- 22 Mayıs 2010
- 143
- 83
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #1.701
canim bendede aynisi oldu gecen hafta mide bulantisi yorgunluk sirt agrisi hircinlik hepsini yasiyordum bu hafta hepsi bir anda yok oldu senin gibi bende endiselendim ama bugun 7+3 bebegimi ilkdafa ulrosonda kesesini ve minik kalbinin pit pit attigini gordum Alahimin sayesinde herseyi normalmis tarihle boyutlarida tuttu dr herseyi normal gozukuyo dedi nasil duygulandim ellerim bile sevincden titredi onu ekranda seyrederken kisacasi canim inslllh biseyi yoktur bebeginin. demekki vucudumuz hamilelik hormonuna alisti cunku vucudumuz o belirtileri hamileligi algilayamadigi icin normal olmayan bisey oldugunun sinyalini bize vermeye calistigi icin o belirtileri yasiyoruzKızlar merhaba 7+4 benım haftam sanki iki gündür hiç belirtim yok belim inanılmaz ağrıyordu gıttı akıntım hiç olmadı zaten kendımı hıc hamıle gıbı hısettmıyorum dahada 15gun var cuma gunu kalp atışını duyduk cok endıselıyım
heyyy annnecik burda tanimlanamayan bir cisim saptadik(minik melegimiz) vucuda girmeye calisiyor onlemini al cabukkkkk

diyor vucudumuzzzzzzzz