- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 358
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.821
Gözünaydın canım bşy çıkmamasına sevindim. Gelişimi iyiyse sorun yoktur bence.Merhaba Herkese ,
Dün detaylıya gittim çok gergin gititm bir sey çıkacakmı diye Ama allaha şükür her şey yolunda çıktı kalbi ninde bloke olarak düşme oldu dedim 3 defa baktı bir sey yok anlık olan bir şeydir anlık olarak siizind edüşmüyormu dedi .
Çok mutlu oldum bir rahatlık geldi içime onun dışın bizim ki haladan geriden gidiyor 21+2 gözüküyor.+418 gram olmuş gelişimi iyi dedi.
Kendi doktoruma sonuçları göstermeye giittim oda her şey yolunda dedi Nesguik i sormuş tum ona daha önce bir şey dememişti kalp olayına dikket ediyor du tabi o zman Nesguil işe yaramadı dedim onun zararı yok iç dedi .
Şeker Yüklemesini Devlette yaptırıp sonucu kendi doktoruma gösterecem. Aç gitmek gerekiyormuş okadar açlığa nasıl dayanaacam bilmiyorum Artık çok çabuk acıkıyorum kızlar
Herşey güzel dediyse önemli bşy değildir canımsmdi ayrintili ultrasondan geldm hersey guzel dedi doktor sadece oglumda bobrek genislrmesi varmis onuda onemli gormedi dr ayni seyle karsilasan var mi baska kizlar
Nazara mı geldin nedir! Şu an tam imtihandasın bacım.Kizlar alinti yaptigim veya atladigim herkese coook tsk ederim
Biraz uzun olcak kbakmayin
Dun sabah 40 dk kadar carpintim tuttu gec gittim biraz dr
Neyse ayrintiliya girdik bizim topacik Cok saglikli masaallah
Drum kardiyolijiye yonlendirdi kalp usg temiz dopler takildi bugun gittim cikardila o da iyi sukur
Gelelim asil meseleye
Ozel drum bebek kalp ekgsinide istedi ayni iki ekgyi ayrintiliyla disaridaki ekgyi karsilastirip bebek kalp sagligini garantilemek olasi bir durumda da dogumdan sonra gerekeni yapmak icin
Neyse devlete gittim tam tesekkullu arast hast...
Burda kadin dogum da usg bakti drumun istegini soledim perinoltolojiye yonlendirdi ekg icin
Perinoltoloji dru ayrintili usg gibi inceledi tekrar ve dedigi aynen şu
Plesanta rahim agzina yerlesmis artik yukari cikmazmis sezeryan şart ve bebegi 33-34. hafta gibi alicaz dedi
Kanama yaparmis plesanta ve kan kaybindan olum riski var dedi plesanta rahime veya diger organlara sicrarsa yine kan kaybi ve sonuc malesef ....
Iliski yasak is yapmak yasak vs vs
Persembe gel direk yanima seni yukari hocamizin prof yani yanina cikaricam artik bizim riskli gebelerimizin arasindasin korkma bundan sonra takibini biz yapcaz hastanemiz bu konuda cok basarili vs vs vs
Esimle ben şoook...
Benim ne ozelsne badka yer hic plesantaya bakmamislardi simdiye kadar belki daha erkendi en son 16 haftada gitmiştim bi ay önce...
Esim sinirden delirdi ben salya sumuk hastanede...
Bize bi ay once ozel bole bişey solemefi ve iliski yuzunden ya bebege bisey olsaydi kanamam olsaydi vs vs diye
Aglamaktan beter oldum dun
Bugun ozele holteri cikarttirmaya gittigimde kadin dogum dr gittim
Anlattim devletin dedigini
Hanfendi bana bir bagirma cagirma sormayin
Yok 20. Haftada plesantaya bakilmazmis yukari cikarmis opmadi 36. Haftada mr la bakilirmis yok bana elinde raporla gel kim demis bunu daha neler neler hemde kolidora cikip bagirdi milletin onunde...
Dedim risk varmis biz onlem vs almiyorduk ooooo dinlemiyorki bagirip duruyor...
Persembe devlette prof bakacak bakalim profun doktorunun soyledigi gibiyse o raporu sokucam herhalde gozune ozelin yok eger risk yoksa da o riskli diyen de vlet drunu kim alir elimden bilmiyorum
Aglamaktan mahvoldum
Simdi size tavsiyem kesinlikle plesantaya baktirin her ay
Icinizde nereye yerlesmis kontrol etsinler...
Bircok kiside farkedilmiyor veya onemsenmiyor veee tam dogumda rahim ağzını kapadigi icin kotu sonuclara yol açabiliyor
Boyle durumlarda dogumda sezeryan şart ve mesaneye kafar yapisma ihtimaline karsi mesane dru ve mutlaka 2 unite kanin hazir olmasi gerekiyor...
