2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım yaşadıklarını okudum bu kadar stresi nasıl yaşattılar sana inşallah korkulacak bişey yoktur en kısa zamanda için rahatlar inşallah. Anne olmak çok zor gerçekten doktorlar konuşuyo anlatıyor sonra bize kara kara düşünmek kalıyo. Dualarım seninle inşallah önemli bi durum yoktur

Banada geçen hafta plasenta aşağıda ilişkiye girmeyin bir süre dedi. Bu haftalarda normalmiş 24.haftadan sonra yukarı çıkarmış hatta kendi doktorum hiçbirşey demedi tarama testi için devlete gitmiştim orda söylediler. Önemli bişi olsa doktorum söylerdi herhalde. Sizde canınızı sıkmayın kanamanız falan yoksa sorun olmaz. Bu arada ayrıntılı ultrason Avrupa yakasında 350-400TL özel hastanelerde. Bende araştırıyorum halaa

terbiyesizlik ya! birak bi doktorun hastaya bagirmasi, insan insana niye bagirirki baska insanlarin ortasinda hemde !

Allaha emanetiz ya! Birbirine zit düsen iki doktor kafa karistirmaktan baska bi ise yaramiyor
Insallah bgnlerde geçicektir, saglikla kucagimiza almak nasip olsun hepimiz içinde...

bebise kocaman masallah boyu kilosu yerinde :)

canım plesanta prevıa esın asagıda olması demek 30.. haftaya kadr cıktı cıktı yoksa sezeryan doguma alıyolarmıs bendede vardı 3 haftada cıktı yukarı esı ılıskı falan yasaktı bana ama

Canım bende evliliğimin ilk dönemlerinde sürekli idrar yolu enfeksîyonu yaşardım, bol su içip ayağımdan patiğimi çıkarmayarak atlattım şükür. Şimdi azıcık yanmam olsun aklım gidiyo yine o sancıları çekincen die

çok geçmiş olsun canım, eğer doktorun izin verirse bence de git hem sana hem babana çok iyi gelir bu ziyaret

Hoşbuldum tattlımmm...
Evet her geçen gün karnım büyüdü orda, yanımda götürdüğüm pantolon nerdeyse olmamaya başladı
hoşgeldin canım, yokluğun belliydi walla :) bende ana kucağındayım 2 haftadır, 2 kilo aldım sayılır ama karnıma sorsam 12 kilo almış kadar büyüdü :)

Çook geçmiş olsun canım, çok şaşırdım daha neler duycaz bakalım :/ doktoruna da sinir oldum ya seni sakinleştireceğine terbiyesiz canını sıkmış bide, inş çok iyi bi doktor bulursun artık. Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla inş

kızlar bu arada babası ilk defa dün akşam hissetti oğlumuzun tepikini.. çok şaşırdı, şok oldu. yatarken bile o anı anlatıyordu..
allah hepimizin mutuluğunu daim etsin :)
o günü bende sabırsızlıkla bekliyorum canım :) çünkü eşim hala içimde bi bebeğin varlığına inanamıyo, sabırsızlıkla tekme bekliyoruz

Canım önemli bişey olsa doktorun söylerdi takma kafanı bence kötü şeyler düşünme..

kızlar bu arada babası ilk defa dün akşam hissetti oğlumuzun tepikini.. çok şaşırdı, şok oldu. yatarken bile o anı anlatıyordu..
allah hepimizin mutuluğunu daim etsin :)
Bizimkisinin eli saatlerce karnimda fakat kizim o elini koyunca anliyor sanki hic yuz vermiyor:)) bakalm bizim baba nezaman hissedecekkkk

Bizimkisinin eli saatlerce karnimda fakat kizim o elini koyunca anliyor sanki hic yuz vermiyor:)) bakalm bizim baba nezaman hissedecekkkk

bende sırtüstü uzanıyordum benım oğlan hareketlenmeye başlayınca ardı ardına bırkaç tane sallıyor genelde :) maşallah yavruma ilkini salladı hemen elını koydum babasının da öyle hissetti bizimkini gafil avladık yanı normalde eşim elını koyup çok beklemişti ama yok hissetmemeişti. sizinki de yakındır cnmm..allah onları eksik etmesin

Çok çok çok geçmiş olsun canım benim.. İnan ağzım açık okudum.. Özellerin para avcısı oldugunu biliyordum da bu kadar baştan savma ve kendini beğenmiş doktorlara sahip olacagını düşünmemiştim..

