- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.761
ben serkan beye gittim cnm..zaten o hastanede detaylıya sadece o bakıyor..gerekn herşeye bakıyor söylüyor..için rahat olsun..ilgili iyi bir uzman..ben beğenmiştim..Selam kizlar nasipse bende haziran annesiyim bornova sifada perinatolog serkan gucluden randevu aldim detayli ultrason icin aranizda giden var mi
Benim kendi doktorum alsancaktave her gittigmde detayli bakiyor ultrasonuda 4 boyutlu renkli o yuzden ben tekrar bi ayrintiliya gitmedim ama bence fiyay yuksek degilburadaki arkadaşlar daha yuksek fiyatlara ayrintiliya girdiler
cnm sanırım sen gönlünden kız istiyorsun..ona biraz şartlanmışsın..erkek olduğunu kabullenmen biraz zor olacak galiba...ama bebişini üzme..annem istemiyor mu beni demesin :))bana 1 kere bile kız demediler 2 doktora gitttim cuma günü başka bi doktora gidicem bakalım bu sefer bayan doktora bana doktorum erkek deyince ben niye inanmıyorum erkek olduğuna kız hissediyorum deyince ya bi çıkıntı var ama %10 kız dedi bakalım 6. hissim mi çıkacak doktorun dediği mi
cnm sanırım sen gönlünden kız istiyorsun..ona biraz şartlanmışsın..erkek olduğunu kabullenmen biraz zor olacak galiba...ama bebişini üzme..annem istemiyor mu beni demesin :))
benim şimdiye kadar hiç ölçülmedi cnm..acaba önemli bir detay mı ki..sorayım ben de doktoruma...Kizlar aranizda serviks uzunlugunu olcturen yok mu. Bu haftalarda sizlerin kac cikti
ben oldu bitti kız istedim kendimi hep kız annesi olarak hayal ettim ne yalan söyliim erkek hiç düşünmemiştim bakalım hayırlısı olsun 2. kız olur inşallah
hayırlısını iste nolur...bilemeyiz ne iyi ne kötü...kız çocukları daha yakın geliyor tabii insana ona kabullenmek kolay oluyor..ben bir sürü kız ismi bulmuşum yıllardır hiç erkek ismi düşünmemeişim bile düşün..şimdi bir oğlum olacak allahıma şükürler olsun..düzgün bir erkek çocuğu yetiştirmenin önemini evlenince gördük hepimiz..sağlıklı hayırlı olsunlar..bize düşen görev onları insanlığa ve ailemize iyi bir insan olarak katmak..anne olarak tatminiz ve görevimiz bu olmalı diye düşünüyorum..sen de böyle bak olaya...oğluna, erkek olduğuna ikna ol ..gerçekten bebeğin üzülübelir ki bunu istemezsin eminim...
Canim detaylida serkan gucluye gitmişssin mutlaka bakmistir. cunku benim doktorum serkan bey her gittigimde olcuyor. Sende bi sikinti yoktur ondan soylememis olabilir. Bu arada önemli bsey canim rahim agzi uzunlugu 3 un altinaa dustugunde sikinti oluyormus.benim şimdiye kadar hiç ölçülmedi cnm..acaba önemli bir detay mı ki..sorayım ben de doktoruma...
Canım bana doktorum bol bol uzanıp dinlen, temizlik, yürüyüş, kendini yormak yasak dedi. Ben 10-15dk oturduğumda ağrı ve baskı hissediyorum istesemde oturamıyorum zatenBu kisalma devam ederse ayni sekilde benimde senin haftanda ayni uzunlukta olucak canim. Sürekli yatmak ise yariyormuymus peki. Peki canim sacma olucak belki ama yatmayip otursak olmuyormu. Ben yatmayi hic sevmiyorum
elevit kullanan var mi arkadaslar ben kullandim ama alerji yapti barnim putur putur kucuk kucuk sivilce gibi doktora gosterdim kullanma dedi hala gecmedi o kucuk sivilceler cok kotu gozukuyorsuan sadece kan ilaci kullaniyorum akdeniz anemisi var tasiciyim insallah gecer
rahim ağzına her gidişimde bakılıyor..çok şükür 4ün altını geçmedi hiç..serviks uzunluğunu sorucam ama..en azından ne önemi var öğrenelim..ben sümeyra hn.a gidiyorum cnm...senin doğumunu serkan bey mi yaptıracak...Canim detaylida serkan gucluye gitmişssin mutlaka bakmistir. cunku benim doktorum serkan bey her gittigimde olcuyor. Sende bi sikinti yoktur ondan soylememis olabilir. Bu arada önemli bsey canim rahim agzi uzunlugu 3 un altinaa dustugunde sikinti oluyormus.
İnsallah bende iyi seyler duyarim canim sagolben serkan beye gittim cnm..zaten o hastanede detaylıya sadece o bakıyor..gerekn herşeye bakıyor söylüyor..için rahat olsun..ilgili iyi bir uzman..ben beğenmiştim..
Ya kabizlik icin birebir. Ameliyat olunca haftalarca yataktan kimildamadim ve kabiz fln olmadim. Gebelikte veriliyor ve kana karışmadigi icin bi zarari yok. Doktorm istedgin kadar kullanılabilir dedi.yok cnm..o ne ilacı..
kızlarrrrr ben hamile yogasına başladım dün..inanılmaz keyif aldım..ruhen ve bedenen bir doyum kattı bana..çok mutluyum hamile olduğum için, bebeğimi taşıdığım için, karnım kocaman olduğu için...ben neşe keyif içinde hareketlerimi yaparken, yanımdaki hamiş sürekli ofladı pufladı..anlayamadım..yoga zorla gidilecek birşey değil.. o kadar oflayacaksan neden geliyorsun değil mi ...bence bu süreci en güzel şekilde geçirelim..yerimizde olmak isteyen nice insan var..biz zamanalr benim de olduğum gibi...allahıma şükürler olsun...bu arada yogayı kesinlikle tavsiye ederim düşünenlere..
Canim serviks uzunlugu ve rahim agzi uzunlugu ayni sey. Evet canim serkan bey yaptiricak. Bugun fiyat ogrendim 3300 biliyordum 4500 mus. Baya cok geldi. Sümeyra hanim kac paraya yaptiriyor dogumu.rahim ağzına her gidişimde bakılıyor..çok şükür 4ün altını geçmedi hiç..serviks uzunluğunu sorucam ama..en azından ne önemi var öğrenelim..ben sümeyra hn.a gidiyorum cnm...senin doğumunu serkan bey mi yaptıracak...
Tatlim benim 2.30 idi iki hafta once. Kısa benimki malesef ondan dikis atilmisti. Yani bnmkiyle karsilastrma zaten problemli benim.Kizlar aranizda serviks uzunlugunu olcturen yok mu. Bu haftalarda sizlerin kac cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?