2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim bulantimda olmamisti istahim hep acikti yani:))hep yedim simdi dikkat etmeye calisiyorum ama izne gidince annemlere yine tutamam kendimi insallah cok kilo almam normal dogum istiyorum zor olur diyolar cok kilolu olursak oyle mi acaba

Valla benim bi tanıdığım. 115 kilo ile doğum yaptı 30 kilo bile alsam 100 olamam hiç korkmuyorum alacağım kilodan da normal doğumdan da :)) bunları düşünme bence kiloyla değildir bence. Bir bakarsın pırt diye çıkıveiri :)))

Kızlar ben de eşimi doğuma girmesini istiyordum ama bir iki arkadaşımın eşi doğuma girdi. Tabii özel hayatlarını bilmiyorum düne kadar eşim de girecek dedim onlar da sakın sokma cinsel hayatın bitiyor dediler.

Benim eşim hamile olduğumdan beri bana yaklaşmıyor zaten çocuk bizi duyuyormuş diyor adamın benden çok hormonları karıştı yani, eşinizi iyi analiz edin ona göre karar verin. Ben doğuma eşimi de istesem iyice kopcaz yani.

Kizlar grip oluyorum cok kotuyum,yarin oglumun karne toreni var bide,boyle olursam nasil giderimihlamur yapiyorum insallah biraz kendime gelirim,fayda eder de.

Evet benim duyduğum da esinden tiksinmis cinsel hayat bitince de evlilik sonlanmis. Tabi herkesin kisiligi farkli tatlim. Herkes esini taniyor herhalde:) iste ben göze alamam sanirim.

Saol canimm ya ben bu ara biraz fazla dusunmeye basladim:))ama soylediklerin rahatlatti beni:))

Kizlar grip oluyorum cok kotuyum,yarin oglumun karne toreni var bide,boyle olursam nasil giderimihlamur yapiyorum insallah biraz kendime gelirim,fayda eder de.

Canım hemen nane limon yap C vitamini almaya bak , portakal mandalina falan ye çok geçmiş olsun

Neden cinsel hayatlari biter ki bas ucumuzda durup elimizi tutacaklar sadece ama oyle biseyi hic dusunmemistim ozaman herkes kendi yerinde kalsin yani kocalar dogumhanenin kapisinda beklesin

Neden cinsel hayatlari biter ki bas ucumuzda durup elimizi tutacaklar sadece ama oyle biseyi hic dusunmemistim ozaman herkes kendi yerinde kalsin yani kocalar dogumhanenin kapisinda beklesin

Canım özellikle normal doğumda oluyor bu erkeklerde sezeryanda değil. Düşünsene kanlı bir bebek görüyorlar yani kocaman nereden öıktığını biliyorlar haliyle ilişkiye girmekten kaçınıyorlar erkek psikilojisi bunu kalsırmıyor.

Dogru syluyon canim benimki kendi istiyodu girmeyi bi adam akilli konusmak lazim

Ay canim benim siz ne kadar cesaretlisniz..ben cok korkuyorum.burnum kanasa basim doner.ve bide ben doktoruma normal dogum olsun dedim..kendi kendime guluyorum
Ben de kana hic dayanamam zaten o yuzden basima ne gelebilir diye izliyorum, dogum esnasinda kan revan gorursem bayilirim yoksa noluyor yahu diyerek haha :)

canım çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun

Benim doktorum hamile kaldigimdan beri her ultrasonda erkek dedi.son seferinde kesin erkek dedi benim icimde hep bi suphe var cunku her seferinde gobek kordonuda ordan geciyodu.dogumda kucagima kiz bebek verirlerse hic sasirmiycam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…