- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.781
O ne diye sorsam gercekten abartmadan sormus olurumKizlar aranizda serviks uzunlugunu olcturen yok mu. Bu haftalarda sizlerin kac cikti
Ben ogretmenim simdi tatildeyim ve annemlerdeyim tum gun. Yani calismiyorum ayni zamanda hiçbir is yapmiyorum. Tum gun oturuyorum. evde desen esim sağolsun cogu isi yapiyor. Yani ben hep dinlenme halindeyim nerdeyse. Gene de kisaliyor sürekli. Anlam veremEdim. Acaba oturmamakta mi gerekiyor diye dusunmeye basladim. Bakalim iki hafta sonra tekrar ölçüm yapilacak. Insallah yine kisalma olmaz.Canım bana doktorum bol bol uzanıp dinlen, temizlik, yürüyüş, kendini yormak yasak dedi. Ben 10-15dk oturduğumda ağrı ve baskı hissediyorum istesemde oturamıyorum zaten
Rahim agzi uzunlugu demek canimO ne diye sorsam gercekten abartmadan sormus olurum
bnde kiz hissediyordum cwnm amacerkek dedi dr bu gun ayrinttilidada oglusun olcak dedi dr ayrintili kesin sanirimkızlar 20 şubatta detaylıya girecem 3 lü testim biraz riskli çıktı bide bişe sorcam doktorum 12 ve 16. haftada %90 erkek dedi ayrıntılıda tam net belli olur değilmi ben hep kız hissediyorum en başından beri hiç erkek miş gibi gelmiyo sağlıklı olsunda gerisi önemli değil de anneler hisseder derler ya böyle olan varmıydı aranızda
Tatlim oturmak yetmiyor yer cekimine maruz kaldikca baski oluyor alttan. bu sebepten aylardir yatiyorumBen ogretmenim simdi tatildeyim ve annemlerdeyim tum gun. Yani calismiyorum ayni zamanda hiçbir is yapmiyorum. Tum gun oturuyorum. evde desen esim sağolsun cogu isi yapiyor. Yani ben hep dinlenme halindeyim nerdeyse. Gene de kisaliyor sürekli. Anlam veremEdim. Acaba oturmamakta mi gerekiyor diye dusunmeye basladim. Bakalim iki hafta sonra tekrar ölçüm yapilacak. Insallah yine kisalma olmaz.
cnm izmirdeyim ben..bornovada özel bir salon..nereye gidiyorsun canım?
acıbademin ücretsiz hamile platesleri de varmış...
Canim seni gördüğüm iyi oldu. Benimde surekli kisalma halinde. 4.9o larla basladim yanlis hatirlamiyorsam. Bir ay once 4.08 di. 2 hafta once 3,92. Bugun ise 3.70 geldi. Kendimi yormuyorum hiç. Inan hicbir is yapmiyorum nerdeyse . Ama hala düşüs devam ediyor. Yatmiyorum ben sadece oturuyorum. Merdiven cikip iniyorum hergun 5 kat . Yani artik bunlaridami yapmiyim. Peki sen napiyorsun. seninki de dusuyormu gittikçe.Tatlim benim 2.30 idi iki hafta once. Kısa benimki malesef ondan dikis atilmisti. Yani bnmkiyle karsilastrma zaten problemli benim.
sümeyra hn doğuma kim denk nöbetçiyse o girecek dedi cnm..bir dahaki gidişime sorucam acaba ayrıyeten ücret ödenince mi doğuma giriyor bilemedim..normalde doğum ücretleri ne kadar onu da sorucam..ama 4500 de oldukça fazlaymış..Canim serviks uzunlugu ve rahim agzi uzunlugu ayni sey. Evet canim serkan bey yaptiricak. Bugun fiyat ogrendim 3300 biliyordum 4500 mus. Baya cok geldi. Sümeyra hanim kac paraya yaptiriyor dogumu.
Ben göbek deliğimin hemen altında hissediyorum canım :)dun babasının suratına indirdi bi tekme benim kızım :) babası ilk defa hissetti o kadar net kulağıma vurduu diyodu :)))Sağol canım evet gördüm şükür şimdide cumartesi daha ayrıntılı görmek içi sabırsızlanıyorum
Benim doktorumda normalde bu zamana kadar hiç bahsetmemeişti bugün ben sorunca bahsetti şeker yüklemesini,
Mutlaka yapıcaz, dışardaki seslere kulaklarını tıka, çok önemli bi test dedi... Zaten yaptırcaktım, doktor öyle diyince daha rahatladım. Sende bi doktoruna sor istersen canım.
Bu arada bebeğinin en cok nerde hissediyorsun canım, ben çok nadir yukarlarda, genelde hep kasık bölgemde, sorcaktım unuttum bugün..
