2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kizlar nasipse bende haziran annesiyim bornova sifada perinatolog serkan gucluden randevu aldim detayli ultrason icin aranizda giden var mi
hoşgeldin canım. ben sakaryadayım 22. haftada gideceğim.
maşallahh size canım doktorun çok haklı
olmaz inşallah canım aklına kötüyü getirme. zaten doktor sana kaç gr lık glikoz istediğini söylüyor sende eczaneden alıyorsun. ben yanımda kağıt bardak, su ve limon götüreceğim.
20 haftalık oldu bakalım ne zaman tam anlamıyla hissedicem
canım benim 2. bebeğim olmasına rağmen son 2 haftadır hissediyorum tam olarak.

bende geçen hafta sordum doktora neden tam olarak hissedemiyorum diye oda çok normal dedi.

Canım oradAN VEMRİYECEKELER YANİ ECZANEDEN Mİ ALACAM O DOKTORUM YAZDI 75 GRAZM DİY EDİREK GELİRKEN ONU ALAYİMMİ ORADAN VERMİYECEKLER YANİ BİLMİYORDUM SAĞOL

Canım oradAN VEMRİYECEKELER YANİ ECZANEDEN Mİ ALACAM O DOKTORUM YAZDI 75 GRAZM DİY EDİREK GELİRKEN ONU ALAYİMMİ ORADAN VERMİYECEKLER YANİ BİLMİYORDUM SAĞOL
evet canım vermiyorlar. ben bir gün önceden eşime aldırmıştım 75 gr lık glikoz diye. ertesi gün yanımda götürdüm. rica ederim ne demek.
özellerde uygulama nasıldır bilmiyorum ama devlette bu şekilde.

bende geçen hafta sordum doktora neden tam olarak hissedemiyorum diye oda çok normal dedi.
saglikli olsunlarda gec hareket etsin napim baklim birazdan kontrolum var biriktrdim yne sorulari dr.yakindan beni baska bi dr.a havale etcek bu gidisle:)cok evhamlisin diyor esimle beraber beni cekistiriyorlar hep:)))

Tamam canım sağol
sende sağol canım.
saglikli olsunlarda gec hareket etsin napim baklim birazdan kontrolum var biriktrdim yne sorulari dr.yakindan beni baska bi dr.a havale etcek bu gidisle:)cok evhamlisin diyor esimle beraber beni cekistiriyorlar hep:)))
aynen öyle canım. evhamlı değiliz bence anneyiz ve böyle olmasıda çok normal.

yalnız değilsin cnm aynı evham bende de var

Benimde normal kontrolde cikmisti ama doktorum endise edilcek bir durum olmadigini zamanla düzelecegini soyledi bakalim ayrintilida belli olucak kafana takma bi sıkıntı cikmaz insallah
Kizlar böbrek genislemesi bizde de cikti erkek bebeklerde cok cikan biseymis onemli olan ilerlememesi insallah zamanla duzelir

Hayirli gunler bayanlar uzun zamandir giremedim turkiye ye geldim alış veris gezmeydi tozmaydi felan geçmişi okuyamadim okumaya pek fırsat olmuyor bugun ayrıntılı uktrasyin oldum dewlet hastanesinde cok memnun kaldım cok iyi ilgilendiler saolsunlar bütün hepsi böyle olsa keşke neyse hayırlısıyla insaAllah kizim olucak rabbim gonlumuze gore verdi nasip se bir oğlum iki kızım olucak gelişimi cok iyi dedi 440 gr 30 cm yakin dedi boyu biraz fazla geldi cunku onu sormak son anda geldi aklima kapatirken ama genel olarak iyi o bana yeter insaAllah tum bebislerde ve anneleri guzel haberler gelismeler haberler alirsiniz bende suanlik bu kadar bayanlar aeo kib

kızlar 20 şubatta detaylıya girecem 3 lü testim biraz riskli çıktı bide bişe sorcam doktorum 12 ve 16. haftada %90 erkek dedi ayrıntılıda tam net belli olur değilmi ben hep kız hissediyorum en başından beri hiç erkek miş gibi gelmiyo sağlıklı olsunda gerisi önemli değil de anneler hisseder derler ya böyle olan varmıydı aranızda

Gozun aydın canım gormussun kızçeni :) benim doktorum şeker yuklemesi konusunda birşey demedi bende sormayı unuttum. Ama dosyama baktı başka teste gerek yok dedi 1ay sonra tekrar görüşelim dedi bir de

Dogumdan hemen sonra sünnet getekebilir dedi.bu durum cogu erkek bebekte goruluyor ama dedigim gibi onemli olan boregin islevi ve genislemenin buyumemesi

Cok uykum var. Oglus haziranin son haftasi gibi dogacagi icin biz geriden geliyoruz. Bende yeni sacma sacma kabuslar goruyorum. Dua edip uyumaya calisip korkma bunlar ruya sen gel bizimle tanis beni babani gor diorum ki, hop ya sen körsen,testlerde bu cikmiyorki diorum. Cok uykum varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…