- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.741
Benim kendi doktorum alsancaktave her gittigmde detayli bakiyor ultrasonuda 4 boyutlu renkli o yuzden ben tekrar bi ayrintiliya gitmedim ama bence fiyay yuksek degilburadaki arkadaşlar daha yuksek fiyatlara ayrintiliya girdiler250 tl detayli ucreti fazla geldi ama icime sinsin istiyorm
canım bnde hep kız hissediyordum ilk basta kız dediler cok sartlanmıstım sonra erkek dediler içimde acaba kız mı diye hep geçirdim. doktor ultrasonda gösterdi erkek diye ama detaylıda detaylı olarak gördük bizimkinin heryerini erkekmişkızlar 20 şubatta detaylıya girecem 3 lü testim biraz riskli çıktı bide bişe sorcam doktorum 12 ve 16. haftada %90 erkek dedi ayrıntılıda tam net belli olur değilmi ben hep kız hissediyorum en başından beri hiç erkek miş gibi gelmiyo sağlıklı olsunda gerisi önemli değil de anneler hisseder derler ya böyle olan varmıydı aranızda
Ben doktorum serkan bey canım. Cok arastirarak buldum cok iyi bir doktor gercekten.Selam kizlar nasipse bende haziran annesiyim bornova sifada perinatolog serkan gucluden randevu aldim detayli ultrason icin aranizda giden var mi
canım bnde hep kız hissediyordum ilk basta kız dediler cok sartlanmıstım sonra erkek dediler içimde acaba kız mı diye hep geçirdim. doktor ultrasonda gösterdi erkek diye ama detaylıda detaylı olarak gördük bizimkinin heryerini erkekmiş
canım hoşgeldin sakaryalıydın dimi? hangi hastanede yaptırdın detaylıyı? maşallah kuzularınadaHayirli gunler bayanlar uzun zamandir giremedim turkiye ye geldim alış veris gezmeydi tozmaydi felan geçmişi okuyamadim okumaya pek fırsat olmuyor bugun ayrıntılı uktrasyin oldum dewlet hastanesinde cok memnun kaldım cok iyi ilgilendiler saolsunlar bütün hepsi böyle olsa keşke neyse hayırlısıyla insaAllah kizim olucak rabbim gonlumuze gore verdi nasip se bir oğlum iki kızım olucak gelişimi cok iyi dedi 440 gr 30 cm yakin dedi boyu biraz fazla geldi cunku onu sormak son anda geldi aklima kapatirken ama genel olarak iyi o bana yeter insaAllah tum bebislerde ve anneleri guzel haberler gelismeler haberler alirsiniz bende suanlik bu kadar bayanlar aeo kib
ayrıntılıda net belli olur diye düşünüyorum.kızlar 20 şubatta detaylıya girecem 3 lü testim biraz riskli çıktı bide bişe sorcam doktorum 12 ve 16. haftada %90 erkek dedi ayrıntılıda tam net belli olur değilmi ben hep kız hissediyorum en başından beri hiç erkek miş gibi gelmiyo sağlıklı olsunda gerisi önemli değil de anneler hisseder derler ya böyle olan varmıydı aranızda
canım aklına hiç kötüyü getirme.Cok uykum var. Oglus haziranin son haftasi gibi dogacagi icin biz geriden geliyoruz. Bende yeni sacma sacma kabuslar goruyorum. Dua edip uyumaya calisip korkma bunlar ruya sen gel bizimle tanis beni babani gor diorum ki, hop ya sen körsen,testlerde bu cikmiyorki diorum. Cok uykum varr
benimde içimden kız geçiyor hep ilk 12. haftada kıza benziyor demişti doktor 15. ve 18. haftalarda erkek dedi.bana 1 kere bile kız demediler 2 doktora gitttim cuma günü başka bi doktora gidicem bakalım bu sefer bayan doktora bana doktorum erkek deyince ben niye inanmıyorum erkek olduğuna kız hissediyorum deyince ya bi çıkıntı var ama %10 kız dedi bakalım 6. hissim mi çıkacak doktorun dediği mi
ne güzel haberler böylee maşallahh size canım
Gozun aydın canım gormussun kızçeni :) benim doktorum şeker yuklemesi konusunda birşey demedi bende sormayı unuttum. Ama dosyama baktı başka teste gerek yok dedi 1ay sonra tekrar görüşelim dedi bir de
Ben şeker yüklemesini yaptırdım kızlar eczaneden aldım içeceği elma aromalıydı rahat içtim şekerim 127 çıktı testlerim de güzeldi içim rahatladı.
