- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.721
hoşgeldin canım. ben sakaryadayım 22. haftada gideceğim.Selam kizlar nasipse bende haziran annesiyim bornova sifada perinatolog serkan gucluden randevu aldim detayli ultrason icin aranizda giden var mi
maşallahh size canım doktorun çok haklıSelam herkese
Kontrolümüz vardı bugün, şükür herşey yolundaydı, prensesim 23 cm, 350 gr olmuş
Cumartesi de ayrıntılı ultrasonumuz var, ondanda hersey yolunda gözükür inşallah
Seker yüklemesini sordum yapacakmıyız diye, 24-25.haftada yapıcaz dedi. Dışardan duyduğun yaptırma, zararlı vs.tarzda laflara kulaklarını tıka dedi. Yaralı yanlarından bahsetti anne ve bebek için önemli dedi. Zaten bende yaptırma taraftarıydım ama içim daha da rahatladı.
Bizden haberler bu kadar simdilik
olmaz inşallah canım aklına kötüyü getirme. zaten doktor sana kaç gr lık glikoz istediğini söylüyor sende eczaneden alıyorsun. ben yanımda kağıt bardak, su ve limon götüreceğim.Canım tamam limon getiriyim dediğin iyi oldu inşallah devlette test isteidğimde sorun olmaz geçend ekadın doğumcuya gitmiştim isteidğim testin troidi vermemiş mesala bir daha aynısı olmaz inişaalah
Canım bir arkadaşımım da aynı demişlerdi sonradan düzeldi.
canım benim 2. bebeğim olmasına rağmen son 2 haftadır hissediyorum tam olarak.20 haftalık oldu bakalım ne zaman tam anlamıyla hissedicem
bende geçen hafta sordum doktora neden tam olarak hissedemiyorum diye oda çok normal dedi.slm cnm bende 20+3 um bazen cok guclu olmasada kesinlikle varligini hissettiriyor pit pit bazende sabahtan yatana kadar tik yoknormal mi bilemiyrmda daha 20 haftalik bazilari normal diyor.biraz daha sabretmel lazm ama benim kafamdaki senatyolar hic durmuyor fazla evham yapiyrm sanirim
Canım oradAN VEMRİYECEKELER YANİ ECZANEDEN Mİ ALACAM O DOKTORUM YAZDI 75 GRAZM DİY EDİREK GELİRKEN ONU ALAYİMMİ ORADAN VERMİYECEKLER YANİ BİLMİYORDUM SAĞOLhoşgeldin canım. ben sakaryadayım 22. haftada gideceğim.
maşallahh size canım doktorun çok haklı
olmaz inşallah canım aklına kötüyü getirme. zaten doktor sana kaç gr lık glikoz istediğini söylüyor sende eczaneden alıyorsun. ben yanımda kağıt bardak, su ve limon götüreceğim.
canım benim 2. bebeğim olmasına rağmen son 2 haftadır hissediyorum tam olarak.
evet canım vermiyorlar. ben bir gün önceden eşime aldırmıştım 75 gr lık glikoz diye. ertesi gün yanımda götürdüm. rica ederim ne demek.Canım oradAN VEMRİYECEKELER YANİ ECZANEDEN Mİ ALACAM O DOKTORUM YAZDI 75 GRAZM DİY EDİREK GELİRKEN ONU ALAYİMMİ ORADAN VERMİYECEKLER YANİ BİLMİYORDUM SAĞOL
Tamam canım sağolevet canım vermiyorlar. ben bir gün önceden eşime aldırmıştım 75 gr lık glikoz diye. ertesi gün yanımda götürdüm.
saglikli olsunlarda gec hareket etsin napim baklim birazdan kontrolum var biriktrdim yne sorulari dr.yakindan beni baska bi dr.a havale etcek bu gidisle:)cok evhamlisin diyor esimle beraber beni cekistiriyorlar hep:)))bende geçen hafta sordum doktora neden tam olarak hissedemiyorum diye oda çok normal dedi.
sende sağol canım.Tamam canım sağol
aynen öyle canım. evhamlı değiliz bence anneyiz ve böyle olmasıda çok normal.saglikli olsunlarda gec hareket etsin napim baklim birazdan kontrolum var biriktrdim yne sorulari dr.yakindan beni baska bi dr.a havale etcek bu gidisle:)cok evhamlisin diyor esimle beraber beni cekistiriyorlar hep:)))
ne güzel haberler böylee maşallahh size canımkızlarrr bizde detaylıdan geliyoruz çok şükür herşey yolundabir sıkıntı çıkmadı herşey normal çok ama çok mutluyummmm
Gitmedim ama iyi birdoktor oldugunu duydum.lorin04 .!.:Selam kizlar nasipse bende haziran annesiyim bornova sifada perinatolog serkan gucluden randevu aldim detayli ultrason icin aranizda giden var mi
slm cnm bende 20+3 um bazen cok guclu olmasada kesinlikle varligini hissettiriyor pit pit bazende sabahtan yatana kadar tik yoknormal mi bilemiyrmda daha 20 haftalik bazilari normal diyor.biraz daha sabretmel lazm ama benim kafamdaki senatyolar hic durmuyor fazla evham yapiyrm sanirim
Kizlar böbrek genislemesi bizde de cikti erkek bebeklerde cok cikan biseymis onemli olan ilerlememesi insallah zamanla duzelirBenimde normal kontrolde cikmisti ama doktorum endise edilcek bir durum olmadigini zamanla düzelecegini soyledi bakalim ayrintilida belli olucak kafana takma bi sıkıntı cikmaz insallah
masallah sizekızlarrr bizde detaylıdan geliyoruz çok şükür herşey yolundabir sıkıntı çıkmadı herşey normal çok ama çok mutluyummmm
Kizlar böbrek genislemesi bizde de cikti erkek bebeklerde cok cikan biseymis onemli olan ilerlememesi insallah zamanla duzelir[/QUOTEonu bilmiyordum nasipse benimde oglum olucak demekki dogruymus:)
Gozun aydın canım gormussun kızçeni :) benim doktorum şeker yuklemesi konusunda birşey demedi bende sormayı unuttum. Ama dosyama baktı başka teste gerek yok dedi 1ay sonra tekrar görüşelim dedi bir deSelam herkese
Kontrolümüz vardı bugün, şükür herşey yolundaydı, prensesim 23 cm, 350 gr olmuş
Cumartesi de ayrıntılı ultrasonumuz var, ondanda hersey yolunda gözükür inşallah
Seker yüklemesini sordum yapacakmıyız diye, 24-25.haftada yapıcaz dedi. Dışardan duyduğun yaptırma, zararlı vs.tarzda laflara kulaklarını tıka dedi. Yaralı yanlarından bahsetti anne ve bebek için önemli dedi. Zaten bende yaptırma taraftarıydım ama içim daha da rahatladı.
Bizden haberler bu kadar simdilik
250 tl detayli ucreti fazla geldi ama icime sinsin istiyormGitmedim ama iyi birdoktor oldugunu duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?