- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.961
Dava acacaktimda istee bu son doktorun da uğraşmasi gerekiyordu. Beni ugrastrma falan dedi dr. Bende allahindan bulsun dedim ne diyeyim... ins bu bebisim saglicakla dunyaya gelir:)canım bence sen odasını yine yap ama beşiği kendi odana koy. cunku odasını yapmazsan eşyalarını kıyafetlerini oyuncaklarını ıvır zıvırlarını koyacak yer bulamayacaksın kendi odanın bi köşesine sıkıştırmak zorunda kalıcaksın. yine de annesi olarak son karar senin
canım kime sorsam çoçugunun adını eymen, çınar, yaman felan koyacağız diyorlar resmen fix olmuş artık bunun gibi 1-2 isim daha var hep birbirlerinden etkileniyor anneler başkası duyunca koyuyorlar. bence kendinize özgü bi isim bulup onu koyun :)
kendi zevkimizle aldığımız o kdr çok şey varki canım oda bunların sonuncusu :) mecbur anne babası olarak ona da biz karar vericez. bebeğin buyuyup kendisinin odasını seçmesi belki 4-5 yaşını bulacak 3 yaşındaki çoçuga cocugum hangi odayı istersin diye soramayızki o yaşa kadar eşyalarını kıyafetlerini nereye koyacağız bizim gardolap full zaten :) biz zaten çok sade ve beyaz renk aldık modası felan geçmez en az 3 yaşına kdr rahatca kullanabilir :)
canım çok geçmiş olsun Rabbim birdaha ne sana ne de kimseye yaşatmasın. bence hukuksal yollarada başvursaydın tazminat davası felan açsaydın en azından aklı başına gelirdi belki.
Sabah demir ilaci vitamin aksam. Doktor ayni saatlerde alma dediDecavit kullanan anneler. Ne zaman içiyosunuz ? sabah öğle akşam ?
Ben akşam içiyorum sekiz dokuz gibi öyle alıştım öyle devam ediyoDecavit kullanan anneler. Ne zaman içiyosunuz ? sabah öğle akşam ?
Ama ben elevit le karıştırdım hala uyuyorum heraldeBen akşam içiyorum sekiz dokuz gibi öyle alıştım öyle devam ediyo
Eymen bencekizlar ya sizce ensar ismimi eymen mi hangisi hos geliyo kafam karismaya basladi
canım bence sen odasını yine yap ama beşiği kendi odana koy. cunku odasını yapmazsan eşyalarını kıyafetlerini oyuncaklarını ıvır zıvırlarını koyacak yer bulamayacaksın kendi odanın bi köşesine sıkıştırmak zorunda kalıcaksın. yine de annesi olarak son karar senin
canım kime sorsam çoçugunun adını eymen, çınar, yaman felan koyacağız diyorlar resmen fix olmuş artık bunun gibi 1-2 isim daha var hep birbirlerinden etkileniyor anneler başkası duyunca koyuyorlar. bence kendinize özgü bi isim bulup onu koyun :)
kendi zevkimizle aldığımız o kdr çok şey varki canım oda bunların sonuncusu :) mecbur anne babası olarak ona da biz karar vericez. bebeğin buyuyup kendisinin odasını seçmesi belki 4-5 yaşını bulacak 3 yaşındaki çoçuga cocugum hangi odayı istersin diye soramayızki o yaşa kadar eşyalarını kıyafetlerini nereye koyacağız bizim gardolap full zaten :) biz zaten çok sade ve beyaz renk aldık modası felan geçmez en az 3 yaşına kdr rahatca kullanabilir :)
canım çok geçmiş olsun Rabbim birdaha ne sana ne de kimseye yaşatmasın. bence hukuksal yollarada başvursaydın tazminat davası felan açsaydın en azından aklı başına gelirdi belki.
