- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.021
iyi tatiller canım sana umarım bol bol kafanı dinlersin bebek içinde pozitif enerji depolarsın :)anlaştık canım çok şükür nedense çok üstelemedi şaşırdım :) bebeğim sağolsun:)
bende bi deneyim bakayım :)başka bir uygulama buldum bende Minik Atışlar diye ama henüz işyerinde test etme şansım olmadı :))))) Akşamı bekliyorum bu sadece telefonla oluyor
5 kilo aldım canım 44den 49 oldum boyumdan dolayı çok kilo almak istemiyorum ki bebek içinde faydası yok zaten cok kilo almamın :) ama alırsamda takmam kafama hamileliğin dogasında var kilo almak napalım alırsakta alırızkızlar, ben 20.haftadayım, 6 kilo aldım şimdiye kadar. siz kaç kilo aldınız?
benim oğlumda anne hiç arkadaslarının kızı yokmu diye soruyor cimcimeye selamlarımızı iletKIZIMIN TEYZELERİ HEEY NERDESİNİZ KIZIM SİZİ SORUUYOR
aynen canım :))Evinde kedisi köpeği olanlar ne şanslı
evet ya ama eşim kesinlikle evde beslemeye izin vermez ki kedileri hiç sevmez, bende aşırı kedi hastasıyım ama ilerde bebişim en azından emekleme aşamasına gelince ufak bi yavru tavsan alayım en azından hayvan sevgisini aşılayım diyorum :))Evde kedi yada baska bir jayvanla biyiyen bebislerin bunyelerindaha saglam oluyor alerji ihtimali daha düşük oluyor ve cooook merhametli oluyolar oglum iki yasinda ve hayvanlari cok seviyo iyiki pisim var :)))
aynen canım umarım gerek kalmazEvet canım. Keyfi olarak sezeryan isteyenleri ben anlamıyorum. Videoda da dediği gibi çocuk ben hazırım demeden hoop cıkartılıyor neye ugradığını sasırıyor. Ameliyat yani bu sonuçta. Anne de anneliğini anlamıyor cee bebek gosterilip hop hemen goturuluyor. Bilmediğimiz bir suru aşı işlem görüyor. Siz bu arada kendi derdinizde oluyorsunuz ayağa kalkanıyorsunuz bir kere anestezi sonuçta. Bu bir hastalık değil. Rabbim çok şukur bize bunu yapabilme gucu vermiş. Bir tehlikesi olmadıktan sonra normal doğum dışında kesinlikle dusunulmemeli bence.
biz de ona merhaba diyoruz bende bi ara vakit bulursam cekinip koyayım 5bucuk ay oluyor c.tesi gunu :))
Allah yardımcın olsun canım olur böyle sıkıntılar arada dert etme bebeğin sağlıklıysa sorun yokSelam Haziran anneleri hepinize hayırlı hamilelik ve doğum diliyorum.aranıza yeni katıldım böylesine anlamlı topiğin varlığını bugün öğrendim sanırım çok şey kaçırmışım:) geçmişe biraz göz attım da çok güzel paylaşımlar olmuş:) ben şiddetli kasık agrısı ve rahim kasılmalarım la doktora gittim.doktorum doğumdan şüphelendi ama çok şükür açılmam yoktu.7gündür hiç kalkmadan yatıyorum.şiddetli idrar yolu enfeksiyonu neden olmuş.ağrım geçti ama bianda yumruklaşıp şertleşen tekrar yumuşayan kasılmalarım devam ediyo arada bi.aranızda bunu yaşayan var mı acaba? Ya da bilgisi olan? Dualarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler