2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
valla bu habere çok sevindim...hemen konuşucam doktorumla...tşk ederim cnmmm

Sagolun kizlar esimle de konustum simdi gitmemi istemiyor ayin 10 da detayli doktorumda kontrol randevum var o adama da 3 ay onceden yer aliniyor gidersem o hakkim bile kayb oluyor.Bilemedimki ne yspacagimi.Erken dogum tehlikesi ola bilir demisti doktor ondan risk etmiyoruz, , ama kendimi suclu hiss ediyorum

Ah canim ya gecmis olsun Allah babana sifa versin insallah cok rahat atlatir ameliyati,sen de merak etme bol bol dua et insallah ameliyati cok rahat guzel gecer duramiyosan doktoruna sor izin verirmi ucaga binmeye

ayy canım benim çok geçmiş olsun. Allah şifa versin babana. doktorunla konuş istersen gitme işini. için rahat edecekse, sakıncası yoksa git gör babanı ama tabi ki öncelik bebeğinin iyi olması

Geçmiş olsun canım ya baban kolayca atlatır umarım. Allah acil şifalar versin.Bol bol dua et canım

Ah canım benim ya...
Rabbimin imtihan dünyası... dua edelim bolca babana, inşaAllah en kısa zamanda iyileşecek babacığın...
ne yapsan bilemedim ki bende... binebilmen sakıncalı mıymış uçağa ?

Meraba kızlar artik sayfayı hic takip edemiyorum nnasılsınız minnaklar nasıl ?? Detaylı donemi geldi bakalım inş bu haftaici ayarlayabilirsek biz de yaptiricaz... Buarada kızlar gulmeyin ama bende bi ssıkıntı cıktı bgn :) ccisimi tutamadim bgn lavaboya yetisemedim :) annem son aylar olur öyle sende niye bu kadar erken başladı dedi korktum bende bebisim assada mi ki ama dr bbaktığında yerinin iiyi olduğunu söylemişti. Bunun içinde dr a gitmeli miyim bilemedim eenfeksiyonla ilgili oolabilir mi bu durumu yasayan var mi aaranızda bi ben miyim ??

Aynen oyle cnm cok sgl...
Durumun netligi perşembe prof drla belli olacak...
Sonuc ne olursa olsun gebelikte plesanta takibi bastan beri yapilmalimi ve benim durumumda dr uyarisi gereklimi degilmi iliski vs icin vee ayrica ayrintilida plesanta kontrolu yapilirmi yapilmazmi proften rapor da alip dogru özelin bashekimine cikip tum olanlari anlaticam... dr hanimla ilgili gerekeni yapmak icin bu isin pesini birakmicaz esimle...
Esim dundendir tel trafigiyle mesgul...
Butun tanidigi yurt icindeki dr arkadaslarini aradı... durumumuzu anlatti ve kadin dogum drlarinin goruslerini istedi arkadaslarinin tanidiklarindan...
Bikac gune donus olur bize gereken evraklarida bi alalim elimize...
Bakalim hayirlisi...
Ayrica hasta haklari var...
Bole edepsiz durumlarda susmamak lazim...
Bebegimin ve benim saglik durumum mu onemli yoksa eksikligini bastirmak icin cigiran dr mu onemli gorelim...

çok geçmiş olsun canım, çok sancı yapar o, ıkınmamaya çalış ki daha da büyümesin, inş magnezyum ikimizde de işe yarar

çok geçmiş olsun canım, çok sancı yapar o, ıkınmamaya çalış ki daha da büyümesin, inş magnezyum ikimizde de işe yarar
monga
Kizlar bende de bagirsak tembelliği var normaldede...
Gebelikte de oldu tabi drum bana Magnesie CAlcinee Saba toz diye bir ilac verdi gecen ay...
Suya bir olcek içiyorum...
Tam 2 saate su gibi bosaliyor bagirsak...
3 gun icmiyorum hergun icersem surekli su gibi olucak...
Hem magnezyum ihtiyaci da karsilaniyor vucudun...
Hemoroid bu haftalarda basliyor malesef... hamilelik gunlugunde de yaziyordu benim gecenlerde...

Günaydınnn kızlar bizim bugün 11 de randevumuz var perinatoloji doktoruyla detaylı ultrasona giricez,
bize şans dileyin çok heyecanlıyım ya karnıma ağrılar girdi bebişim de kıpır kıpır kuzum benim

Günaydınnn kızlar bizim bugün 11 de randevumuz var perinatoloji doktoruyla detaylı ultrasona giricez,
bize şans dileyin çok heyecanlıyım ya karnıma ağrılar girdi bebişim de kıpır kıpır kuzum benim

günaydın hadi hayırlısı inşallah bebiş cok sağlıklıdır :)
nerde doktora gidiyorsun cnm

günaydın hadi hayırlısı inşallah bebiş cok sağlıklıdır :)
nerde doktora gidiyorsun cnm

çok teşekkür ederim cnm normal de Ota jinemed hastanesine gidiyorum,yanlız testlerde sgk geçmediği için çok pahatlı
o yüzden dışarıda yaptırıyorum testleri.Detaylı ultrasonu da doktorumun önerdiği bir perinatoloji doktoru var Fehmi Yazıcıoğlu özel muyaneasine gidicez sonuçlardan haberdar ederim sizleri

Duphalac kullanmiyor musunuz kizlar

canım bendede var aynı sorun kabızlık ve ben mideme dokunuyo magnezyum icemiyorum.
içsemde işe yaramıyor o yüzden şurup içiyorum X-M diye ve hamilelere zararı yok bitkisel doktorum verdi. hergün cıkıyorum düzenli içersem.

Cok gecmis olsun .... Canim su an babanin yaninda ona destek olacak cok insan olabilir ama icinde can sadece sana muhtac suclu hissetme, gitsende bebek icin suclu hissedeceksin. Rabbim babana sifa versin uzulme dua et

Günaydın kızlar uzun zamandır giremiyordum bisürü konu birikmiş hepsini okucam bi ara umarım herkes iyidir bende 2 gün once tetanoz aşısı oldum bugün kolum çok ağrıyor umarım geçer bi an önce ayrıntılı için de hala kararsizim kendi doktorum bakıyor ama ayrıca gitsem mi bilemedim

kızlar günaydın şuan kahvaltı yapıyorum bi yandan sizleri takip ediyorum ya ben bebeğimi hiç hissetmiyorum bazen pıt pıt yapıyo o kadar ya var mı yok mu içerde mi değilmi korkuyorum valla ne zaman hissedicem daha tekme yiyemedim

Merhaba kızlar, çok giremiyorum genelde gece geç saatlerde yazdıklarınızı okuyorum zor şartlarda yaşıyoruz yani hayat zor, stres, yediğimiz herşey hormonlu o sebeple hepimize bol sağlıklı gunler diliyorum
Kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar bende o sorun genel olarak vardı hamilelikte arttı doktorum sabahları kuru Kayısı ve akşam saatlerinde de probiyotik yoğurt yemem gerektiğini söyledi düzenli yersem bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür
Ilaçtan önce denenebilecek bir Yöntem yazayım istedim sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…