- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.841
Aynen bende boyle besleniyorum. 700 gram aldim simdilik. Ilave olarak cok az tuzlu yiyorum sadeceCanım tatlı ve abur cubur çok az tüketiyorumdüzenli besleniyorum porsiyonlarım da çok olmuyor hamilelikten önceki kadar , ara öğünlerde de meyve yiyorum akşam yatmadan önce de mutlaka süt içerim bebeğim için faydalı olan besinleri tüketiyorum kısmıyorum kesinlikle .. önemli olan da o zaten fazla kalorili yiyeceklerden uzak durmak ( tatlı , pasta , börek , poğaça , abur cubur vb.) Sende öyle yap canım
Ayni ben. Sende cok su tuketiyorsun demi. Geceleri cok useniyorum ben 1 kere gidiyorum kalkmiyorum.abartmıyorum 30dk-40dk da bir gidiyorum.
Bende oyleyim cnm ya korkuyorum artik dogummu yaklasti diye normalde dogum yaklasinca cok gisilirmis derler ya kocakari lafi heralde panik ediyolar insaniabartmıyorum 30dk-40dk da bir gidiyorum.
abartmıyorum 30dk-40dk da bir gidiyorum.
24.hafta sonuna kadar bakıyorlar canım.detaylı usg kaçıncı haftaya kadar bakılıyor..
maalesef tüm hastaneleri aradım randevuler dolu 1 aya kadar
1 ay sonrada 24. haftalık olmuş oluyoruz..
24 haftada geç kalmış olurmuyum kızlar??
Merhaba canım, evet göremez olduk seni artık buralarda, özletmeyin kendinizi bebişinle
Çişimizi tutamama olayını bende son aylarda olabileceğini duymuştum, senin erken olmuş ama bence olumsuz bişey yoktur, anlık bişeydir. İçinin rahat etmesini istiyosan yinede arayıp bi sor doktorunu canım
cnm geçen benim de çiş geldi hissi bile olmadan çişim aktı gitti(( anlamadım çok moralim bozuldu...zaten bir tutamama sorunum vardı da en azından hissediyordum, böyle hissetmeden akıp gitmesi çok utandırıcı..çok utandım eşimden..çiş bezi aldık dışarı çıkarken takıyorum bazen ((
Aynen bende boyle besleniyorum. 700 gram aldim simdilik. Ilave olarak cok az tuzlu yiyorum sadece
3litreyi geçiyo genelde canım. 1bardak su içiyorum mesela, yarım saat sonra wcdeyim. Bi de alışkanlık edindim. enfeksiyon olmasın diye sıkışık hissetmesem de gidiyorum.Ayni ben. Sende cok su tuketiyorsun demi. Geceleri cok useniyorum ben 1 kere gidiyorum kalkmiyorum.
çok su içiyosan normal kuzucumBende oyleyim cnm ya korkuyorum artik dogummu yaklasti diye normalde dogum yaklasinca cok gisilirmis derler ya kocakari lafi heralde panik ediyolar insani
magnezıum ıc hem kasılmaları ,hem de erken dogumu önlüyor.Bu haftalarda demır ılacı kullanıldıgı ıcın kabzlık yapıyor.Magnezıum suya katılan cok ıyı yumsaltıyorKabızlık yaşayanlar, kabızlıkla nasıl başediyorsunuz?
Decavit kabızlık yapıyor, kabızlıkta hemoroid yapıyor. Hemoroidin geçmesi lazım, yoksa doğumda iyice kötü oluyormuş durum.
Decavit İki günde bir almaya başladım, su içmeyi artırdım, kuru kayısı yiyorum falan ama tam olarak kabızlık geçmiyor. Doktorum duphalac verdi, o da ishal yaptı, bırak duphalacı dedi. Çünkü bizim asla ishal olmamamız lazım. Su kaybı çok tehlikeli çünkü. Hemoroide krem verdi, baktım, kortizon içeriyor ve doktor günde 3 defa kullan dedi, prospektüse baktım, hamilelelikte mecbur kalınmadıkça kullanmayın diyor. Onu da kullanmadım. Kesin olarak ilaç kullanmıycam, gebeliğim iyi gidiyor, riskli gebelik değil diye doktor ilacı dayamış resmen. Benim çocuğumun suçu sağlıklı olması mı?
Evet kızlar, kabızlık ve hemoroidle mücadele edenler neler yapıyor, nasıl kurtuluruz bunlardan?
Insaallah bacim...Nazara mı geldin nedir! Şu an tam imtihandasın bacım.
Memleketimdeki araştırma hastanesinin benimde ilk gebeliğimde yunulur yutulur olmayan yanlış teşhisi ve hataları oldu. Her şeye makale ve araştırma bazında baktıkları için saçmalayabiliyorlar. Kaç kişide yanlış teşhis yaptıklarını da duydum. O yüzden gönlünü ferah tur. Araş.has. de yanılıyor olabilir.
Maşallah pullukluya.
Insallah gecer canim üzulme. Ins daha da kisalmaz... tek doktora mi gidiyorsun? Ben simdi iki doktor takip ediyorum. Cunku yasadigim kotu şeyleri hep doktor ihmalinden yasadim.... sende bi görün istersenAnladim canim sagol. Takip edicem bakalim Ona gore doktorumla konuşurum. Su serviks uzunlugu moralimi bozdu yeterince. Arastirdim biraz daha baya sikintili bir durummus. yatsan bile bir anda durduk yere kisalabiliyormus. umarim bir an once haftalar gecer sikinti olmadan
olsun öyle riskli bir durum varsa şansa bırakmamak lazım..biz önlemi alalım gerisi allahtan..ben de bir arayıp sorayım bakalım...bir sor bakalim canim. Ben ucreti ogrenirken direk doktor adi sordular. Doktorda ayri para aliyor bence.Bu arada teldede ogrenebilirsin. Hasta yatis bölümüne baglanman lazim. Benim ki baya fazlaymis evethic bu kadar para vermek istemiyorum ama ben pihtilasma icin ignede kullaniyorum mecburum maalesef.
gaviscon şurup geçiriyormuş yanmayı canım. Ben simdilik soda içerek kurtuluyorum.Mrb kizlar size bisi danisicam 3 gundur mide yanmasindan oluyorum resmen acim yemek yemek istiyorum daha agzima ilk lokmayi alir almaz midem yanmaya basliyo sizde varmi boyle bi durum 2 ay once de yanma oluyodu yediklerome dikkat ettimmi geciyodum portakal mandalina hazirmeyve suyu gibi.ama simdi cok fena yaa
inş geçer cnm bir an önce..ben şanslı gruptaydım sanırım bu konuda...bende yaparken hiç hissetmedim canım bugün yaptıralı 2 gün oldu kolum agrıyor ve biraz şiş su anda gece o tarafıma yatamıyorum
Demekki benle ayni durumu yasayan arkarkadaşlarım cvarmış bence çok erken yaşıyoruz bununikerde ne oluruz acaba gerçi bana bi kere oldu ama dr a sormaliyiz bence Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?