2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben 55 kiloydum şimdi 64 oldum..hedefim 10 kiloyla tamamlamaktı...ama şimdiden 9 kilo alınca bu hayalim suya düştü :)))

Pozitif olman iyi canım sonuçta bebiş için herşey demi ama boşver verilir sonradan benim annem son doğumunda 58 ile hamile kalmıştı 15 kilo aldı ... ortalama 1 sene sonra 56 kiloydu eskisinden daha zayıf yani

aslında hamileyken kilo alma sorunu yaşamıyorum..tek sıkıntım şimdiden bu kiloyu almış olmak..çünkü oturup kalkarken, yatakta dönerken bayağı zorlanıyorum..şimdiden böyleysem 9.ayda napıcam diye kara kara halime yanıyorum :))

Kızlarbuarada ben decavit bitiriyorum dr tyazıyorben bitiriyorum dr yine yyazıyor nereye kadar içecek ben bu ilacı tam uç kez yazdı artik bıraktım içmeyi vitamin kilo da çok yapıyor sonuçta yaptı da .. Kabızlık da yapıyormuş sanırım zaten kotu durumdayım hemeroid de var.. Daha iciyorum.. Hic içmeyenlerde bile varmış ben niye bu kadar içtim tüm değerlerin normalken bide.. Kanim 12 den 11 e dusmus kan ilacı yazmadı acaba dalginligina mi geldi yazması gerekmez miydi sizce kızlar ??

M mvmv M mehtapmhtp88 kızlar bende de kasılma vardı enfeksiyon sebep olmuştu hastanede yatmıştım hatırlarsınız belki.hastane çıkışından sonra geçti tamamen kasılmalarım.şuan bir tane perinatolog ve bir kadın doğum doğum doktoruna gidiyorum ikisi konsültasyon yapıyolar benim durumum hakkında. inşallah hepimiz için güzel şeyler olur.bide bana da progestan vermişti doktorum kasılmam için bi kutu içtim şuanda bıraktırdır.serviks uzunluğum iki kere kontrol edildi bi sorun yok denildi.paylaşım dedim sizinle de:) şuanda yatıyorum oturuyorum kendimi yormamaya çalışıyorum dikkat etmek gerekiyo.hepimize geçmiş olsun güzel haberlerimizi duyalım inşallah:)

Hayırlısı artık canım eskisinden biraz daha yavaş hareket ederiz biseycik olmaz ilk hamilelik mi senin

ondan verdi canım bence. yani bu konunun üzerine verdi neden verdiğini söylemedi bende sormadım. bir ay sonra gel dedi önce. sonra iki hafta sonra gel bi ölçelim dedi benim telaşımı görünce. canım peki zonklama falan oluyormu bu serviks kısalıgında. birde sen şimdi dinleniyorsun kısalma devam ediyor mu yoksa koruyabiliyormusun uzunluğu

ben kapı gibi 9 kilo aldım..deli gibi yürüyüşe başladım yağmurlar dindi nihayet..muhtemelen bu kiloyu muhafaza ederim (inş) :)
canım bende 10. haftada tansiyon yüksekliği çıktı. sonra ben diyete bir girdim giriş o giriş. o yüzden kilo almıyorum ben. yoksa şimdiye çoşmuştum.

canım sen şifa üniversitesinden bahsediyosun demi. 4. kattaydı odalar taşıdılarmı ordan.

Hayırlısı artık canım eskisinden biraz daha yavaş hareket ederiz biseycik olmaz ilk hamilelik mi senin

evet tatlım ilk bebeğim...şimdiden paytak paytak yürüyorum..eşim arkadaşlarım herkes gülüyor halime..kendilerince beni sevimli bulsalar da durumum hiç iç açıcı değil :) ama hayırlısı herşeyin..mutluyum huzurluyum çok şükür..sevgiyle oğlumu bekliyorum...

canım sen şifa üniversitesinden bahsediyosun demi. 4. kattaydı odalar taşıdılarmı ordan.

evet cnm yan binaya gittiler 3.kata...bir gidişinde bak istersen..geçen ben acile gittiğimde ordaki bir odaya aldılar..ohh otel odası gibi hiç hastane havası yok..tam benlik :)) doğumu da odamda yaptırsalar hiç bişey istemem valla :))

Benim de ilk hamileliğim canım allah nasip ederse bir kızım olucak hamileliğin tadını çıkaralım doğru diyorsun

ay nasıl sevindim anlatamam.tam benlikte olmuştur o zaman. hiç beğenmemiştim diğer odaları çünkü çok sıkıcı gelmişti ferah değildi. gittiğimde bakıcm mutlaka

Bende de kabizlik vardi canim stersten de ve sinirlenince de oluyo 3 gun cikamamisdim dr bi fitil hazdi mikrolaks diye 3gun kullandim ve duzeldi bi sebebide ben duzensiz besleniyordum mesala saat 2 de insanlar ogle yerse ben kahvalti yapiyodum aksam da ogle bitti bi de kuru yemekler yiyordum simdiyse 3 ogun yiyorum ve yemekle beraber bi bardak ayran ya da kefir iciyorum, bol su icmekte lazim kuru kayisi falan hic sevmem yemedim ama ben duzenli beslenince gitti kabızlık

hangi marka magnezyumu kullandın..daha önceki hamileliğimde dr. yazmıştı ama ben kullanamadım midemi çok bulandırmıştı magvital di markası..

Uyumadan 5 kere gunduz en az 5. Gecede gidiyorum. Ama cok su da iciyorummm
Kizlar kusura bakmayin boyle bi soru sordugum icin gunde kac kere idrara cikiyorsunuz benim azalmisti ama 2gundur yine cogaldi aslinda son 3ay cok sık olurmus endiselendim bilgisi olan varsa paylasabilirmi
Ben de çok sık çıkıyorum ya gece 2-3 kere kalkıyorum. önceden de sık giderdim zaten. Gece tuvalaete gidip su içiyorum bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…