- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.001
Cnm bikac aksamdir bende de oluyor...Kızlar karnima sol tarafında bi ağrı var neden olabilir rahatsız ediyo
Bana da oluyordu canım doktora sordum ağrılarım oluyor diye bi sıkıntı görünmüyor demişti :)Kızlar karnima sol tarafında bi ağrı var neden olabilir rahatsız ediyo
İnşallah canım uzandım bakalımCnm bikac aksamdir bende de oluyor...
Dayanamayıp sırtüstü yatıyorum esim hafifce ovaliyor... eliyle o atan damari hissediyor bile...
Sanki icerde bi damari cekiyolarmis gibi bi aci oluyor zonklatiyor resmen...
Gece arastirdim biraz netten rahim buyuyormus kiminin sagda kiminin solda olurmus bu aci...
Telas yok yani
Allah yardımcın olsun canım. Doktorluk kadar şiddetli olmasada hafif hafif devam ediyor benim de. Bir kere oldu yatacak kadar sancım onda da yatıp dinlenince çok şukur geçti.Selam Haziran anneleri hepinize hayırlı hamilelik ve doğum diliyorum.aranıza yeni katıldım böylesine anlamlı topiğin varlığını bugün öğrendim sanırım çok şey kaçırmışım:) geçmişe biraz göz attım da çok güzel paylaşımlar olmuş:) ben şiddetli kasık agrısı ve rahim kasılmalarım la doktora gittim.doktorum doğumdan şüphelendi ama çok şükür açılmam yoktu.7gündür hiç kalkmadan yatıyorum.şiddetli idrar yolu enfeksiyonu neden olmuş.ağrım geçti ama bianda yumruklaşıp şertleşen tekrar yumuşayan kasılmalarım devam ediyo arada bi.aranızda bunu yaşayan var mı acaba? Ya da bilgisi olan? Dualarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim canım.senin de inşallah bir daha olmaz.allah hepimizin yardımcısı olsun.Allah yardımcın olsun canım. Doktorluk kadar şiddetli olmasada hafif hafif devam ediyor benim de. Bir kere oldu yatacak kadar sancım onda da yatıp dinlenince çok şukur geçti.
Çok teşekkür ederim canım.senin de inşallah bir daha olmaz.allah hepimizin yardımcısı olsun.
ya benımde 20. haftaö bitti ama hiç böle bi göbiş yok bende senin kaçıncı haftan canım
20+3 teyim canım ben. Bi anda büyüdü benim gobis.herkeste aynı olmuyo yapı farkı. Bir de benim gobis bukadar büyümesine rağmen 1 kilo almışım ben bu da ilginç :)ya benımde 20. haftaö bitti ama hiç böle bi göbiş yok bende senin kaçıncı haftan canım
canım bana kilo almamışsın dediklerinde ben mutlu oluyorum :) ben 2-3 kilo arası aldım, yediklerime dikkat etmiyorum pek, herşeyden bol kepçe :) înş birden duba gibi olmam, 3 gündür annemin yanındayım 2 hafa kalcam, böle yemeye devam edersem 5 kilo alcam die korkuyorum :)bu insanları napıcam ya yok hiç kilo almamışım çok zayıfmışım ya kardeşim sizin işiniz yok mu benim kilomu takip ediyosunuz doğru ama öğlenlerde ben bulursam bi çorba içiyorm kendileri ne varsa herşeyden yiyolar kilo almaları çok normal yemekhaneden çocuklar için gelen yemeği çocuklardan önce alıp yiyorlar benim içime sinmediği için önce çocukların almasını bekliyorum kalırsa çorba alıyorum o kadar zaten ne olduğu pek güvenilir değil o yüzden tost yerine çorba içiyorum sabah evde kahvaltı ediyorum sütümü içiyorum cevizimi yiyorum okulda meyvemi yiyorum akşamda yemeğimi ama eskiden nasılsa öyle şimdiye kadar 2 kilo aldım çok mu az kızlar yine kızacaksınız bana bunu bi kere daha sormuştum neyse şimdi anemin yanına gidicem 10 gün alırım ben 3-5 kilo:)
ben de kilo almadım göbişim yeni büyüyor ama daha seninki kadar değil aynıymışız benimde 20+2 bugün20+3 teyim canım ben. Bi anda büyüdü benim gobis.herkeste aynı olmuyo yapı farkı. Bir de benim gobis bukadar büyümesine rağmen 1 kilo almışım ben bu da ilginç :)
sen,n o bir kiloda bebek ve suyudur zatenben de kilo almadım göbişim yeni büyüyor ama daha seninki kadar değil aynıymışız benimde 20+2 bugün
Canimm hosgeldin aramiza gecmis olsun canim bol bol dinlen duslarimiz seninleSelam Haziran anneleri hepinize hayırlı hamilelik ve doğum diliyorum.aranıza yeni katıldım böylesine anlamlı topiğin varlığını bugün öğrendim sanırım çok şey kaçırmışım:) geçmişe biraz göz attım da çok güzel paylaşımlar olmuş:) ben şiddetli kasık agrısı ve rahim kasılmalarım la doktora gittim.doktorum doğumdan şüphelendi ama çok şükür açılmam yoktu.7gündür hiç kalkmadan yatıyorum.şiddetli idrar yolu enfeksiyonu neden olmuş.ağrım geçti ama bianda yumruklaşıp şertleşen tekrar yumuşayan kasılmalarım devam ediyo arada bi.aranızda bunu yaşayan var mı acaba? Ya da bilgisi olan? Dualarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Öyledir canım. Ben zaten kilolu hamis kaldim almamam çok iyi oluyor son aylarda alcaz zaten fazlasıyla.sen,n o bir kiloda bebek ve suyudur zaten
Hoşbulduk canım çok teşekkür ederim.dinleniyorum bol bol.bebeğim iyi olsun da herşeyi yaparımCanimm hosgeldin aramiza gecmis olsun canim bol bol dinlen duslarimiz seninle
Ben dogum videolarini cok izliyorum, cok da iyi geliyor bana. Gecen gun ters gelen bebegi evde ebe dogurturken izledim, cesaret geldi. Bu kadar zor bir dogumu bile yapabiliyorsa bir kadin, ben de yaparim diyorum hep :)) ayrica beni neler bekliyor onu da gormek istiyorum, beni en korkutan hep belirsizlik olmustur zaten :)videoyu izledim canım çok doğru soyluyordoktorla aynı fikirdeyiz, kesinlikle herseyin doğalı makbul ama yinede biraz da kısmet işi bu doğum olayı mecbur kalırsak sezeryandan kaçış yok umarım gerek kalmaz ve de kesinlikle normal doğum videosu izlemeyin, kimseden normal doğumun zorluklarını dinlemeyin bu şekilde normal doğumdan korkup vazgecen bir sürü hamile tanıyorum ve cok cok dusunmemek lazım napıcam nasıl doğurcam o kdr sancıyı nasıl cekicem die die sonunda cesaretimiz kırılabilir doğum yapacak olan ne ilk ne de son kadınız rabbim yardımcı oluyor :))
Ay canim benimBen dogum videolarini cok izliyorum, cok da iyi geliyor bana. Gecen gun ters gelen bebegi evde ebe dogurturken izledim, cesaret geldi. Bu kadar zor bir dogumu bile yapabiliyorsa bir kadin, ben de yaparim diyorum hep :)) ayrica beni neler bekliyor onu da gormek istiyorum, beni en korkutan hep belirsizlik olmustur zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?