2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
anlaştık canım çok şükür nedense çok üstelemedi şaşırdım :) bebeğim sağolsun:)
iyi tatiller canım sana umarım bol bol kafanı dinlersin bebek içinde pozitif enerji depolarsın :)
başka bir uygulama buldum bende Minik Atışlar diye ama henüz işyerinde test etme şansım olmadı :))))) Akşamı bekliyorum bu sadece telefonla oluyor
bende bi deneyim bakayım :)
kızlar, ben 20.haftadayım, 6 kilo aldım şimdiye kadar. siz kaç kilo aldınız?
5 kilo aldım canım 44den 49 oldum boyumdan dolayı çok kilo almak istemiyorum ki bebek içinde faydası yok zaten cok kilo almamın :) ama alırsamda takmam kafama hamileliğin dogasında var kilo almak napalım alırsakta alırız
KIZIMIN TEYZELERİ HEEY NERDESİNİZ KIZIM SİZİ SORUUYOR
benim oğlumda anne hiç arkadaslarının kızı yokmu diye soruyor cimcimeye selamlarımızı ilet
Evinde kedisi köpeği olanlar ne şanslı
aynen canım :))
Evde kedi yada baska bir jayvanla biyiyen bebislerin bunyelerindaha saglam oluyor alerji ihtimali daha düşük oluyor ve cooook merhametli oluyolar oglum iki yasinda ve hayvanlari cok seviyo iyiki pisim var :)))
evet ya ama eşim kesinlikle evde beslemeye izin vermez ki kedileri hiç sevmez, bende aşırı kedi hastasıyım ama ilerde bebişim en azından emekleme aşamasına gelince ufak bi yavru tavsan alayım en azından hayvan sevgisini aşılayım diyorum :))
aynen canım umarım gerek kalmaz yinede kendinizi tek bir doğum türüne şartlamayın sonra mecbur kalırsanız hayal kırıklığı yaşarsınız diyorlar
Koca gobisim ve ben siz tatlı annelere Merhaba diyor Eki Görüntüle 1384608
biz de ona merhaba diyoruz bende bi ara vakit bulursam cekinip koyayım 5bucuk ay oluyor c.tesi gunu :))
Allah yardımcın olsun canım olur böyle sıkıntılar arada dert etme bebeğin sağlıklıysa sorun yok

kızlar 4-5 gündür mide bulantısı yaşıyorum. yemek yerken ya da yemeklerden sonra oluyor. ben hiç mide bulantısı yaşamadım hamileliğin başından beri. benim gibi olan var mı? neden şimdi bulantı başladı acaba.

Teşekkür ederim canım.çok şükür bebek gayet iyiydi.

En azından şimdiye kadar hiç bulantın olmamış.. Benim 4. aya kadar hergün bulantım vardı Şanslıymışsınn

En azından şimdiye kadar hiç bulantın olmamış.. Benim 4. aya kadar hergün bulantım vardı Şanslıymışsınn
evet canım zor birseymiş gerçekten baya. ama şimdi olması ilginç geldi. bildiğim kadarıyla hormonlara alışma sürecinde bulantı oluşuyordu. şimdi neden başlar ki. hep kusasım geliyor kendimi tutabiliyorum iyi ki. umarım artmaz.

Nedeninibilmiyorum ama Allah yardımcın olsun, belki kısa süreli bulantılardır geçicidir yani doğuma kadar sürmez

Ayyy kizlar siz ne guzel azcik azcik kilo almissiniz ben nerdeyse 10 kilo aldim( siz boyle yazdikca ben ne cok kilo almisim diyorum

Canım bebişler saç çıkarıyor o yüzden

Ayyy kizlar siz ne guzel azcik azcik kilo almissiniz ben nerdeyse 10 kilo aldim( siz boyle yazdikca ben ne cok kilo almisim diyorum

Moralini bozma canım kilo alımı vücut yapısı ve metabolizma'sı ile ilgili bir durum kişiden kişiye değişiyor doğumdan sonra bi güzel verirsin

İnsallah canim normalde yer yer kilo almazdim hamile kalinca bolca kilo almaya basladim
Ben de 10 kilo aldım canım ama son 3 haftadır almadım doktorum son gittiğimde kızdı çünkü ben ilk üç ay kilo vermiştim kusmaktan. Bulantım geçince fazla abarrtım yemediğim her şeyi yedim. Şimdi dikkat ediyorum bir kilo verdim ama faydalı şeyler yiyorum. Boyum 165 şimdi 65 kiloyum.

Benim bulantimda olmamisti istahim hep acikti yani:))hep yedim simdi dikkat etmeye calisiyorum ama izne gidince annemlere yine tutamam kendimi insallah cok kilo almam normal dogum istiyorum zor olur diyolar cok kilolu olursak oyle mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…