2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kizlar nasipse bende haziran annesiyim bornova sifada perinatolog serkan gucluden randevu aldim detayli ultrason icin aranizda giden var mi
ben serkan beye gittim cnm..zaten o hastanede detaylıya sadece o bakıyor..gerekn herşeye bakıyor söylüyor..için rahat olsun..ilgili iyi bir uzman..ben beğenmiştim..

Benim kendi doktorum alsancaktave her gittigmde detayli bakiyor ultrasonuda 4 boyutlu renkli o yuzden ben tekrar bi ayrintiliya gitmedim ama bence fiyay yuksek degilburadaki arkadaşlar daha yuksek fiyatlara ayrintiliya girdiler

cnm senin doktorun kim..hastanede mi özel mi...

cnm sanırım sen gönlünden kız istiyorsun..ona biraz şartlanmışsın..erkek olduğunu kabullenmen biraz zor olacak galiba...ama bebişini üzme..annem istemiyor mu beni demesin :))

cnm sanırım sen gönlünden kız istiyorsun..ona biraz şartlanmışsın..erkek olduğunu kabullenmen biraz zor olacak galiba...ama bebişini üzme..annem istemiyor mu beni demesin :))

ben oldu bitti kız istedim kendimi hep kız annesi olarak hayal ettim ne yalan söyliim erkek hiç düşünmemiştim bakalım hayırlısı olsun 2. kız olur inşallah

ben oldu bitti kız istedim kendimi hep kız annesi olarak hayal ettim ne yalan söyliim erkek hiç düşünmemiştim bakalım hayırlısı olsun 2. kız olur inşallah

hayırlısını iste nolur...bilemeyiz ne iyi ne kötü...kız çocukları daha yakın geliyor tabii insana ona kabullenmek kolay oluyor..ben bir sürü kız ismi bulmuşum yıllardır hiç erkek ismi düşünmemeişim bile düşün..şimdi bir oğlum olacak allahıma şükürler olsun..düzgün bir erkek çocuğu yetiştirmenin önemini evlenince gördük hepimiz..sağlıklı hayırlı olsunlar..bize düşen görev onları insanlığa ve ailemize iyi bir insan olarak katmak..anne olarak tatminiz ve görevimiz bu olmalı diye düşünüyorum..sen de böyle bak olaya...oğluna, erkek olduğuna ikna ol ..gerçekten bebeğin üzülübelir ki bunu istemezsin eminim...

kızlarrrrr ben hamile yogasına başladım dün..inanılmaz keyif aldım..ruhen ve bedenen bir doyum kattı bana..çok mutluyum hamile olduğum için, bebeğimi taşıdığım için, karnım kocaman olduğu için...ben neşe keyif içinde hareketlerimi yaparken, yanımdaki hamiş sürekli ofladı pufladı..anlayamadım..yoga zorla gidilecek birşey değil.. o kadar oflayacaksan neden geliyorsun değil mi ...bence bu süreci en güzel şekilde geçirelim..yerimizde olmak isteyen nice insan var..biz zamanalr benim de olduğum gibi...allahıma şükürler olsun...bu arada yogayı kesinlikle tavsiye ederim düşünenlere..

haklısın cnm tabi en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olması ayrım yapmıyorum sadece kız ağır basıyodu işte:)olsun erkek annesi olmak ta eminim güzeldir evlat sonuçta ilk zamanlar öğrendiğimde sürekli ağladım sonradan pişman oldum şimdilerde biraz alıştım erkek olduğuna ma yinede kız isteğini bastıramıyorum bi türlü eğer ilki kız olsaydı ikinci erkek isterdim yada kız hiç farketmez şimdi erkek sanki ikinci üçüncü hep erkek olur hiç kız doğuramam gibime geliyo çok yanlış düşünüyorum biliyorum hepten hamilelikte saçmalamaya başladım işte

kizlar bende hep erkek bekliyordum cunku esimin ailesinde hatta ve hatta sulalesinde sadece erkek cocuk var 2 kiz haric ve kuzenler kardesler benzerler birbirine cekik gozlu hafif bugday tenli vs vs benimde erkek olur diye dusundum ama tam tersi cikti :) tabi bir surpriz yapip erkek degilse

benim şimdiye kadar hiç ölçülmedi cnm..acaba önemli bir detay mı ki..sorayım ben de doktoruma...
Canim detaylida serkan gucluye gitmişssin mutlaka bakmistir. cunku benim doktorum serkan bey her gittigimde olcuyor. Sende bi sikinti yoktur ondan soylememis olabilir. Bu arada önemli bsey canim rahim agzi uzunlugu 3 un altinaa dustugunde sikinti oluyormus.

Bu kisalma devam ederse ayni sekilde benimde senin haftanda ayni uzunlukta olucak canim. Sürekli yatmak ise yariyormuymus peki. Peki canim sacma olucak belki ama yatmayip otursak olmuyormu. Ben yatmayi hic sevmiyorum
Canım bana doktorum bol bol uzanıp dinlen, temizlik, yürüyüş, kendini yormak yasak dedi. Ben 10-15dk oturduğumda ağrı ve baskı hissediyorum istesemde oturamıyorum zaten

Elevitin içinde domuz jelatini var zaten canım bence de içme

rahim ağzına her gidişimde bakılıyor..çok şükür 4ün altını geçmedi hiç..serviks uzunluğunu sorucam ama..en azından ne önemi var öğrenelim..ben sümeyra hn.a gidiyorum cnm...senin doğumunu serkan bey mi yaptıracak...

nereye gidiyorsun canım?
acıbademin ücretsiz hamile platesleri de varmış...

Canim serviks uzunlugu ve rahim agzi uzunlugu ayni sey. Evet canim serkan bey yaptiricak. Bugun fiyat ogrendim 3300 biliyordum 4500 mus. Baya cok geldi. Sümeyra hanim kac paraya yaptiriyor dogumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…