2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gözünaydın canım bşy çıkmamasına sevindim. Gelişimi iyiyse sorun yoktur bence.

Nazara mı geldin nedir! Şu an tam imtihandasın bacım.
Memleketimdeki araştırma hastanesinin benimde ilk gebeliğimde yunulur yutulur olmayan yanlış teşhisi ve hataları oldu. Her şeye makale ve araştırma bazında baktıkları için saçmalayabiliyorlar. Kaç kişide yanlış teşhis yaptıklarını da duydum. O yüzden gönlünü ferah tur. Araş.has. de yanılıyor olabilir.
Maşallah pullukluya.

Yatıya kalma olunca sıkıntı oluyor, ne kadar iyi geçinilse de. İnşaAllah .

Kizlar kusura bakmayin boyle bi soru sordugum icin gunde kac kere idrara cikiyorsunuz benim azalmisti ama 2gundur yine cogaldi aslinda son 3ay cok sık olurmus endiselendim bilgisi olan varsa paylasabilirmi
Uyumadan 5 kere gunduz en az 5. Gecede gidiyorum. Ama cok su da iciyorummm

Anladim canim sagol. Takip edicem bakalim Ona gore doktorumla konuşurum. Su serviks uzunlugu moralimi bozdu yeterince. Arastirdim biraz daha baya sikintili bir durummus. yatsan bile bir anda durduk yere kisalabiliyormus. umarim bir an once haftalar gecer sikinti olmadan

Oohh masallah nasil basardin bu kadar az almayi canim yaa ben 7 kiloya yakin almisimm

Canım tatlı ve abur cubur çok az tüketiyorum düzenli besleniyorum porsiyonlarım da çok olmuyor hamilelikten önceki kadar , ara öğünlerde de meyve yiyorum akşam yatmadan önce de mutlaka süt içerim bebeğim için faydalı olan besinleri tüketiyorum kısmıyorum kesinlikle .. önemli olan da o zaten fazla kalorili yiyeceklerden uzak durmak ( tatlı , pasta , börek , poğaça , abur cubur vb.) Sende öyle yap canım​

kızlar ben tetanos aşısını yaptırdım..ne yaparken hissettim ne de sonrasında...hemşiremin eli de ilacım da bayağı hafifmiş :)
bende yaparken hiç hissetmedim canım bugün yaptıralı 2 gün oldu kolum agrıyor ve biraz şiş su anda gece o tarafıma yatamıyorum

Kizlar kusura bakmayin boyle bi soru sordugum icin gunde kac kere idrara cikiyorsunuz benim azalmisti ama 2gundur yine cogaldi aslinda son 3ay cok sık olurmus endiselendim bilgisi olan varsa paylasabilirmi
abartmıyorum 30dk-40dk da bir gidiyorum.

canım hoşgeldin sakaryalıydın dimi? hangi hastanede yaptırdın detaylıyı? maşallah kuzularınada

ayrıntılıda net belli olur diye düşünüyorum.

canım aklına hiç kötüyü getirme.

hosbuldum cnm ewet Sakaryaliyim kadin dogum hastanesinde yaptırdım hem dr den hemde hemsiresinden cok memnun kaldim cok guzel ilgilendi esim ve diger cocuklatimin hakkinda bile benimoe sohoet etti ayni ozel gibi ilgilendi saolsun ben iceri girdigim de benden onceki hastada memnuniyetini bildiriyodu ama hepsi aynimi bilmem bu arada adi uzmn.dr.Yahya Yümnü canim kuzularim icinde teşekkür ederim senin pasalarinada masaAllah canim rabbim yawrularimizi bizlere bagislasin

Cnm merak ediyordum seni...
Iyi haberlerine sevindim...
Kizin hayirli olsun sağlıkla dunyaya gelsin inşaallah...

@YARAMASS cok sevindim cnm masaallah kuzucuguna :)

Cok teşekkür ederim canim saol Rabia m icin insaAllah hepimizin yawrulari saglikla sihhatle dunyaya gelir guzel haberlerimizi aliriz

detaylı usg kaçıncı haftaya kadar bakılıyor..
maalesef tüm hastaneleri aradım randevuler dolu 1 aya kadar
1 ay sonrada 24. haftalık olmuş oluyoruz..
24 haftada geç kalmış olurmuyum kızlar??

detaylı usg kaçıncı haftaya kadar bakılıyor..
maalesef tüm hastaneleri aradım randevuler dolu 1 aya kadar
1 ay sonrada 24. haftalık olmuş oluyoruz..
24 haftada geç kalmış olurmuyum kızlar??
Hayir gec olmaz benim de 23+3de detaylim 24cu haftaya kadar yapiliyor zaten hem daha buyumus olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…