2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Bursada visne cad. Die bi yer var o magazalarin hepsinin toptancisi.acayip uygunmus fiyatlar carsidaki markalarin toptancisi bunlar.istedigin markayi bulabiliyosun hemde acayip uygun fiyata.ben ilk once oraya bakicam bi.olmazsa sonra carsiya gidicem.senin aklinda nereleri var gidecegin ?

ben hiç kilo almadım canım. çok tedirgin oluyordum. en son doktorumla konştum şanslı gruptansın demek dedi. bana da diyorlar bebeği besleyemiyormusun diye.hatta bu sabah aynı sorunu yasadım karnım pek çıkmıyor 5. ay biticek. üzüldüm ama sonra düşündüm ki bebeğin gelişimi iyi hatta önde gidiyor o zaman ne gerek var üzülmeye .boşver sende bebeğin iyiyse sorun yok.bu arada bende aynen senin gibi düşünüyorum ben börekler tatlılar yemiyorum ondan kilo almıyorum. her yiyeceğim şeyi bu bebeğime faydalı mı diye düşünüyorum faydasızsa yemiyorum. o yuzden de kilo almıyorum

Kilo almayan hatunlar bence de çok şanslısınız.

Benim zaten biraz iri bir vücudum vardı doğumdan sonra ne yapacağım bilmiyorum.

Eşim de bakıyor nasıl vereceksin acaba diyor daha şimdiden yani en iyi ihtimal 90 kilo olucam o da çook zor daha şimdiden 85'e dayandım.

ben büyük ve elektronik eşyalar için e bebek mothercare joker e bakmayı düşünüyorum canım küçük ıvır zıvır kıyafet falanda oralardan beğendiğimi alırım çarşıdanda bakarım değin yer tam olarak nerede vişne cad.

Analdim cnm saol. Ben kafa çok ayik oluyo saniyodum yaa demek bebegi gordugunu hatirliyosun sadece. Madem öyleyse genel anestezi isteyim ben:)
Benim doğum yapalım neredeyse 5 yıl olacak. Şu sıralarda doğum yapanlardan tavsiye daha doğru olur. Geçmiş olsun neden direkt sezaryen düşünüyorsun? Belli bir sağlık sıkıntın yoksa, belki bebeğin gününden önce normal doğumla gelir, hiç belli olmaz. Anestezi verildiğinde insan yarı uykulu oluyor ve vücudun alt tarafını hissetmiyorsun. Zaten yaklaşık 15dk hasta ameliyethaneye götürülüp, steril edilip hazırlanıyor, ameliyat yaklaşık 15 dak. içinde oluyor, son 15 dak. anne ve bebek temizlenip odaya alınıyor. O 15 dakikada bebeği merak ediyorsun, ağrı sızı olacakmı diye endişeniyorsun, o kadar insanın önünde çıplaksın ve utanıyorsun, karmakarışık duygular...
Rabbim herkese sağlıklı, güzel hatırlayabileceği doğumlar nasip etsin.

Yildirimda eskifakulte metrosunu biliyomusun onun iki cad. Assagisi cumhuriyet cad gibi uzun bi cad. Yan yana birsuru magaza var.alt katlarinda magaza gibi satis yapiliyomus bende gitmedim hic teyzemlerden duydum orayi.bende bidaha doguma kadar gidemiycem hatta dogumdan sonra ramazan bayramina gidicem oyuzden ne var ne yok alayim diyorum.kutahyanin ilcesinde oturuyorum ben burda hic bise bulunmuyo dusun bebege kuvet bile bulamadim okadar yani.bakarsin karsilasiriz alisveris esnasinda :) ben her carsiya ciktigimda en az 2 3 arkadasimi goruyorum :)

Arkadaşlar bu ayrıntılı ultrason kendi doktorumuzmu bakiyo benim bilgim yok doktorundan bişi demedi haftaya kontrol var

Amin ins cnm. Ya benim rahim agzina dikis atildi çünkü bi erken dogumla bebegi kaybettim. Dikis doguma kadar duracak. Eger normal doğum olacaksa dikis iki hafta öncesinden aliniyor, eve gidiyosun. Dogum ne vakit gerçekleşirse gerceklesiyor. Sezaryen olursa eğer dikiste ameliyat esnasinda aliniyor.bisey hissedilmiyo. Eger normal dusunursem dikis alimi icin ayri doğum icin ayri iki ayri korku ve heyecan yasayacagim. Bu süreç benim icin zaten stresli ve zor geciyor, sonu guzel olsun istiyorum. Yipraniyorum. Normal dogum tabiki daha saglikli ama ruh sagligimda önemli

tamam canım aldım adresi bulurum inş. ulaşımı zor bir yer değildir belki annemle ablamda biliyordur orayı gidelim bakalım oğlumuza cicişler alalım:) belki karşılaşırız belli olmaz:) senin kzın mı olacak canım

Durumunu hatırladım, geçmiş olsun ve bebeğin için başın sağ olsun. İnşaAllah kızını sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın. Önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı bir şekilde olması, sonrasında doğum şeklinin önemi kalmıyor. Ben sezaryene keşke gerek kalmasaydı derken, ziyarete gelen komşu ve arkadaşlardan bazısı, normal doğum yaptıklarını ve dikiş atıldığını anlattılar ve dikişlerde iltihaplanmış felan. Halime şükredip antibiyotiğim bitince, apar topar eşimi beklemeden antibiyotik almaya eczaneye koşmuştum, topuklarımı popoma vura vura hem de..
Yengem sezaryenle maşaAllah 4 çocuk dünyaya getirdi. 3.de hatta rahmi yırtılmıştı felan sonra kazayla 4. hamile kaldı, bir sıkıntı olmadı çok şükür. Kız kardeşimde ilkinde normal doğumu denemediğine pişman olup, ikincide ssvd denedi, doktor çok kızmıştı, neredeyse plesanta yırtılıp, bebeği kaybedebilirdik, ısrarla niye bekledi demişti, sonuçta yine sezaryen oldu O da. Sonra, kardeşim çok beklemeden 3. bebeğini de kucağına aldı. Sıkıntılar çabuk atlatılıp unutuluyor. Kısmetten de ötesi olmuyor, ne kadar uğraşılsa da.

kızlar, ben 20.haftadayım, 6 kilo aldım şimdiye kadar. siz kaç kilo aldınız?

ben 19.haftamdayım ve 1.5 kg aldım. üstelik kilo almaya çok elverişli bi yapım vardır ve baya yüksek kiloyla hamile kalmıştım ama canım ekstra bişi yemek istemiyo normal yiyorum öğünlerimi. yine de sırt ağrılarım bel ağrılarım başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…