marifetli eller
butik sabun lohusa terligi ve daha fazlasi....
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 17 Ocak 2015
- 380
- 71
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #17.981
Geçmiş olsun ya bendede oluyo adetliyken olurya aşağımı çekiyolar gibi ağrı oluyo buara neden bilemdimKızlar akşam sancım olunca soluğu acilde aldık, oğluşum çok iyi aşağı inmemiş, rahim ağzıda hem kapalı hem aynı boyda. Nöbetçi doktor akıntın varmı diye sordu ve sancı ve kasılmaları akıntının tetiklediğini söyledi. Fitil ve antibiyotik yazdı. Bugünde yürürken altım çıkıcak gibi acıyo
Dinleniyorum canım inşallah en kısa zamanda atlatırım.
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen yorma kendini umarım en kısa zamanda geçer
Kendi doktorum salıya kadar izinli canım gidemedim, dinleniyorum inşallah geçerKendi doktoruna gittin mi canim. Gecmis olsun. Dinlen wc disinda kalkma
Canım çok geçmiş olsun... Allah korumuş miniğini desene...Kizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Plesanta tamamen kapamis yani rahim agzini en ust seviye...
Sezeryan sart yukari cikmazmis attik bir igne yapacaklarmis ilerleyen dönemlerde 35. Hafyayi doldurunca da bebek alinacakmis...
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
Çok geçmiş olsun canım Rabbimin mucizesi bebeklerimizi Rabbim koruyor işte. Şimdi konuşma sırası sende al raporu git o doktora sor bakalım bunun hesabını şimdide bağırabilcekmi bakalım. Nasıl işlerini insan hayatını ve annelik duygularını hafife alıyorlar pes vallahi...Kizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Sezeryan sart yukari cikmazmis attik bir igne yapacaklarmis ilerleyen dönemlerde 35. Hafyayi doldurunca da bebek alinacakmis...
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim zamanında sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin miniğiniKizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
Kizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
Rabbim yardımcın olsun iyi tarafından bakmak olumlu düşünmek gerekirse çok şükür en azından tedavisi çaresi var. daha öncekiler normal doğum muydu canım. birde bende merak ettim bnm rahim ağzı ne durumda. c.tesi kontrole gidicem doktora ne demem gerekir yani neyime baktırcam tam olarak.Kizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
Cok gwcmis olsun canim en kotu hali bu biliyorum ama kendini uzme ben plasenta hakkinda o kadar okudum ki kendu basima gelince.Kesinlikle sezaryen olacak o dogru ama bu durunda cok insan saglikla dogurdu.Bi tek dinlenmen gerek stres yapma en azindan durumunu gec de olsa oyrendin.O onceki doktorunu da ac bi guzel agzinin payini verKizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesantbasima ia totalis
Yüksek riskli gebelik
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
kendi zevkimizle aldığımız o kdr çok şey varki canım oda bunların sonuncusu :) mecbur anne babası olarak ona da biz karar vericez. bebeğin buyuyup kendisinin odasını seçmesi belki 4-5 yaşını bulacak 3 yaşındaki çoçuga cocugum hangi odayı istersin diye soramayızki o yaşa kadar eşyalarını kıyafetlerini nereye koyacağız bizim gardolap full zaten :) biz zaten çok sade ve beyaz renk aldık modası felan geçmez en az 3 yaşına kdr rahatca kullanabilir :)
@TomrisHatun
kendi zevkimizle aldığımız o kdr çok şey varki canım oda bunların sonuncusu :) mecbur anne babası olarak ona da biz karar vericez. bebeğin buyuyup kendisinin odasını seçmesi belki 4-5 yaşını bulacak 3 yaşındaki çoçuga cocugum hangi odayı istersin diye soramayızki o yaşa kadar eşyalarını kıyafetlerini nereye koyacağız bizim gardolap full zaten :) biz zaten çok sade ve beyaz renk aldık modası felan geçmez en az 3 yaşına kdr rahatca kullanabilir :)
Cnm yeni gördüm yazdıklarını inşallah yavrun vaktinintamamlar saglikli sekilde kucağına alırsın rabbim korusun.Kizlar profesor ayrintili inceledi ve raporumu aldim...
Plesanta previa totalis
Yüksek riskli gebelik
Durum en sag resim gibi
Eki Görüntüle 1402676
Hosgeldin aramiza canimmmslm kızlar bende uzun zamandır konuyu takip ediyorm ama kayıt işlemini başaramıyordum nihayet başardım ve artık aranızdaym bende 22 haftalık hamişim oğluşumu bekliyorm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?