- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #15.981
Oooo maşallah esler doguma gircek sahsen ben istemem kan tutuyo hem bwn rahat edemem hemde onla uğraşamam tek başıma paşa paşa dogururum:))
Hayirlisiyla gececek ins hersey guzel olacak allahin izniyle.:)Durumunu hatırladım, geçmiş olsun ve bebeğin için başın sağ olsun. İnşaAllah kızını sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın. Önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı bir şekilde olması, sonrasında doğum şeklinin önemi kalmıyor. Ben sezaryene keşke gerek kalmasaydı derken, ziyarete gelen komşu ve arkadaşlardan bazısı, normal doğum yaptıklarını ve dikiş atıldığını anlattılar ve dikişlerde iltihaplanmış felan. Halime şükredip antibiyotiğim bitince, apar topar eşimi beklemeden antibiyotik almaya eczaneye koşmuştum, topuklarımı popoma vura vura hem de..
Yengem sezaryenle maşaAllah 4 çocuk dünyaya getirdi. 3.de hatta rahmi yırtılmıştı felan sonra kazayla 4. hamile kaldı, bir sıkıntı olmadı çok şükür. Kız kardeşimde ilkinde normal doğumu denemediğine pişman olup, ikincide ssvd denedi, doktor çok kızmıştı, neredeyse plesanta yırtılıp, bebeği kaybedebilirdik, ısrarla niye bekledi demişti, sonuçta yine sezaryen oldu O da. Sonra, kardeşim çok beklemeden 3. bebeğini de kucağına aldı. Sıkıntılar çabuk atlatılıp unutuluyor. Kısmetten de ötesi olmuyor, ne kadar uğraşılsa da.
Bide afedersinizz doğum esnasinda altina kaciranlar oluyormusss kusanlar oluyormusss:)Oooo maşallah esler doguma gircek sahsen ben istemem kan tutuyo hem bwn rahat edemem hemde onla uğraşamam tek başıma paşa paşa dogururum:))
Ben eşimin girmesini değil de annemin girmesini istiyorum. bebeklerin karısması en büyük korkum çünkü bebişime biri sahip cıksınOooo maşallah esler doguma gircek sahsen ben istemem kan tutuyo hem bwn rahat edemem hemde onla uğraşamam tek başıma paşa paşa dogururum:))
Canım bende bugün 20.haftaya başladım bugün. 56 kg ile hamile kaldım. toplamda 5,5 kg aldım. çok abartmıyorum yemekler hep normal öğünlerdekızlar, ben 20.haftadayım, 6 kilo aldım şimdiye kadar. siz kaç kilo aldınız?
Canım bende 20. haftamdayım 5 kilo almısım ama bunun 3 kilosunu son 1 ayda aldım dokto çok hızlı gittmisin dedi.Ve sağlıklı beslenmeme rağmen asra sır atabi kaçamakalrım oluyor ama öyle abrtılı değil ama ginede alıyorum ne yazıki 53.500 kilodan 58.500 kilo oldumkızlar, ben 20.haftadayım, 6 kilo aldım şimdiye kadar. siz kaç kilo aldınız?
Canım bende 20. haftamdayım 5 kilo almısım ama bunun 3 kilosunu son 1 ayda aldım dokto çok hızlı gittmisin dedi.Ve sağlıklı beslenmeme rağmen asra sır atabi kaçamakalrım oluyor ama öyle abrtılı değil ama ginede alıyorum ne yazıki 53.500 kilodan 58.500 kilo oldum
Hahahah :) ayyneen öyle canım :)eşimiz doğuma girip doğum işlemini yapmıcak sadece elimizden tutup ya da sürekli olarak yanımızda durup konuşarak bizi teselli ederek manevi destek olacaklar :))) yoksa doğuma yardım etsinler die girsinler demiyoruz :))) doğumu zaten yanımızda 100 kişide olsa biz yapıcaz kızlar :))))
videoyu izledim canım çok doğru soyluyor
olsun canım eş şart değilki annen ya da daha guvendiğin bi yakınında yanında olabilir :))Benim esim mumkun degil giremez bayilir benden oce oturur aglargirenlerede helal olsun derim.
evet canım :)))))Hahahah :) ayyneen öyle canım :)
videoyu izledim canım çok doğru soyluyordoktorla aynı fikirdeyiz, kesinlikle herseyin doğalı makbul ama yinede biraz da kısmet işi bu doğum olayı mecbur kalırsak sezeryandan kaçış yok umarım gerek kalmaz ve de kesinlikle normal doğum videosu izlemeyin, kimseden normal doğumun zorluklarını dinlemeyin bu şekilde normal doğumdan korkup vazgecen bir sürü hamile tanıyorum ve cok cok dusunmemek lazım napıcam nasıl doğurcam o kdr sancıyı nasıl cekicem die die sonunda cesaretimiz kırılabilir doğum yapacak olan ne ilk ne de son kadınız rabbim yardımcı oluyor :))
Bende 12-13 kiloyla bitirirsem iyi valla yapı olarak zaten çok çabuk kilo alan birisiyim..aslında bu haftalar için 4-6 kilo arası normal diyorlar ama ben de mide bulantılarım geçtikten sonra istahim çok acıldı, çok hızlı kilo aldım. 4-5 haftadır kontrollü gidiyorum, bebeğimin gelişimi de çok iyi ama işte hızlı aldığım kilolalar nedeniyle 6 kilo oldu. 68 ile başlamıştım, 74'üm şimdi :)
Doktor, kiloları son üç hatta iki aya sakla diyor. bakalım 12-13 ile kapatırsam iyi olur gibi...
aynen canım ben de cabuk kilo alan birisiyim. zaten fena bi kilo ile başlamadım, çok da almak istemiyorum. zaten önemli olan bebeğin gelişimi ve bizim saglığımız, çok kilo aksine iyi değil.Bende 12-13 kiloyla bitirirsem iyi valla yapı olarak zaten çok çabuk kilo alan birisiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?