- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.801
Canım benim kasılmalarım sağ tarafımda avuç içimi doldurcak kadar toplanma söz konusuydu dışardan farkediliyodu ve sancım oluyodu o sırada. İğne ve haptan sonra bide dinlendikten sonra günde 2-3kere olmaya başladı bide ayağa kalktığımda baskı yapıyor oğluşumbenimde bazen karnim cok sertlesiyor kasilma bu sanirim. Peki kasilmalarda daha da mi kisaliyor canim.
bir sor bakalim canim. Ben ucreti ogrenirken direk doktor adi sordular. Doktorda ayri para aliyor bence.Bu arada teldede ogrenebilirsin. Hasta yatis bölümüne baglanman lazim. Benim ki baya fazlaymis evetsümeyra hn doğuma kim denk nöbetçiyse o girecek dedi cnm..bir dahaki gidişime sorucam acaba ayrıyeten ücret ödenince mi doğuma giriyor bilemedim..normalde doğum ücretleri ne kadar onu da sorucam..ama 4500 de oldukça fazlaymış..
Kasilmada mi varCanım benim 3.30ve kasılmalarım azaldı ama devam ediyor ayrıca sabahları sancım var. Endişeleniyorum artık
geçmiş olsun canım ben kullanıyorum ama bende bi sıkıntı olmadı devam ediyorum hala.. minik pütürlükler göbek kısmımda oldum olası oluyor şimdide var o yüzden hiç ilaca bağlamadım bu durumu ama sana alerji yapmış demek ki dr un onun yerine başka bir şey önerecektir.elevit kullanan var mi arkadaslar ben kullandim ama alerji yapti barnim putur putur kucuk kucuk sivilce gibi doktora gosterdim kullanma dedi hala gecmedi o kucuk sivilceler cok kotu gozukuyorsuan sadece kan ilaci kullaniyorum akdeniz anemisi var tasiciyim insallah gecer
Bizim babası kaşındı canım yattı karnımın ustune sıkıştırdı kızımı o da heeey cekil bakalım babalık diye vurduu haklı olarak :)))) baya kuvvetli vurdu oncekilere göre :)) darısı başınıza canımm :)) biz 23.haftaya girmek üzereyiz o yüzden olabilir senin minnak daha Bi kaç hafta bizimkine göre bende 1haftadır falan böyle net hissediyorum :)Ohh ne güzel canım yaa maşallah,
bizim babamız daha hissedemedi, sürekli bi hevesle dokunup duruyor ama tık yok, sadece ben hissediyorum pıt pıt
Tezz zamanda darısı bize
ben de tam bu konuyu açacaktım isabet olmuş. kilo alımınız nasıl hanımlar? şimdiye kadar kaç kilo aldınız?
Inşallahh canim su 30 lu Haftalara gelsek bi oh diycem. Birde bana doktorum progestan verdi ne ilgisi var anlamadim sormak aklimada gelmedi. Sen kullanıyormusunTatlim dikis atilinca doktor heyet raporu verdi. Doguma kadarda raporla gecirecegim mecburen. Yat dinlen olmadi raporda ayarlarsin eger kisalma olursa.ki inşallah olmaz.
Canim kasilma olmasi ne anlama geliyor. Benim arada karnim sertlesiyor bu kasilma mi.Kasilmada mi varya kizlar bakin ben korkutmak yada baska bisey icin demiyorum. Ama doktorlar cok ama cok rahatlar... doktor ne dedi bu duruma peki?
