2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar karnima sol tarafında bi ağrı var neden olabilir rahatsız ediyo
Cnm bikac aksamdir bende de oluyor...
Dayanamayıp sırtüstü yatıyorum esim hafifce ovaliyor... eliyle o atan damari hissediyor bile...
Sanki icerde bi damari cekiyolarmis gibi bi aci oluyor zonklatiyor resmen...
Gece arastirdim biraz netten rahim buyuyormus kiminin sagda kiminin solda olurmus bu aci...
Telas yok yani

Selam Haziran anneleri hepinize hayırlı hamilelik ve doğum diliyorum.aranıza yeni katıldım böylesine anlamlı topiğin varlığını bugün öğrendim sanırım çok şey kaçırmışım:) geçmişe biraz göz attım da çok güzel paylaşımlar olmuş:) ben şiddetli kasık agrısı ve rahim kasılmalarım la doktora gittim.doktorum doğumdan şüphelendi ama çok şükür açılmam yoktu.7gündür hiç kalkmadan yatıyorum.şiddetli idrar yolu enfeksiyonu neden olmuş.ağrım geçti ama bianda yumruklaşıp şertleşen tekrar yumuşayan kasılmalarım devam ediyo arada bi.aranızda bunu yaşayan var mı acaba? Ya da bilgisi olan? Dualarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

İnşallah canım uzandım bakalım

Allah yardımcın olsun canım. Doktorluk kadar şiddetli olmasada hafif hafif devam ediyor benim de. Bir kere oldu yatacak kadar sancım onda da yatıp dinlenince çok şukur geçti.

ya benımde 20. haftaö bitti ama hiç böle bi göbiş yok bende senin kaçıncı haftan canım
20+3 teyim canım ben. Bi anda büyüdü benim gobis.herkeste aynı olmuyo yapı farkı. Bir de benim gobis bukadar büyümesine rağmen 1 kilo almışım ben bu da ilginç :)

canım bana kilo almamışsın dediklerinde ben mutlu oluyorum :) ben 2-3 kilo arası aldım, yediklerime dikkat etmiyorum pek, herşeyden bol kepçe :) înş birden duba gibi olmam, 3 gündür annemin yanındayım 2 hafa kalcam, böle yemeye devam edersem 5 kilo alcam die korkuyorum :)

Canimm hosgeldin aramiza gecmis olsun canim bol bol dinlen duslarimiz seninle

Ben dogum videolarini cok izliyorum, cok da iyi geliyor bana. Gecen gun ters gelen bebegi evde ebe dogurturken izledim, cesaret geldi. Bu kadar zor bir dogumu bile yapabiliyorsa bir kadin, ben de yaparim diyorum hep :)) ayrica beni neler bekliyor onu da gormek istiyorum, beni en korkutan hep belirsizlik olmustur zaten :)

Ay canim benim siz ne kadar cesaretlisniz..ben cok korkuyorum.burnum kanasa basim doner.ve bide ben doktoruma normal dogum olsun dedim..kendi kendime guluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…