- 3 Haziran 2014
- 255
- 339
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.961
evet canım bende öyle karar verdim daha erken diye düşünüyordum ama bi daha bursayada gidemem aldım hangi mağaza nerede oralara gidicem zaten çarşıdada bir sürü seçeneğimiz var :) mutlu alışverişler yaparız inş:)
ben hiç kilo almadım canım. çok tedirgin oluyordum. en son doktorumla konştum şanslı gruptansın demek dedi. bana da diyorlar bebeği besleyemiyormusun diye.hatta bu sabah aynı sorunu yasadım karnım pek çıkmıyor 5. ay biticek. üzüldüm ama sonra düşündüm ki bebeğin gelişimi iyi hatta önde gidiyor o zaman ne gerek var üzülmeye .boşver sende bebeğin iyiyse sorun yok.bu arada bende aynen senin gibi düşünüyorum ben börekler tatlılar yemiyorum ondan kilo almıyorum. her yiyeceğim şeyi bu bebeğime faydalı mı diye düşünüyorum faydasızsa yemiyorum. o yuzden de kilo almıyorumbu insanları napıcam ya yok hiç kilo almamışım çok zayıfmışım ya kardeşim sizin işiniz yok mu benim kilomu takip ediyosunuz doğru ama öğlenlerde ben bulursam bi çorba içiyorm kendileri ne varsa herşeyden yiyolar kilo almaları çok normal yemekhaneden çocuklar için gelen yemeği çocuklardan önce alıp yiyorlar benim içime sinmediği için önce çocukların almasını bekliyorum kalırsa çorba alıyorum o kadar zaten ne olduğu pek güvenilir değil o yüzden tost yerine çorba içiyorum sabah evde kahvaltı ediyorum sütümü içiyorum cevizimi yiyorum okulda meyvemi yiyorum akşamda yemeğimi ama eskiden nasılsa öyle şimdiye kadar 2 kilo aldım çok mu az kızlar yine kızacaksınız bana bunu bi kere daha sormuştum neyse şimdi anemin yanına gidicem 10 gün alırım ben 3-5 kilo:)
Bursada visne cad. Die bi yer var o magazalarin hepsinin toptancisi.acayip uygunmus fiyatlar carsidaki markalarin toptancisi bunlar.istedigin markayi bulabiliyosun hemde acayip uygun fiyata.ben ilk once oraya bakicam bi.olmazsa sonra carsiya gidicem.senin aklinda nereleri var gidecegin ?
Benim doğum yapalım neredeyse 5 yıl olacak. Şu sıralarda doğum yapanlardan tavsiye daha doğru olur. Geçmiş olsun neden direkt sezaryen düşünüyorsun? Belli bir sağlık sıkıntın yoksa, belki bebeğin gününden önce normal doğumla gelir, hiç belli olmaz. Anestezi verildiğinde insan yarı uykulu oluyor ve vücudun alt tarafını hissetmiyorsun. Zaten yaklaşık 15dk hasta ameliyethaneye götürülüp, steril edilip hazırlanıyor, ameliyat yaklaşık 15 dak. içinde oluyor, son 15 dak. anne ve bebek temizlenip odaya alınıyor. O 15 dakikada bebeği merak ediyorsun, ağrı sızı olacakmı diye endişeniyorsun, o kadar insanın önünde çıplaksın ve utanıyorsun, karmakarışık duygular...Analdim cnm saol. Ben kafa çok ayik oluyo saniyodum yaa demek bebegi gordugunu hatirliyosun sadece. Madem öyleyse genel anestezi isteyim ben:)
ben büyük ve elektronik eşyalar için e bebek mothercare joker e bakmayı düşünüyorum canım küçük ıvır zıvır kıyafet falanda oralardan beğendiğimi alırım çarşıdanda bakarım değin yer tam olarak nerede vişne cad.
