- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.681
valla bu habere çok sevindim...hemen konuşucam doktorumla...tşk ederim cnmmmbenim tüp bebek transferinden sonra kabız olmamam gerekiyordu. 9 haftaya kadar magnezyum tozu içtim doktorun önerisiyle, akşamları bir ölçek suya karıştırıyordum. işe yaramıştı. fazla olursa ishale neden olabiliyor, aman dikkat.
Ah canim ya gecmis olsun Allah babana sifa versin insallah cok rahat atlatir ameliyati,sen de merak etme bol bol dua et insallah ameliyati cok rahat guzel gecer duramiyosan doktoruna sor izin verirmi ucaga binmeye
canım yaa çok geçmiş olsun babanabenim babam 2 kez kalp krizi geçirdi. Hepsi atlatılıyor sen kendini daha az üzmeye çalış. Biliyorum içinden koşup babana gitmek geçiyor ama bebeğini düşün. Çok çaresiz hissedersen doktoruna danış. Durumu anlat. O sana yol gösterir canım. Doktorlar riskleri belirtir en ince noktasına kadar. Bi de sadece yol olsa iyi. Orada bissürü telaş olacak. Sen bilirsin yine de kuzucum. Baban ameliyattan çıkınca zaten yoğunbakımda olur göremezsiniz bir süre. Sen de kendin ve bebeğin için tehlikeli zamanları atlatıp öyle git illa gideceksen.
ayy canım benim çok geçmiş olsun. Allah şifa versin babana. doktorunla konuş istersen gitme işini. için rahat edecekse, sakıncası yoksa git gör babanı ama tabi ki öncelik bebeğinin iyi olması
Geçmiş olsun canım yababan kolayca atlatır umarım. Allah acil şifalar versin.Bol bol dua et canım
Ah canım benim ya...
Rabbimin imtihan dünyası... dua edelim bolca babana, inşaAllah en kısa zamanda iyileşecek babacığın...
ne yapsan bilemedim ki bende... binebilmen sakıncalı mıymış uçağa ?
Aynen oyle cnm cok sgl...ahhh cnm yaaa çok geçmiş olsun..doktorlar genelde bakıyor plasenta vs bebekle birlikte...benim plasenta da öndeymiş..ama bunlar doğuma kadar değişebilecek durumlar..şimdiden belki erken..bilemiyorum..yaknız özeldeki doktorun bu atarı kime onu anlamadım..ne hakla bağırıp çağırıyor haklı da olsa haksız da olsa...ben olsam sonuç iyi de olsa kötü de olsa doktorun ağzına ederdim terbiyesiz seviyesiz insanlar...yardımına muhtaç insanlara böyle davranan densizlere sinir oluyorum...
çok geçmiş olsun canım, çok sancı yapar o, ıkınmamaya çalış ki daha da büyümesin, inş magnezyum ikimizde de işe yararmagnezyumun bilmiyordum ishal yaptığını..gittiğimde doktora sorayım hem mg almış olurum hem kabızlıktan kurtulurum..benim en son ıkınmamda basur memesi de dışarı pırtladı cnm inanılmaz ağrı yapıyor..çok afedersiniz kızlar ama her tuvalete gidişimde memeyi içeri ittiriyorum bir de acısına dayanamıyorum((
çok geçmiş olsun canım, çok sancı yapar o, ıkınmamaya çalış ki daha da büyümesin, inş magnezyum ikimizde de işe yarar
Günaydınnn kızlar bizim bugün 11 de randevumuz var perinatoloji doktoruyla detaylı ultrasona giricez,
bize şans dileyin çok heyecanlıyım ya karnıma ağrılar girdi bebişim de kıpır kıpır kuzum benim
günaydın hadi hayırlısı inşallah bebiş cok sağlıklıdır :)
nerde doktora gidiyorsun cnm
Duphalac kullanmiyor musunuz kizlarmagnezyumun bilmiyordum ishal yaptığını..gittiğimde doktora sorayım hem mg almış olurum hem kabızlıktan kurtulurum..benim en son ıkınmamda basur memesi de dışarı pırtladı cnm inanılmaz ağrı yapıyor..çok afedersiniz kızlar ama her tuvalete gidişimde memeyi içeri ittiriyorum bir de acısına dayanamıyorum((
monga
Kizlar bende de bagirsak tembelliği var normaldede...
Gebelikte de oldu tabi drum bana Magnesie CAlcinee Saba toz diye bir ilac verdi gecen ay...
Suya bir olcek içiyorum...
Tam 2 saate su gibi bosaliyor bagirsak...
3 gun icmiyorum hergun icersem surekli su gibi olucak...
Hem magnezyum ihtiyaci da karsilaniyor vucudun...
Hemoroid bu haftalarda basliyor malesef... hamilelik gunlugunde de yaziyordu benim gecenlerde...
Cok gecmis olsun .... Canim su an babanin yaninda ona destek olacak cok insan olabilir ama icinde can sadece sana muhtacSagolun kizlar esimle de konustum simdi gitmemi istemiyor ayin 10 da detayli doktorumda kontrol randevum var o adama da 3 ay onceden yer aliniyor gidersem o hakkim bile kayb oluyor.Bilemedimki ne yspacagimi.Erken dogum tehlikesi ola bilir demisti doktor ondan risk etmiyoruz, , ama kendimi suclu hiss ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?