2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım bnde hep kız hissediyordum ilk basta kız dediler cok sartlanmıstım sonra erkek dediler içimde acaba kız mı diye hep geçirdim. doktor ultrasonda gösterdi erkek diye ama detaylıda detaylı olarak gördük bizimkinin heryerini erkekmiş

Selam kizlar nasipse bende haziran annesiyim bornova sifada perinatolog serkan gucluden randevu aldim detayli ultrason icin aranizda giden var mi
Ben doktorum serkan bey canım. Cok arastirarak buldum cok iyi bir doktor gercekten.

Kizlar bu arada bana ayrica detayli bakmadi gene tum organlari inceledi her zaman oldugu gibi. Hersey normal dedi. Akciger falan bakmadi yani. SeRviks uzunlugu 3.70 geldi. Normal dedi ama benim 2 hafata once 3.92 ydi ondan once 4.08 di yani giderek azaliyor. Iki hafta sonra tekrar gidicem bakalim tekrar olcum yapılacak. Doktor agir kaldrima dinlen falan dedi. Sizlerin kac serviks uzunlugu.

bana 1 kere bile kız demediler 2 doktora gitttim cuma günü başka bi doktora gidicem bakalım bu sefer bayan doktora bana doktorum erkek deyince ben niye inanmıyorum erkek olduğuna kız hissediyorum deyince ya bi çıkıntı var ama %10 kız dedi bakalım 6. hissim mi çıkacak doktorun dediği mi

canım hoşgeldin sakaryalıydın dimi? hangi hastanede yaptırdın detaylıyı? maşallah kuzularınada
ayrıntılıda net belli olur diye düşünüyorum.
canım aklına hiç kötüyü getirme.

benimde içimden kız geçiyor hep ilk 12. haftada kıza benziyor demişti doktor 15. ve 18. haftalarda erkek dedi.

Gozun aydın canım gormussun kızçeni :) benim doktorum şeker yuklemesi konusunda birşey demedi bende sormayı unuttum. Ama dosyama baktı başka teste gerek yok dedi 1ay sonra tekrar görüşelim dedi bir de

Sağol canım evet gördüm şükür şimdide cumartesi daha ayrıntılı görmek içi sabırsızlanıyorum
Benim doktorumda normalde bu zamana kadar hiç bahsetmemeişti bugün ben sorunca bahsetti şeker yüklemesini,
Mutlaka yapıcaz, dışardaki seslere kulaklarını tıka, çok önemli bi test dedi... Zaten yaptırcaktım, doktor öyle diyince daha rahatladım. Sende bi doktoruna sor istersen canım.

Bu arada bebeğinin en cok nerde hissediyorsun canım, ben çok nadir yukarlarda, genelde hep kasık bölgemde, sorcaktım unuttum bugün..

Ben şeker yüklemesini yaptırdım kızlar eczaneden aldım içeceği elma aromalıydı rahat içtim şekerim 127 çıktı testlerim de güzeldi içim rahatladı.

Bence herkes yaptırmalı şeker testini.

Çok sevindim canım, bende bugün kontrolde sordum doktoruma, yapıcaz dedi ve öneminden bahsetti.
Bence de yaptırmalıyız...

kızlarr sabahtan beri başım ağrıyordu uykusuzlukta cabası az önce şube müdürü geldi odama birşey sormak için. rahatsız mısınız dedi başım ağrıyor diyincede çıkın isterseniz dedi. çok sevindim valla çıkıyorum şimdi işten.
kendinizede bebişlerinizede çok iyi bakın

Cnm merak ediyordum seni...
Iyi haberlerine sevindim...
Kizin hayirli olsun sağlıkla dunyaya gelsin inşaallah...

YARAMASS cok sevindim cnm masaallah kuzucuguna :)

Sıra şeker yüklemesine gelince, konu da şeker yüklemesine kaymıŞ.

Hiçbir kadın doğum uzmanı 'yaptırmayın' demediğine göre, biz bunu yaptırıcaz demektir. Kafalar karışmasın. Stres olmayın, hamileliğin tadını çıkaralım.

Canım benim en son 3.30du bide agrım ve kasılmalar var bana sürekli yat dedi doktorum. Bi 36_37haftaya ulaşsaydık hayırlısıyla

cnm geçen benim de çiş geldi hissi bile olmadan çişim aktı gitti (( anlamadım çok moralim bozuldu...zaten bir tutamama sorunum vardı da en azından hissediyordum, böyle hissetmeden akıp gitmesi çok utandırıcı..çok utandım eşimden..çiş bezi aldık dışarı çıkarken takıyorum bazen ((

elevit kullanan var mi arkadaslar ben kullandim ama alerji yapti barnim putur putur kucuk kucuk sivilce gibi doktora gosterdim kullanma dedi hala gecmedi o kucuk sivilceler cok kotu gozukuyor suan sadece kan ilaci kullaniyorum akdeniz anemisi var tasiciyim insallah gecer

kızlar ben tetanos aşısını yaptırdım..ne yaparken hissettim ne de sonrasında...hemşiremin eli de ilacım da bayağı hafifmiş :)

Canım benim en son 3.30du bide agrım ve kasılmalar var bana sürekli yat dedi doktorum. Bi 36_37haftaya ulaşsaydık hayırlısıyla
Bu kisalma devam ederse ayni sekilde benimde senin haftanda ayni uzunlukta olucak canim. Sürekli yatmak ise yariyormuymus peki. Peki canim sacma olucak belki ama yatmayip otursak olmuyormu. Ben yatmayi hic sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…