Arkadaşlar bu ayrıntılı ultrason kendi doktorumuzmu bakiyo benim bilgim yok doktorundan bişi demedi haftaya kontrol var
Canim kalp dinleme cihaziyla beraber kullaniliyormus tek ise yaramiyormusŞu an apple store'da inceliyorum bakalım neymiş :)))
Amin ins cnm. Ya benim rahim agzina dikis atildi çünkü bi erken dogumla bebegi kaybettim. Dikis doguma kadar duracak. Eger normal doğum olacaksa dikis iki hafta öncesinden aliniyor, eve gidiyosun. Dogum ne vakit gerçekleşirse gerceklesiyor. Sezaryen olursa eğer dikiste ameliyat esnasinda aliniyor.bisey hissedilmiyo. Eger normal dusunursem dikis alimi icin ayri doğum icin ayri iki ayri korku ve heyecan yasayacagim. Bu süreç benim icin zaten stresli ve zor geciyor, sonu guzel olsun istiyorum. Yipraniyorum. Normal dogum tabiki daha saglikli ama ruh sagligimda önemliBenim doğum yapalım neredeyse 5 yıl olacak. Şu sıralarda doğum yapanlardan tavsiye daha doğru olur. Geçmiş olsun neden direkt sezaryen düşünüyorsun? Belli bir sağlık sıkıntın yoksa, belki bebeğin gününden önce normal doğumla gelir, hiç belli olmaz. Anestezi verildiğinde insan yarı uykulu oluyor ve vücudun alt tarafını hissetmiyorsun. Zaten yaklaşık 15dk hasta ameliyethaneye götürülüp, steril edilip hazırlanıyor, ameliyat yaklaşık 15 dak. içinde oluyor, son 15 dak. anne ve bebek temizlenip odaya alınıyor. O 15 dakikada bebeği merak ediyorsun, ağrı sızı olacakmı diye endişeniyorsun, o kadar insanın önünde çıplaksın ve utanıyorsun, karmakarışık duygular...
Rabbim herkese sağlıklı, güzel hatırlayabileceği doğumlar nasip etsin.
başka bir uygulama buldum bende Minik Atışlar diye ama henüz işyerinde test etme şansım olmadı :))))) Akşamı bekliyorum bu sadece telefonla oluyorCanim kalp dinleme cihaziyla beraber kullaniliyormus tek ise yaramiyormus
Yildirimda eskifakulte metrosunu biliyomusun onun iki cad. Assagisi cumhuriyet cad gibi uzun bi cad. Yan yana birsuru magaza var.alt katlarinda magaza gibi satis yapiliyomus bende gitmedim hic teyzemlerden duydum orayi.bende bidaha doguma kadar gidemiycem hatta dogumdan sonra ramazan bayramina gidicem oyuzden ne var ne yok alayim diyorum.kutahyanin ilcesinde oturuyorum ben burda hic bise bulunmuyo dusun bebege kuvet bile bulamadim okadar yani.bakarsin karsilasiriz alisveris esnasinda :) ben her carsiya ciktigimda en az 2 3 arkadasimi goruyorum :)
Durumunu hatırladım, geçmiş olsun ve bebeğin için başın sağ olsun. İnşaAllah kızını sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın. Önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı bir şekilde olması, sonrasında doğum şeklinin önemi kalmıyor. Ben sezaryene keşke gerek kalmasaydı derken, ziyarete gelen komşu ve arkadaşlardan bazısı, normal doğum yaptıklarını ve dikiş atıldığını anlattılar ve dikişlerde iltihaplanmış felan. Halime şükredip antibiyotiğim bitince, apar topar eşimi beklemeden antibiyotik almaya eczaneye koşmuştum, topuklarımı popoma vura vura hem de..Amin ins cnm. Ya benim rahim agzina dikis atildi çünkü bi erken dogumla bebegi kaybettim. Dikis doguma kadar duracak. Eger normal doğum olacaksa dikis iki hafta öncesinden aliniyor, eve gidiyosun. Dogum ne vakit gerçekleşirse gerceklesiyor. Sezaryen olursa eğer dikiste ameliyat esnasinda aliniyor.bisey hissedilmiyo. Eger normal dusunursem dikis alimi icin ayri doğum icin ayri iki ayri korku ve heyecan yasayacagim. Bu süreç benim icin zaten stresli ve zor geciyor, sonu guzel olsun istiyorum. Yipraniyorum. Normal dogum tabiki daha saglikli ama ruh sagligimda önemli
kızlar, ben 20.haftadayım, 6 kilo aldım şimdiye kadar. siz kaç kilo aldınız?
kızlar, ben 20.haftadayım, 6 kilo aldım şimdiye kadar. siz kaç kilo aldınız?
Burdayiz canimm :)))KIZIMIN TEYZELERİ HEEY NERDESİNİZ KIZIM SİZİ SORUUYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?