Sabah kahvaltıdan sonra canımDecavit kullanan anneler. Ne zaman içiyosunuz ? sabah öğle akşam ?
içini ferah tuttu canım güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlaar hepinize gunaydin bugun saat 4 te ayrintili ultrasonum var cok heyecanliyimm bana dua edin ins bir sorun yoktur Masalimda
Canım eğer bebek odası ve yatak odası ayrı katta ise bebek şimdi orda yatamıcak zaten. Bence de beşikalıp biaz büyünce oda yapmak daha mantıklı.Günaydın kızlar ben yine erkenciyim kızışmaya girmiş bir kedim vr sabaha kadar çığlık atıyor artık bu gün kısırlaştırcaz onu da diğeri gibi. Ay rahatladık derken masraf çıkarıyorlar bize :)
Ben bebek odasında çok kararsız kaldım geçen alt komşuya gittik yeni taşınmış bebek odasını kurmamış bu sefer kullanmıyoruz ki diyor. Bebeği hiç orada yatıramamış. Biraz büyüsün kendi seçsin diyor benim yatak odam üst katta bebek odası için boş oda alt katta yatak odamı aşağı indirme şansım yok bebek odasını da yukarı çıkarma şansım yok. Acaba diyorum ben de mi beşik alıp yatak odasına kursam büyüyünce biraz oda yaparım öyle. Aklım çok karıştı gerçekten hem her şey mükemmel olsun istiyorum hem düşünüyorum bebek odası benim zevkin olacak kızım o odadan hiç bir şey anlamayacak anlayacak yaşa gelince de o oda ona uymayacak. Aslında ben tüm parçaları ayrı ayrı yapıp dekore edecektim büyüdüğünde karyola alacaktım ama şimdi düşününce beğenmeme istememe durumu da olabilir. Ya da hiç kullanmayabiliriz. Aşağı inmek zor olacağından. Amma konuştum ama bilemiyorum ne yapmalıyım.
çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın. Hayırlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.Kizlar size gecen yil yaşadığım olayi anlatayim. Kimseyi telaslandrmak kotu seyler anlatarak üzmek istemem ama doktor ihmalinin nasil aci birseyle sonuclandigini anlatmak ve tek bi doktorla yetinmemeniz gerektgini bilmenizi isterim.
Gecen yil tam bu zamanlardi. Ben yine 18 haftalik hamileydim ve bir oğlum olacakti. Öğretmenim ve bizim öğretmen arkadaşların nerdeyse hepsinin tavsiye ettigi adini bile anmak istemedigim bi bayan doktora gidiyordum. Bebisimin maviss kiyafetleri herseyi hazirdi... ilk cocuk olunca cok heves ediyor insan. Hareketlerini hissettigim o gunleri unutamam. Kontrollerime devam ediyordum. Sari koyu renkli akintim baslamisti. Onemsemedim gecer diye. Iki gun artarak drvam etti. Doktoru aradim anlattim geleyimmi diyeee yokyoy diye başından savdi bi fitil adi verdi kullan diye. Manyak kadin. Insan bi bakayim der degilmi bebek iyimi diye. Iki gun daha oyle geçti. Yakinimda bi doktor var rastgele bi baksin dedim yalnizdim hemen bi ultrasona gireyim dedim. Adam bakti ve kese rahom agzina dogru hunilesme yapmis dedi. Yani rahim agzi boyum sifira inmiss ve 3 cm de acilmam varr. Hemen kendi doktoruna git dedi. Ben laylaylom ne bileyim duzelir diyorjm tecrubesizim. O halde otobuse bin. Gittim doktoruma . Kadin bakti suyun patladi patlyacak dedi. Ben ondan daha hesap soramadan yigildim oldugum yere. Kendi guya uzman, dikis atmaktan korkan bi insan git fakülteye belki dikisle kurtarirlar diyor. Esimi cagirdim apar topar hastaneye. Orda baktilar ccok asagi inmis dikis atilamayacak seviyede, hatta gebrligi suan sonlandirmamiz gerek dediler ben agla agla.... yine bayan doktora döndük anlattik. Yatis verdi suyun kendisi gelecek o vakte kadarda ac kalacakmsim.. 3 gün yattim orda. Bakti yapacak seyi yok seni taburcu edelim git evde düşür dedi. Komedi gibi... bu haftadaki bbebek düşmez, dogurtulur.... isimize geldi. Annemler aldi beni. Su anda da gittigim tecrubeli bi doktor var. Oraya gittik. Adam brni muayene edrken suyum geldi. Bundan sonrassini ayrintiyla anlatmayayim bebeği aldilar. Kürtaj da anesteziyle. Doktor beni uc gun bekletmelerinin hata oldugunu, eger erken gelseydiniz keseyi elimle iter dikerdim kurtarırdim dedi. Cunku ayni islemi onceki hafta yapmış. ... ayrica cok beklettiginden rahim acik bi sekilde, kurtajda kapanmamis cok kan kaybetmisim nerdeyse rahmim alinacakmis. Adamin dedediği eger o kadin yapssaydi rahmini alirdi.