Ve tam teşekküllü bir hastane...
Benim yol arkadaslarim dua edin persembe guzel haber alayim
Bu arada bizim pulluklu 445 gr 25 cm olmus masaallah
Yatıya kalma olunca sıkıntı oluyor, ne kadar iyi geçinilse de. İnşaAllah .Kayınvalidemin evi yok şuan eltimle kalıyor. Bebek olunca sanırım bizde kalmaya başlayacak. Gel 3 gün kal sonra git de diyemem. En iyisi izne ayrılmak diye düşündüm. Zamana bırakacağız artık inşallah herşey güzel olur
Uyumadan 5 kere gunduz en az 5. Gecede gidiyorum. Ama cok su da iciyorummmKizlar kusura bakmayin boyle bi soru sordugum icin gunde kac kere idrara cikiyorsunuz benim azalmisti ama 2gundur yine cogaldi aslinda son 3ay cok sık olurmus endiselendim bilgisi olan varsa paylasabilirmi
Gözünaydın canımkızlarrr bizde detaylıdan geliyoruz çok şükür herşey yolundabir sıkıntı çıkmadı herşey normal çok ama çok mutluyummmm
Anladim canim sagol. Takip edicem bakalim Ona gore doktorumla konuşurum. Su serviks uzunlugu moralimi bozdu yeterince. Arastirdim biraz daha baya sikintili bir durummus. yatsan bile bir anda durduk yere kisalabiliyormus. umarim bir an once haftalar gecer sikinti olmadanYa cnm hamileyken kasilma belli duzenli araliklarla devam ediyorsa bu erken dogumun habercisi olabiliyor malesefff. Ama seninki sanirim oyle degil kabizliktandirr. Yinede söylersin doktoruna. Kisalma yapar mi bilmem ama kasilma olunca mesela dogum gibi dusun. Rahim agzinda acilma yapar.
canım benim gecen hafta ölçmüştü 4.1 gibi bişey çıkmıştı. doktor normal risk yok dediKizlar aranizda serviks uzunlugunu olcturen yok mu. Bu haftalarda sizlerin kac cikti
Oohh masallah nasil basardin bu kadar az almayi canim yaa ben 7 kiloya yakin almisimm21. Haftaya giricez 3 kilo aldım şu ana kadar canım
Oohh masallah nasil basardin bu kadar az almayi canim yaa ben 7 kiloya yakin almisimm
bende yaparken hiç hissetmedim canım bugün yaptıralı 2 gün oldu kolum agrıyor ve biraz şiş su anda gece o tarafıma yatamıyorumkızlar ben tetanos aşısını yaptırdım..ne yaparken hissettim ne de sonrasında...hemşiremin eli de ilacım da bayağı hafifmiş :)
Aynen canım bazen bende aynı durumda oluyorumTatlı tatlıı kaşınıyorummmm
abartmıyorum 30dk-40dk da bir gidiyorum.Kizlar kusura bakmayin boyle bi soru sordugum icin gunde kac kere idrara cikiyorsunuz benim azalmisti ama 2gundur yine cogaldi aslinda son 3ay cok sık olurmus endiselendim bilgisi olan varsa paylasabilirmi
canım hoşgeldin sakaryalıydın dimi? hangi hastanede yaptırdın detaylıyı? maşallah kuzularınada
ayrıntılıda net belli olur diye düşünüyorum.
canım aklına hiç kötüyü getirme.
Cnm merak ediyordum seni...
Iyi haberlerine sevindim...
Kizin hayirli olsun sağlıkla dunyaya gelsin inşaallah...
@YARAMASS cok sevindim cnm masaallah kuzucuguna :)
Canım tatlı ve abur cubur çok az tüketiyorum[/En guzeli ben hamur isi cok tuketiyorum ya tatilde annemin yanindayim diye de cok aldim artık dikkat edecem ben de canimdüzenli besleniyorum porsiyonlarım da çok olmuyor hamilelikten önceki kadar , ara öğünlerde de meyve yiyorum akşam yatmadan önce de mutlaka süt içerim bebeğim için faydalı olan besinleri tüketiyorum kısmıyorum kesinlikle .. önemli olan da o zaten fazla kalorili yiyeceklerden uzak durmak ( tatlı , pasta , börek , poğaça , abur cubur vb.) Sende öyle yap canım
Hayir gec olmaz benim de 23+3de detaylim 24cu haftaya kadar yapiliyor zaten hem daha buyumus olurdetaylı usg kaçıncı haftaya kadar bakılıyor..
maalesef tüm hastaneleri aradım randevuler dolu 1 aya kadar
1 ay sonrada 24. haftalık olmuş oluyoruz..
24 haftada geç kalmış olurmuyum kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?