Ya canim progestan ve proluton igne ben hamilelegimin basindan beri kullaniyorum. Dusugu önlüyor ve rahimi sertlestiriyor. Kasilmayi doktora soyledinmi. Kasilma hamilelikte tehlikelidir. Sık olmasive belli araliklarla olmasi durumunda tabiCanim kasilma olmasi ne anlama geliyor. Benim arada karnim sertlesiyor bu kasilma mi.
bende şeker yüklemesi konusunda kararsızdım ama dr um korkulacak bir şey olmadığını zararlı olduğunu söyleyen drların kadın doğum dr u olmadğını ve zaten yğklenen miktarın yediğimiz çikolatadan ve benzeri şeylerden çok daha fazla şeker ihtiva etmediğini söyleyerek beni rahatlattı..seker yuklemesini neden yapmayi gerek duydular.bu konuda biraz bilgisizim beni biraz aydinlatrsaninz sevinirm kizlar.bazi dr.lar seker yuklemsi onermiyorlar,olumlu olumsuz yonleri neler acaba???
Evet canım kasılmam da var cmts gittim ve proluton iğne verdi haftada bir vurulcam ve progestan kullanıyorum günde üç kez. Yatmamı söyledi hep ve ayın 10 unda tekrar çağırdı. Bu arada benim rahim ağzı boyu karından yapılan ultrasonla mı ölçülüyor?Kasilmada mi varya kizlar bakin ben korkutmak yada baska bisey icin demiyorum. Ama doktorlar cok ama cok rahatlar... doktor ne dedi bu duruma peki?
Allah sifa versin canım. Evet karindan ultrasonla olculuyor.Evet canım kasılmam da var cmts gittim ve proluton iğne verdi haftada bir vurulcam ve progestan kullanıyorum günde üç kez. Yatmamı söyledi hep ve ayın 10 unda tekrar çağırdı. Bu arada benim rahim ağzı boyu karından yapılan ultrasonla mı ölçülüyor?
Soylemedim canim. Cunku geçti gibi. Bir ara baya oldu. Ben kabizim ondan sertlesiyor diye dusunuyordum. Ama bir daha oldumu hemen soylym. Kasilma daha da mi kisaltiyorYa canim progestan ve proluton igne ben hamilelegimin basindan beri kullaniyorum. Dusugu önlüyor ve rahimi sertlestiriyor. Kasilmayi doktora soyledinmi. Kasilma hamilelikte tehlikelidir. Sık olmasive belli araliklarla olmasi durumunda tabi
Aminn canım teşekkürler.Allah sifa versin canım. Evet karindan ultrasonla olculuyor.
Gece 2kere uyanıyorum canım gunduz de 5-6kere gidiyorum tuvalete.Kizlar kusura bakmayin boyle bi soru sordugum icin gunde kac kere idrara cikiyorsunuz benim azalmisti ama 2gundur yine cogaldi aslinda son 3ay cok sık olurmus endiselendim bilgisi olan varsa paylasabilirmi
Bizim babası kaşındı canım yattı karnımın ustune sıkıştırdı kızımı o da heeey cekil bakalım babalık diye vurduu haklı olarak :)))) baya kuvvetli vurdu oncekilere göre :)) darısı başınıza canımm :)) biz 23.haftaya girmek üzereyiz o yüzden olabilir senin minnak daha Bi kaç hafta bizimkine göre bende 1haftadır falan böyle net hissediyorum :)
Ya cnm hamileyken kasilma belli duzenli araliklarla devam ediyorsa bu erken dogumun habercisi olabiliyor malesefff. Ama seninki sanirim oyle degil kabizliktandirr. Yinede söylersin doktoruna. Kisalma yapar mi bilmem ama kasilma olunca mesela dogum gibi dusun. Rahim agzinda acilma yapar.Soylemedim canim. Cunku geçti gibi. Bir ara baya oldu. Ben kabizim ondan sertlesiyor diye dusunuyordum. Ama bir daha oldumu hemen soylym. Kasilma daha da mi kisaltiyor
Aahh ahh inşallah zaman çabuk geçer :)Evet canım biz sizden biraz küçüğüz, senin haftana gelince bizde daha net hissederiz inşallah
Ahh sağlıkla kucağımıza aldığımız günler cabucak gelse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?