kadina kontrollerimde rahim agzimi olcmediginden, aradigimda akinti icin gel demediginden, beni 3 gun ac beklettiginden, bebegi almayip bana git evde dusur deyip kanama ihtimalinden ölume terkettiginden hakkimi helal etmiyorum.
anladım canım. inşallah öle olacak bebeğin yolu yarıladı inş sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek canım merak etme :)))Dava acacaktimda istee bu son doktorun da uğraşmasi gerekiyordu. Beni ugrastrma falan dedi dr. Bende allahindan bulsun dedim ne diyeyim... ins bu bebisim saglicakla dunyaya gelir:)
evet canım oda yapmasanda şifonyer felanda almak mantıklı. bizde önce kendi odamıza beşik alıp yanına kucuk bi dolap alacaktık eşyalarını koymak için. beşik bakmaya gittiğimizde eşim bebek odalarını görünce çok heveslendi, aileside biz destek oluruz deyince ani bi kararla aldık canım 900 civarı tuttu eşimin babası ödedi öle olunca bende hiç üstelemedim yok illa odanın içine beşik koyalım oda yapmayalım diye. ama uyguna bulabilirsem taşınabilir beşik almayı düşünüyorum 6.aydan sonra işe döneceğim için geceleri çok üşenirsem oraya yatırırım die hemde bi yere gittiğimizde yanımızda gotururuz die düşündüm tabiki uyguna guzel bulabilirsem yoksa şuan için bu darlıkta çok lukse kaçmış olurum :)Yatak odasının olduğu katta çalışma&hobi odamız var oraya yarısı yüklük yarısı kıyafet dokabı bir gömme dolap yaptırmıştık orası boş baya canım kıyafetlerini oraya koyarım seneye oda yaparım artık. Benim odam çok büyük olmadı oraya bir şifonyer alırım yetmezse kıyafet eşya alanı.. Çok zor olacak benim için aşağı in çık. Odaya çok heveslenmiştim boş yere alıcam kullanamıycam.
Decavit kullanan anneler. Ne zaman içiyosunuz ? sabah öğle akşam ?
bende öle yapıyorum canım sabah 8de demir ilacını alıyorum yediklerimden etkilenmesin die 9da işyerimde kahvaltı yapıyorum 1 saat geçmiş oluyor. akşam yatarkende decaviti alıyorum, öğlenleride omega 3 içiyorum :) inşallah yarıyordur bebişlerimize bizim bebekliğimizde böyle şeyler yoktu o yuzden bende bildim bileli demir eksikliği, vitaminsizlik ve kansızlık var :)Sabah demir ilaci vitamin aksam. Doktor ayni saatlerde alma dedi
.Kızlar akşam sancım olunca soluğu acilde aldık, oğluşum çok iyi aşağı inmemiş, rahim ağzıda hem kapalı hem aynı boyda. Nöbetçi doktor akıntın varmı diye sordu ve sancı ve kasılmaları akıntının tetiklediğini söyledi. Fitil ve antibiyotik yazdı. Bugünde yürürken altım çıkıcak gibi acıyo
Decavit kullanan anneler. Ne zaman içiyosunuz ? sabah öğle akşam ?
Kendi doktoruna gittin mi canim. Gecmis olsun. Dinlen wc disinda kalkmaKızlar akşam sancım olunca soluğu acilde aldık, oğluşum çok iyi aşağı inmemiş, rahim ağzıda hem kapalı hem aynı boyda. Nöbetçi doktor akıntın varmı diye sordu ve sancı ve kasılmaları akıntının tetiklediğini söyledi. Fitil ve antibiyotik yazdı. Bugünde yürürken altım çıkıcak gibi acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?