2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım bana doktorum bol bol uzanıp dinlen, temizlik, yürüyüş, kendini yormak yasak dedi. Ben 10-15dk oturduğumda ağrı ve baskı hissediyorum istesemde oturamıyorum zaten
Ben ogretmenim simdi tatildeyim ve annemlerdeyim tum gun. Yani calismiyorum ayni zamanda hiçbir is yapmiyorum. Tum gun oturuyorum. evde desen esim sağolsun cogu isi yapiyor. Yani ben hep dinlenme halindeyim nerdeyse. Gene de kisaliyor sürekli. Anlam veremEdim. Acaba oturmamakta mi gerekiyor diye dusunmeye basladim. Bakalim iki hafta sonra tekrar ölçüm yapilacak. Insallah yine kisalma olmaz.

bnde kiz hissediyordum cwnm amacerkek dedi dr bu gun ayrinttilidada oglusun olcak dedi dr ayrintili kesin sanirim

Tatlim oturmak yetmiyor yer cekimine maruz kaldikca baski oluyor alttan. bu sebepten aylardir yatiyorum ins senin boyle degildir duzelir

Tatlim benim 2.30 idi iki hafta once. Kısa benimki malesef ondan dikis atilmisti. Yani bnmkiyle karsilastrma zaten problemli benim.
Canim seni gördüğüm iyi oldu. Benimde surekli kisalma halinde. 4.9o larla basladim yanlis hatirlamiyorsam. Bir ay once 4.08 di. 2 hafta once 3,92. Bugun ise 3.70 geldi. Kendimi yormuyorum hiç. Inan hicbir is yapmiyorum nerdeyse . Ama hala düşüs devam ediyor. Yatmiyorum ben sadece oturuyorum. Merdiven cikip iniyorum hergun 5 kat . Yani artik bunlaridami yapmiyim. Peki sen napiyorsun. seninki de dusuyormu gittikçe.

Canim serviks uzunlugu ve rahim agzi uzunlugu ayni sey. Evet canim serkan bey yaptiricak. Bugun fiyat ogrendim 3300 biliyordum 4500 mus. Baya cok geldi. Sümeyra hanim kac paraya yaptiriyor dogumu.
sümeyra hn doğuma kim denk nöbetçiyse o girecek dedi cnm..bir dahaki gidişime sorucam acaba ayrıyeten ücret ödenince mi doğuma giriyor bilemedim..normalde doğum ücretleri ne kadar onu da sorucam..ama 4500 de oldukça fazlaymış..

Ben göbek deliğimin hemen altında hissediyorum canım :)dun babasının suratına indirdi bi tekme benim kızım :) babası ilk defa hissetti o kadar net kulağıma vurduu diyodu :)))

Bakk canim gebelik haftasi ilerledikce bi miktar kisalma olmasi normal diye biliyorum da nekadari normal bilemiyorum. Istirahat sart malesef. Ben cok nadir oturuyorum. Oturmakla ayakta durmak ayni sey yercekimi acisindan. Yercekimine maruz kaldikca asagiya baski oluyor ve kisalmanolabiliyor. Bende ogretmenim. Benimki cok kisa oldugundan dikis atildi 12.haftada. bi de canim benim normal bi hamile bile 5 kat cikmamaliyken sende kisalma varsa kesinlikle cikma derim. Ha istrahatle kisalmasi duran varmi dersen evet tabiki var. Bunun ilaci bu. 3cm asagisi tehlikeli.

İnşallah canım, iki hafta sonra ölçümünde düşme olmaz inşallah. Valla kasılma konusuna gelince ben yatarken bile kasılıyor, iki gündür ister istemez stres yapıyorum başıma ağrılar girmeye başladı artık bugün canım.

Cok sagol canim bilgilendirmen icin. Bende yatiyim bundan sonra hep. Merdivende cikmiycm o zaman annemlere gelemiycem bir sure. Insallah kisalma durur bunlara dikkat edince. Okullar açılınca mecbur hareket edilecek. Sen gidiyormusun okula peki.

benimde bazen karnim cok sertlesiyor kasilma bu sanirim. Peki kasilmalarda daha da mi kisaliyor canim.

Ben göbek deliğimin hemen altında hissediyorum canım :)dun babasının suratına indirdi bi tekme benim kızım :) babası ilk defa hissetti o kadar net kulağıma vurduu diyodu :)))

Ohh ne güzel canım yaa maşallah ,
bizim babamız daha hissedemedi, sürekli bi hevesle dokunup duruyor ama tık yok, sadece ben hissediyorum pıt pıt
Tezz zamanda darısı bize

Tatlim dikis atilinca doktor heyet raporu verdi. Doguma kadarda raporla gecirecegim mecburen. Yat dinlen olmadi raporda ayarlarsin eger kisalma olursa.ki inşallah olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…