2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim onu Canim doğuma ka içmek gerekiyor benim dr oyle söyledi

Demek ki tam kapatmamis tam kapatsa plasenta previa, ve ya plasenta abertus yaziliyor.Plasenta teshisi 27 ci haftadan sonra koyuluyor bu haftalara kadar kalkma sansi oldugu icin.Ama erken haftalarda plasenta durumu varsa teshis koyulmasa da doktor her gittiginde takip eder, iliski yurume harejet etmeyi bile yasaklar

Günaydın kızlar ben yine erkenciyim kızışmaya girmiş bir kedim vr sabaha kadar çığlık atıyor artık bu gün kısırlaştırcaz onu da diğeri gibi. Ay rahatladık derken masraf çıkarıyorlar bize :)

Ben bebek odasında çok kararsız kaldım geçen alt komşuya gittik yeni taşınmış bebek odasını kurmamış bu sefer kullanmıyoruz ki diyor. Bebeği hiç orada yatıramamış. Biraz büyüsün kendi seçsin diyor benim yatak odam üst katta bebek odası için boş oda alt katta yatak odamı aşağı indirme şansım yok bebek odasını da yukarı çıkarma şansım yok. Acaba diyorum ben de mi beşik alıp yatak odasına kursam büyüyünce biraz oda yaparım öyle. Aklım çok karıştı gerçekten hem her şey mükemmel olsun istiyorum hem düşünüyorum bebek odası benim zevkin olacak kızım o odadan hiç bir şey anlamayacak anlayacak yaşa gelince de o oda ona uymayacak. Aslında ben tüm parçaları ayrı ayrı yapıp dekore edecektim büyüdüğünde karyola alacaktım ama şimdi düşününce beğenmeme istememe durumu da olabilir. Ya da hiç kullanmayabiliriz. Aşağı inmek zor olacağından. Amma konuştum ama bilemiyorum ne yapmalıyım.

kizlar ya sizce ensar ismimi eymen mi hangisi hos geliyo kafam karismaya basladi

canim hergun yeni modeller cikiyo simdiki aldigin oda onun anlayacagi yasa geldiginde demode olabilir ben sadece besik almayi dusunuyorum

Canim zaten bebek odasini gece bebegi yatirmak icin kullanamazsin sen yukarda bebek asagida cok zor olur bence de biraz bekle ben kizima 1 yasinda aldim odasini ayirdim o bile zor oldu ya ben onun odasinda ya o benim olan babamiza oldu

Magvitali ben de içerken zorlanıyorum o yüzden düzenli içemiyorum çok şekerli baygın bir tadı var.

aynı dertten muzdaripim içemiyorum berbat bir tadı var midemi cok bulandırıyor halbuki faydalı imiş düzenli tuvalete çıkmayı sağlıyormuş zaten kabızlık problemim var içemediğim için hem eksiklik oluyor hemde kabızlık şurubu içmek zorunda kalıyorum hapı varmış aslında osteozinc diye doktoruma sorup alıcam hamile bir arkadaşım kullanıyor ve memnunmuş.

hangi marka magnezyumu kullandın..daha önceki hamileliğimde dr. yazmıştı ama ben kullanamadım midemi çok bulandırmıştı magvital di markası..
"Magnesie Calcinee SABA Toz, Magneyzum Hidroksit" kullanmışım canım, kutusundan bakıyorum. Ben deki açık yeşil olan, hiç tadı yoktu, yani su+toz karşımı birşey içiyormusum dışında özel bir tadı yoktu. 6 hafta içtim transferden sonra.

evde boş bir odamız vardı, oraya cocugu düşünerek de gömme bir dolap yaptırmıstık, eşyalarını oraya koyacagim. bir de o odaya, tek kişilik bir baza ve bebeğim gündüzleri uyurken kullanacağı bir karyola alacağım, cok pahalı birşey almayı düşünmüyor açıkcası. bir de bizim odamıza da bir tane beşik almayı düşünüyorum, geceleri uuyuyacağı. zaten bir süre bizimle aynı odada yatacak. yatak odası salon ve mutfaktan uzakta bizim evde, o yüzden karyola almayı düşündüm. biraz daha büyüyünce artık kendi isteğine göre bir oda yaparız diye düşünüyorum.

Canim o bolgede zonklama cogu hamilede var bendede var. Daha doktorada sormadim kisalma varmi diye. Bu hafta sonu gideceğim insallah sorarim. En son gittigimde bebek yukardami dedim evet demisti asagida degilmisss.

Canım Benim Plesanta posterior duvar yerleşimi Grade 1 muturasyondadır. yazıyor

Canim o bolgede zonklama cogu hamilede var bendede var. Daha doktorada sormadim kisalma varmi diye. Bu hafta sonu gideceğim insallah sorarim. En son gittigimde bebek yukardami dedim evet demisti asagida degilmisss.
sağol canım. sorularla bunalttım seni de :) kusura bakma.umarım sonuna kadar gidebilriz

Ben bebek odasi yapmayi pek mantikli bulmuyorum. Tamamen annenin psikolojik durumundan faydalanma gibi. Tum alisverisi kendi zevkinize gore yapacaksiniz. Ama asla unutmamamiz gereken bir sey var ki bebegimizin kendi karakteri var. 3 gun sonra moda degisecek onun ayri zevkleri olacak. Sonrada paramiz yok zaten eskimedi bile diye o odada kalmak zorunda olacaklar. Velhasil bence koca odaya takimlara gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…