2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Insallah gecer canim üzulme. Ins daha da kisalmaz... tek doktora mi gidiyorsun? Ben simdi iki doktor takip ediyorum. Cunku yasadigim kotu şeyleri hep doktor ihmalinden yasadim.... sende bi görün istersen
Tek doktora gidiyorum canim. Perinatologa gidiyorum ben. Hic aklima gelmemisti baska doktor. Ama gene perinatolaga gidemem ikinci doktor olarak cok fazla olur ucret. Senin ikiside perinatolag mu. Iki hafta nasil gecicek bakalim ya. canim surekli yatiyomusun sen oturmuyomusun hic. Ben yattim bugun ogledensonra ama kotu oldu midem falan. Simdi oturuyorum. Ne yapacagjmi sasirdim. Doktor anormal konusmadi durumumla ilgili bende hicbir sey sormadim. Eve gelince aklima geldi sürekli kisaldigi daha da kisalabilecegi

magnezyum tozu cok iyi geliyor canım. bir bardak suya, bir ölçek koyuyorsun, akşam yemeklerden sonra içiyorsun. doktoruna sor kullanabilir miym diye. benim tüp bebek transferinden sonra kabız olmamam gerekiyordu, doktorum bunu önermişti, çok işe yaramıştı.

bana faydası oldu canım.

gaviskon surup hamileler için, benim mide yanmama iyi geliyor, anında geçiriyor. doktoruna sorarak kullanabilrsin canım bence.

Kizlar kusura bakmayin boyle bi soru sordugum icin gunde kac kere idrara cikiyorsunuz benim azalmisti ama 2gundur yine cogaldi aslinda son 3ay cok sık olurmus endiselendim bilgisi olan varsa paylasabilirmi
benimki tamamen içtiğim suyla bağlantılı..bazen 20 kere gidiyorum bazen 5-6 defa..

Kızlar ultrasyonun bi zararı varmı
cnm ultrason ses dalgalarıyla çalışıyor belli bir frekansta...belli bir zamandan sonra sanırım bu titreşimler bebeği çok rahatsız ediyor ki doktorlar çok fazla ultrasona sokma yanlısı değil gerekmedikçe..

olsun öyle riskli bir durum varsa şansa bırakmamak lazım..biz önlemi alalım gerisi allahtan..ben de bir arayıp sorayım bakalım...
Hastaneyi araştırıpta mi gittin peki canim. Ben direk doktoru buldum oyle gittim. Hastene nasil biliyormusun. hemsireler falan. Dogum yapan kimseyle konuştunmu hic.

Aynen bende boyle besleniyorum. 700 gram aldim simdilik. Ilave olarak cok az tuzlu yiyorum sadece
kızlar size tatlı bir yuhhhhhhh demek istiyorum :) 3 kilo ne yaaa 700 gr ne ayıp size ayıp..şöyle 9-10 kilo alın ki moralimiz bozulmasın ama değil mi :)))))

cnm ben netten araştırdım biraz bitkisel kürler felan..bu konuda sadece ibrahim saraçoğluna güvenirim..onun bir ay boyunca dereotu kürü var..yok ediyormuş hemoroidi..yalnız dereotu nun bir sakıncası var mı hamilelik süresince bir onu araştırmak lazım..eğer bir sakıncası yoksa ben o küre başlamayı düşünüyorum...

Hastaneyi araştırıpta mi gittin peki canim. Ben direk doktoru buldum oyle gittim. Hastene nasil biliyormusun. hemsireler falan. Dogum yapan kimseyle konuştunmu hic.

yok cnm yaaa..ben biraz kaderci ve iyimserimdir..herşey yolunda gidiyor şükür..hastane iyi, şartları güzel..yeni binaya taşındılar odalar felan temiz, yeni ve ferah..yeni doğan ünitesi gayet iyi..bir dahaki gidişime ebelerle konuşmayı planlıyorum..

Malesef burada perinatolog yok ama doktorum cok tecrübeli biri. ya ben yatabildigim kadar yatıyorum tabiki oturdugumda oluyor. Mesela suan oturuyorum:) cok takma doktor biseyde dememis sana. Kontrolde detayli sorarsin durumunu. Gerci adam progestani neden verdi sana? Rahim kisaligi sebebiyle mi

Kızlar benim drun bak ayrintiluda da 20. Haftada bakilmaz dedigi plesanta bakilmis....
Rapora nasıl baktiysa ya da nasil habersizse artik ayrintili usgden hemde kendi hastanesinde yapildi...
Neyse
Bisey sorcam size
Ayrintili usg sonucunuzda plesanta bolumunde ne yaziyor ?
Benimkinde plesanta sol lateral yerlesimli grade 1 yaziyor...

ben kapı gibi 9 kilo aldım..deli gibi yürüyüşe başladım yağmurlar dindi nihayet..muhtemelen bu kiloyu muhafaza ederim (inş) :)
hamilelik öncesi çok zayıfsan normal canım ben biraz balık etliyim. vücut kitle endeksine göre normal kiloluyum fakat bana göre 6-7 kilo fazlam vardı. O yüzden benim aldığım 2 kilo normal. Hamileliği 10-12 kiloyla tamamlamak istiyorum o yüzden kendimi sonraya saklıyorum

Plasenta lokalizasyonu anterior , grade 0 yazıyor bende canım. Ama bilmiyorum ne demektir

bende plasenta posteriorda yazıo canım. yani rahim arka duvarına yerleşmiş

Aynen Cnm bi kere oldu daha olmadıama ddediğin gibi ilk randevumda utanarak da olsa :) ssoracam Dr uma..

ben kapı gibi 9 kilo aldım..deli gibi yürüyüşe başladım yağmurlar dindi nihayet..muhtemelen bu kiloyu muhafaza ederim (inş) :)
Pozitif olman iyi canım sonuçta bebiş için herşey demi ama boşver verilir sonradan benim annem son doğumunda 58 ile hamile kalmıştı 15 kilo aldı ... ortalama 1 sene sonra 56 kiloydu eskisinden daha zayıf yani

Gozunaydin Cnmm maşallah minnaka :),bende yarin gidicem detaylı ya önce ben sonra sen inş güzel haberlerle döneriz.. Seker yyüklenmesini de iki hafta sonra dr a gittiğimde yapar ssanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…