Çok sevindim canım, bende bugün kontrolde sordum doktoruma, yapıcaz dedi ve öneminden bahsetti.
Bence de yaptırmalıyız...
Bakk canim gebelik haftasi ilerledikce bi miktar kisalma olmasi normal diye biliyorum da nekadari normal bilemiyorum. Istirahat sart malesef. Ben cok nadir oturuyorum. Oturmakla ayakta durmak ayni sey yercekimi acisindan. Yercekimine maruz kaldikca asagiya baski oluyor ve kisalmanolabiliyor. Bende ogretmenim. Benimki cok kisa oldugundan dikis atildi 12.haftada. bi de canim benim normal bi hamile bile 5 kat cikmamaliyken sende kisalma varsa kesinlikle cikma derim. Ha istrahatle kisalmasi duran varmi dersen evet tabiki var. Bunun ilaci bu. 3cm asagisi tehlikeli.Canim seni gördüğüm iyi oldu. Benimde surekli kisalma halinde. 4.9o larla basladim yanlis hatirlamiyorsam. Bir ay once 4.08 di. 2 hafta once 3,92. Bugun ise 3.70 geldi. Kendimi yormuyorum hiç. Inan hicbir is yapmiyorum nerdeyse . Ama hala düşüs devam ediyor. Yatmiyorum ben sadece oturuyorum. Merdiven cikip iniyorum hergun 5 kat . Yani artik bunlaridami yapmiyim. Peki sen napiyorsun. seninki de dusuyormu gittikçe.
İnşallah canım, iki hafta sonra ölçümünde düşme olmaz inşallah. Valla kasılma konusuna gelince ben yatarken bile kasılıyor, iki gündür ister istemez stres yapıyorum başıma ağrılar girmeye başladı artık bugün canım.Ben ogretmenim simdi tatildeyim ve annemlerdeyim tum gun. Yani calismiyorum ayni zamanda hiçbir is yapmiyorum. Tum gun oturuyorum. evde desen esim sağolsun cogu isi yapiyor. Yani ben hep dinlenme halindeyim nerdeyse. Gene de kisaliyor sürekli. Anlam veremEdim. Acaba oturmamakta mi gerekiyor diye dusunmeye basladim. Bakalim iki hafta sonra tekrar ölçüm yapilacak. Insallah yine kisalma olmaz.
Senin kac cm canim?İnşallah canım, iki hafta sonra ölçümünde düşme olmaz inşallah. Valla kasılma konusuna gelince ben yatarken bile kasılıyor, iki gündür ister istemez stres yapıyorum başıma ağrılar girmeye başladı artık bugün canım.
Canım benim 3.30Senin kac cm canim?
Cok sagol canim bilgilendirmen icin. Bende yatiyim bundan sonra hep. Merdivende cikmiycm o zaman annemlere gelemiycem bir sure. Insallah kisalma durur bunlara dikkat edince. Okullar açılınca mecbur hareket edilecek. Sen gidiyormusun okula peki.Bakk canim gebelik haftasi ilerledikce bi miktar kisalma olmasi normal diye biliyorum da nekadari normal bilemiyorum. Istirahat sart malesef. Ben cok nadir oturuyorum. Oturmakla ayakta durmak ayni sey yercekimi acisindan. Yercekimine maruz kaldikca asagiya baski oluyor ve kisalmanolabiliyor. Bende ogretmenim. Benimki cok kisa oldugundan dikis atildi 12.haftada. bi de canim benim normal bi hamile bile 5 kat cikmamaliyken sende kisalma varsa kesinlikle cikma derim. Ha istrahatle kisalmasi duran varmi dersen evet tabiki var. Bunun ilaci bu. 3cm asagisi tehlikeli.
benimde bazen karnim cok sertlesiyor kasilma bu sanirim. Peki kasilmalarda daha da mi kisaliyor canim.İnşallah canım, iki hafta sonra ölçümünde düşme olmaz inşallah. Valla kasılma konusuna gelince ben yatarken bile kasılıyor, iki gündür ister istemez stres yapıyorum başıma ağrılar girmeye başladı artık bugün canım.
Ben göbek deliğimin hemen altında hissediyorum canım :)dun babasının suratına indirdi bi tekme benim kızım :) babası ilk defa hissetti o kadar net kulağıma vurduu diyodu :)))
Tatlim dikis atilinca doktor heyet raporu verdi. Doguma kadarda raporla gecirecegim mecburen. Yat dinlen olmadi raporda ayarlarsin eger kisalma olursa.ki inşallah olmaz.Cok sagol canim bilgilendirmen icin. Bende yatiyim bundan sonra hep. Merdivende cikmiycm o zaman annemlere gelemiycem bir sure. Insallah kisalma durur bunlara dikkat edince. Okullar açılınca mecbur hareket edilecek. Sen gidiyormusun okula peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?