Bence herkes yaptırmalı şeker testini.
Cnm merak ediyordum seni...Hayirli gunler bayanlar uzun zamandir giremedim turkiye ye geldim alış veris gezmeydi tozmaydi felan geçmişi okuyamadim okumaya pek fırsat olmuyor bugun ayrıntılı uktrasyin oldum dewlet hastanesinde cok memnun kaldım cok iyi ilgilendiler saolsunlar bütün hepsi böyle olsa keşke neyse hayırlısıyla insaAllah kizim olucak rabbim gonlumuze gore verdi nasip se bir oğlum iki kızım olucak gelişimi cok iyi dedi 440 gr 30 cm yakin dedi boyu biraz fazla geldi cunku onu sormak son anda geldi aklima kapatirken ama genel olarak iyi o bana yeter insaAllah tum bebislerde ve anneleri guzel haberler gelismeler haberler alirsiniz bende suanlik bu kadar bayanlar aeo kib
Canım benim en son 3.30du bide agrım ve kasılmalar var bana sürekli yat dedi doktorum. Bi 36_37haftaya ulaşsaydık hayırlısıylaBen doktorum serkan bey canım. Cok arastirarak buldum cok iyi bir doktor gercekten.
Kizlar bu arada bana ayrica detayli bakmadi gene tum organlari inceledi her zaman oldugu gibi. Hersey normal dedi. Akciger falan bakmadi yani. SeRviks uzunlugu 3.70 geldi. Normal dedi ama benim 2 hafata once 3.92 ydi ondan once 4.08 di yani giderek azaliyor. Iki hafta sonra tekrar gidicem bakalim tekrar olcum yapılacak. Doktor agir kaldrima dinlen falan dedi. Sizlerin kac serviks uzunlugu.
cnm geçen benim de çiş geldi hissi bile olmadan çişim aktı gittiMeraba kızlar artik sayfayı hic takip edemiyorum nnasılsınız minnaklar nasıl ?? Detaylı donemi geldi bakalım inş bu haftaici ayarlayabilirsek biz de yaptiricaz... Buarada kızlar gulmeyin ama bende bi ssıkıntı cıktı bgn :) ccisimi tutamadim bgn lavaboya yetisemedim :) annem son aylar olur öyle sende niye bu kadar erken başladı dedi korktum bende bebisim assada mi ki ama dr bbaktığında yerinin iiyi olduğunu söylemişti. Bunun içinde dr a gitmeli miyim bilemedim eenfeksiyonla ilgili oolabilir mi bu durumu yasayan var mi aaranızda bi ben miyim ??
yok cnm..o ne ilacı..Duphalac kullanmiyor musunuz kizlar
kızlar ben tetanos aşısını yaptırdım..ne yaparken hissettim ne de sonrasında...hemşiremin eli de ilacım da bayağı hafifmiş :)Günaydın kızlar uzun zamandır giremiyordum bisürü konu birikmiş hepsini okucam bi ara umarım herkes iyidir bende 2 gün once tetanoz aşısı oldum bugün kolum çok ağrıyor umarım geçer bi an önce ayrıntılı için de hala kararsizim kendi doktorum bakıyor ama ayrıca gitsem mi bilemedim
Bu kisalma devam ederse ayni sekilde benimde senin haftanda ayni uzunlukta olucak canim. Sürekli yatmak ise yariyormuymus peki. Peki canim sacma olucak belki ama yatmayip otursak olmuyormu. Ben yatmayi hic sevmiyorumCanım benim en son 3.30du bide agrım ve kasılmalar var bana sürekli yat dedi doktorum. Bi 36_37haftaya ulaşsaydık hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?