu sanırım, bir türlü söyleme yemedi eleman fiyatı ama ya bu model piyasadan kalkıyormuş, ya da Türkiyeden mi ayrılıyormuş öyle bir şey dedi. n11 de şimdi baktım 700 yada 800 gözüküyor. Joie markanın travel sistemi 300 küsürdü , Kraft'ın kumaş ve plastiği daha kaliteliydi, birde en önemlisi oturma ünitesi o markada iki yönlü değildi. baby2go'da iki yönlü kullanılanılabiliyormu ona dikkat et bence, bebeğin anneyi ve annenin bebeği görmesi iyi oluyor.
guzel bu da gule gule kullan canım,araba arkasına yerlesecek mı bıraz buyuk duruyor
Çok rahatlıkla yerleşir, çünkü boyu bayağı küçülüyor. eni yaklaşık 50cm boyu 1,5m olan bir karton kutuda tüm malzemeleri aldım. En kötü ihtimalle tekerlekleri sökülebiliyor. Eski bebek bebek arabamız baston ve sandart karışımı bebek arabası, hatchback arabaya ancak çapraz yerleştirirsem giriyordu. O zamanda başka eşya koyulmuyor neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…