Çok garip canim şimdiye dek farkedilmemesi...
Gerçekten şaşırdım... Rabbim korusun sizi... Dikkat et kendine...ama doktor ne diye bağırıyormus ne haddineymis üstelik o da özel. Kime inanacagina şaşırıyor insan cidden... Üzülme lütfen tospan büyüyor şükürler olsun...

Bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum tek kullanımlık bi toz verdi kullandım ama pek bi faydası olmadı senin kullandığın antibyotik hangisiydi cnm ?
sabah yazmissin ancak cevap verebildim kusura bakma cnm.ben once hafif atlattigim zamn verdi o tek kullanimligi ondan2 ay snr tekrar oldum o zamn sabh aksam suda eriyen tablet seklinde baska bir antibiyotik verdi o ise yaramisti.belki sende de hafif gorduyse o yuzden tek icimlik birsey vermistr.

OTE="Arifa, post: 39220111, member: 638154"]Arkadaslar gecee J jasminka83 siz tahlil sonuclarini kendinizmi aliyosunuz? Oyleyse kendiniz bakinca kafaniz karisir belki bazi degerlerin dusuk cikmasi iyi siz sorun saniyosunuz, ben tahlil yaptiriyorum dr um kendisi gidip alip beni ariyor soyle boyle diye ama siz kendiniz aliyosaniz bence dr unuzun bakmasini bekleyin bosuna tedirgin olmayin insallah hic bi sorununuz yoktur [/QUOTE]
Yok Canim ben gittigimde doktor yoktu hemsiresi ordsydi o soyledi bazi degerlerde sorun oldugunu artik sirmadim bi sey haftaya ozelw gidecem doktoruma ona sorarim

çok geçmiş olsun canım bi solukta okudum yazdıklarını. umarım herşey yoluna girer bir an önce. Ben de bundan sonra özellikle sorucam. doktordan yana şanssızmışssın hakkaten. umarum bundan sonrası hayırlı olur. Bebişine de kocaman bi Maaşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun.

seker yuklemesini neden yapmayi gerek duydular.bu konuda biraz bilgisizim beni biraz aydinlatrsaninz sevinirm kizlar.bazi dr.lar seker yuklemsi onermiyorlar,olumlu olumsuz yonleri neler acaba???

bende bilemedim simdi kanda cikarmi cunku benmkide idrarda cikmisti

Cnm plesanta previa takibini mutlaka yaptir...
Benim durumumda ayni ve drum plesantanin farkinda bile degildi...
Bugun gidip soyledim bide ustune kiyamet kopardi...
Durumu belirliyen dr ise devlette ve beni riskli gebelik takibine aldi...
Dr cook onemli ... siz yinede takibi birakmayin ve durum netlesinceye kadar da iliski konusunda dikkat edin agir is yapma cnm... ihmal etme...

Kizlar ALLAH razi olsun hepinizden...
Iyiki varsınız ya...
burda okuduklarimdan oldukca bilgilendim...
RABBIM cumlemize hayirlisiyla bebislerimizle burda yazismayi nasip etsin insaallah...

Yok Canim ben gittigimde doktor yoktu hemsiresi ordsydi o soyledi bazi degerlerde sorun oldugunu artik sirmadim bi sey haftaya ozelw gidecem doktoruma ona sorarim[/QUOTE]
Anladim canim insallah buyuk bi sorun olmaz

Amin canim amin cok güzel bir duygu:)

Cnm geçmiş olsun ablamdada vardi aylarca yatti. Iliski doguma kadar yasakti haberin olsun dikkat et. Ama sukurler olsun ki esi sonlara dogru yukari cikti ablam sezeryan bile olmadi normal doğum yapti:) ins senjnde ole olur. Bunun tek ilaci istirahat ve iliski yasağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…