2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynen canimmm allah bebisleri bize bagislasin:) o yuzden ben cok pnpirikliyim suan. Iyi de yapiyorum:))

benımde tam 6 ay sonra oldu allaha şükürler olsun.
cnm bebişi düzenli hissediyorum ama bazen az az yanı acaba mı dedırtıyor bazzı gunlerde sıkı vuruyor. dengesizlik var sende nasıl
Ayni seyi ben soracaktim valla iki gun once gun boyu durmadan vurdu sok oldum hattaa. Ama bu iki gundur de tik yokk durmadan uyuyor sanki. Normalmis ama.

Ay yok ne olcak canim ne aklina takilsa sorr. Birbirimize destek olalim
Canim az once yazdiklarini okudum. neler yasamissin Allah bu bebegini bagislasin sana. Doktor ihmali yuzunden kaybetmek ne acidir. Kesinlikle doktor cok onemli. Bende doktor degistirmistim 13. Haftada. Bende pihtilasma var. Kendi doktorum igne vermemisti Asprin kullaniyordum. Israrla bu konuyu sorup konusmama ragmen . Cunku gittigim diger doktorlarin hepsi igne diyordu. Sonra cok arastirarak prof buldum.ona gitTim igne dedi hatta benim asprin kullanmamam gerektigini kanimi cok zor durdurabileceklerini soyledi kan degerlerime bakarak. Eger sadece kendi doktorumla kalsam belki bir kayip daha yasayabilirdim Allah korusun. Demem o ki riskli durumlarda kesinlikle bir cok doktorun fikri alinmali.

Iyi yapmissin cnm ya. Ne rahat insanlar bunlar. Dedigin gibi onlar duyguaal yaklaşmıyorlar biyolojik bakiyorlar. Bi dusuk bizim icin nasil bi uzuntuyse onlar icin her hamilelikte yüzde yirmibes olabilen bişey.

cnm allah yardımcın olsun sbaırlar versin..dediklerin çok doğru.allah doğru insanların eline düşürsün hepimizi..

Ayni seyi ben soracaktim valla iki gun once gun boyu durmadan vurdu sok oldum hattaa. Ama bu iki gundur de tik yokk durmadan uyuyor sanki. Normalmis ama.
cılız haraketler yapıyor benımkı genelde bu ıkı gundur.
benımde ptesi gunu ayyy diye çığlığı basıyordum kendimi zor ttumuştım maşşalahı vardı, ama hep aynı olmuyor demekki cnm.
kafamda yok suyumu azaldı dıye kötü düşünceler geliyor arada kendi kendimin moralını bozmada üsütme yoktur benım

Kizlar size bisey sorcam gece uykudan gobek deligimin oraya giren bi agriyla uyandim cok kotuydu nefes alamadim sonra gecti ama korkuttu beni sanki biri kocaman bicak sapliyodu sizede boyle oldumu hic yani boyle bisey yasayan var mi aranizda????

Yasadiklarin hiç kolay degil Allahim büyük sabirlar versin
Ve insallah saglicakla bu evladini kucagina almayi nasip etsin..

Hepimiz ayniyiz heralde canim biz surekli hareket etsin istiyoruz etmeyince hemen telaslaniyoruz.bende ayniyim yani

Telaslanma can8m 23.haftadan sonra duzenli hissetmeyi beklememiz lazim. Şimdi olabilirmis böyle. Uyuyordur o sürekli annesi:)

Canım dün kuzenimle paylaşınca kabızlığı önerisi oldu, denemedim henüz.
Akşamdan 3 tane kuru kayısıyı suya koyuyosun, sabah aç karnına yiyosun. Düzene sokuyormuş
bilginize

canım bence sen odasını yine yap ama beşiği kendi odana koy. cunku odasını yapmazsan eşyalarını kıyafetlerini oyuncaklarını ıvır zıvırlarını koyacak yer bulamayacaksın kendi odanın bi köşesine sıkıştırmak zorunda kalıcaksın. yine de annesi olarak son karar senin
kizlar ya sizce ensar ismimi eymen mi hangisi hos geliyo kafam karismaya basladi
canım kime sorsam çoçugunun adını eymen, çınar, yaman felan koyacağız diyorlar resmen fix olmuş artık bunun gibi 1-2 isim daha var hep birbirlerinden etkileniyor anneler başkası duyunca koyuyorlar. bence kendinize özgü bi isim bulup onu koyun :)
kendi zevkimizle aldığımız o kdr çok şey varki canım oda bunların sonuncusu :) mecbur anne babası olarak ona da biz karar vericez. bebeğin buyuyup kendisinin odasını seçmesi belki 4-5 yaşını bulacak 3 yaşındaki çoçuga cocugum hangi odayı istersin diye soramayızki o yaşa kadar eşyalarını kıyafetlerini nereye koyacağız bizim gardolap full zaten :) biz zaten çok sade ve beyaz renk aldık modası felan geçmez en az 3 yaşına kdr rahatca kullanabilir :)
canım çok geçmiş olsun Rabbim birdaha ne sana ne de kimseye yaşatmasın. bence hukuksal yollarada başvursaydın tazminat davası felan açsaydın en azından aklı başına gelirdi belki.

canım bencede şimdiden kasma kendini bende oğluma ilk doğduğunda beşik almıştım ve kendi yatak odamın aynısından bir şifonyer yaptırmıştım onun odası yoktu ilerde ev değiştirirsemkendi odamda kullanırım diye. bir yaşına geldiğindede anneannesi genç odası aldı. şimdiki bebeğimede bir tane beşik aldım beyaz. bakalım ev değiştirme durumumuz var eğer büyük bir eve geçersek abisiyle ortak oda kullanacaklar ikiside erkek çünkü onada baza ve dolap alırım diye düşünüyorum.
kizlar ya sizce ensar ismimi eymen mi hangisi hos geliyo kafam karismaya basladi
ikiside güzel
merhaba canım maşallah kısçene. daha çok erken çok döner bebekler.
canımyaa çok üzüldüm gerçekten bir doktorla yetinmemek gerek.
aklına kötüyü getirme canım
Kizlar size bisey sorcam gece uykudan gobek deligimin oraya giren bi agriyla uyandim cok kotuydu nefes alamadim sonra gecti ama korkuttu beni sanki biri kocaman bicak sapliyodu sizede boyle oldumu hic yani boyle bisey yasayan var mi aranizda????
hiç yaşamadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…